Terug Home

Honden
                                               gereserveerd

Uma; een fantastisch, intelligent, speels, leuk en vrolijk grietje van 4 maanden jong! Uma is echt geweldig, zij wil alles voor je doen, is ontzettend sociaal, heel vriendelijk, grappig en kent al een heleboel dankzij haar lieve pleegmoeder. Uma komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Zij is gelukkig gevonden en liefdevol opgevangen. Zij woonde bij haar pleegmoeder waar zij al veel heeft geleerd en waar zij al heeft laten zien hoe leuk zij is! Uma kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal prima. Zij kan het prima vinden met katten, met vreemde mensen en met kinderen en zij is echt een geweldig hondje dat een liefdevol thuis zoekt! Uma is op zoek naar lieve mensen die haar nog veel meer gaan leren, die haar een geweldige toekomst willen bieden en die haar de tijd geven om te wennen en natuurlijk geduld met haar hebben. Zij is natuurlijk nog heel erg jong en ondanks dat zij al zo dapper is, is zij natuurlijk nog maar een heel klein pupje! Komt u gauw kennis met haar maken?


                                                                           gereserveerd

Katja; een prachtig Catalaans herdertje van 9 maanden jong met een heerlijk karakter! Katja is prachtig om te zien met haar schitterende lange haren en haar lieve ogen! En deze schoonheid is op zoek naar een eigen familie waar zij heel erg gelukkig mag worden. Katja is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij gered is van een leven aan de ketting… Dit meisje lag dus aan de ketting een paar maanden geleden, onvoorstelbaar. Want dit lieve meisje is zo vreselijk lief en aanhankelijk dat zij gewoon een fijn leven bij een eigen familie verdient. Katja is na haar redding direct in een fijn huis komen te wonen waar zij heerlijk heeft genoten van alle aandacht, zorg en blijkt zij ongelooflijk trouw te zijn! Katja kan het uitstekend vinden met alle andere honden, kan het prima vinden met katten, is vreselijk lief en sociaal en zachtaardig en ook nog eens een meisje dat heel graag nieuwe dingen wil leren en graag speelt. Katja is hier en daar een tikje onzeker, maar zij steunt dan helemaal op haar baasjes en herstelt zich heel erg snel. Zij is een heel bescheiden maar dapper meisje dat een heel erg liefdevol thuis zoekt. Voor Katja zoeken wij dus hele lieve mensen die haar tijd geven om te wennen, die haar vertrouwen en steun geven, die haar nog veel gaan leren en die haar een heel veilig en fijn thuis willen bieden. Katja kan het prima vinden met alle mensen, groot en klein en zou het zeker in een gezin ook naar haar zin hebben. Een prachtig meisje met een hartje van goud dat enorm dankbaar zal zijn en zal laten zien hoe geweldig zij is! Komt u gauw kennis met haar maken?

Mia; een plaatje van een hond met een prachtig glanzende vacht en een geweldig karakter van bijna 2 jaar jong! Mia is een schoonheid en heeft een heel fijn innerlijk. Zij is erg sociaal, wil graag bij je zijn, wil graag met je samenwerken, doet haar best om het goed te doen en zij is op zoek naar een heel fijn thuis waar zij gelukkig mag zijn! Mia komt uit Turkije, waar zij haar leven niet geweldig is begonnen. Zij is in een bosgebied achtergelaten, een bos waar nog bijna 80 honden woonden… Op een gegeven moment hebben lieve mensen Mia en nog 4 honden gered en de bedoeling was om ook de andere honden te redden. Maar tot groot verdriet hebben de andere honden het niet gered… Mia en de andere 4 honden zijn dus net op tijd hier vandaan gehaald gelukkig en mogen naar een toekomst gaan kijken. Mia is na haar redding liefdevol opgevangen en zij heeft daar samen gewoond met meerdere honden en met een heel aantal katten. En zij kan het met allen uitstekend vinden! Mia is sociaal en vriendelijk naar vreemde mensen en ook voor kinderen is zij vriendelijk. Wij weten niet of Mia met kleine kindjes is opgegroeid en daarom plaatsen wij haar liever niet in een jong gezin. Maar wat oudere kinderen is geen enkel probleem voor haar. Voor Mia zoeken wij lieve mensen die haar een heel fijn thuis willen bieden. Mensen die haar nog veel dingen gaan leren, die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven en mensen die veel met haar zullen ondernemen. Mia vindt het heerlijk om op onderzoek uit te gaan en zou het geweldig vinden om dat samen met haar nieuwe baasjes te doen! Komt u eens langs in de opvang om in levende lijve kennis met haar te maken? Zij kan niet wachten om verder te gaan met haar leven! 

Marshall; een hele bijzondere, zelfverzekerde knul van bijna 11 jaar die op zoek is naar zijn nieuwe familie! Marshall maakt ons altijd een beetje aan het lachen omdat hij zichzelf zo leuk vindt en graag doet waar hij zelf zin aan heeft. Heel handig is dat niet altijd, maar ach, als je dan al zo oud bent, dan mag dat natuurlijk! Marshall is een heerlijke kruising, heeft een prachtige glimlach, heeft grijze haren en een dijk van een conditie. Hij is gek op wandelen, mag graag mee naast de fiets, is gek op balletjes en stokken apporteren, zwemt graag en haalt alles uit het leven wat erin zit. Helaas is Marshall op zijn leeftijd nog bij ons in de opvang terecht gekomen. Hij heeft zijn hele leven bij mensen gewoond, maar zijn baasjes vertrouwden hem niet bij de kleinkinderen. Hij vindt dat allemaal veel te druk en wordt namelijk chagrijnig met al die drukte om hem heen. Hij wil dat gewoon niet meer en dat heeft hij aangegeven. Nou denkt u misschien dat Marshall een oude mopperpot is, maar niets is minder waar, hij is heerlijk vrolijk en blij maar wil geen onverwachte bezoekers die hem direct willen aaien enzo, daar heeft hij gewoon niet zo’n zin in en dat is natuurlijk zijn goed recht. Marshall kan prima met andere honden al staat hij zeker zijn mannetje t.o.v. andere reuen. Hij kent de hondentaal prima. Hij vindt katten prima, hij vindt ze niet de moeite waard om kennis met ze te maken maar doet net alsof ze niet bestaan. Marshall kan het niet zo goed vinden met kinderen en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen. En als u kinderen op bezoek krijgt, dan zal hij even vast moeten in bijvoorbeeld een bench zodat hij de rust heeft die hij zo graag wil. Marshall is dan al oud, maar hij mag nog heel graag een actief leven lijden! Lekker wandelen, mee naast de fiets, lekker rennen en spelen en Marshall is gelukkig! Hij kan prima een tijdje alleen thuis blijven, kent zijn commando’s en wil niets liever dan zo gauw mogelijk weer een nieuw thuis vinden. Wij zoeken voor Marshall mensen die hem leuk vinden, die begrijpen dat hij zelfverzekerd is en niet zoveel van hem verlangen. Lekkere wandelingen maken, genieten van elkaar en meer is er eigenlijk niet nodig om deze knul zielsgelukkig te maken! Komt u gauw eens kennis maken met deze geweldige senior? 

