Terug Home

Honden

                                                  In het zonnetje!!!


Indio en Bella zijn samen het allerleukste Scooby-koppel. Ze zijn hier samen gekomen en van begin af aan zijn ze onafscheidelijk. Zelfs toen Bella loops was en even apart
moest, werd Indio meegenomen zodat ze elkaar niet zo erg misten. Indio en Bella zijn beide pointers, wel al wat ouder (Indio is in 2003 geboren en Bella in 2004). Ondanks hun leeftijd zijn ze erg actief: ze rennen en snuffelen altijd rond.
INDIO is de verstandige van de twee. Hij is een rustige en stabiele jongen. Indio is erg
aanhankelijk naar mensen, maar ook vriendelijk en loyaal. Het is een nobele en betrouwbare hond; hij is echt heel erg braaf.

BELLA is wat drukker; ze is klein, dun en het lukt haar maar niet om stil te staan. Ze is een dappere meid en er is niets wat haar bang kan maken. Bella houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en ze altijd op zoek naar genegenheid. Ze is
vrolijk, sociaal, rusteloos en levendig.
We zouden het echt geweldig vinden als beide samen geadopteerd worden. Dan
zijn ze namelijk altijd gelukkig: ze beschermen elkaar, warmen elkaar op, ze voelen zich veilig samen en ze houden ontzettend veel van elkaar. Het zijn erg gemakkelijke honden: ze hebben wat eten nodig, een lekkere wandeling, veel liefde en maar één bed, want die delen ze maar al te graag… 

Deze twee kanjers wonen momenteel nog in Scooby, in Spanje, waar zij met smart zitten te wachten op een gouden toekomst voor hun samen! Mocht u interesse in hen hebben, dan komen zij natuurlijk naar Nederland, waar u ze in levende lijve kan ontmoeten! Wij hebben in ieder geval een filmpje van dit schitterende duo, neemt u even een kijkje?

 https://www.youtube.com/watch?v=8q0leq2grng                                              gereserveerd

Lionel; een onstuimige, vriendelijke, grote en mooie knul van net 2 jaar jong! Lionel lijkt eigenlijk heel erg veel op een groot Munsterlander. Hij is een vrolijke jongen, wil heel erg graag voor je werken, kent al een aantal commando’s, is heel slim en is gek op een balletje of een snoepje. Dus er is hem nog heel veel te leren! Lionel komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Hij heeft de afgelopen maanden in een opvang aldaar gewoond en nu mocht hij mee naar Nederland waar hem hopelijk een fantastische toekomst in het verschiet ligt! Lionel is ontzettend sociaal met andere honden en vindt het heerlijk om met andere honden te spelen. Hij snapt de hondentaal heel goed en heeft daarom ook nooit problemen met andere honden. Met katten heeft hij niet zoveel, hij vindt ze van dichtbij wel spannend en heeft dan ook respect, maar vanzelfsprekend is het niet voor hem. Daarom lijkt het ons beter hem niet in een gezin met katten te plaatsen. Lionel is lief voor kinderen, maar hij is op dit moment nog te onstuimig voor kleine kinderen. Hij is heel sterk en wil graag spelen en hij zou per ongeluk kleine kindjes van de sokken kunnen lopen. Dus een gezin met kleine kindjes lijkt ons niet zo handig op dit moment van zijn leven. Als u kinderen op bezoek krijgt is dat geen enkel probleem voor hem. Lionel is dus een sterke hond die echt nog moet leren om netjes aan de riem te lopen. Hij vindt het geweldig om met je te gaan wandelen en vergeet dan dat er ook nog iemand aan de andere kant van de riem loopt. Hij trekt dus nog behoorlijk… Maar omdat Lionel heel graag nieuwe dingen wil leren, verwachten wij dat hij dit ook keurig onder de knie zal krijgen. Lionel moet natuurlijk ook wennen aan zijn nieuwe leven en daarom zoeken wij mensen die dat helemaal zien zitten met hem. Die hem de tijd geven om te wennen, die ervaring hebben met honden en die heerlijk met hem gaan trainen. Dan krijgt u een lieve, energieke knul in huis die het geweldig zal vinden! Komt u gauw eens kennis met hem maken?


