Terug Home

Honden


                                                                             gereserveerd

Keko; een prachtige setter van bijna 5 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar hij meer dan welkom is! Keko is een heerlijke hond, hij is vreselijk lief en zachtaardig, heel sociaal en vriendelijk en hij wil ontzettend graag met je samenwerken! Keko komt uit Spanje, waar hij al lange tijd in een opvang verbleef. Het was daar overvol, maar hij heeft zich geweldig staande gehouden. En toen wij zijn prachtige foto zagen, hebben wij hem van harte welkom geheten. Wij hebben Keko inmiddels wat beter leren kennen en zien een fantastische hond. Hij is lief, hij is zacht, hij wil bij je zijn, hij houdt van knuffelen, hij loopt keurig aan de riem, wil met je samenwerken en maakt veel contact met je. Ook kan Keko het geweldig vinden met alle andere honden en begrijpt de hondentaal prima. Wat ons verraste was dat Keko ook prima overweg kan met katten. En dat zal hij ergens geleerd moeten hebben, normaal gesproken zal een jachthond als hij hier namelijk wel graag achteraan willen gaan. Maar voor Keko is een kat dus geen probleem. Voor alle vreemde mensen is Keko lief en blij en ook voor kinderen. Wij denken dat hij prima in een gezin met kinderen boven de 8 jaar kan komen wonen. Natuurlijk moet Keko weer leren wat het is om een eigen familie en huis te hebben en daar zal hij ook even de tijd voor nodig hebben. Maar hij zal enorm zijn best doen om het goed te doen en wil hier alles voor doen! Keko heeft van nature een jachtinstinct, iets waar zijn nieuwe baasjes natuurlijk rekening mee moeten houden. Een geweldige hond, deze lieve Keko, op zoek naar zijn eigen familie! Komt u gauw kennis met hem maken?


                                                     gereserveerd

Nox; een heerlijk, vrolijk en sociaal mannetje met een ruig uiterlijk van ruim 1 jaar jong! Nox is enig om te zien met zijn woeste plukken haar, zijn stoere lijfje en zijn blije ogen! Nox is een jongeman die uit Turkije komt, hij is gevonden op straat en vervolgens liefdevol opgevangen. Het lijkt alsof hij een huis heeft gehad, hij kan namelijk keurig aan de riem lopen, is heel sociaal, is erg vriendelijk en hij is gek op mensen! Nox heeft een tijd in een opvang gewoond, samen met veel andere honden en veel katten en hij deed dit geweldig. Hij heeft geen problemen met andere dieren, kan zowel met honden als met katten uitstekend opschieten, is lief voor mensen en ook voor kinderen, is erg slim, wil graag met je spelen en wandelen en hij is gewoon een heerlijk mannetje dat zijn eigen familie weer zoekt! Nox is een zachtaardige jongeman, hij is graag bij je in de buurt, vindt het fijn om te knuffelen, vindt het heerlijk om met je te spelen, nieuwe dingen te ondernemen en hij zou het heerlijk vinden om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe dingen te leren. Nox moet vanzelfsprekend wennen aan zijn nieuwe leven in zijn nieuwe familie en zal daar de tijd voor nodig hebben. Hij moet weer gaan vertrouwen op mensen die hem de geborgenheid willen geven en die het fijn met hem willen hebben. Het alleen thuis blijven zal rustig opgebouwd moeten worden zodat hij weet dat u altijd weer terug komt voor hem. Verder een heerlijk mannetje dat heel graag zijn leven wil delen met lieve mensen die er voor hem zullen zijn en die hem net zo leuk vinden als dat wij dat ook vinden! Komt u gauw kennis met hem maken? Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven! 


 


                                               gereserveerd

Liza; een prachtig, lief, sociaal en heerlijk settertje van ruim 1 jaar jong! Liza lijkt het meest op een Engelse setter, zij is werkelijk prachtig, heeft een hart van goud en is erg slim! Liza komt uit Turkije, waar zij achtergelaten is door waarschijnlijk haar eigenaren, zij zat voor de deur van lieve mensen die haar hebben opgevangen. Zij had een gebroken staart, mogelijk dat dit de reden is geweest… Maar zij was welkom in de opvang en mocht daar heerlijk herstellen. Zij woonde daar samen met meerdere honden en met katten en dat ging prima. Nu gaat Liza wel graag achter een kat aan, gewoon omdat zij het leuk vindt om dit te doen. Dus als zij samen komt te wonen met katten, dan moeten dit wel zelfverzekerde katten zijn! Liza begon weer op gewicht te komen, haar staart heelde en zij was er helemaal aan toe om op zoek te gaan naar een liefdevolle familie. En daarom is zij bij ons gekomen en wij mogen haar daarbij helpen! Liza is een meisje dat erg sociaal is, dat stapelgek is op mensen, lief is voor iedereen, veel contact met je maakt en geniet van iedere seconde van haar leven. Liza moet nog wel veel leren, zij trekt nog aan de riem en kent geen commando. Maar zij wil dit met alle liefde voor je doen, zij weet alleen niet wat wij bedoelen. Dus een training is wel handig bij dit lieve meisje. Verder heeft zij natuurlijk een jachtinstinct wat zij graag wil gebruiken. Dit past bij haar ras en daar is zij mee geboren. Liza zoekt lieve mensen die haar de tijd willen geven om te wennen aan haar nieuwe leven, die geduld zullen hebben en die haar alles willen leren wat nodig is. Dan krijgt u een heerlijk meisje in huis die prima met kindjes zou kunnen samenwonen, die het bezoek vrolijk zal begroeten, die heel erg haar best zal doen, die graag met je knuffelt en die het dubbel en dwars waard is om in te geloven! Komt u gauw kennis maken met dit bijzondere meisje?