Chenda; een heerlijk, mooi, niet zo groot en sociaal meisje van 10 maanden jong! Chenda is een prachtige kruising tussen een sharpei en een labrador. En daar komt dan dit prachtige wezentje uit tevoorschijn! Chenda komt uit Spanje, waar zij samen met haar broertjes en zusjes is gevonden, zij waren toen 6 maanden en hadden geen fijn leven achter zich helaas… Maar gelukkig werden zij liefdevol opgevangen en hebben zij inmiddels al erg veel geleerd! Zo ook Chenda. Chenda woonde in haar gastgezin samen met haar broertjes en zusjes, met kinderen en volwassenen en zij is daar gewend geraakt aan een thuis met mensen die van haar hielden en die haar heel rustig alle vertrouwen hebben gegeven. Chenda heeft geleerd aan de riem te lopen, om zindelijk te zijn en is inmiddels gewend aan de geluiden die daarbij horen. Chenda is een meisje dat wat onzeker is, zij weet soms nog niet zo goed wat er van haar wordt verwacht. Als er een andere hond bij is, dan is zij heel dapper. Maar als zij alleen is, dan zien wij ook een stukje onzekerheid en dat is iets waar zij nog een beetje begeleiding bij nodig heeft. Chenda vindt het bijvoorbeeld heel spannend om ineens een knuffel te krijgen en wil dan het liefst weg… En dat mag natuurlijk! Zij heeft dus wat tijd nodig om aan haar nieuwe mensen te wennen. Als zij je eenmaal kent en vertrouwd dan is zij ineens een heel ander hondje. Zij komt je dan heel veel kusjes geven en legt haar hoofdje graag in je nek en omhelst je, zo liefdevol. Dus tijd en geduld is het gouden woord bij dit meisje! Chenda kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal heel goed. Zij kent geen katten en vindt het maar rare wezens. Zij heeft wel respect als de kat duidelijk is naar haar. Dus een huis waar een zelfverzekerde kat woont is geen probleem voor haar. Omdat Chenda nog wat onzeker is bij onverwachte dingen, plaatsen wij haar liever niet in een gezin met kleine kinderen. Dat zou niet eerlijk zijn voor haar, zij heeft nu alle aandacht nog nodig. Verder moet Chenda natuurlijk wennen aan haar nieuwe leven en heeft dat tijd nodig, maar Chenda zal ongelooflijk haar best doen om het goed te doen. Zij is zo lief en zacht en wil zo graag en wij denken dat u een ontzettend dankbaar meisje in huis zult krijgen! Komt u gauw eens kennis maken met haar?

Layka; een schitterend meisje met een prachtig glanzende vacht van 10 maanden jong. Layka is een kruising tussen een sharpei en een labrador en dat maakt dat er dit prachtige meisje tevoorschijn is gekomen! Layka komt uit Spanje, waar zij samen met haar broertjes en zusjes is gevonden, zij waren toen 6 maanden jong… Heel verdrietig dat dit is gebeurd, maar gelukkig zijn zij liefdevol opgevangen in Spanje en hebben zij heel veel liefde mogen ontvangen, iets wat zij de eerste maanden van hun leven ontbeert hebben. Layka heeft een aantal maanden in een gastgezin met andere honden, met volwassenen en 2 kindjes gewoond en heeft daar al ontzettend veel geleerd. Zo kan zij keurig aan de riem lopen, is zindelijk, kent het leven in huis, heeft weer vertrouwen in de mensen en nu is het haar tijd om op zoek te gaan naar een eigen familie waar zij zich veilig voelt en een hele fijne toekomst in het verschiet zal hebben. Layka is een sociaal meisje, maakt graag contact met je, wil graag met je op stap gaan, leert heel snel en wil erg haar best doen om alles goed te doen. Zij is ontzettend goed met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Zij is vriendelijk voor vreemde mensen al kijkt zij altijd eerst even de kat uit de boom. Zij heeft samen gewoond met kindjes en dat ging ook uitstekend. Katten kent zij niet, zij vindt ze maar vreemde wezens en daarom denken wij dat het niet zo handig zal zijn om haar in een gezin met katten te plaatsen. Layka heeft nog steeds een stukje bij zich wat haar oude leven in haar naar voren doet komen. Zij is hier en daar een tikje onzeker en dat maakt dat zij lieve mensen moet hebben die haar daarin ondersteunen en haar net dat laatste duwtje in de goede richting willen geven. Layka is dus op zoek naar lieve mensen die haar begrijpen, die haar de veiligheid van een liefdevolle familie willen geven, die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven, aan het alleen thuis blijven, aan het leven wat zij voor zich heeft. Regels en consequent zijn is belangrijk voor haar, daar wordt zij zelf ook zekerder van. Layka is gek op knuffelen en wil heel graag bij je zijn, heel lief om te zien! Onlangs heeft Layka een operatie aan haar rechteroog ondergaan, zij had naar binnen groeiende oogleden. Dit is nu helemaal opgelost door de operatie en daar zal zij nooit meer last van hebben. Een bijzonder meisje dus, op zoek naar een fijne, liefdevolle en warm familie die haar met open armen zullen ontvangen, die met haar de toekomst in willen stappen en die haar gelukkig willen maken! Dan krijgt u een lieve, dankbare dame in huis die heerlijk zal gaan genieten van haar nieuwe leven! Komt u gauw langs om in levende lijve kennis met haar te maken?

Gucci; een geweldig, lief, sociaal, zachtaardig en vreselijk leuk meisje van 1 jaar jong! Gucci is een vrolijke griet, zij speelt en rent enorm graag en dat past natuurlijk helemaal bij haar windhondenbloed wat in haar aderen ruist. Zij is een kruising galgo en dat staat haar geweldig! Zoals u op haar foto’s kan zien, zijn haar oren afgeknipt, waarom is ons een raadsel, maar Gucci heeft hier gelukkig geen problemen mee. Zij werd in Spanje gevonden, zij liep te zwerven over straat, zij was toen pas 6 maanden jong… Maar Gucci heeft de afgelopen maanden in een opvang aldaar en ook hier in Nederland gewoond en heeft daar al laten zien hoe geweldig en liefdevol zij is. Zij is bescheiden, heeft alle respect voor mensen, is heel sociaal en wil het ontzettend graag allemaal goed doen. Gucci kan het prima vinden met anderen honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Daarnaast kan zij het met alle mensen uitstekend vinden, met volwassenen, maar zeker ook met kinderen. Gucci knuffelt ontzettend graag, loopt keurig aan de riem, wil heel graag bij je zijn, is gek op rennen en spelen en zij is gewoon en wonder van een hondje dat zo ontzettend graag een eigen familie wil hebben. Gucci kan het niet vinden met katten, zij wil hier direct achteraan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een gezin waar ook katten wonen is dus geen succes met Gucci. Gucci kan inmiddels een poosje alleen thuis blijven, begint haar commando's te kennen, doet erg haar best en wil niets liever dan bij u komen wonen! Helaas blijkt Gucci Leishmania te hebben... Dit is een ziekte die veroorzaakt wordt door een zandvliegje. Hiervoor wordt zij behandeld met pillen en daar doet zij het super goed op gelukkig. Aan Gucci merken wij gelukkig niets en zij is blij en vrolijk als altijd! Voor meer informatie over deze ziekte kunt u ons natuurlijk een mailtje sturen of bellen, dan leggen wij u uit hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Gucci wil zo graag, zij zal u zo ongelooflijk dankbaar zijn en u heel erg blij maken met haar komst! Komt u gauw eens kennis maken met deze kleine kanjer? Zij kan niet wachten u in levende lijve te ontmoeten!

