Terug Home

HondenTigre; een grote, prachtige, zelfstandige knul van 7 jaar die op zoek is naar een fijn thuis waar hij heel erg welkom is! Tigre heeft al een heel leven achter zich en zoekt eigenlijk zijn laatste plekje waar hij lekker oud mag worden! Tigre is een aantal jaren geleden vanuit Spanje naar Nederland gekomen en vond een fijn thuis waar hij samenleefde met een andere hond en 2 katten. Dat ging super en zijn toekomst leek veilig te zijn. Maar helaas gebeurde er wat in het leven van zijn baasjes waardoor hij daar niet kon blijven. Hij vond een plekje bij een bekende en daar heeft de afgelopen 2 jaar gewoond. Maar Tigre mist zijn hondenmaatje en vond het steeds lastiger om alleen thuis te zijn… En daarom is hij nu terug bij ons in de opvang en zoekt nu een nieuw thuis waar hij een hondenvriend of –vriendin zal hebben. Want dan voelt hij zich heel erg prettig en is hij helemaal gelukkig! Tigre zoekt een stabiele hond naast zich waar hij zich aan kan optrekken, bijvoorbeeld een dominante teef die hij mag volgen en waar hij zich dapper bij voelt. Tigre kent zijn commando’s, kan keurig aan de riem lopen en is met heel weinig tevreden in zijn leven. Tigre kan helaas inmiddels niet meer opschieten met katten… Een thuis waar ook katten wonen is dus geen optie voor deze prachtige knul. Eigenlijk een liefdevolle plek waar hij gelukkig mag zijn, waar hij de tijd krijgt om te wennen, waar hij niet aan heel veel eisen hoeft te voldoen en waar hij gewoon tevreden mag zijn! Wij plaatsen Tigre niet in een gezin met kinderen, hij is wel vriendelijk voor ze, maar hoeft niet zo nodig met ze te knuffelen. Tigre heeft de tijd nodig om wederom zijn ziel bloot te geven aan mensen die er voor hem zullen zijn. Hij zal zich met liefde nog een keer geven en wij hopen dat dit de laatste keer voor hem zal zijn. Wij gunnen hem dat ene bijzondere en liefdevolle plekje waar hij heel gelukkig mag zijn! Komt u gauw eens kennis maken met deze grote kanjer?


Shanon; een prachtige en lieve dame van 7 jaar jong die op zoek is naar een bijzonder thuis! Shanon is een dame die al veel voor haar kiezen heeft gehad in haar leven en daarom zoeken wij een liefdevol thuis waar zij voor altijd mag blijven en waar zij ontzettend welkom is. Shanon komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Dat zij vaak pups heeft gehad is duidelijk, dat zij slaag heeft gehad is ook duidelijk… En dat maakt dat zij iets verdrietigs over haar heeft… Wij willen haar wel zeggen dat zij niet mee op haar hoede hoeft te zijn, maar de tijd moet haar wonden helen en haar het vertrouwen terug gaan geven. Shanon is een meisje dat erg lief is, zij wil het vreselijk graag goed doen en past zich steeds weer aan. Zij heeft geleerd om zelfstandig te zijn maar wij merken dat zij het ook graag samen met je wil doen. En dat heeft dus tijd nodig. Voor Shanon is het belangrijk dat zij de tijd krijgt om weer helemaal op iemand te kunnen vertrouwen, dat zij weer leert dat er van haar gehouden wordt en dat zij geen gekke dingen meer mee zal maken. Shanon kan het prima vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Voor katten heeft zij respect en als u een zelfverzekerde kat heeft, dan zou zij daar prima mee samen kunnen leven. Shanon is lief voor vreemden, maar kijkt graag eerst even de kat uit de boom. En dat mag natuurlijk. Omdat Shanon is zoals zij is, plaatsen wij haar liever niet in een gezin met kinderen. Dit is mogelijk te onrustig voor haar en wij denken dat zij het fijner zal vinden om rust te hebben. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen probleem, zij zal ze waarschijnlijk uit de weg gaan. Een heel verhaal over deze prachtige dame die heel graag nog 1 keer wil wennen aan een nieuw leven, die nog 1 keer wil verhuizen en zo graag weer wil leren vertrouwen op lieve mensen. Wilt u haar die kans geven? Zij heeft deze zo verdient! 