 

                                               gereserveerd

Boris; een prachtig, energiek, intelligent  mannetje van 6 jaar jong! Boris is een bijzondere kruising, waarschijnlijk rottweiler met fox terriër. Helemaal zeker is dit niet, maar de verwachting is dit zeker wel. Boris is zijn leven begonnen als klein kereltje bij mensen. Hij had het helemaal voor elkaar, leerde alles wat nodig was, ging op cursus, leerde alleen thuis te zijn, leerde alles wat nodig was en hij was gelukkig. Na een aantal jaren kwamen er ook kindjes in dit gezin en ook daar kon Boris het geweldig mee vinden. Deze kleintjes waren gek op Boris en dit was beslist wederzijds. Boris was heel gelukkig met zijn eigen familie en deed het allemaal geweldig. Hij mocht mee naar een boerderij waar hij heerlijk zijn gang ging, waar hij met iedereen en alles uitstekend overweg kon, hij bleek geen jachtinstinct te hebben en was enkel een beetje onder de indruk van de paarden. En dan vraagt u zich natuurlijk af waarom Boris nu bij ons is. De baasjes van Boris begonnen allebei fulltime te werken en Boris bleef lange tijd alleen thuis. Nou kan Boris dit wel, maar hij werd hier niet gelukkig van… Hij werd een beetje depri, luisterde niet meer zo goed en zijn baasjes zagen dat dit niet eerlijk was voor hem, hij heeft zoveel meer nodig. En daarom hebben zij de beslissing gemaakt om Boris bij ons te brengen zodat wij hem kunnen helpen met het vinden van een nieuw thuis waar hij weer gelukkig kan worden, waar hij weer alle aandacht en liefde gaat krijgen, zijn lange wandelingen mag doen en waar hij de rest van zijn leven mag blijven. Boris is een dappere hond, hij heeft zich bijzonder goed aangepast aan zijn leven bij ons, hij heeft veel hondenvrienden gemaakt, speelt graag en ondanks dat hij soms best wat ondeugend is, is hij erg lief! Boris heeft tijd nodig om aan iemand te wennen die zijn baasje is, hij trekt bijvoorbeeld eerst aan de riem maar als je duidelijk bent stopt dit, hij vindt het heerlijk om je uit te dagen en daarom heeft hij consequente baasjes nodig. Mensen die bijvoorbeeld al een hond hebben gehad, die duidelijk zijn, die hem regels geven, die hem heerlijk de beweging geven en dan zal hij voor je door het vuur gaan! Boris kan het prima vinden met andere honden en heeft samen geleefd met een kat wat ook geen enkel probleem was. Als er een vreemde kat in de tuin is, zal hij deze wegjagen, maar een eigen kat is prima voor hem. Hij kan met konijnen en heeft geen jachtinstinct. Een heerlijke hond dus, deze kanjer en hij wil niets liever dan weer verder gaan met zijn leven, weer genieten en weer een eigen familie hebben! Komt u gauw langs om hem in levende lijve te ontmoeten?

Jones; een heerlijke, blije, energieke, knuffelbare galgo van 5 jaar jong! Jones is een heerlijke hond, hij vindt iedereen geweldig, is erg lief en zacht, wil graag rennen en spelen en hij is op zoek naar een heel fijn thuis waar hij erg welkom is! Jones heeft de afgelopen jaren bij lieve mensen gewoond die hem eigenlijk voor altijd wilden houden. Maar helaas heeft het lot anders beslist en is Jones bij ons in de opvang gekomen. Zijn vrouwtje is namelijk ongeneeslijk ziek en moet erg veel naar het ziekenhuis. Zijn baasje werkt fulltime en heeft dus ook niet veel tijd voor deze knul en zij hebben het hartverscheurende besluit moeten nemen… Jones is een jongeman die in huis de liefste is! Hij vindt het heerlijk om met je te knuffelen, mag graag luieren en is dan heerlijk lui. Buiten bruist hij van de energie, wil graag rennen en vindt het een feest om naast de fiets mee te gaan! Hij heeft heel wat cursussen doorlopen en hij is erg slim en kent al heel erg veel. Jones heeft een jachtinstinct, dat past natuurlijk helemaal bij zijn ras en daarom liep hij nooit los. Als hij een konijntje ruikt, tja, dan is hij niet meer te houden. Jones is een tikje ondeugend, zo kan hij deuren openmaken en als u ergens wat eten laat liggen dan weet hij dit feilloos te vinden. Maar als je daar rekening mee houdt, dan is hij de liefste! Jones kan een poosje alleen thuis blijven, maximaal 3 uurtjes. Hij is dan gewend om gewoon los in huis te zijn. Jones kan het uitstekend vinden met alle andere honden en beschouwd alle honden als zijn vriend. Hij vindt het heerlijk om met ze te spelen en hij beheerst de hondentaal prima. Met katten kan Jones het beslist niet vinden, hij wil hier achteraan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een huis met katten is dus ook geen optie voor hem. Jones is lief voor alle mensen en zeker ook voor kinderen. Hij zou dus prima in een gezin kunnen komen wonen. Tja, Jones is gewoon een ontzettend leuke knul, blij, lief, vrolijk en hij zoekt een liefdevol en warm thuis waar hij rustig mag wennen aan zijn nieuwe leven, waar zij hem alle kansen geven die hij nodig heeft en waar hij weer kan zeggen dat hij gelukkig is! Komt u gauw eens langs om in levende lijve kennis met hem te maken?

Japie; een geweldige, lieve, vrolijke en dappere knul van 10 jaar jong! Japie is geweldig en wij zijn allemaal stapelgek op hem. Hij houdt ook van ons, hij is altijd blij om ons te zien, kan het met alle andere honden geweldig goed vinden, vraagt niet veel en zou zo ontzettend graag een eigen familie hebben! Japie is bij ons in de opvang gekomen, op 23 oktober 2013… Hij kwam samen met Rizla, zijn lieve vriendin waar hij gek op was. Wij hebben geprobeerd om een thuis voor hun samen te vinden, maar dat bleek helaas onmogelijk te zijn en inmiddels heeft Rizla een warm thuis gevonden. En Japie, tja, Japie is nog steeds bij ons in de opvang…  Japie is als pupje bij een gezin komen wonen en genoot hier altijd van. Maar zijn baasje bleek al lange tijd allergisch te zijn voor de honden. Maar de liefde voor hun was zo groot dat hij dit lange tijd heeft volgehouden. Maar op een gegeven moment ging dit echt niet meer en heeft dit gezin hun naar onze opvang gebracht. Japie is gek op kinderen en vindt het geen enkel probleem als er ook kinderen in zijn nieuwe thuis wonen, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Hij speelt graag, hij wandelt graag en mag natuurlijk ook graag in een warme mand liggen slapen! Japie bleek op een gegeven moment heel veel te drinken en was niet meer zindelijk in huis. Zijn vorige baasjes hebben Japie helemaal laten onderzoeken en het bleek dat hij een vorm van diabetes had. Hij krijgt hier 2 keer daags medicijnen voor (0,23cent per dag) en dit is keurig onder controle. Hij is weer helemaal zindelijk en heeft hier dan ook compleet geen last van! Dit is geen diabetes waar hij insuline voor moet krijgen, maar een andere vorm. Zijn hersenen geven zijn nieren een verkeerd seintje waardoor hij heel veel gaat drinken en plassen. Het medicijn geeft een seintje aan de hersenen dat zij dat niet moeten doen. Hij krijgt 2 keer daags een druppel vloeistof in 1 van beide ogen en dat is voldoende. Japie kan het dus uitstekend vinden met andere honden en met vreemden en met kinderen, maar kan beslist niet met katten opschieten. Hij kan dus niet in een nieuwe familie komen wonen waar ook katten wonen. Japie vindt het erg moeilijk om alleen thuis te blijven zonder andere hond. Hij is gewend aan de bench en hij kan de hele nacht keurig doorslapen in zijn bench. Als hij samen met een andere hond is en hij heeft zijn bench, dan is er voor Japie niets aan de hand. Maar als hij als hond ergens alleen komt te wonen, dan kan hij niet alleen thuis blijven… Wij realiseren ons dat Japie niet de makkelijkste hond is om een huis voor te vinden, maar wat is hij het waard! Hij is altijd oprecht, altijd lief, altijd in voor iets leuks en je geeft hem zeker geen 10 jaar. En wij hopen dat hij de laatste tijd van zijn leven nog gelukkig mag worden bij lieve mensen die hem accepteren zoals hij is, die er voor hem zijn en die hem nog een poosje hetgeen willen geven wat hem gelukkig maakt! Komt u eens kennis met hem maken? Hij zal u laten zien hoe leuk hij is! 