Biscuit: een prachtig, slank, vriendelijk mannetje van een jaar jong! Biscuit is eigenlijk een wel heel bijzonder hondje… Hij was 8 maanden toen hij bij de poort van een asiel in Spanje werd achtergelaten… En eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling dat hij nu al mee naar Nederland zou komen, maar wij zaten naar een filmpje van andere honden te kijken en ineens was daar Biscuit in beeld! En dat raakte ons! Want Biscuit was ongelooflijk verlegen, maar had toch de moed om bij mensen te komen voor een knuffel. En dat is zo ontzettend knap van hem dat wij gevraagd hebben wie dat bijzondere kereltje was. En dat bleek Biscuit te zijn! En hij was natuurlijk welkom om naar Nederland te komen. Biscuit is een heerlijk mannetje, als hij je ziet begint hij volop te kwispelen en is dan heel verlegen en bescheiden. Hij heeft dus wat tijd nodig. Maar dat mag  natuurlijk. Biscuit kan echt keurig aan de riem lopen en doet heel erg zijn best om het goed te doen. Ook heerlijk rennen naast de fiets vindt hij geweldig! Bij alle nieuwe dingen die Biscuit meemaakt is hij onzeker. Hij vindt het spannend om te wandelen, maar stapt toch dapper naast je mee. Hij wil heel graag naar andere honden toe en het liefst wil hij lekker met ze spelen, dat is vertrouwd voor hem. Hij wil heel graag knuffelen en komt graag bij je, maar hij kijkt dan eerst even de kat uit de boom. Maar als je hem de tijd geeft, dan ontdooit hij wel degelijk en zie je precies hetgeen wij ook hebben gezien op zijn filmpje. Als er vreemde mensen in zijn huis op bezoek komen is hij bijvoorbeeld heel onzeker en door zijn onzekerheid gaat hij blaffen. Het is dan absoluut van belang dat hij hier in begeleiding krijgt. Hij zal in de bench moeten als er bezoek komt zodat hij leert dat hij veilig is en zich niet zo druk hoeft te maken. Biscuit kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed! Hij kan wat dominant zijn als hij een hond goed kent, maar heeft wel respect. Hij vindt katten heel interessant en wij denken dat het niet de bedoeling zal zijn als hij in een familie komt te wonen waar ook katten wonen. Biscuit is heel zachtaardig en ook lief voor kinderen, maar wij denken dat het nu voor hem nog een beetje teveel van het goede is om in een jong gezin te komen wonen. Dat zou in de toekomst wel mogelijk zijn hoor, maar hij heeft nu nog even wat meer zelfvertrouwen nodig. Een gezin met kinderen boven de 16 jaar is geen probleem voor hem. Biscuit moet hele duidelijke baasjes krijgen die hem begeleiden, die beslist consequent zijn en die hem duidelijke regels gaan geven. Hij moet nog leren alleen thuis te blijven en hij zal echt steun moeten krijgen van zijn nieuwe baasjes. Juist door deze steun en duidelijkheid hoeft hij zich niet meer zo druk te maken en kan hij langzaam vertrouwen in het leven krijgen. Een heel verhaal over een heel bijzonder mannetje met een hartje van goud die op zoek is naar hele lieve mensen die voor hem willen gaan, die hem de tijd geven om te ontdooien en die hem een hele fijne toekomst willen geven! Komt u gauw eens langs om in levende lijve kennis met hem te maken?

Saartje; een klein jack russeltje van bijna 10 jaar jong die al een heel leven achter zich heeft en door haar leven is getekend. Saartje is maar klein, maar o zo dapper! Zij vindt zichzelf geweldig, is erg stoer, is nergens bang voor en heeft geleerd door haar leven dat zij door altijd voorop te staan, succes en aandacht krijgt. Saartje is bij ons gekomen omdat het niet langer ging bij de mensen waar zij op dat moment woonde. Zij is als jonge hond in een gezin komen wonen, vervolgens ging de dochter van dit gezin uit huis en nam Saartje mee. Zij kreeg een kindje, er kwam een man in huis wonen, een jonge kat en er was geen aandacht meer voor Saartje. En dat heeft Saartje geen goed gedaan helaas… Saartje was diep ongelukkig en begon het gezin te beschermen tegen alles. Buiten op straat bewaakte zij haar familie met verve. Zij tolereerde geen andere honden in de buurt, geen mensen en dat heeft gemaakt dat de situatie niet meer houdbaar was en Saartje bij ons kwam. Wij hebben Saartje bij ons bij de balie los laten lopen en dat ging uitstekend. Zij deed het heel goed met de andere honden, met onze baliekat, was lief voor de mensen die op bezoek kwamen en wij waren erg trots op haar. Toen kwam er een oudere dame die Saartje heel graag een heel fijn thuis wilde bieden en zij heeft haar meegenomen naar huis. Maar na een aantal weken begon Saartje zich zo thuis te voelen dat zij ook haar nieuwe vrouwtje ging beschermen. Zowel tijdens de wandeling als thuis. Saartje voelt zich ongelooflijk verantwoordelijk en dit was niet te doen voor deze mevrouw. En Saartje kwam weer terug bij ons… En opnieuw doet Saartje het erg goed bij ons, zij vermaakt zich prima, speelt graag, doet het prima met de andere honden en de baliekat en heeft hier niet zoveel last van haar verantwoordelijkheden. Maar Saartje kan hier natuurlijk niet blijven en wij zoeken daarom dan ook een fijn thuis voor haar waar zij duidelijke regels krijgt, waar het absoluut duidelijk is dat zij niet degene is die de taak als roedelleider heeft, maar haar baasjes dat zijn. Saartje luistert heel erg goed en wil werkelijk alles voor je doen. Maar zij heeft regels en duidelijkheid nodig, mensen die het niet toestaan dat zij uit zichzelf dingen gaat oppakken, maar haar de veiligheid en structuur bieden die zij zo nodig heeft. Dan zal u een geweldig meisje aan Saartje hebben, een trouwere viervoeter kunnen wij ons haast niet voorstellen! Wilt u Saartje eens in levende lijve komen ontmoeten? Dat kan, zij wil graag met u een heerlijke wandeling maken en zal laten zien hoe leuk zij eigenlijk is! 


                              


                                                 gereserveerd

Biber; een werkelijk prachtige hond met een prachtig karakter van bijna 2 jaar jong! Biber is schitterend om te zien, heeft een vreselijk lieve uitdrukking, is gespierd en heeft een glanzende zwarte vacht. Hij is een Podenco en heeft het gespierde lijf dan ook vanuit dit ras. Hij komt uit Spanje, waar hij samen met 8 broertjes is gered toen hij 8 weken jong was. Hij heeft vanaf dat moment bij mensen thuis gewoond, samen met meerdere honden en ook katten en hij is met alles en iedereen heel erg sociaal. Biber is een zachte hond, hij wil heel graag bij je zijn, heeft alle vertrouwen in mensen, kan keurig aan de riem lopen, is veel gewend, kent het leven in een huis en hij is nu op zoek naar een liefdevol thuis waar hij heel erg gelukkig mag worden. Biber is dus heel sociaal met andere honden en kan het met alle andere honden uitstekend vinden. Ook met katten kan hij prima overweg en hij zou heel goed kunnen samenwonen met een kat. Voor kinderen en vreemde mensen is hij erg lief en bescheiden en hij kan dus op heel veel plekken heel erg gelukkig worden. Omdat Biber niet is opgegroeid met kleine kindjes, plaatsen wij hem liever niet in een gezin met hele kleine kindjes. Kinderen vanaf een jaar of 10 is geen probleem voor hem. Natuurlijk moet Biber wennen aan zijn nieuwe leven en daar heeft hij de tijd voor nodig. Hij zal moeten wennen aan zijn nieuwe familie, aan het leven dat mogelijk zonder andere honden is en hij heeft dus tijd nodig om zich aan te passen aan zijn nieuwe leven. Dat is iets dat Biber met alle plezier wil doen en hij zal een dankbare knul zijn die erg zal genieten van zijn leven bij lieve mensen die hij zijn familie mag noemen! Komt u gauw eens kennis maken met deze kanjer? Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven! 