                                                                         gereserveerd

Draty; echt een wonder van een hond van pas 4 jaar jong! Draty is een vreselijk lieve, zachtaardige, aanhankelijke schat die op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij mag komen wonen! Draty is zo’n hond die je haast vergeet, zij vraagt niets, is heel tevreden en tja, daar zoeken wij dus een fijn thuis voor! Draty komt uit Spanje, waar zij is gevonden… En Draty heeft zeker een thuis gehad, zij kan voorbeeldig aan de riem lopen, maakt heel veel contact met je, is heel rustig en dat heeft zij natuurlijk van iemand geleerd. Draty is een meisje dat geweldig met andere honden kan opschieten en ze heel goed begrijpt. Zij kan het ook geweldig goed vinden met alle mensen, groot en klein en zij zou zelfs bij een kat kunnen wonen. Zij heeft echt alle respect voor katten en als u een kat in huis hebt die honden gewend is, dan is dit geen probleem voor haar. Omdat Draty wel een jachthond is, kunnen wij ons voorstellen dat haar jachtinstinct het keurig doet. Zij heeft dat hier nog niet laten zien, maar dat zij dit heeft moge duidelijk zijn en daar moet natuurlijk rekening mee worden gehouden. Draty vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken en zij geniet enorm van spelen met andere honden. Daarnaast wil zij graag alles voor je doen en met je samenwerken en dat maakt haar allemaal heel speciaal. Vanzelfsprekend moet Draty aan haar nieuwe huis wennen, maar daar zal zij zich 100 procent voor gaan inzetten! Komt u gauw eens kennis maken met dit wonder? Zij wil zo graag met een nieuwe start beginnen! 

Champ; een leuk, vrolijk, intelligent en mooi kereltje van 8 maanden jong! Champ is een hondje dat al keurig opgevoed is en een pittig maar heerlijk karakter heeft. Champ is als kereltje van 3 maanden jong gevonden aan de kant van een drukke snelweg, in Spanje. Gelukkig werd dit kleine mannetje opgemerkt en mocht hij direct in een liefdevol gastgezin komen wonen. En daar hebben zij hem geweldig opgevangen. Zo heeft Champ geleerd keurig aan de riem te lopen, kent hij de bench en kan hij daar al een poosje alleen in blijven, is hij zindelijk, kan het uitstekend vinden met andere honden en is gewend aan katten en vindt deze geweldig. Ook is hij gewend aan kinderen en tja, hij heeft gewoon al hele grote stappen gemaakt in zijn leven. En nu is het zover dat Champ bij ons in de opvang zit en hij op zoek is naar een nieuwe familie waar hij heel erg welkom is! Champ is een hondje dat het heel erg leuk vindt om lekker op stap te gaan, lange wandelingen te maken en mogelijk ook een cursus te gaan volgen. Hij wil heel graag nieuwe dingen leren en hij geniet daar enorm van. Ook geeft Champ het keurig aan als er bezoek komt. Champ is gewoon een heerlijk knulletje dat heel graag een fijne toekomst voor zich heeft. Wilt u deze toekomst met hem gaan delen, kom dan gauw langs om in levende lijve kennis met hem te maken! 