                  

Rafi; een prachtige, vreselijk lieve, aanhankelijke knul van bijna 3 jaar jong! Rafi is een knul die het liefst in je kruipt, hij vindt het zo vreselijk fijn om bij je te zijn en met je te knuffelen, hij kan hier geen genoeg van krijgen en hij wil zo graag iemand die hem dat ook kan geven. Rafi komt uit Turkije waar hij werd gedumpt door zijn eigenaren aan de deur van een opvang… Hij was broodmager en bang, maar zo vreselijk lief, toen al… Rafi heeft hier de afgelopen tijd gewoond, samen met nog meer honden en ook katten en hij is helemaal herstelt. Rafi is ontzettend vriendelijk, heel zachtaardig en liefdevol en hij doet altijd zijn best om het goed te doen. Hij heeft echt een stuk vertrouwen van je nodig, daar verlangd hij erg naar en dat gunnen wij hem enorm. Dus mensen die er voor hem zijn, die hem steunen en laten weten dat zij er altijd voor hem zullen zijn. Hij moet nog wel een aantal dingen leren, hij trekt nog aan de riem bij een wandeling, maar als je hem dan roept, dan komt hij ontzettend graag bij je terug. Wel wil Rafi graag achter vogels aan, dat vindt hij onweerstaanbaar en mogelijk dat hij dat in zijn verleden voor de kost heeft moeten doen. Dit is iets waar u wel rekening mee moet houden bij deze jongeman. Rafi kan het uitstekend vinden met andere honden, met katten, met kinderen en met alle mensen! Hij is vreselijk sociaal en wil heel erg graag een eigen familie hebben waar hij weer gelukkig mag zijn. Voor Rafi zoeken wij dus een liefdevol thuis waar hij de tijd krijgt om te wennen, waar hij mag laten zien hoe geweldig hij is en waar hij zijn hart helemaal aan u kan geven! Komt u gauw langs om in levende lijve kennis met hem te maken?

Aysa; een prachtig hondje van 9 jaar jong die rechtstreeks je hart in loopt! Aysa is een heel bijzonder meisje waar wij een heel bijzonder thuis voor zoeken. Aysa komt namelijk uit Turkije, waar zij de afgelopen 6 jaar aan de ketting heeft gelegen en weinig ruimte of beweging kreeg, zij lag daar gewoon haar tijd uit… En dat is zo ongelooflijk verdrietig want Aysa is niet alleen een schat van een hond, maar zij mist ook nog eens haar voorpoot… Toen Aysa bij ons binnen kwam in de opvang zagen wij dat zij heel zachtaardig is, dat zij onderdanig is en eigenlijk heel erg graag haar best wil doen om ons niet tot last te zijn. Zij verblijft bij ons bij de balie waar zij in heerlijke zachte mandjes wegkruipt, waar zij ook lekker naar buiten kan en waar wij haar vaak zien genieten, languit in de zon. Zij loopt lekker in deze veilige omgeving en geniet van iedere seconde vrijheid. Zij snuffelt graag, zij loopt graag haar rondjes, zij ligt languit in de zon te slapen, houdt iedereen een beetje in de gaten, is heel sociaal met de andere honden en ons hart breekt als wij denken aan haar tijd in Turkije. Aysa kan ook prima aan de riem lopen al houdt zij dit nu nog niet zolang vol. Zij heeft een heel slechte conditie, is wat te zwaar en dit heeft tijd nodig. Zij moet een beetje afvallen en het wandelen moet heel rustig opgebouwd worden. Maar wij zien haar genieten van een wandelingetje, zij ruikt overal aan en is dan ontzettend blij, hartverwarmend om te zien! Aysa is keurig zindelijk, is heel lief en rustig en heeft niet heel veel nodig om heel gelukkig te zijn. Zij past zich zeker nog een keer aan in haar leven en hopelijk is dit dan de laatste keer voor haar. Aysa is dus heel sociaal met andere honden en laat zich ook de kaas niet van het brood eten, heel terecht natuurlijk. Met katten kan zij het niet zo goed vinden, zij wil achter ze aan en daarom denken wij niet dat het handig is dat er katten wonen in haar nieuwe familie. Omdat Aysa al zoveel heeft meegemaakt zoeken wij een rustig en liefdevol thuis voor haar. Een plekje waar zij in alle rust mag wennen, waar zij weer mag meemaken dat mensen van haar houden, een plekje waar zij wat mag afvallen en mag genieten van kleine wandelingen. Een druk gezin met jonge kinderen lijkt ons niet geschikt, zij is nu eerst eens aan de beurt. Als u kinderen op bezoek krijgt is dit overigens geen probleem voor haar. Zoals u kunt lezen is zij een hondje dat zo graag wil en zo vreselijk dankbaar zal zijn, een echt wondertje dus! Wilt u haar dat ene gouden mandje bieden waar zij gelukkig mag zijn, waar zij alles achter zich kan laten en nog een hele tijd mag genieten van een mooi hondenleven?