Rhea; een klein, zacht, mooi en goedaardig meisje van 8 maanden jong. Rhea is een meisje dat een heel lief karakter heeft, maar nog niet zo dapper is. Zij wil heel graag bij je zijn, wil graag met je knuffelen, vindt het erg leuk als je er bent en kan ontzettend hard kwispelen. Ook vindt zij het fijn om over haar buikje geaaid te worden en als ze je kent vertrouwd zij je helemaal. Maar Rhea kijkt eerst even de kat uit de boom en dat mag natuurlijk. Rhea is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij aan de poort van het asiel is achtergelaten, samen met nog 2 honden. Haar eigenaren hebben dus blijkbaar niet meer voor hun honden kunnen zorgen. Rhea is een lief meisje dat heel sociaal is met andere honden en de hondentaal prima begrijpt. Zij heeft respect voor katten en zou prima met een kat samen kunnen leven. Zij is lief voor alle mensen en zeker ook voor kinderen. Wij denken dat zij prima in een gezin met rustige kinderen kan komen wonen. Het enige wat Rhea nog niet leuk vindt, is aan de riem lopen. Zij heeft dit in haar eerste huis waarschijnlijk niet geleerd en dat heeft dus even tijd nodig bij haar om dat goed te leren. Zij stribbelt nu nog tegen, maar wij denken dat zij snel zal leren hoe leuk het is om lekker met haar nieuwe familie op stap te gaan. Rhea is een meisje wat tijd nodig heeft om te wennen, maar er daarna ook volledig voor gaat! Komt u eens in levende lijve kennis met deze knappe meid maken? Zij wil heel graag verder met haar leven! 

Brunilda; een prachtige, grote, zelfstandige en stoere griet van 3 jaar jong! Brunilda is een kruising Mastin Espagnol, is groot en zeker van zichzelf en zoekt een stabiel thuis waar zij zichzelf mag zijn. Brunilda komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Vervolgens is zij bij ons in de opvang gekomen en hebben wij haar inmiddels wat beter leren kennen. En wij zien een dame die stapel is op knuffelen, heel graag met je speelt, heel zelfstandig is en maar heel weinig nodig heeft in haar leven. Brunilda is een dame die graag de baas over andere honden is en heel erg duidelijk is. Zij is een echte alpha-teef en accepteert geen andere hond die boven haar wil staan. En dat is natuurlijk prima, zo zit zij gewoon in elkaar. Wij realiseren ons dat dit natuurlijk niet altijd even handig is als u bijvoorbeeld in een woonwijk met veel andere honden woont. En daarom zoeken wij voor deze dame een plek waar zij deze confrontatie niet steeds hoeft te hebben. Een prachtige plek bijvoorbeeld waar zij de ruimte heeft en gewoon mag genieten. Zij kan in principe prima met een andere hond samenwonen, bijvoorbeeld een reu die haar als zijn alpha ziet, dan is zij helemaal gelukkig! Brunilda kan keurig aan de riem lopen, beschermd haar eten niet, heeft respect voor alle mensen en is echt een trouwe hond. Zij vindt het heerlijk om met je te spelen, vindt het heerlijk om lekker over haar buik geaaid te worden, mag graag bij je in de buurt zijn en is dus heel snel tevreden met maar heel weinig. Met katten heeft zij geen chemie en wij plaatsen haar daarom niet in een gezin waar ook katten wonen. Gezien haar grote en het feit dat wij niet weten of zij met kleine kinderen is opgegroeid maakt dat wij haar ook niet in een gezin met jonge kinderen zullen plaatsen. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor haar. Het meest ideaal voor Brunilda zou zijn dat zij op een erf mag wonen waar zij lekker buiten mag leven, waar zij keurig zal melden als er bezoek komt en waar zij zichzelf mag zijn. Dan krijgt u een prachtige knuffel die erg trouw zal zijn, die haar best zal doen en die erg gelukkig zal zijn! Komt u gauw eens langs om kennis met deze grote dame te maken?