                                                                                    

Foxie; een heerlijk, vrolijk, blij, slim en grappig knulletje van 9 maanden jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar hij heel erg welkom is! Foxie is nog erg jong en moet natuurlijk nog een heleboel leren, maar kan al een heleboel en dat is heel knap van hem. Foxie is bij ons in de opvang gekomen omdat zijn baasjes niet meer voor hem konden zorgen. Zij hadden voor Foxie een wat ouder hondje en toen deze was overleden hebben zij Foxie gekregen. Hij kwam als klein pupje bij hun wonen en dat ging in de eerste instantie prima. Maar het bleek toch dat hij een beetje teveel van het goede was. Foxie is ontzettend slim en wil allemaal nieuwe dingen leren, hij heeft veel beweging en uitdaging nodig en dat konden zij hem niet bieden. En met pijn in hun hart hebben zij dit kleine kereltje bij ons gebracht en hopen dat Foxie elders heel gelukkig gaat worden. Wij zien hier een vreselijk sociaal, lief en leuk mannetje. Hij is altijd blij, heeft al heel wat hondenvrienden gemaakt, is dus erg leuk met andere honden, is gek op zijn verzorgers en wij denken dat hij mensen ontzettend blij gaat maken met zijn komst! Hij jaagde thuis de katten altijd uit de tuin, maar het grappige is dat als hij een kat van dichtbij ontmoet, hij alle respect heeft. Wij denken daarom dat hij prima kan samen leven met een kat die ook honden gewend is. Foxie is gek op alle mensen, groot en klein. Hij is stapel op kindjes en hij heeft ook het kleinkindje van zijn vorige baasjes met liefde ontvangen. Hij was heel dol op dit piepkleine meisje en hij zou het prima doen in een gezin met kinderen. Voor Foxie zoeken wij lieve mensen die veel tijd en aandacht voor hem zullen hebben, die hem uitdagingen gaan geven, die hem lekker de beweging gaan geven waar hij zo’n behoefte aan heeft, die hem de tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe leven en die helemaal voor hem willen gaan! Dan krijgt u een vrolijk, grappig en lief knulletje in huis die heel erg zijn best voor u zal gaan doen! Komt u gauw een langs voor een ontmoeting in levende lijve met hem? Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven! Sole; een heerlijke, blije, vrolijke en vreselijk lieve dame van 3 jaar jong! Sole is waarschijnlijk een kruising met een labrador en dat zien wij terug in haar opgewekte karakter! Sole komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Gelukkig werd zij opgevangen en daar in de opvang heeft zij al laten zien hoe leuk zij is! En dat laat zij ook hier zien! Sole is ontzettend sociaal, wil heel erg graag bij je zijn, werkt graag met je samen, wil graag met je wandelen en spelen en zij vindt iedereen gewoon ontzettend leuk! Sole kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Zij heeft respect voor katten en dat is prachtig om te zien. Nu denken wij wel dat door haar onstuimige blijheid dat zij achter een kat aan zou kunnen gaan mocht deze weg rennen voor haar. Maar als u een zelfverzekerde kat hebben, dan is dit geen probleem voor Sole en zou zij hier prima mee samen kunnen wonen. Sole kan redelijk goed aan de riem lopen, hier en daar trekt zij nog een beetje, maar dat is volgens ons snel aan te leren om dit netjes te doen. Sole is lief voor kinderen en zou prima met kinderen kunnen samen leven. Mogelijk is het handig dat de kinderen niet al te klein zijn zodat zij ze niet direct omver zal lopen. Een geweldige hond is Sole en wij zoeken lieve mensen die helemaal voor haar willen gaan, die haar de tijd geven om te wennen en die haar een hele fijne toekomst willen geven! Komt u gauw eens langs voor een ontmoeting in levende lijve met haar?


                                      

Tato; een grappig, klein en energiek knulletje van 5 jaar jong die al een heel leven achter zich heeft! Tato is een hondje dat terriërbloed door zijn aderen heeft stromen en daardoor een stevig karaktertje heeft. Hij wil heel graag met je samenwerken, kijkt je steeds aan als je hem roept, kan best redelijk goed aan de riem lopen en is een hondje dat naar ons idee wat rust nodig heeft. Tato komt uit Spanje, waar hij in een slechte conditie werd gevonden. Hij was nagenoeg kaal, ondervoed en angstig… Maar door de goede zorgen aldaar heeft hij zich weer helemaal herstelt en hij is dan ook een dankbaar ventje. Zijn rechteroogje was beschadigd en hij heeft daar een litteken op, hij heeft hier geen last van gelukkig. Hoe zijn leven zo is gekomen zullen wij nooit te weten komen, maar dat hij een vechtertje is, dat moge duidelijk zijn. En nu is hij bij ons in Nederland en wij hopen dat lieve mensen zich melden om dit kereltje een fijn thuis te bieden! Tato kan het uitstekend vinden met alle andere honden, groot en klein, hij kent de hondentaal heel goed. Met katten kan hij het niet zo goed vinden, hij wil graag achter ze aan gaan en daarom is het volgens ons niet handig als hij in een gezin met katten komt te wonen. Omdat Tato al veel heeft meegemaakt in zijn leven, zouden wij het fijn vinden dat hij niet in een gezin met kleine kindjes komt te wonen. Wij denken dat het nu fijn zou zijn als hij nu op nummer 1 komt te staan en hij alle tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe leven bij lieve mensen. Tato heeft duidelijkheid, regels en structuur nodig. Hij heeft al heel lang voor zichzelf moeten zorgen en heeft dat voor zijn gevoel prima gedaan. Maar nu hij in een familie welkom zal zijn, moet hij leren dat er regels zijn. Zo mag Tato niet op de bank, niet in bed, mag hij geen privéleges hebben en heeft hij mensen nodig die hem duidelijkheid geven en die hem vertellen dat hij niet degene is dit bepaald hoe het gaat. Tato begrijpt dat erg goed, hij heeft respect voor zijn baasjes en wil hier alles voor doen. En daarom is het zo belangrijk dat hij nu juist regels en structuur gaat krijgen. Voor Tato zoeken wij dus lieve mensen die hem even de tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe leven, mensen die hem nieuwe dingen laten meemaken en die hem alles willen leren wat nodig is. Dan krijgt u een klein en vooral dankbaar mannetje in huis die helemaal voor u zal gaan! Komt u gauw eens langs voor hem?


                                               