Justin; een leuke, vrolijke, sociale en vriendelijke knul van ruim 1 jaar jong! Justin is een heerlijke hond, hij wil heel erg graag bij je zijn, wil graag samen nieuwe dingen ontdekken, is lief voor iedereen en is helemaal gek op katten! Justin komt uit Turkije, waar hij werd gevonden toen hij ongeveer 4 maanden jong was. Hij had een aanrijding gehad en zijn achterpoot was gebroken. Dit is toen geopereerd om dit weer aan elkaar te zetten en toen hij uitgegroeid was is dit opnieuw geopereerd. Maar helaas is dit niet meer helemaal goed gekomen en 1 van zijn achterpoten is iets korter waardoor hij deze poot niet volop gebruikt. Hij gebruikt deze wel om zijn evenwicht te bewaren en als hij loopt ook, maar dit is wel iets wat u als nieuw baasje natuurlijk moet weten. Justin heeft hier geen last van, hij heeft geen pijn en hij weet niet beter. Justin heeft bij een lieve mevrouw in huis gewoond en kent het leven in een huis dus ook prima. Hij woonde daar met andere honden en een heleboel katten. En hij is stapelgek op katten! Hij wil het liefst bij ze zijn, hij wil het liefst dat katten bij hem komen liggen en hij vindt het zalig als zij hem gezelschap houden als hij in zijn mandje ligt. Zij mogen ook op hem liggen, geen enkel probleem! Naast zijn genegenheid naar katten toont hij deze zeker ook naar andere honden. Hij kan het met iedere hond geweldig goed vinden, speelt ontzettend graag met ze en vindt het een feestje als ze er zijn. En Justin is helemaal weg van alle mensen, van grote mensen, van kinderen, hij vindt iedereen even leuk. Hij mag graag knuffelen, graag spelen en genieten en hij zoekt een liefdevol thuis waar hij heel erg welkom is, waar hij de tijd krijgt om aan zijn nieuwe leven te wennen en een plekje waar hij zich veilig voelt. Justin is gewend om altijd los te lopen en dat maakt dat hij niet heel charmant aan de riem loopt. Dit is natuurlijk uitstekend te leren en daar zal hij erg zijn best voor willen doen! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere hond? Hij zal graag een afspraak met u willen maken! 

Briso; een prachtige, sportieve, vrolijke Epagneul Breton van net 2 jaar jong! Briso is een heerlijke, sociale, vriendelijke, blije jongeman die op zoek is naar een heel fijn thuis waar hij gelukkig mag worden! Briso is een jongeman die in Spanje is gevonden en vervolgens een tijdje in een opvang aldaar heeft gewoond. En nu mocht hij mee naar Nederland, waar hem hopelijk een geweldige toekomst in het verschiet ligt! Briso kan al redelijk goed aan de riem lopen, maakt heel veel contact met je, vindt het heerlijk om bij je te zijn en doet erg zijn best. Briso kan het uitstekend vinden met alle andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed! Met katten kan hij het beslist niet vinden en daarom plaatsen wij hem ook niet in een gezin met katten. Briso is lief voor kinderen en ook voor alle vreemde mensen. Hij is heel blij als hij mensen ontmoet en zijn korte staartje maakt dan ook echt overuren. Briso mag graag spelen en nieuwe dingen leren, hij staat overal voor open en zou het heerlijk vinden om lieve mensen te vinden die lekker met hem gaan trainen, die hem nieuwe dingen leren en die hij trots mag maken! Briso is een jachthond en heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe baasjes natuurlijk wel rekening mee moeten houden. Hij is echt een geweldige knul en hij zou het geweldig vinden als u speciaal voor hem langs komt om wat beter kennis te maken! Hij gaat graag met u mee op een heerlijke wandeling! Komt u gauw?


                                               

Banjer; een ontzettend grote knul met een heel klein hartje van 4 jaar jong! Banjer is groot, Banjer is lief, Banjer denkt dat hij maar heel klein is en Banjer springt het liefst in je armen om je te vertellen hoe ongelooflijk leuk hij je vindt en hij vindt het dan compleet normaal dat hij je een kus in je gezicht komt geven. Banjer is dus een grote knul, hij kan ontzettend hard rennen, heeft een enorm gespierd lichaam en hij geniet van alles wat er om hem heen gebeurd. Hij vindt het dus heerlijk om te knuffelen, kan redelijk goed aan de riem lopen, vindt luieren ook geweldig, is heel erg sociaal en vertrouwd op je en zoekt steun bij je. Banjer komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Vervolgens is hij liefdevol opgevangen bij mensen en heeft daar geleerd wat het leven in een huis is, wat het is om een veilige haven te hebben. Banjer is ontzettend sociaal met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Hij vindt het geweldig om met andere honden te spelen en voor hem is dit allemaal de normaalste zaak van de wereld. Hij maakt lief kennis met katten die blijven zitten voor hem, zijn grote neus snuffelt aan de kat en hij vindt dat helemaal prima. Omdat er jacht in Banjer zit, denken wij dat hij wel achter een kat aan zal gaan die voor hem wegrent, katten die zelfverzekerd zijn en die niet onder de indruk van hem zijn, zouden prima met hem kunnen samenwonen. Banjer is lief voor kinderen, maar gezien zijn formaat en het feit dat hij het normaal vindt om een knuffel te halen lijkt het ons niet verstandig hem in een gezin te plaatsen met hele kleine kindjes. Met iets oudere kinderen is het geen probleem. Banjer zoekt lieve mensen die hem net zo leuk vinden als wij, die hem heerlijk de beweging geven die hij nodig heeft, die hem de tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe familie en natuurlijk mensen die het niet erg vinden dat hij af en toe een grote knuffel komt halen! Wees van harte welkom om in levende lijve kennis met deze kanjer te maken! 


                                          gereserveerd

Arco; een bijzonder knappe hond van net 2 jaar jong! Hij is een prachtige wolfsgrauwe herder met een geweldig karakter en een enorme will to please! Arco is echt een hele leuke hond, hij is blij en enthousiast, hij wil heel graag nieuwe dingen leren en met je samenwerken, hij is energiek en intelligent en is gek op zijn baasjes. Arco komt uit Spanje, waar hij met zijn zus werd gevonden. Wij denken dat hij een thuis heeft gehad, hij kent namelijk een heel aantal dingen die hem moeten zijn aangeleerd. Zijn lieve zus heeft een tijdje geleden al een fijn thuis gevonden en ook zij is een geweldige hond die met volle teugen van haar leven geniet. En nu was het tijd dat ook Arco mee mocht naar Nederland waar hij nu bij ons in de opvang verblijft. Arco kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Hij kan het niet vinden met katten en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin waar ook katten wonen. Arco kan het met alle mensen uitstekend vinden en ook voor kinderen is hij erg lief. Wij denken wel dat hij hele kleine kindjes van de voeten kan lopen door zijn enthousiasme, maar dat bedoelt hij niet zo. Voor Arco zoeken wij een eigen familie waar hij gelukkig mag zijn, waar hij heel veel nieuwe dingen mag leren, waar hij lekker zijn beweging krijgt en waar hij ’s avonds heel gelukkig in slaap mag vallen. Hij zal dan ontzettend trouw zijn, dankbaar en hij zal er alles aan doen om u blij te maken. Komt u gauw eens kennis maken met deze prachtige spetter?