Joy; een prachtig, lief en vriendelijk meisje van 10 maanden jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij mag komen wonen! Joy is een meisje dat samen met haar broertjes en zusjes is gevonden, zij waren toen pas 6 weken jong… Dit was in Spanje. Gelukkig werden zij gevonden en mochten zij direct naar een lief gastgezin waar ook Joy haar leven tot nu toe heeft geleefd en waar zij al een heleboel heeft geleerd! Joy loopt keurig aan de riem, is gewend aan een bench, is sociaal en lief en kent dus het leven in een liefdevol thuis. De broertjes en zusjes van Joy hebben al snel een fijn thuis gevonden, maar Joy bleek last van haar knie te hebben en moest een operatie ondergaan. Haar knieschijf ging steeds uit de kom en daar is zij dus aan geopereerd. Nu zit dit keurig vast en heeft zij hier helemaal geen problemen meer mee gelukkig. Ook is Joy mogelijk te kort gecoupeerd waardoor zij wat problemen met haar ontlasting heeft gehad. Haar ontlasting is volledig onderzocht en inmiddels heeft zij al een tijdje prima ontlasting. Het enige waar dit meisje nog een beetje last van heeft, is dat zij na het poepen een vies kontje heeft. Door het korte couperen kan zij dit blijkbaar niet helemaal goed afsluiten zoals andere honden dat wel kunnen. Voor Joy geeft dit geen problemen, het is eigenlijk alleen voor ons mensen een beetje een raar gezicht. Maar als dit netjes wordt schoongemaakt is er echt geen probleem. Dit heeft wel gemaakt dat Joy nu pas op zoek kan naar een nieuw thuis helaas, maar Joy is nu bij ons en wij zien een heerlijk meisje dat heel graag weer een eigen familie wil hebben. Joy is een lief meisje dat hier en daar nog een beetje onzeker is. Zij moet eerst even wennen aan nieuwe dingen en als zij eenmaal gewend is, dan heb je haar ook voor haar leven. Zij is heel erg trouw en wil het heel erg graag goed doen en dat is een prachtige eigenschap van dit lieve meisje. Zij loopt dus keurig aan de riem, speelt graag, is ontzettend goed met andere honden en heeft respect voor katten. Joy is lief voor vreemden en voor kinderen en zij wil eigenlijk alleen maar gelukkig zijn. Wij zoeken voor Joy lieve mensen die haar even de tijd geven om te wennen, die haar nieuwe dingen willen leren, die haar vertrouwen en steun geven en die haar een hele fijne toekomst willen bieden. Wij denken dat het voor Joy wat vreemd is om in een jong gezin te komen wonen, zij heeft zelf namelijk nog de steun nodig en wij denken dat het voor haar fijner is om in een gezin te komen met kinderen vanaf 12 jaar of zonder kinderen. Zij is wel lief voor kinderen hoor, maar het is meer dat wij denken dat zij nog wat tijd nodig heeft. Als u bijvoorbeeld kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem voor haar. Deze lieve dame wil ontzettend haar best doen om u gelukkig te maken en zal erg dankbaar zijn als u haar een fijne plek wil bieden waar zij gelukkig mag zijn en mag genieten van haar leven! Komt u gauw kennis met haar maken?


         

Ella; een werkelijk prachtige, trouwe en fijne hond van 5 jaar jong die op zoek is naar een heerlijke plek waar zij meer dan welkom is! Ella is een knappe meid, wil erg graag voor je werken, is ongelooflijk trouw, loopt keurig aan de riem en is op zoek naar een fijn thuis waar zij gelukkig mag worden. Ella is een meisje dat een jaar geleden achtergelaten is door haar eigenaren, aan de poort van een asiel, samen met nog een hond. Dat was in Spanje. Het afgelopen jaar hebben zij daar gewoond en nu mochten zij mee naar Nederland, waar zij hopelijk snel een fijn thuis zullen vinden! Ella is een dijk van een hond die nog wat onzeker is. Zij doet ontzettend haar best om alles goed te doen, maar weet niet altijd precies wat de bedoeling is. Dat maakt haar een beetje onzeker. Maar als je leiding geeft, dan zie je de spanning van haar schouders vallen en doet zij direct wat je wilt. Ella is een dame die het prima kan vinden met alle andere honden en de hondentaal uitstekend begrijpt. Met katten kan zij het niet zo goed vinden en daarom lijkt het ons niet verstandig Ella in een nieuw thuis te plaatsen waar ook katten wonen. Ella is een dame die ontzettend graag wil werken voor je, nieuwe dingen wil leren, die de hele tijd naar je kijkt en dus ontzettend veel contact met je maakt. Echt schitterend om te zien! Voor Ella zoeken wij lieve mensen die haar de zekerheid willen bieden waar zij zo naar verlangd, mensen die haar de tijd geven om te wennen en die geduld met haar zullen hebben. Mensen die begrijpen dat zij ergens vandaan komt en die haar heel graag willen begeleiden tot een zelfverzekerde hond! Wij denken dat het voor Ella nu niet handig is om in een jong gezin te komen wonen, dit is veel te druk voor haar. Zij heeft nu alle tijd nodig en moet echt op nr. 1 komen te staan. Dus een gezin met kinderen is in deze fase van haar leven niet handig. Ella zal diep dankbaar en ongelooflijk trouw zijn aan haar nieuwe baasjes, dat is wat zeker is! Komt u gauw eens langs om in levende lijve kennis met haar te maken? Zij wil zo vreselijk graag verder met haar leven! 