Livingstone; een vreselijk zachtaardig maar ook vreselijk onzeker jochie van net een jaar jong. Livingstone is een klein jochie met een heel lief karakter, een hartje van goud maar zo vreselijk onzeker dat het bijna zeer doet om naar te kijken… Livingstone komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Wat er in zijn eerdere leven is gebeurd weten wij helaas niet. Maar mensen hebben hem teleurgesteld, dat is zeker… En nu hij bij ons is, zien wij hoe lastig hij het vindt om een leven te leiden waarin hij zich nog niet thuis voelt. Als Livingstone bij andere honden is, dat voelt hij zich redelijk veilig, hij snapt ze in ieder geval en weet dat hij hun kan vertrouwen. Hij speelt graag met andere honden en wordt oprecht blij als hij een hondenvriendje of –vriendinnetje ziet. Dat is zo fijn om te zien. Ook met katten kan hij prima opschieten en zou prima met een kat kunnen samen leven. Maar Livingstone is niet alleen maar bang, hij laat ook regelmatig een klein kwispeltje zien en geniet stiekem van een aai, maar hij is nog niet zover dat hij dit helemaal toe kan laten. Hij heeft eigenlijk in een heel belangrijke tijd van zijn leven in een opvang gezeten en dat is nu dus lastig voor hem. Maar wij hebben er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen met dit knaapje want hij wil eigenlijk zo graag. Livingstone is een eerlijk hondje dat niet van zich af bijt, ook al zit hij voor zijn gevoel in het nauw. Hij laat het over zich heen komen en wacht gewoon tot het over is. Hij zoekt veel contact met je en we zien dan zijn vragende blik in zijn ogen, doe ik het wel goed? Hij loopt inmiddels aan de riem en wij zijn dan ook erg trots op hem dat hij dit in zo’n korte tijd al laat zien. Dat geeft gelijk ook aan dat hij het heel graag wil doen, maar zijn oude stukje gevoel zit er ook nog en dat maakt dat hij tijd nodig heeft om te leren dat zijn nieuwe baasjes van hem zullen houden. Voor Livingstone zoeken wij een liefdevol thuis waar hij alle tijd krijgt om te wennen, waar men geduld met hem zal hebben, hem zijn zelfvertrouwen terug willen geven en hem een fijne toekomst kunnen bieden. Dan krijgt u een klein kereltje met een hart van goud die erg dankbaar zal zijn. De tijd moet het gaan doen voor hem en wij hopen dat u hem dat wil geven. Hij heeft dit zo verdient en wij gunnen hem dat ene gouden mandje! Komt u gauw langs om kennis met hem te maken?Valencia; een ongelooflijk lief en zachtaardig meisje van 2 jaar jong die op zoek is naar hele lieve mensen die haar een gouden mandje willen bieden! Valencia is echt de liefheid zelve, zij doet altijd haar best om de dag zo leuk mogelijk te maken en wij mogen iedere dag van haar genieten! Valencia is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij is gevonden. Zij heeft ongetwijfeld een thuis gekend, zij is zo sociaal, zo lief, zo gek op mensen, het kan gewoon niet anders dan dat zij dit geleerd heeft toen zij klein was. Valencia mag ontzettend graag bij je zijn, met je knuffelen, met je wandelen en spelen en zij wil alles doen voor je. Valencia kan het uitstekend vinden met andere honden, speelt heel erg graag met ze en begrijpt de hondentaal erg goed. Daarnaast heeft zij alle respect voor katten en wij denken dat zij prima kan samenleven met een kat die aan honden gewend is. Daarnaast kan zij het uitstekend vinden met alle mensen, groot en klein en is zij vreselijk lief voor iedereen. Valencia is een podenco en heeft een jachtinstinct. Maar het bijzondere bij deze lieve dame is dat zij ook tijdens de wandeling heel graag contact met je maakt. Een vreselijk lieve, zachtaardige en fijne hond dus, op zoek naar haar eigen liefdevolle familie waar zij heel gelukkig mag worden. Komt u gauw eens kennis maken met dit lieve wonder?
Victor; een prachtige fox terriër van 4 jaar jong! Victor is een prachtig hondje om te zien, heeft een hoge intelligentie, wil enorm graag werken, is een tikje ongeduldig, houdt van wandelen en spelen en is op zoek naar een heel fijn thuis waar hij gelukkig mag worden! Victor is een hondje dat geboren is om te werken, taken uit te voeren en geestelijk bezig te zijn en dat is hetgeen zijn vorige baasjes hem niet konden bieden. Victor had veel te weinig uitdaging in zijn leven en werd onrustig thuis. En dat konden deze mensen niet meer aan en zodoende is dit knulletje bij ons in de opvang gekomen. En wij zien hier een heel eerlijk, sociaal hondje dat meer nodig heeft in het leven dan hij tot nu toe heeft gehad. Zo trekt Victor aan de riem met een wandeling, maar als je de tijd neemt en hem uitlegt wat de bedoeling is kan hij echt keurig naast je lopen. Daarnaast vindt hij het lastig om geduld te hebben bij dingen en ook daar wil hij in gaan oefenen, hij vindt het zalig om met je te werken namelijk en wij denken dat hij alles snel onder de knie zal hebben! Victor is erg goed met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Met katten kan hij het beslist niet vinden en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin waar ook katten wonen. Victor is opgegroeid met kleine kinderen maar kan dit niet altijd waarderen als kinderen achter hem aan rennen. En dat snappen wij natuurlijk heel goed. Daarom is een gezin met jonge kinderen ook niet geschikt voor hem. Victor is een blije hond die heel graag iedereen gedag komt zeggen en eigenlijk aan iedereen vraagt of je wat met hem gaat doen. Victor kent de basiscommando’s, is zindelijk, kan een poosje alleen thuis blijven en wil met alles wat hij in zich heeft zijn best doen. En daar heeft hij hulp bij nodig van mensen die weten hoe zij dit moeten doen. Mensen die hem duidelijkheid en structuur kunnen bieden, die hem allerhande nieuwe dingen gaan leren, die hem veel beweging en uitdaging gaan geven en die streng voor hem zullen zijn. Dan is Victor gelukkig en zal hij een geweldig trouwe vriend zijn die ’s avonds kan zeggen dat hij heel moe is van de dag en dan zielsgelukkig in slaap zal vallen. En topper dus, onze Victor en hij wil zo graag verder met zijn leven! Komt u eens kennis met hem maken? Hij gaat graag met u op stap en zal laten zien hoe leergierig hij is! Vigo; een schitterende knul met een prachtige en lieve uitstraling van 6 jaar jong! Vigo is een heerlijke hond, hij is heel blij en speels, heeft een blij hoofd, geniet van een knuffel en vindt het heerlijk om bij je te zijn, om met je mee te gaan en hij is echt een genot om bij je te hebben! Vigo is een jongeman die uit Spanje komt, waar hij is gevonden. Vervolgens is hij in een opvang aldaar komen wonen en nu is hij bij ons en wij vinden het gezellig dat hij er is! Vigo kan het uitstekend vinden met andere en honden en hij beheerst de hondentaal heel erg goed. Hij geniet ervan om andere honden om zich heen te hebben en lekker met ze te spelen. Als hij een kat rechtstreeks ontmoet heeft hij hier alle respect voor, mocht een kat echt voor hem weg rennen, dan zal hij hier zeker achteraan gaan. Wij denken dat Vigo prima kan samenwonen met een kat die stevig in zijn of haar schoenen staat, maar een kat die geen honden is gewend is geen optie voor deze knul. Vigo is een lieve honden voor alle mensen, ook voor kinderen. Hij vindt het heerlijk om bij mensen te zijn en dat is heerlijk om te zien. Vigo is een podenco en heeft daarom ook een jachtinstinct en zijn neus doet het uitstekend. Dat is iets waar zijn nieuwe baasjes natuurlijk rekening mee moeten houden. Voor Vigo zoeken wij lieve mensen die hem een hele fijne plek willen bieden, die hem de tijd geven om te wennen, die heerlijk met hem op stap gaan, die snappen dat hij in huis erg lui is en dat hij het heerlijk vindt om lange tijd te knuffelen! Dan krijgt u een heerlijke, sociale, vrolijke knul in huis die intens zal genieten van zijn nieuwe leven! Komt u gauw eens kennis met Vigo maken? Hij zal graag laten zien hoe leuk hij is!


                                                                    

                                                                                 gereserveerd

Murillo; een werkelijk prachtige hond van net 1 jaar jong die op zoek is naar een ontzettend fijn thuis waar hij erg welkom is! Murillo doet ons denken aan een herdertje en een border collie. Hij heeft een ongelooflijk mooi en gespierd lijf, is lenig, is erg op je gericht, wil heel graag nieuwe dingen leren en hij doet ontzettend zijn best om het allemaal zo goed mogelijk te doen! Murillo is heel erg leuk, blij, vrolijk, lief en zachtaardig en zijn enthousiasme spat van hem af. Murillo komt uit Spanje, waar hij is gevonden op straat… Vervolgens is hij in de opvang aldaar komen wonen en hij was dus nog erg jong toen hij daar terecht kwam. En nu heeft hij net zijn eerste verjaardag gevierd en wij hopen dat hij snel een fijn thuis vindt waar hij eindelijk mag beginnen met zijn leven. Murillo kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Hij speelt graag met andere honden en zou prima samen met een andere hond kunnen samenwonen. Hij heeft respect voor katten en weet eigenlijk niet zo goed wat hij aan ze heeft. Hij zou prima met een zelfverzekerde kat kunnen samenwonen. Murillo is vriendelijk voor alle mensen en ook voor kinderen, maar wij denken dat het voor hem nu een beetje teveel van het goede is om in een jong en druk gezin te komen wonen. Hij moet en wil zelf nog zoveel leren en dat kost natuurlijk tijd. En dat heeft hij nu nodig en verdient. Een gezin met kinderen die wat ouder zijn en het ook leuk vinden hem nieuwe dingen te leren is helemaal leuk voor hem en geen enkel probleem! Wij denken dat Murillo een ontzettend dankbare en trouwe jongeman zal zijn, hij kan niet wachten om te starten met zijn nieuwe leven en wij hopen dat er lieve mensen voor hem komen die hem een fijne toekomst willen bieden! Komt u gauw kennis met deze spetter maken?