El Bola; een prachtige, grote en lieve knul van bijna 4 jaar jong! El Bola is een knappe verschijning om te zien met zijn mooie haren en lieve ogen. Hij is vrolijk, lief, sociaal en hij is op zoek naar een fijn thuis waar hij heel erg welkom is. Wij denken dat El Bola een type poolhond is, hij heeft veel weg van een Akita, zijn bouw, zijn staartdracht en hij is een zelfstandig denkende knul. Zeker weten doen wij dit natuurlijk niet, maar dit om u een beetje een idee te geven van hoe hij ongeveer is. El Bola komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Wij denken dat hij wel een huis heeft gekend, hij kent namelijk al een heel aantal dingen die hem aangeleerd moeten zijn. Zo loopt El Bola keurig aan de riem, is heel sociaal naar mensen en kent de hondentaal uitstekend.  El Bola is wel een dominante reu die dat ook zeker duidelijk maakt ten opzichte van andere honden. Zeker kleine hondjes wil hij beslist de baas zijn en dat kan mogelijk een probleem geven als een klein hondje heel dapper en stoer is. Dit is iets waar absoluut rekening mee moet worden gehouden bij deze grote knul, hij kan dus niet zomaar los lopen en ook aan de lijn moet hij duidelijke leiding en sturing krijgen, wij willen natuurlijk niet dat hij een klein hondje iets aan zal doen. Ook met katten kan hij het niet vinden en daarom kan hij niet in een gezin met katten komen wonen. El Bola mag graag met je op stap gaan, hij geniet van de aandacht en de wandeling en is dan helemaal blij! Aan de andere kant is El Bola erg zelfstandig en weet wat hij wil. Hij heeft niet een enorme wil om je te plezieren, hij zal volgens ons geen 10 balletjes voor je ophalen, hij ziet daar gewoon het nut niet van in. Maar dat siert hem ook, hij is erg slim en zal nieuwe baasjes nodig hebben die hem uit zullen dagen en hem ook laten zijn wie hij is. El Bola is heel lief voor kinderen. Maar wij plaatsen El Bola niet in een gezin met kinderen jonger dan 12 jaar. Wij weten natuurlijk niet of hij is opgegroeid met kinderen en daarom denken wij dat het beter is dat hij niet in een gezin met jonge kinderen komt te wonen. Wij zoeken een veilig thuis voor hem, een plek waar zijn nieuwe baasjes consequent zijn, hem leiding geven en duidelijkheid. Ook zoeken wij een plek waar hij heerlijke lange wandelingen gaat maken, waar hij mag genieten van het buiten zijn en waar hij de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe leven! Dan krijgt u een prachtige, lieve en vriendelijke knul in huis die erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens kennis maken met deze lieve jongeman?

Pouchy; een prachtig, slank, sportief en vreselijk lief meisje van ruim 1 jaar jong! Pouchy is een heel erg leuk meisje, zij is niet zo groot, is prachtig gespierd en heeft een heerlijk karakter. Pouchy heeft echt een heel zachtaardig karakter, is heel erg lief en vriendelijk, kan met ieder mens uitstekend overweg, is lief voor kinderen en zij kan het uitstekend vinden met andere honden! Zij komt oorspronkelijk uit Spanje en vond vervolgens een thuis in Duitsland. Maar helaas konden haar baasjes niet meer voor haar zorgen en zodoende kwam de kleine meid bij ons in de opvang. En het is bijzonder hoe zij zich in korte tijd heeft aangepast hier. Wij zien hier een blije griet die heel graag met andere honden speelt, heel hard kan rennen, het heerlijk vindt om lange wandelingen te maken, die keurig aan de riem loopt en die gewoon een heerlijk meisje is! Pouchy is gek op mensen en op knuffelen en kan dat lange tijd volhouden. Zij mag graag opgekruld in een warm mandje liggen slapen, geniet van de warme zonnestralen en zij is een meisje dat mensen heel erg gelukkig gaat maken met haar komst! Pouchy is een podenco met het daarbij behorende jachtinstinct en dat is iets waar haar nieuwe baasjes natuurlijk rekening mee moeten houden. Pouchy kan het dus uitstekend vinden met andere honden, maar zij kan het niet vinden met katten. Zij wil graag achter ze aan en daarom kan zij niet in een gezin met katten komen wonen. Pouchy is lief voor kinderen en zou prima in een gezin met kinderen kunnen komen wonen. Een fantastisch meisje dus, onze Pouchy en zij is op zoek naar een liefdevol thuis waar zij erg gelukkig mag worden! Komt u gauw voor haar?                                                                                  gereserveerd

Cilly; een grappig, koddig hondje met een eeuwige glimlach op haar snuit van ruim 4 jaar jong! Cilly is een bijzonder hondje om te zien. Zij lijkt groot en heeft alles ook heel breed, maar ze is maar klein op korte pootjes. Als je haar ziet krijg je eigenlijk direct een glimlach op je gezicht, heel leuk dat zij dit zo snel kan veroorzaken. En dat heeft zij ook nog eens een heel leuk, lief en sociaal karakter wat haar helemaal compleet maakt! Cilly komt uit Spanje, waar zij samen met nog een paar kleine hondjes is achtergelaten door haar eigenaren bij het asiel… Heel verdrietig, want Cilly was niet in een goede conditie. Zij heeft pupjes gehad, dat is duidelijk en zij was hoofdzakelijk kaal… Maar Cilly is helemaal herstelt, heeft een prachtige vacht weer gekregen en geniet met volle teugen van haar leven. Cilly vindt het geweldig om bij je te zijn en is gek op knuffelen. Zij vindt het heerlijk om met je te gaan wandelen, maar loopt nog niet heel charmant aan de riem. Dat zal nog een beetje bijgeschaafd moeten worden. Cilly kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal erg goed. Daarnaast heeft zij alle respect voor katten die haar vriendelijk begroeten en zij zou prima samen kunnen leven met katten die aan honden gewend zijn. Cilly vindt mensen dus erg leuk en is ook gek op kindjes. Wij denken dat zij prima samen zou kunnen leven in een gezin met kinderen boven de 8 jaar. En als u hele kleine kindjes op bezoek krijgt, is dit geen probleem voor Cilly. Voor deze jongedame zoeken wij een liefdevol thuis waar zij weer een eigen plekje krijgt, waar zij gelukkig mag zijn, waar zij nieuwe dingen mag leren en waar zij vooral de tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven. Het alleen thuis blijven moet natuurlijk opgebouwd worden en zij zal even de tijd moeten krijgen om zich veilig te voelen bij haar nieuwe gezin. Dan krijgt u een ontzettend dankbaar, lief en zachtaardig meisje in huis die erg haar best zal doen om u gelukkig te maken! Komt u gauw kennis met dit prachtige meisje maken?