                                

Tequilla; een prachtig, leuk, ruwharig jochie van 1 jaar jong die op zoek is naar een liefdevol thuis! Tequilla is een leuke hond om te zien, hij heeft prachtige oren, heeft een heerlijke ruwharige vacht en hij is op zoek naar hele lieve mensen die hem met open armen willen ontvangen en hem de tijd willen geven om weer te leren vertrouwen. Tequilla is nog zo jong en heeft toch al wel het een en ander meegemaakt in zijn leven. Hij is op straat gevonden, jong, bang en onzeker. Dit was in Spanje. Vervolgens heeft hij een tijdje in de opvang aldaar gewoond en nu is hij bij ons en hij is meer dan welkom! Tequilla is een zachtaardige jongeman, hij wil heel erg zijn best doen en doet dat dan ook, maar hij heeft een stukje in zich dat toch even de kat uit de boom wil kijken. Een plotselinge knuffel laat hem erg schrikken, hij heeft liever een andere benadering. Daar zal hij ongetwijfeld een negatieve ervaring mee hebben gehad toen hij nog klein was…. Tequilla trekt nog wat aan de riem tijdens een wandeling en zal nog veel moeten leren. Maar de wil is er bij dit jochie, hij heeft alleen de juiste mensen nodig die hem daarbij helpen. Tequilla kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Door zijn jachtinstinct kan hij het niet zo goed vinden met katten en het lijkt ons dan ook geen goed plan om hem in een gezin met katten te plaatsen. Voor Tequilla denken dat wij dat het heel goed zal zijn dat hij bij hele lieve mensen komt te wonen die hem rust kunnen bieden, die er voor hem zullen zijn, mensen die hij volledig kan vertrouwen en die in hem geloven. Dan zal dit lieve jochie ontdooien en langzaam tevoorschijn komen en laten zien wie hij echt is. Tequilla is lief voor kinderen maar een plotselinge omhelzing is teveel van het goede voor hem. Een gezin met kinderen lijkt ons dan ook niet heel geschikt voor hem. Mocht u kinderen op bezoek krijgen is dit geen probleem voor hem, hij zal ze dan keurig uit de weg gaan. Een bijzonder jochie, deze lieve Tequilla en hij zoekt dan ook een bijzonder thuis. Komt u eens kennis met hem maken in levende lijve? Hij zal het heerlijk vinden om verder te kunnen gaan met zijn leven!Briso; een prachtige, sportieve, vrolijke Epagneul Breton van net 2 jaar jong! Briso is een heerlijke, sociale, vriendelijke, blije jongeman die op zoek is naar een heel fijn thuis waar hij gelukkig mag worden! Briso is een jongeman die in Spanje is gevonden en vervolgens een tijdje in een opvang aldaar heeft gewoond. En nu mocht hij mee naar Nederland, waar hem hopelijk een geweldige toekomst in het verschiet ligt! Briso kan al redelijk goed aan de riem lopen, maakt heel veel contact met je, vindt het heerlijk om bij je te zijn en doet erg zijn best. Briso kan het uitstekend vinden met alle andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed! Met katten kan hij het beslist niet vinden en daarom plaatsen wij hem ook niet in een gezin met katten. Briso is lief voor kinderen en ook voor alle vreemde mensen. Hij is heel blij als hij mensen ontmoet en zijn korte staartje maakt dan ook echt overuren. Briso mag graag spelen en nieuwe dingen leren, hij staat overal voor open en zou het heerlijk vinden om lieve mensen te vinden die lekker met hem gaan trainen, die hem nieuwe dingen leren en die hij trots mag maken! Briso is een jachthond en heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe baasjes natuurlijk wel rekening mee moeten houden. Hij is echt een geweldige knul en hij zou het geweldig vinden als u speciaal voor hem langs komt om wat beter kennis te maken! Hij gaat graag met u mee op een heerlijke wandeling! Komt u gauw?