Alice; een plaatje van een hond van net 1 jaar jong die op zoek is naar een toekomst! Alice is een hondje dat niet zo groot is, eigenlijk lijkt zij het meeste op een kleine labrador. Zij is, samen met haar zusjes en broertje, gevonden op straat, in Spanje… Gelukkig werd zij opgevangen en heeft daar in de opvang gewoond de afgelopen maanden. Daar heeft zij al een aantal dingen geleerd en nu mocht zij naar Nederland komen, waar er voor haar hopelijk een geweldige toekomst in het verschiet ligt. Alice is een meisje dat wat onzeker is en daardoor heel veel steun zoekt bij haar baasje. Zij rekent er helemaal op dat je voor haar zorgt en dat vertrouwen heeft zij dus ontzettend nodig. Als wij haar zien in een groepje met honden is zij de blije Alice die wij zo graag zien. Zij kwispelt aan een stuk door, komt bij je voor een knuffel en is helemaal in haar element. Maar gaan wij met haar wandelen, dan zien wij ook dat zij dit soms wat spannend vind. Zij kan echt keurig aan de riem lopen en kijkt dan steeds naar je alsof zij wil vragen wat zij het beste kan doen. Zo lief van haar! Alice kan het dus uitstekend vinden met alle andere honden en voelt zich daar erg veilig bij. Voor katten heeft zij alle respect, zeker bij katten die honden gewend zijn. Zij kent ze duidelijk niet en vindt ze maar een beetje gek. En dat mag natuurlijk! Alice is lief voor kinderen, maar wij denken dat het voor haar, in deze fase van haar leven, niet handig is om in een druk en jong gezin te komen wonen. Zij heeft zelf nog zoveel nodig en zij zou van kinderen in de war kunnen raken. Dus een gezin wat druk is, lijkt ons niet heel geschikt voor haar. Alice heeft hele lieve mensen nodig die haar het vertrouwen geven dat alles goed komt, mensen die geduld met haar zullen hebben en die haar het mooie van het leven als hond willen laten zien. Dan krijgt u een intens dankbare en lieve hond die zo ongelooflijk blij zal zijn! Komt u eens kennis maken met deze bijzondere dame?

Negrin; een beeldschoon, sociaal en erg slim mannetje van 4 maanden jong! Negrin is een type brac. Dat is een jachthond met een goede neus en een prachtig uiterlijk! Negrin is een heel sociaal, vrolijk, speels en fijn hondje dat op zoek is naar een hele fijne plek waar hij mag komen wonen! Negrin komt uit Spanje, waar hij is gevonden, samen met zijn zusje Chocolatita. Na hun vondst zijn zij naar de opvang aldaar gegaan en nu mochten zij mee naar Nederland waar wij ervan overtuigd zijn dat zij een geweldige toekomst in het verschiet hebben. Negrin kan het uitstekend vinden met andere honden, met katten en natuurlijk ook met kinderen. Hij is heel lief, wil graag knuffelen maar zal in de toekomst natuurlijk ook zijn neus gaan gebruiken. Een cursus is dus zeker aan te raden bij dit kleine kereltje. Verder moet hij natuurlijk alles nog leren, maar dat wil hij ontzettend graag! Een geweldige pup dus, op zoek naar zijn eigen gouden mandje! Komt u gauw eens kennis met hem maken? Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven! 

Ris; een fantastische, eerlijke, sociale en geweldige knul van 10 maanden jong! Ris is een kruising tussen een Alaskan Malamute en een labrador en hij heeft een werklustig en fijn karakter. Ris is als pupje bij een mevrouw komen wonen die afleiding zocht na een hele nare situatie… En helaas bleek Ris niet geschikt te zijn en zodoende is hij bij ons in de opvang terecht gekomen. Ris is een hond die moet werken, die het liefst heel veel met je onderneemt, die duidelijkheid moet hebben van zijn baasjes en die de wijde wereld in wil trekken. Hij is groot, gespierd en krachtig en heeft alles in zich om te kunnen werken voor zijn baasjes! Ris heeft natuurlijk al wat dingen geleerd in zijn huis en kent zeker al een aantal commando’s en is het leven in huis gewend. Hij kan prima tegen autorijden, kent alle geluiden en zou het prima in huis doen. Ris is heel sociaal naar andere honden en voor hem zou het geweldig zijn als hij een nieuwe familie krijgt waar er nog een hond aanwezig is. Hier in de opvang leeft hij samen met een dominante teef en dat gaat geweldig goed! Met katten heeft Ris niet zoveel, hij wil achter ze aanjagen en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Ris is lief voor kinderen al is hij wel nog wat onbenullig. Hij kan kleine kindjes zo omver lopen, niet expres, maar toch. Grotere kinderen is geen enkel probleem. Voor Ris zoeken wij mensen die een poolhond begrijpen en weten wat Ris nodig heeft. Mensen dus die hem duidelijkheid geven, die met hem aan het werk gaan en die hem een geweldige toekomst willen bieden! Dan krijgt u een vrolijke, lieve en aanhankelijke jongeman die graag met u op stap wil gaan! Komt u gauw eens kennis maken met deze prachtige kanjer?