Madrilena; een prachtige schoonheid van 4 jaar jong die op zoek is naar hele lieve mensen die zielsveel van haar gaan houden! Madrilena is werkelijk prachtig om te zien, heeft een heel lief en zachtaardig karakter, wil graag bij je zijn en zij is op zoek naar lieve mensen die haar een heel warm nest willen bieden. Madrilena komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Zij heeft duidelijk pupjes gehad en wij denken zelfs meerdere malen… Verder weten wij helaas niets van haar verleden… Maar wij denken niet dat mensen haar vervelende dingen hebben aangedaan, zij heeft namelijk alle vertrouwen in mensen en dat siert haar enorm! Wij kunnen haar prima knuffelen, zij is graag bij je in de buurt en zij wil heel graag bij iemand horen. Madrilena is heel erg goed met andere honden, begrijpt ze prima en zou prima samen kunnen wonen met een andere hond. Met katten heeft zij echter niet zoveel en zij kan dan ook niet samen met een kat wonen. Zij gaat hier beslist achteraan. Dat heeft mogelijk ook met haar jachtinstinct te maken, zij is namelijk een podenco. Madrilena is een meisje dat op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij ontzettend welkom is, waar zij de tijd krijgt om te wennen, waar zij haar best kan gaan doen om weer te gaan genieten van haar leven en een plekje dat veilig is voor haar en waar zij op haar baasjes mag steunen. Madrilena is lief voor kinderen en voor eigenlijk alle mensen, maar wij denken dat zij momenteel niet direct op haar plek zal zijn in een druk gezin met kleine kindjes. Zij moet eerst zelf weer wennen aan een nieuw leven en heeft een stukje rust nodig hierin. Kinderen vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor haar zijn. En als u kleine kindjes op bezoek krijgt is dit ook geen enkel probleem voor haar. Madrilena is bijzonder, wil graag haar vorige leven achter zich laten en beginnen met een nieuw en liefdevol leven. Samen met u! Komt u gauw eens langs om haar in levende lijve te ontmoeten?


                                        

Jones; een heerlijke, blije, energieke, knuffelbare galgo van 5 jaar jong! Jones is een heerlijke hond, hij vindt iedereen geweldig, is erg lief en zacht, wil graag rennen en spelen en hij is op zoek naar een heel fijn thuis waar hij erg welkom is! Jones heeft de afgelopen jaren bij lieve mensen gewoond die hem eigenlijk voor altijd wilden houden. Maar helaas heeft het lot anders beslist en is Jones bij ons in de opvang gekomen. Zijn vrouwtje is namelijk ongeneeslijk ziek en moet erg veel naar het ziekenhuis. Zijn baasje werkt fulltime en heeft dus ook niet veel tijd voor deze knul en zij hebben het hartverscheurende besluit moeten nemen… Jones is een jongeman die in huis de liefste is! Hij vindt het heerlijk om met je te knuffelen, mag graag luieren en is dan heerlijk lui. Buiten bruist hij van de energie, wil graag rennen en vindt het een feest om naast de fiets mee te gaan! Hij heeft heel wat cursussen doorlopen en hij is erg slim en kent al heel erg veel. Jones heeft een jachtinstinct, dat past natuurlijk helemaal bij zijn ras en daarom liep hij nooit los. Als hij een konijntje ruikt, tja, dan is hij niet meer te houden. Jones is een tikje ondeugend, zo kan hij deuren openmaken en als u ergens wat eten laat liggen dan weet hij dit feilloos te vinden. Maar als je daar rekening mee houdt, dan is hij de liefste! Jones kan een poosje alleen thuis blijven, maximaal 3 uurtjes. Hij is dan gewend om gewoon los in huis te zijn. Jones kan het uitstekend vinden met alle andere honden en beschouwd alle honden als zijn vriend. Hij vindt het heerlijk om met ze te spelen en hij beheerst de hondentaal prima. Met katten kan Jones het beslist niet vinden, hij wil hier achteraan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een huis met katten is dus ook geen optie voor hem. Jones is lief voor alle mensen en zeker ook voor kinderen. Hij zou dus prima in een gezin kunnen komen wonen. Tja, Jones is gewoon een ontzettend leuke knul, blij, lief, vrolijk en hij zoekt een liefdevol en warm thuis waar hij rustig mag wennen aan zijn nieuwe leven, waar zij hem alle kansen geven die hij nodig heeft en waar hij weer kan zeggen dat hij gelukkig is! Komt u gauw eens langs om in levende lijve kennis met hem te maken?
Justin; een leuke, vrolijke, sociale en vriendelijke knul van ruim 1 jaar jong! Justin is een heerlijke hond, hij wil heel erg graag bij je zijn, wil graag samen nieuwe dingen ontdekken, is lief voor iedereen en is helemaal gek op katten! Justin komt uit Turkije, waar hij werd gevonden toen hij ongeveer 4 maanden jong was. Hij had een aanrijding gehad en zijn achterpoot was gebroken. Dit is toen geopereerd om dit weer aan elkaar te zetten en toen hij uitgegroeid was is dit opnieuw geopereerd. Maar helaas is dit niet meer helemaal goed gekomen en 1 van zijn achterpoten is iets korter waardoor hij deze poot niet volop gebruikt. Hij gebruikt deze wel om zijn evenwicht te bewaren en als hij loopt ook, maar dit is wel iets wat u als nieuw baasje natuurlijk moet weten. Justin heeft hier geen last van, hij heeft geen pijn en hij weet niet beter. Justin heeft bij een lieve mevrouw in huis gewoond en kent het leven in een huis dus ook prima. Hij woonde daar met andere honden en een heleboel katten. En hij is stapelgek op katten! Hij wil het liefst bij ze zijn, hij wil het liefst dat katten bij hem komen liggen en hij vindt het zalig als zij hem gezelschap houden als hij in zijn mandje ligt. Zij mogen ook op hem liggen, geen enkel probleem! Naast zijn genegenheid naar katten toont hij deze zeker ook naar andere honden. Hij kan het met iedere hond geweldig goed vinden, speelt ontzettend graag met ze en vindt het een feestje als ze er zijn. En Justin is helemaal weg van alle mensen, van grote mensen, van kinderen, hij vindt iedereen even leuk. Hij mag graag knuffelen, graag spelen en genieten en hij zoekt een liefdevol thuis waar hij heel erg welkom is, waar hij de tijd krijgt om aan zijn nieuwe leven te wennen en een plekje waar hij zich veilig voelt. Justin is gewend om altijd los te lopen en dat maakt dat hij niet heel charmant aan de riem loopt. Dit is natuurlijk uitstekend te leren en daar zal hij erg zijn best voor willen doen! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere hond? Hij zal graag een afspraak met u willen maken! 

                                               


                                          gereserveerd

Arco; een bijzonder knappe hond van net 2 jaar jong! Hij is een prachtige wolfsgrauwe herder met een geweldig karakter en een enorme will to please! Arco is echt een hele leuke hond, hij is blij en enthousiast, hij wil heel graag nieuwe dingen leren en met je samenwerken, hij is energiek en intelligent en is gek op zijn baasjes. Arco komt uit Spanje, waar hij met zijn zus werd gevonden. Wij denken dat hij een thuis heeft gehad, hij kent namelijk een heel aantal dingen die hem moeten zijn aangeleerd. Zijn lieve zus heeft een tijdje geleden al een fijn thuis gevonden en ook zij is een geweldige hond die met volle teugen van haar leven geniet. En nu was het tijd dat ook Arco mee mocht naar Nederland waar hij nu bij ons in de opvang verblijft. Arco kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Hij kan het niet vinden met katten en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin waar ook katten wonen. Arco kan het met alle mensen uitstekend vinden en ook voor kinderen is hij erg lief. Wij denken wel dat hij hele kleine kindjes van de voeten kan lopen door zijn enthousiasme, maar dat bedoelt hij niet zo. Voor Arco zoeken wij een eigen familie waar hij gelukkig mag zijn, waar hij heel veel nieuwe dingen mag leren, waar hij lekker zijn beweging krijgt en waar hij ’s avonds heel gelukkig in slaap mag vallen. Hij zal dan ontzettend trouw zijn, dankbaar en hij zal er alles aan doen om u blij te maken. Komt u gauw eens kennis maken met deze prachtige spetter?