Calzas; een prachtige, zelfverzekerde en slimme dame van 5 jaar jong! Calzas is een vrolijke dame met een eigen mening die op zoek is naar mensen die dat geweldig vinden! Calzas is een dametje dat uit Spanje komt, waar zij is gevonden. Zij heeft vervolgens een poosje in de opvang aldaar gewoond en inmiddels mogen wij genieten van haar gezelschap. Calzas is een meisje dat een tijdje voor zichzelf heeft moeten zorgen en dat heeft zij uitstekend gedaan. En dat maakt ook dat Calzas een meisje is dat heel zelfstandig is en die heel goed weet wat zij wel en ook niet wil. En daar moet u als nieuw baasje natuurlijk wel tegen kunnen. Zij is namelijk geen afhankelijke hond, maar trekt graag haar eigen plan. En dat mag natuurlijk! Calzas kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed. Zij kan dus prima met een andere hond samenwonen en zal zeker vrienden maken in de buurt. Met katten kan zij het niet vinden, zij vindt ze gewoon niet leuk en dat maakt dat zij niet in een gezin met katten zal kunnen wonen. Calzas kan het prima vinden met alle mensen en ook met kinderen. Maar zij wil wel graag zelf de beslissing maken of zij zin heeft in een knuffel. Dat maakt dat wij Calzas niet in een gezin plaatsen met kinderen. Zij zal het niet altijd kunnen waarderen om een onverwachte knuffel te krijgen en dat doen kinderen nou eenmaal en dat siert hun enorm, maar dat vindt Calzas mogelijk niet altijd even leuk. Calzas is op zoek naar lieve mensen die haar regels gaan geven, die haar structuur zullen geven, die haar nieuwe dingen gaan leren en die haar laten zijn wie zij is. Dan krijgt u een dame in huis die zal genieten, die gelukkig zal zijn en die heel graag met u de toekomst in wil stappen! Komt u gauw langs om haar in levende lijve te ontmoeten? 


  

Oreja; een heerlijke, blije, vrolijke, enthousiaste jongeman van ruim 4 jaar jong die op zoek is naar een liefdevol thuis! Oreja is een knul die slim is, blij is, enthousiast is en nog veel nieuwe dingen wil leren en daarom op zoek is naar mensen die hem hierbij willen helpen! Oreja is een jongeman die uit Spanje komt, waar hij is gevonden. 1 Van zijn oren is gecoupeerd, waarom is ons onduidelijk, maar dat heeft iemand dus bij hem gedaan. Maar hij is beslist niet rancuneus en is stapel op mensen! Oreja kan het prima vinden met andere honden en kent de hondentaal prima. Met katten kan hij het niet vinden, hij heeft totaal niets met ze en wil ze het liefst wegjagen. Een nieuw thuis waar ook katten wonen is dus geen optie voor hem. Oreja is erg lief voor alle mensen en vooral ook erg blij en enthousiast. Daarom denken wij dat het niet handig is dat hij in een gezin met kleine kindjes komt te wonen. In zijn onstuimigheid loopt hij ze namelijk zo omver. Maar wat oudere kinderen, vanaf 16 jaar, is geen probleem voor hem. Voor Oreja zoeken wij een fijn thuis waar hij de tijd krijgt om rustig te wennen aan zijn nieuwe leven, waar hij veel regels en structuur zal krijgen, waar mensen mogelijk al ervaring hebben met honden en die helemaal voor hem willen gaan. Mensen die het begrijpen dat hij nog niet zo charmant aan de riem loopt en nog het een en ander moet leren. Dan krijgt u een blije, slimme, vrolijke en fijne hond in huis die erg dankbaar zal zijn en erg zijn best zal gaan doen! Komt u gauw kennis met hem maken?