                                       gereserveerd

Ernie; een lieve, zachtaardige en vriendelijke jongeman van 4 jaar jong! Ernie is natuurlijk prachtig om te zien, hij is een kruising pointer en heeft dan ook dat zachtaardige van een jachthond. Hij vindt het heerlijk om bij je te zijn en met je te knuffelen en hij is een erg aanhankelijke knul! Ernie komt uit Spanje, waar hij aan de poort van het asiel is achtergelaten door zijn eigenaren, samen met zijn broer. Gelukkig werden zij liefdevol opgevangen en hebben zij niet hoeven te zwerven. Ernie is een stabiele hond, hij accepteert zijn leven zoals dat is en geniet van ieder moment. Zo vindt hij het geweldig om lange wandelingen met je te maken, hij is slim en wil graag nieuwe dingen leren en Ernie zal een erg dankbare knul zijn die het heerlijk zal vinden om weer ergens een eigen mand te hebben staan en bij een eigen familie te horen! Ernie loopt redelijk goed aan de riem en heeft dit duidelijk geleerd, hij heeft echter ook een goede neus wat maakt dat hij ook graag snuffelt en dingen onderzoekt. Hij kan het uitstekend vinden met andere honden en beheerst de hondentaal erg goed. Als hij een kat ziet die netjes blijft zitten komt hij keurig kennis maken en is er geen probleem. Hij heeft dan alle respect en dat is prachtig om te zien. Omdat Ernie een jachtinstinct heeft, denken wij dat hij wel achter een kat aan zal gaan die voor hem wegrent. Hij zou dus samen kunnen wonen met een zelfverzekerde kat, maar een kat die bang voor hem is, is geen optie. Ernie is lief voor kinderen en vreemde mensen en is tegen een ieder heel zachtaardig. Omdat wij niet weten of Ernie is opgegroeid met kleine kinderen plaatsen wij hem liever niet in een gezin met kinderen onder de 12 jaar. Daarboven is geen enkel probleem voor hem en als u kleine kindjes op bezoek krijgt, is dit helemaal prima voor Ernie. Ernie zoekt lieve mensen die hem de tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe leven, die hem het vertrouwen geven en die hem laten wennen aan het alleen zijn. Hij is immers altijd samen met zijn broertje geweest en dat zal voor hem wel even gek zijn om helemaal alleen te zijn. Een fantastische hond, sportief en zacht, op zoek naar zijn eigen liefdevolle familie! 

                                                 


                                                                  

Funny; een eerlijke, zachtaardige en lieve dame van 7 jaar jong die op zoek is naar haar eigen gouden mand! Funny is prachtig om te zien met haar lieve en zachte ogen en zij is dan ook een dame met het hart op de juiste plaats! Funny komt uit Spanje, waar zij in december 2012 werd gevonden… Ruim 2 jaar heeft zij daar in de opvang gewoond en nu was het haar tijd om mee naar Nederland te komen en mochten wij deze prachtige dame welkom heten in onze opvang. Funny is een dame die heel tevreden is met weinig, zij is heel zelfstandig en geniet van de kleine dingen in het leven. Zij is een tikje onzeker als ze je voor het eerst ontmoet, maar als je haar hart hebt, dan heb je deze voorgoed! Funny stelt zich heel bescheiden op, springt niet in je armen, maar komt voorzichtig bij je voor een knuffel. Zij kan redelijk goed aan de riem lopen en houdt je uitstekend in de gaten. Funny kent de hondentaal uitstekend en begrijpt de andere honden prima. Zij negeert katten en heeft respect voor ze, dat is prachtig om te zien. Funny is zachtaardig, ook voor kinderen. Maar wij plaatsen Funny liever niet in een gezin met jonge kinderen omdat wij niet weten of zij hier ooit mee heeft samen gewoond. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor haar en ook als u kinderen op bezoek krijgt is dit geen probleem voor haar. Funny heeft in Spanje al vele harten gestolen en wij hopen dat zij dat ook in Nederland zal gaan doen. Zij heeft dus niet zoveel nodig, enkel een eigen thuis en een eigen familie, dan is zij helemaal gelukkig! Funny is best een grote dame, een slagje groter als een labrador, om u even een indruk van haar te geven. Natuurlijk moet Funny weer wennen aan het leven in een huis en het leven bij een eigen familie. Zij kent het leven in een huis niet, maar voelt zich heel erg thuis buiten… Een plekje waar zij ook buiten lekker de ruimte heeft zou voor haar perfect zijn!  Maar zij gaat erg haar best doen, dat weten wij zeker! Komt u gauw langs om kennis met haar te komen maken?


                                       


Poldo; een fantastische knul van 4 jaar jong! Poldo is een kruising pointer x labrador en heeft van beiden precies de helft, prachtig om te zien! Poldo heeft een heerlijk karakter, hij is altijd blij en opgewekt, wil altijd wel met je op pad, is vreselijk sociaal en vriendelijk en hij is op zoek naar een ontzettend fijn thuis waar hij meer dan welkom is! Poldo is een jongeman die uit Spanje komt, waar hij is gevonden… Hij is vervolgens in een opvang komen wonen waar hij langere tijd heeft gewoond. Daar viel zijn geweldige karakter al op en ook wij zijn onder de indruk van deze lieve knul! Poldo is een heel erg slimme hond, hij wil ontzettend graag met je samenwerken en wij denken dat hij het geweldig zal vinden om allerhande nieuwe dingen te leren. Hij let heel erg op je en snapt dat hij zijn informatie bij zijn baasje moet halen. Een fantastische eigenschap! Poldo kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Hij speelt graag met andere honden en vindt het gewoon leuk als zij er ook zijn. Met katten kan hij het echter beslist niet vinden, hij snapt werkelijk niets van een kat en wil achter ze aan. Een familie met katten is dus echt geen optie voor deze jongeman. Met kinderen en met alle mensen kan Poldo het uitstekend vinden, maar wij denken dat het niet handig is om Poldo in een gezin met jonge kinderen onder de 12 jaar te plaatsen. Hij is enthousiast en mogelijk net even teveel van het goede voor kleine kindjes. Als u kindjes op bezoek krijgt is dit echter geen enkel probleem voor Poldo, hij zal ze met alle liefde komen begroeten. Poldo heeft een jachtinstinct, dit komt zowel uit de pointer als uit de labrador. Daar moet u natuurlijk wel rekening mee houden. Voor Poldo zoeken wij actieve mensen die met Poldo nieuwe dingen gaan ontdekken, die hem laten weten wat de bedoeling is en die begrijpen dat hij heel graag nieuwe dingen wil gaan leren. Hij wordt enorm gelukkig van de steun en het vertrouwen die hij zal krijgen en zal erg dankbaar zijn als u zijn gouden mandje bij u in huis hebt staan. Komt u gauw kennis met hem maken?