   


Bruno; een middenslag kereltje van bijna 7 jaar die mensen zoekt die hem helemaal geweldig vinden! Bruno is een bijzonder hondje om te zien, hij is ongeveer de helft van een labrador qua grote, heeft korte beentjes en een wat langer lijfje. Wat voor kruising hij is, weten wij niet, maar mogelijk heeft hij jachtbloed door zijn aderen stromen. Bruno komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij had toen zijn achterpoot gebroken en dat heeft even de tijd nodig gehad om te herstellen. Het is zijn linker achterpoot en die gebruikt hij niet altijd. Hij heeft zijn kop en kom van deze poot gebroken gehad en dit is weer aan elkaar gegroeid. Hij kan hierdoor niet meer heel ver wandelen en hij heeft af en toe zijn rust nodig. Maar hij geniet nog enorm van een wandeling en vindt het daarna om thuis heerlijk uit te rusten! Het is mogelijk niet helemaal zo mooi herstelt als wenselijk was, maar hij heeft hier op zijn manier geen last meer van. Hij gebruikt zijn poot af en toe om zijn evenwicht te bewaren, maar als hij aan het rennen is, dan is hij het snelst op 3 poten. En dat kan hij geweldig!! Bruno kan het uitstekend vinden met andere honden en hij kent de hondentaal prima. Wij weten niet of Bruno met kinderen is opgegroeid en daarom willen wij hem niet in een gezin met hele kleine kindjes plaatsen. Mogelijk is dat ook net wat teveel van het goede voor hem. Maar wat grotere kinderen, vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor hem zijn. Bruno moet natuurlijk weer wennen aan liefdevolle baasjes die voor hem zorgen en hij zoekt dan ook een warm plekje waar hij daarvoor de tijd krijgt. Een plekje waar ze hem welkom heten en waar hij de ellende van vroeger achter zich kan laten. Komt u gauw eens langs om dit jochie in levende lijve te ontmoeten?Monty; een fantastische knuffelbeer van 1 jaar  jong! Monty is groot, lief, aanhankelijk, grappig, sociaal en af en toe een tikkeltje eigenwijs! Monty is dus een grote jongen en hij is heel sterk, maar hij kan geweldig goed aan de riem lopen, vindt alles even leuk en is een geweldige kameraad! Monty komt uit Spanje, waar hij voor de poort van het asiel is achtergelaten… Hij was toen nog erg jong en waarschijnlijk hebben zijn baasjes zich geen raad met hem geweten en hem daarom daar achtergelaten… Maar in het asiel aldaar heeft hij laten zien wat een fantastische hond hij is. Hij bleek daar ook een heerlijke knuffel te zijn, hij was altijd gek op alle mensen, kon het geweldig vinden met alle andere honden en hij heeft daar ook een onuitwisbare indruk achter gelaten. En ook hier zijn wij erg onder de indruk van zijn lieve karakter, het contact zoeken met ons, het knuffelgehalte en zijn charmes! Hij pakt ons helemaal in en hij lijkt het niet eens in de gaten te hebben! Monty kan het dus uitstekend vinden met andere honden, maar met katten heeft hij geen chemie. Hij snapt niets van ze en wil achter ze aan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een gezin met katten is dan ook geen optie voor Monty. Monty is een schat met kinderen, maar gezien zijn postuur plaatsen wij hem niet in een gezin met kleine kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen enkel probleem voor hem! Monty moet natuurlijk wennen aan zijn nieuwe leven en moet nog wat dingen leren, maar de wil is er en Monty wil er echt helemaal voor gaan! Wilt u deze kanjer een fijne plek bieden of wilt u een keertje kennis met hem komen maken, wees dan van harte welkom in onze opvang!