                                    Panya; een beeldschoon meisje van 10 maanden jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij heel erg welkom is! Panya is een kruising herdertje, wil dus graag dingen voor je doen, wil heel graag dingen leren en zoekt steun bij je en vindt het heerlijk als je de leiding neemt! Panya is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij samen met haar broertjes en zusjes achtergelaten werd bij de poort van het asiel. Haar broertje en zusje zijn al eerder bij ons de opvang gekomen en hebben heel snel een fijn thuis gevonden gelukkig! En nu kwam Panya mee naar Nederland en wij hopen dat ook zij heel snel een fijn thuis zal vinden. Panya is een meisje dat het uitstekend met andere honden kan vinden en de hondentaal prima begrijpt. Zij is erg bang voor katten en daarom denken wij dat het niet fijn zal zijn voor haar om in een familie te komen wonen waar ook katten leven. Voor mensen is zij lief en zacht en soms een tikje onzeker. Zij doet haar best, dat zien wij duidelijk aan haar en dat is prachtig om te zien! Maar omdat zij juist nu nog wat onzeker is en daar wat steun bij zoekt, lijkt het ons het beste voor Panya dat zij niet in een gezin met jonge kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 16 jaar moet geen probleem voor haar zijn. Voor Panya zoeken wij lieve mensen die haar willen steunen bij de nieuwe stap in haar leven, mensen die geduld zullen hebben en haar tijd willen geven om te wennen aan haar nieuwe leven. Dan krijgt u een meisje dat erg dankbaar zal zijn, die ongelooflijk haar best voor u zal doen en die waarschijnlijk veel nieuwe dingen heel snel onder de knie zal hebben! Komt u eens langs om haar in levende lijve te ontmoeten?

 


Marshall; een hele bijzondere, zelfverzekerde knul van bijna 11 jaar die op zoek is naar zijn nieuwe familie! Marshall maakt ons altijd een beetje aan het lachen omdat hij zichzelf zo leuk vindt en graag doet waar hij zelf zin aan heeft. Heel handig is dat niet altijd, maar ach, als je dan al zo oud bent, dan mag dat natuurlijk! Marshall is een heerlijke kruising, heeft een prachtige glimlach, heeft grijze haren en een dijk van een conditie. Hij is gek op wandelen, mag graag mee naast de fiets, is gek op balletjes en stokken apporteren, zwemt graag en haalt alles uit het leven wat erin zit. Helaas is Marshall op zijn leeftijd nog bij ons in de opvang terecht gekomen. Hij heeft zijn hele leven bij mensen gewoond, maar zijn baasjes vertrouwden hem niet bij de kleinkinderen. Hij vindt dat allemaal veel te druk en wordt namelijk chagrijnig met al die drukte om hem heen. Hij wil dat gewoon niet meer en dat heeft hij aangegeven. Nou denkt u misschien dat Marshall een oude mopperpot is, maar niets is minder waar, hij is heerlijk vrolijk en blij maar wil geen onverwachte bezoekers die hem direct willen aaien enzo, daar heeft hij gewoon niet zo’n zin in en dat is natuurlijk zijn goed recht. Marshall kan prima met andere honden al staat hij zeker zijn mannetje t.o.v. andere reuen. Hij kent de hondentaal prima. Hij vindt katten prima, hij vindt ze niet de moeite waard om kennis met ze te maken maar doet net alsof ze niet bestaan. Marshall kan het niet zo goed vinden met kinderen en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen. En als u kinderen op bezoek krijgt, dan zal hij even vast moeten in bijvoorbeeld een bench zodat hij de rust heeft die hij zo graag wil. Marshall is dan al oud, maar hij mag nog heel graag een actief leven lijden! Lekker wandelen, mee naast de fiets, lekker rennen en spelen en Marshall is gelukkig! Hij kan prima een tijdje alleen thuis blijven, kent zijn commando’s en wil niets liever dan zo gauw mogelijk weer een nieuw thuis vinden. Wij zoeken voor Marshall mensen die hem leuk vinden, die begrijpen dat hij zelfverzekerd is en niet zoveel van hem verlangen. Lekkere wandelingen maken, genieten van elkaar en meer is er eigenlijk niet nodig om deze knul zielsgelukkig te maken! Komt u gauw eens kennis maken met deze geweldige senior? 