                                                          


Lora; een prachtige, sterke, aanhankelijke dame van 1 jaar jong! Lora is een onstuimige dame, zij is enthousiast, blij, energiek en zij vindt het leven briljant! Lora geniet van alles wat op haar pad komt en zij is blij met alle aandacht. Zij knuffelt graag met je, maakt heel veel contact met je, wil graag met je samenwerken en wil alles heel graag leren. Lora komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Vervolgens heeft zij daar een tijdje in een opvang gewoond en nu is zij bij ons en zij doet ons glimlachen! Lora kan het uitstekend met andere honden vinden en kent de hondentaal prima. Met katten heeft zij geen chemie en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin waar ook katten wonen. Lora is lief voor alle mensen en ook voor kinderen. Maar zij is echt wel onbenullig en zou kleine kinderen zo van de benen kunnen lopen. Dat realiseert zich waarschijnlijk net even te laat en dan is het kwaad al geschied natuurlijk. Dus wij denken dat het niet zo handig is om Lora in een gezin met kinderen te plaatsen onder de 16 jaar. Lora is op zoek naar mensen die lekker actief met haar bezig zullen zijn, die met haar gaan trainen, die haar veel gaan leren en die consequent en duidelijk zijn. Dat heeft deze heerlijke dame echt nodig en daar wordt zij heel erg gelukkig van! Een fantastische hond die op zoek is naar fantastische mensen die haar geweldig vinden! Komt u gauw kennis met haar maken?

Tequilla; een prachtig, leuk, ruwharig meisje van net 1 jaar jong die op zoek is naar een liefdevol thuis! Tequilla is een leuke hond om te zien, zij heeft prachtige oren, heeft een heerlijke ruwharige vacht en zij is op zoek naar hele lieve mensen die haar met open armen willen ontvangen en haar de tijd willen geven om weer te leren vertrouwen. Tequilla is nog zo jong en heeft toch al wel het een en ander meegemaakt in haar leven. Zij is op straat gevonden, jong, bang en onzeker. Dit was in Spanje. Vervolgens heeft zij een tijdje in de opvang aldaar gewoond en nu is zij bij ons en zij is meer dan welkom! Tequilla is een zachtaardige dame, zij wil heel erg haar best doen en doet dat dan ook, maar zij heeft een stukje in zich dat toch even de kat uit de boom wil kijken. Een plotselinge knuffel laat haar erg schrikken, zij heeft liever een andere benadering. Daar zal zij ongetwijfeld een negatieve ervaring mee hebben gehad toen zij nog klein was…. Tequilla trekt nog wat aan de riem tijdens een wandeling en zal nog veel moeten leren. Maar de wil is er bij dit meisje, zij heeft alleen de juiste mensen nodig die haar daarbij helpen. Tequilla kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Door haar jachtinstinct kan zij het niet zo goed vinden met katten en het lijkt ons dan ook geen goed plan om haar in een gezin met katten te plaatsen. Voor Tequilla denken dat wij dat het heel goed zal zijn dat zij bij hele lieve mensen komt te wonen die haar rust kunnen bieden, die er voor haar zullen zijn, mensen die zij volledig kan vertrouwen en die in haar geloven. Dan zal dit lieve meisje ontdooien en langzaam tevoorschijn komen en laten zien wie zij echt is. Tequilla is lief voor kinderen maar een plotselinge omhelzing is teveel van het goede voor haar. Een gezin met kinderen lijkt ons dan ook niet heel geschikt voor haar. Mocht u kinderen op bezoek krijgen is dit geen probleem voor haar, zij zal ze dan keurig uit de weg gaan. Een bijzonder meisje, deze lieve Tequilla en zij zoekt dan ook een bijzonder thuis. Komt u eens kennis met haar maken in levende lijve? Zij zal het heerlijk vinden om verder te kunnen gaan met haar leven! Miguelina: een prachtig, niet zo groot, lief en bijzonder meisje van 5 jaar jong! Miguelina lijkt een beetje op een bruine labrador, maar dan net even iets kleiner en smaller. Miguelina komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Zij is vervolgens opgevangen in de opvang aldaar en nu mocht zij mee naar Nederland komen, waar haar hopelijk snel een gouden mandje staat te wachten! Miguelina is een meisje dat aan de ene kant heel onzeker is en aan de andere kant toch ook zelfstandig. Zij heeft voor zichzelf moeten zorgen en dat geeft haar een stukje zelfstandigheid. Aan de andere kant zien wij ook de onzekerheid van dit lieve meisje, een stukje in haar is op zoek naar bevestiging en vertrouwen en dat siert haar enorm. Zij is naar mensen toe wat onderdanig, heel erg lief en zacht en zij wil heel erg haar best voor je doen. Met andere honden kan zij het prima vinden, zij begrijpt de hondentaal uitstekend en weert zich kranig ten opzichte van andere honden. Zij heeft respect voor ze en kan met alle andere honden prima door 1 deur. Met katten is dat anders. Miguelina kan het zeker niet vinden met katten en zij kan dan ook niet bij een gezin komen wonen waar ook katten leven. Miguelina kan het prima vinden met kinderen en zou prima kunnen samenwonen met kinderen boven de 8 jaar. Voor Miguelina zoeken wij een liefdevol thuis waar zij de tijd krijgt om te wennen, waar zij het vertrouwen krijgt van haar baasjes, waar zij nieuwe dingen mag leren en begeleiding zal krijgen. Een plekje waar zij zich veilig voelt en alle zorgen achter zich mag laten. Komt u gauw eens langs om in levende lijve kennis te maken met haar?