Flaffy; een ongelooflijk leuk en bijzonder knulletje van net een jaar jong… Flaffy is een prachtig hondje met zijn wilde haren en lieve blik! Flaffy komt uit Spanje, waar hij op hele jonge leeftijd is gevonden… Hij was getraumatiseerd voor mannen en hij heeft een aantal maanden in een pleeggezin in Spanje gewoond. Toen hij een aantal maanden geleden bij ons in de opvang kwam bleek hij niet geschikt voor een kennel en daarom heeft 1 van onze pleegmoeders hem lekker mee naar huis genomen. En daar heeft hij de afgelopen maanden al heel erg veel geleerd. Flaffy doet het geweldig met de andere hondjes en is dikke maatjes met de kat in huis. Hij is stapelgek op zijn bench en vindt dat erg veilig en vertrouwd. Hij neemt alles wat hij maar kan vinden in huis mee naar zijn bench en soms is het lastig om er zelf nog bij in te kunnen. Hij is ontzettend speels en vindt het heerlijk om allerhande dingen voor je op te halen. Ook geniet hij intens van lekker knuffelen met zijn tijdelijke vrouwtje en hij kan uren bij je zijn. Maar Flaffy heeft ondanks zijn enorme groei toch nog steeds ook zijn onzekerheden. Zo vindt hij sommige mannen nog steeds heel erg eng en is hier dan ook echt bang voor. En ook als zijn pleegmoeder met hem buiten is, kan hij van sommige dingen erg onzeker worden. Maar het mooie van Flaffy is dat hij zijn pleegmoeder blind vertrouwd en altijd steun bij haar zoekt! Hij kan dus ontzettend goed aan iemand hechten en wil ook niets liever! Voor Flaffy zoeken wij een liefdevol thuis waar hij zich veilig voelt, waar hij nog veel meer kan en mag leren en waar hij zijn onzekerheden nog even mag hebben. Hij kan het dus uitstekend vinden met andere honden en katten en zou hier prima mee samen kunnen leven. Voor Flaffy is een huis met kinderen teveel van het goede, hij heeft zelf nog meer tijd en aandacht nodig. En zoals gezegd, hij vindt niet iedere man even leuk. Maar soms heeft hij wel degelijk een klik met een man en dat is dan ook helemaal geen probleem meer. Wij zoeken een veilige en liefdevolle plek voor dit kleine mannetje die heel erg zijn best doet en niets liever wil dan een eigen familie hebben! Hij is nog zo jong en wil zo graag, wij weten zeker dat het helemaal goed gaat komen met dit kleine ventje! U kunt Flaffy bezoeken in zijn gastgezin, belt u daarom eerst even voordat u naar de opvang afreist?