El Bola; een prachtige, grote en lieve knul van bijna 4 jaar jong! El Bola is een knappe verschijning om te zien met zijn mooie haren en lieve ogen. Hij is vrolijk, lief, sociaal en hij is op zoek naar een fijn thuis waar hij heel erg welkom is. Wij denken dat El Bola een type poolhond is, hij heeft veel weg van een Akita, zijn bouw, zijn staartdracht en hij is een zelfstandig denkende knul. Zeker weten doen wij dit natuurlijk niet, maar dit om u een beetje een idee te geven van hoe hij ongeveer is. El Bola komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Wij denken dat hij wel een huis heeft gekend, hij kent namelijk al een heel aantal dingen die hem aangeleerd moeten zijn. Zo loopt El Bola keurig aan de riem, is heel sociaal naar mensen en kent de hondentaal uitstekend.  El Bola is wel een dominante reu die dat ook zeker duidelijk maakt ten opzichte van andere honden. Zeker kleine hondjes wil hij beslist de baas zijn en dat kan mogelijk een probleem geven als een klein hondje heel dapper en stoer is. Dit is iets waar absoluut rekening mee moet worden gehouden bij deze grote knul, hij kan dus niet zomaar los lopen en ook aan de lijn moet hij duidelijke leiding en sturing krijgen, wij willen natuurlijk niet dat hij een klein hondje iets aan zal doen. Ook met katten kan hij het niet vinden en daarom kan hij niet in een gezin met katten komen wonen. El Bola mag graag met je op stap gaan, hij geniet van de aandacht en de wandeling en is dan helemaal blij! Aan de andere kant is El Bola erg zelfstandig en weet wat hij wil. Hij heeft niet een enorme wil om je te plezieren, hij zal volgens ons geen 10 balletjes voor je ophalen, hij ziet daar gewoon het nut niet van in. Maar dat siert hem ook, hij is erg slim en zal nieuwe baasjes nodig hebben die hem uit zullen dagen en hem ook laten zijn wie hij is. El Bola is heel lief voor kinderen. Maar wij plaatsen El Bola niet in een gezin met kinderen jonger dan 12 jaar. Wij weten natuurlijk niet of hij is opgegroeid met kinderen en daarom denken wij dat het beter is dat hij niet in een gezin met jonge kinderen komt te wonen. Wij zoeken een veilig thuis voor hem, een plek waar zijn nieuwe baasjes consequent zijn, hem leiding geven en duidelijkheid. Ook zoeken wij een plek waar hij heerlijke lange wandelingen gaat maken, waar hij mag genieten van het buiten zijn en waar hij de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe leven! Dan krijgt u een prachtige, lieve en vriendelijke knul in huis die erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens kennis maken met deze lieve jongeman?
                                                          

Lora; een prachtige, sterke, aanhankelijke dame van 1 jaar jong! Lora is een onstuimige dame, zij is enthousiast, blij, energiek en zij vindt het leven briljant! Lora geniet van alles wat op haar pad komt en zij is blij met alle aandacht. Zij knuffelt graag met je, maakt heel veel contact met je, wil graag met je samenwerken en wil alles heel graag leren. Lora komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Vervolgens heeft zij daar een tijdje in een opvang gewoond en nu is zij bij ons en zij doet ons glimlachen! Lora kan het uitstekend met andere honden vinden en kent de hondentaal prima. Met katten heeft zij geen chemie en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin waar ook katten wonen. Lora is lief voor alle mensen en ook voor kinderen. Maar zij is echt wel onbenullig en zou kleine kinderen zo van de benen kunnen lopen. Dat realiseert zich waarschijnlijk net even te laat en dan is het kwaad al geschied natuurlijk. Dus wij denken dat het niet zo handig is om Lora in een gezin met kinderen te plaatsen onder de 16 jaar. Lora is op zoek naar mensen die lekker actief met haar bezig zullen zijn, die met haar gaan trainen, die haar veel gaan leren en die consequent en duidelijk zijn. Dat heeft deze heerlijke dame echt nodig en daar wordt zij heel erg gelukkig van! Een fantastische hond die op zoek is naar fantastische mensen die haar geweldig vinden! Komt u gauw kennis met haar maken?

Tequilla; een prachtig, leuk, ruwharig meisje van net 1 jaar jong die op zoek is naar een liefdevol thuis! Tequilla is een leuke hond om te zien, zij heeft prachtige oren, heeft een heerlijke ruwharige vacht en zij is op zoek naar hele lieve mensen die haar met open armen willen ontvangen en haar de tijd willen geven om weer te leren vertrouwen. Tequilla is nog zo jong en heeft toch al wel het een en ander meegemaakt in haar leven. Zij is op straat gevonden, jong, bang en onzeker. Dit was in Spanje. Vervolgens heeft zij een tijdje in de opvang aldaar gewoond en nu is zij bij ons en zij is meer dan welkom! Tequilla is een zachtaardige dame, zij wil heel erg haar best doen en doet dat dan ook, maar zij heeft een stukje in zich dat toch even de kat uit de boom wil kijken. Een plotselinge knuffel laat haar erg schrikken, zij heeft liever een andere benadering. Daar zal zij ongetwijfeld een negatieve ervaring mee hebben gehad toen zij nog klein was…. Tequilla trekt nog wat aan de riem tijdens een wandeling en zal nog veel moeten leren. Maar de wil is er bij dit meisje, zij heeft alleen de juiste mensen nodig die haar daarbij helpen. Tequilla kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Door haar jachtinstinct kan zij het niet zo goed vinden met katten en het lijkt ons dan ook geen goed plan om haar in een gezin met katten te plaatsen. Voor Tequilla denken dat wij dat het heel goed zal zijn dat zij bij hele lieve mensen komt te wonen die haar rust kunnen bieden, die er voor haar zullen zijn, mensen die zij volledig kan vertrouwen en die in haar geloven. Dan zal dit lieve meisje ontdooien en langzaam tevoorschijn komen en laten zien wie zij echt is. Tequilla is lief voor kinderen maar een plotselinge omhelzing is teveel van het goede voor haar. Een gezin met kinderen lijkt ons dan ook niet heel geschikt voor haar. Mocht u kinderen op bezoek krijgen is dit geen probleem voor haar, zij zal ze dan keurig uit de weg gaan. Een bijzonder meisje, deze lieve Tequilla en zij zoekt dan ook een bijzonder thuis. Komt u eens kennis met haar maken in levende lijve? Zij zal het heerlijk vinden om verder te kunnen gaan met haar leven! Miguelina: een prachtig, niet zo groot, lief en bijzonder meisje van 5 jaar jong! Miguelina lijkt een beetje op een bruine labrador, maar dan net even iets kleiner en smaller. Miguelina komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Zij is vervolgens opgevangen in de opvang aldaar en nu mocht zij mee naar Nederland komen, waar haar hopelijk snel een gouden mandje staat te wachten! Miguelina is een meisje dat aan de ene kant heel onzeker is en aan de andere kant toch ook zelfstandig. Zij heeft voor zichzelf moeten zorgen en dat geeft haar een stukje zelfstandigheid. Aan de andere kant zien wij ook de onzekerheid van dit lieve meisje, een stukje in haar is op zoek naar bevestiging en vertrouwen en dat siert haar enorm. Zij is naar mensen toe wat onderdanig, heel erg lief en zacht en zij wil heel erg haar best voor je doen. Met andere honden kan zij het prima vinden, zij begrijpt de hondentaal uitstekend en weert zich kranig ten opzichte van andere honden. Zij heeft respect voor ze en kan met alle andere honden prima door 1 deur. Met katten is dat anders. Miguelina kan het zeker niet vinden met katten en zij kan dan ook niet bij een gezin komen wonen waar ook katten leven. Miguelina kan het prima vinden met kinderen en zou prima kunnen samenwonen met kinderen boven de 8 jaar. Voor Miguelina zoeken wij een liefdevol thuis waar zij de tijd krijgt om te wennen, waar zij het vertrouwen krijgt van haar baasjes, waar zij nieuwe dingen mag leren en begeleiding zal krijgen. Een plekje waar zij zich veilig voelt en alle zorgen achter zich mag laten. Komt u gauw eens langs om in levende lijve kennis te maken met haar?