                                        gereserveerd

Cassidy; een schitterende, gespierde, energieke en vreselijk lieve knul van 8 maanden jong! Cassidy is een vrolijke knul, heeft veel energie, is heel leergierig, maakt veel contact met je en wil graag veel voor je doen! Het leuke van Cassidy is dat hij het eigenlijk met iedereen en alles heel goed kan vinden en hij geniet van ieder moment van de dag! Cassidy komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij als klein pupje is gevonden. Hij werd daar liefdevol opgevangen in een gastgezin en vond al snel een fijn huis in Duitsland. Daar heeft hij alles geleerd, hij is namelijk zindelijk, kan even alleen thuis blijven, kent al een heel aantal commando’s, kan keurig aan de riem lopen en kent het leven in een huis dus prima. Helaas ging zijn vrouwtje werken en was het niet mogelijk voor deze mensen om hem dat fijne plekje te bieden wat hij zo nodig heeft. En zodoende is hij nu bij ons in de opvang waar wij hem ook erg leuk vinden! Cassidy is altijd vrolijk, wil heel graag met je op pad, is vreselijk sociaal met andere honden, vindt katten prima, is lief voor alle nieuwe mensen die hij ontmoet en tja, wij kunnen eigenlijk niets verzinnen wat niet leuk aan hem is. Cassidy is een podenco en hij heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe familie rekening mee moet houden. Het fijne van hem is wel dat hij je in de gaten houdt, maar als hij iets ziet of ruikt, dan gaat hij hier wel achteraan… Verder zou Cassidy in zijn enthousiasme een klein kindje omver kunnen lopen, hij is vreselijk lief voor kinderen, maar hij kan ook onstuimig zijn. Daarom denken wij niet dat het handig is om hem in een gezin met hele kleine kindjes te plaatsen, kinderen die wat groter zijn is geen enkel probleem. Tja, Cassidy is gewoon een heerlijke hond die heel graag weer een eigen familie wil hebben waar hij van kan houden en van kan genieten! Komt u gauw eens kennis maken met deze ongelooflijk leuke hond?


    Lucy; een heerlijke, enthousiaste, mooie en blije dame van bijna 12 jaar jong!! Zij is op 12 augustus 2012 bij ons in de opvang gekomen. Lucy is een leukerd om te zien, zij is altijd blij om bij je te zijn en wil heel graag aandacht. Zij heeft echter al een heel leven achter zich en zoekt nu een fijn thuis waar zij voor altijd mag blijven! Wij hebben Lucy hier leren kennen als een dametje dat heel gelukkig is met weinig. Zij vindt het heerlijk om in een lekkere mand te liggen, zij is zielsblij met haar eten en koekjes, zij wil graag spelen en als zij een bepaalde hond leuk vindt, dan wil zij hier ook graag mee spelen. Lucy laat ook zien dat zij ook een dame is die de grenzen af en toe op wil zoeken. Zij kijkt altijd even tot hoever zij kan gaan, soms bij mensen en vooral bij andere honden. Zij is echt een leiderstype bij andere honden en zij accepteert niet zomaar iedere hond in haar buurt! Daarom is het tijdens het wandelen met Lucy een optie om haar een muilkorfje om te doen. Of u moet het van tevoren goed zien aankomen bij haar. Wij lopen altijd zonder een muilkorfje, maar kennen haar dan ook compleet! Voor Lucy zoeken wij een stabiel thuis, een plekje waar zij gelukkig mag zijn, waar er duidelijkheid heerst, waar zij een lekkere mand heeft en voldoende aandacht! Zij heeft mensen nodig die de regels in huis altijd zullen volhouden, die steeds weer aan haar vertellen hoe het ook weer was en die haar gelukkig kunnen maken! Lucy kan dus niet altijd even goed met andere honden overweg, maar vindt zij een hond erg leuk, dan wil zij graag spelen. Ook kan Lucy prima een poosje alleen thuis blijven en is ze soms echt lui. Lekker slapen vindt zij super! Met katten heeft Lucy geen chemie en zij zal hier graag achteraan rennen… En dat is natuurlijk niet leuk voor de kat. Dus een nieuwe plek waar ook katten wonen is eigenlijk geen optie voor haar. Met kinderen is Lucy best lomp en daarom denken wij niet dat het handig is dat zij in een gezin met kleine kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 12 jaar is echter geen enkel probleem voor haar! Tja, Lucy is heel erg leuk en vrolijk en wij weten zeker dat zij iemand zielsgelukkig kan maken met haar vrolijke karakter! Komt u gauw eens kennis maken met deze schat? Zij wil zo graag een ‘normaal’ leven hebben, samen met u!!