Jan; een prachtige, sterke en bijzondere hond van bijna 4 jaar jong die op zoek is naar een nieuw thuis! Jan is een hond die vanaf dat hij een pupje was bij een gezin is komen wonen. Hij heeft daar al best veel geleerd en hij kan dan ook alleen thuisblijven, kent zijn commando’s, vindt autorijden geweldig en is een huiselijk leven gewend. Maar helaas kon hij niet bij dit gezin blijven. Jan heeft namelijk heel erg veel behoefte aan structuur en duidelijkheid en dat konden zij hem niet langer bieden. Jan wist dit ook en heeft geprobeerd om hoog in de rangorde te komen en dat is gelukt helaas… En omdat dit niet meer terug te draaien was, is Jan bij ons gekomen. Wij hebben Jan nu een aantal weken bij ons in de opvang en dat gaat uitstekend. Hij heeft zich geweldig aangepast aan zijn leven hier, vindt het heerlijk om met andere honden te spelen, geniet van wandelingen en weet ook dat hij niet de baas is hier. Wij zien dat Jan heel graag zijn best wil doen voor je en als je duidelijk naar hem bent, dan heeft hij alle respect voor je. Hij wil dan graag met je samenwerken en hij geniet hier erg van. Hij geeft zich direct aan je over en vindt het heerlijk om deze leiding te krijgen. En daarom denken wij ook dat hij een prachtig leven voor zich heeft waarin hij respect heeft voor zijn baasjes en daarmee samen kan leven en werken. Wij zoeken voor Jan baasjes die duidelijkheid geven, die de leiding nemen en die hem structuur kunnen bieden. Mensen die ervaring hebben met honden en hem niet de mogelijkheid geven om hoger in de rangorde te komen. Dan zal Jan zich feilloos aanpassen en heeft u een geweldige hond om u heen. Jan kan het uitstekend vinden met alle andere honden en kent de hondentaal uitstekend. Met katten heeft hij de afgelopen jaren niet samen geleefd en daarom denken wij dat het niet handig is hem in een gezin met katten te plaatsen. Ook plaatsen wij Jan niet in een gezin met kinderen. Die zijn te onduidelijk voor hem en dat kan hij nu nog niet aan. Eigenlijk zoekt hij dus mensen met een duidelijke leiding, mensen die helemaal voor hem willen gaan en die hem dat leven geven dat hij zo nodig heeft en verdient! Komt u eens kennis maken met hem en gaat u lekker op stap met hem? Hij zit hier trouw te wachten totdat hij zijn nieuwe baasjes gaat ontmoeten! 


 

                                                                  

Moppie: een heerlijk meisje van 2 jaar jong dat op zoek is naar haar eigen familie!

Zoals haar naam al doet vermoeden, is Moppie echt een schat! Zij is ongelooflijk lief, sociaal, vrolijk en vriendelijk! Moppie heeft al een heel leven achter de rug, maar zij staat volop in het heden en wil niets liever dan de toekomst met lieve mensen delen. Moppie is haar leven gestart op straat, in India. Een grote stad waar zij moest zien te overleven door de restjes die mensen voor haar achterlieten. Op een gegeven moment werd deze prachtige dame zwanger en kreeg zij pupjes. En ook voor hun zou het een leven op de straat worden… Maar het lot besliste anders, lieve mensen hebben Moppie en haar kinderen van de straat gehaald en zij zijn liefdevol opgevangen! Haar kindjes kregen allemaal al snel een fijne plek om voorgoed te komen wonen en Moppie bleef achter…

In haar gastgezin had zij inmiddels laten zien hoe geweldig zij is, hoe lief, hoe zij gek op mensen is, zich direct aan heeft gepast aan haar nieuwe leven in huis en deze mensen wilden niet dat zij weer terug de straat op moest… En zodoende mocht zij naar Nederland komen, waar wij hopen op een geweldige plek voor haar waar zij heerlijk mag genieten. Ook in onze opvang heeft Moppie zich weer aangepast en geniet van iedere knuffel, van iedere wandeling en tja, ook wij zijn erg onder de indruk van haar! Moppie is een zachte hond, heel rustig, heel vriendelijk. Zij wil graag knuffelen, is gek op warmte, is heel blij als zij lekker mee mag wandelen, vindt andere honden allemaal prima en zij is echt een hele lieve dame! Met katten kan Moppie het helaas niet zo goed vinden, maar kinderen daarentegen vindt zij geweldig. Moppie heeft helaas de pech dat zij doof is, daar zijn wij later pas achter gekomen, maar het maakt Moppie niets uit... Zij is ook gelukkig als zij doof is! Zij moet natuurlijk wederom even wennen aan een nieuw huis, maar zij wil zo ontzettend graag en zij zal ongelooflijk haar best gaan doen, dat weten wij zeker! Nu alleen die lieve mensen nog die haar dat gouden mandje graag willen bieden… Wilt u haar eens in levende lijve ontmoeten, kom dan gauw langs voor een lekkere wandeling met haar!