                                           

                                        gereserveerd

Cassidy; een schitterende, gespierde, energieke en vreselijk lieve knul van 8 maanden jong! Cassidy is een vrolijke knul, heeft veel energie, is heel leergierig, maakt veel contact met je en wil graag veel voor je doen! Het leuke van Cassidy is dat hij het eigenlijk met iedereen en alles heel goed kan vinden en hij geniet van ieder moment van de dag! Cassidy komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij als klein pupje is gevonden. Hij werd daar liefdevol opgevangen in een gastgezin en vond al snel een fijn huis in Duitsland. Daar heeft hij alles geleerd, hij is namelijk zindelijk, kan even alleen thuis blijven, kent al een heel aantal commando’s, kan keurig aan de riem lopen en kent het leven in een huis dus prima. Helaas ging zijn vrouwtje werken en was het niet mogelijk voor deze mensen om hem dat fijne plekje te bieden wat hij zo nodig heeft. En zodoende is hij nu bij ons in de opvang waar wij hem ook erg leuk vinden! Cassidy is altijd vrolijk, wil heel graag met je op pad, is vreselijk sociaal met andere honden, vindt katten prima, is lief voor alle nieuwe mensen die hij ontmoet en tja, wij kunnen eigenlijk niets verzinnen wat niet leuk aan hem is. Cassidy is een podenco en hij heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe familie rekening mee moet houden. Het fijne van hem is wel dat hij je in de gaten houdt, maar als hij iets ziet of ruikt, dan gaat hij hier wel achteraan… Verder zou Cassidy in zijn enthousiasme een klein kindje omver kunnen lopen, hij is vreselijk lief voor kinderen, maar hij kan ook onstuimig zijn. Daarom denken wij niet dat het handig is om hem in een gezin met hele kleine kindjes te plaatsen, kinderen die wat groter zijn is geen enkel probleem. Tja, Cassidy is gewoon een heerlijke hond die heel graag weer een eigen familie wil hebben waar hij van kan houden en van kan genieten! Komt u gauw eens kennis maken met deze ongelooflijk leuke hond?


                                   


Merlin; een mooie, attente, slimme en fijne gozer van bijna 6 jaar jong! Merlin is een bijzondere verschijning, in de eerste instantie lijkt hij best heel groot, maar hij staat vrij laag op zijn poten wat hem toch een bijzonder uiterlijk geeft. En zijn oren zijn afgeknipt, een ding uit zijn verleden… Dus al met al ziet Merlin er heel apart uit, maar wij zijn de enigen die dat opvalt, Merlin zelf heeft hier gelukkig totaal geen last van, hij vindt zichzelf prima zoals hij is. En hij heeft groot gelijk! Merlin is een kerel die erg geniet van zijn leven, heel erg intelligent is, een tikje eigenwijs is en eigenlijk gewoon duidelijke baasjes zoekt. Als je met Merlin gaat wandelen gaat hij direct aan de riem trekken en gaat kijken of je dat oké vindt. Als je dan de leiding overneemt van hem, dan heeft hij ineens alle respect en doet hij werkelijk alles voor je en is dan helemaal op je gericht! Dat maakt dat Merlin baasjes nodig heeft die hem leiding geven, die duidelijk zijn en die hem op waarde schatten. Merlin komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Dat hij geen leuk leven heeft gehad was duidelijk, zeker gezien het feit dat iemand zijn oren heeft afgeknipt. Maar Merlin heeft hier geen last meer van, hij maakt van iedere dag een mooie dag en dat is een prachtige eigenschap van hem! Merlin kan het uitstekend vinden met alle andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Met katten kan hij het niet zo goed vinden en hij wil achter ze aan. Daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Merlin heeft dus de duidelijkheid nodig van zijn nieuwe baasjes en dat maakt dat wij hem niet in een gezin met kinderen plaatsen. Kinderen kunnen hem deze duidelijkheid natuurlijk niet geven. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij zal lief voor ze zijn! Merlin zoekt lieve mensen die hem begrijpen, die helemaal voor hem willen gaan en die actief met hem gaan trainen en met hem op pad gaan! Dan krijgt u een hele trouwe, fijne en zuivere hond die volledig voor u zal gaan! Komt u gauw eens kennismaken met deze spetter? Hij heet u alvast van harte welkom! 

Lucy; een heerlijke, enthousiaste, mooie en blije dame van bijna 12 jaar jong!! Zij is op 12 augustus 2012 bij ons in de opvang gekomen. Lucy is een leukerd om te zien, zij is altijd blij om bij je te zijn en wil heel graag aandacht. Zij heeft echter al een heel leven achter zich en zoekt nu een fijn thuis waar zij voor altijd mag blijven! Wij hebben Lucy hier leren kennen als een dametje dat heel gelukkig is met weinig. Zij vindt het heerlijk om in een lekkere mand te liggen, zij is zielsblij met haar eten en koekjes, zij wil graag spelen en als zij een bepaalde hond leuk vindt, dan wil zij hier ook graag mee spelen. Lucy laat ook zien dat zij ook een dame is die de grenzen af en toe op wil zoeken. Zij kijkt altijd even tot hoever zij kan gaan, soms bij mensen en vooral bij andere honden. Zij is echt een leiderstype bij andere honden en zij accepteert niet zomaar iedere hond in haar buurt! Daarom is het tijdens het wandelen met Lucy een optie om haar een muilkorfje om te doen. Of u moet het van tevoren goed zien aankomen bij haar. Wij lopen altijd zonder een muilkorfje, maar kennen haar dan ook compleet! Voor Lucy zoeken wij een stabiel thuis, een plekje waar zij gelukkig mag zijn, waar er duidelijkheid heerst, waar zij een lekkere mand heeft en voldoende aandacht! Zij heeft mensen nodig die de regels in huis altijd zullen volhouden, die steeds weer aan haar vertellen hoe het ook weer was en die haar gelukkig kunnen maken! Lucy kan dus niet altijd even goed met andere honden overweg, maar vindt zij een hond erg leuk, dan wil zij graag spelen. Ook kan Lucy prima een poosje alleen thuis blijven en is ze soms echt lui. Lekker slapen vindt zij super! Met katten heeft Lucy geen chemie en zij zal hier graag achteraan rennen… En dat is natuurlijk niet leuk voor de kat. Dus een nieuwe plek waar ook katten wonen is eigenlijk geen optie voor haar. Met kinderen is Lucy best lomp en daarom denken wij niet dat het handig is dat zij in een gezin met kleine kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 12 jaar is echter geen enkel probleem voor haar! Tja, Lucy is heel erg leuk en vrolijk en wij weten zeker dat zij iemand zielsgelukkig kan maken met haar vrolijke karakter! Komt u gauw eens kennis maken met deze schat? Zij wil zo graag een ‘normaal’ leven hebben, samen met u!!