                                           

                                        gereserveerd

Cassidy; een schitterende, gespierde, energieke en vreselijk lieve knul van 8 maanden jong! Cassidy is een vrolijke knul, heeft veel energie, is heel leergierig, maakt veel contact met je en wil graag veel voor je doen! Het leuke van Cassidy is dat hij het eigenlijk met iedereen en alles heel goed kan vinden en hij geniet van ieder moment van de dag! Cassidy komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij als klein pupje is gevonden. Hij werd daar liefdevol opgevangen in een gastgezin en vond al snel een fijn huis in Duitsland. Daar heeft hij alles geleerd, hij is namelijk zindelijk, kan even alleen thuis blijven, kent al een heel aantal commando’s, kan keurig aan de riem lopen en kent het leven in een huis dus prima. Helaas ging zijn vrouwtje werken en was het niet mogelijk voor deze mensen om hem dat fijne plekje te bieden wat hij zo nodig heeft. En zodoende is hij nu bij ons in de opvang waar wij hem ook erg leuk vinden! Cassidy is altijd vrolijk, wil heel graag met je op pad, is vreselijk sociaal met andere honden, vindt katten prima, is lief voor alle nieuwe mensen die hij ontmoet en tja, wij kunnen eigenlijk niets verzinnen wat niet leuk aan hem is. Cassidy is een podenco en hij heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe familie rekening mee moet houden. Het fijne van hem is wel dat hij je in de gaten houdt, maar als hij iets ziet of ruikt, dan gaat hij hier wel achteraan… Verder zou Cassidy in zijn enthousiasme een klein kindje omver kunnen lopen, hij is vreselijk lief voor kinderen, maar hij kan ook onstuimig zijn. Daarom denken wij niet dat het handig is om hem in een gezin met hele kleine kindjes te plaatsen, kinderen die wat groter zijn is geen enkel probleem. Tja, Cassidy is gewoon een heerlijke hond die heel graag weer een eigen familie wil hebben waar hij van kan houden en van kan genieten! Komt u gauw eens kennis maken met deze ongelooflijk leuke hond?


                                   


Merlin; een mooie, attente, slimme en fijne gozer van bijna 6 jaar jong! Merlin is een bijzondere verschijning, in de eerste instantie lijkt hij best heel groot, maar hij staat vrij laag op zijn poten wat hem toch een bijzonder uiterlijk geeft. En zijn oren zijn afgeknipt, een ding uit zijn verleden… Dus al met al ziet Merlin er heel apart uit, maar wij zijn de enigen die dat opvalt, Merlin zelf heeft hier gelukkig totaal geen last van, hij vindt zichzelf prima zoals hij is. En hij heeft groot gelijk! Merlin is een kerel die erg geniet van zijn leven, heel erg intelligent is, een tikje eigenwijs is en eigenlijk gewoon duidelijke baasjes zoekt. Als je met Merlin gaat wandelen gaat hij direct aan de riem trekken en gaat kijken of je dat oké vindt. Als je dan de leiding overneemt van hem, dan heeft hij ineens alle respect en doet hij werkelijk alles voor je en is dan helemaal op je gericht! Dat maakt dat Merlin baasjes nodig heeft die hem leiding geven, die duidelijk zijn en die hem op waarde schatten. Merlin komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Dat hij geen leuk leven heeft gehad was duidelijk, zeker gezien het feit dat iemand zijn oren heeft afgeknipt. Maar Merlin heeft hier geen last meer van, hij maakt van iedere dag een mooie dag en dat is een prachtige eigenschap van hem! Merlin kan het uitstekend vinden met alle andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Met katten kan hij het niet zo goed vinden en hij wil achter ze aan. Daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Merlin heeft dus de duidelijkheid nodig van zijn nieuwe baasjes en dat maakt dat wij hem niet in een gezin met kinderen plaatsen. Kinderen kunnen hem deze duidelijkheid natuurlijk niet geven. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij zal lief voor ze zijn! Merlin zoekt lieve mensen die hem begrijpen, die helemaal voor hem willen gaan en die actief met hem gaan trainen en met hem op pad gaan! Dan krijgt u een hele trouwe, fijne en zuivere hond die volledig voor u zal gaan! Komt u gauw eens kennismaken met deze spetter? Hij heet u alvast van harte welkom! 

Lucy; een heerlijke, enthousiaste, mooie en blije dame van bijna 12 jaar jong!! Zij is op 12 augustus 2012 bij ons in de opvang gekomen. Lucy is een leukerd om te zien, zij is altijd blij om bij je te zijn en wil heel graag aandacht. Zij heeft echter al een heel leven achter zich en zoekt nu een fijn thuis waar zij voor altijd mag blijven! Wij hebben Lucy hier leren kennen als een dametje dat heel gelukkig is met weinig. Zij vindt het heerlijk om in een lekkere mand te liggen, zij is zielsblij met haar eten en koekjes, zij wil graag spelen en als zij een bepaalde hond leuk vindt, dan wil zij hier ook graag mee spelen. Lucy laat ook zien dat zij ook een dame is die de grenzen af en toe op wil zoeken. Zij kijkt altijd even tot hoever zij kan gaan, soms bij mensen en vooral bij andere honden. Zij is echt een leiderstype bij andere honden en zij accepteert niet zomaar iedere hond in haar buurt! Daarom is het tijdens het wandelen met Lucy een optie om haar een muilkorfje om te doen. Of u moet het van tevoren goed zien aankomen bij haar. Wij lopen altijd zonder een muilkorfje, maar kennen haar dan ook compleet! Voor Lucy zoeken wij een stabiel thuis, een plekje waar zij gelukkig mag zijn, waar er duidelijkheid heerst, waar zij een lekkere mand heeft en voldoende aandacht! Zij heeft mensen nodig die de regels in huis altijd zullen volhouden, die steeds weer aan haar vertellen hoe het ook weer was en die haar gelukkig kunnen maken! Lucy kan dus niet altijd even goed met andere honden overweg, maar vindt zij een hond erg leuk, dan wil zij graag spelen. Ook kan Lucy prima een poosje alleen thuis blijven en is ze soms echt lui. Lekker slapen vindt zij super! Met katten heeft Lucy geen chemie en zij zal hier graag achteraan rennen… En dat is natuurlijk niet leuk voor de kat. Dus een nieuwe plek waar ook katten wonen is eigenlijk geen optie voor haar. Met kinderen is Lucy best lomp en daarom denken wij niet dat het handig is dat zij in een gezin met kleine kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 12 jaar is echter geen enkel probleem voor haar! Tja, Lucy is heel erg leuk en vrolijk en wij weten zeker dat zij iemand zielsgelukkig kan maken met haar vrolijke karakter! Komt u gauw eens kennis maken met deze schat? Zij wil zo graag een ‘normaal’ leven hebben, samen met u!!