           
Fito; een prachtige knul van ruim een jaar jong die op zoek is naar een fijne plek om te komen wonen! Fito heeft nogal een leven achter de rug en hij heeft de tijd en de ruimte nodig om gelukkig te worden en zich veilig te voelen… Fito is gevonden toen hij nog redelijk jong was, in Spanje. En hij heeft daar een hele poos in een asiel gezeten. In deze periode van zijn leven was dat best heftig en daar heeft hij wel last van gehad… Dit was de periode waarin hij juist de steun van een baas nodig had, maar zeker ook de leiding. En heeft maar gedaan wat voor hem goed voelde, hij kon immers niet anders… En dat maakt dat Fito nu mensen nodig heeft die hem de structuur, de leiding en de consequente behandeling geven die hem vol vertrouwen de toekomst in zullen helpen. Fito is een erg intelligente hond, hij leert heel snel en wil heel graag. Dat maakt hem geweldig om mee te trainen. Daarnaast kan Fito echt geweldig goed opschieten met andere honden, dat is voor hem ontzettend leuk en hij geniet van het contact met andere honden. Met katten en andere kleinere dieren kan hij het niet zo goed vinden. Hij wil graag achter ze aan en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Verder kan Fito uitstekend een poosje alleen zijn, kent de bench, kan prima aan de riem lopen en is in huis heel erg rustig en vind het heerlijk om bij je in de buurt te zijn. Fito heeft baasjes nodig die heel erg duidelijk naar hem zijn, die absoluut de leiding over hem nemen en die hem geen ruimte geven om zelf keuzes te maken. Hij moet echt baasjes hebben die duidelijk maken hoe het leven in een familie is, die altijd de leiding nemen en die mogelijk ook ervaring met honden hebben. Fito is waaks en wil niets liever dan zijn familie beschermen. Hij moet leren dat hij dat niet hoeft te doen, maar dat u als baasje dit prima onder controle hebt. Dan krijgt u een fijne kameraad die u het vertrouwen zal schenken en u altijd trouw zal zijn. Wij plaatsen Fito niet in een gezin met kleine kinderen, zij zijn te onduidelijk voor hem en hij moet eerst eens op de eerste plek komen. Met oudere kinderen is het geen probleem voor hem. Hij is overigens wel gek op kinderen en hij vindt ze erg leuk! Komt u eens kennis maken met deze knappe gozer?

Louise; een plaatje van een hond met een prachtig gezicht van 3 jaar jong! Louise is een leuke, sportieve, energieke en intelligente dame die heel veel in haar mars heeft. Zij komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Maar gezien haar contact met mensen kan het niet anders dan dat zij een thuis heeft gekend. Louise vindt het heerlijk om bij mensen te zijn, zij is zelfverzekerd en weet wat zij wil. Louise vindt het heerlijk om te spelen, is gek op andere honden en speelt ook heel graag met ze en zij vindt het heerlijk om lekker op pad te gaan. Louise loopt nog niet heel netjes aan de riem en dat is iets wat zij in haar nieuwe leven nog moet bijschaven. Louise is dus een meisje dat duidelijkheid en regels nodig heeft. Zij heeft lieve baasjes nodig die duidelijk zijn, die consequent zijn en die mogelijk al ervaring hebben met honden. Zij heeft deze structuur erg nodig en daar wordt zij erg gelukkig van. Een training zou voor haar geweldig zijn! Louise kan het niet zo goed vinden met katten en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met katten. Omdat Louise momenteel nog veel duidelijkheid nodig heeft, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen. Zij is wel vriendelijk naar kinderen toe, maar omdat zij zelf nog veel duidelijkheid nodig heeft lijkt dit ons niet geschikt voor haar. Kinderen kunnen nog niet zo goed consequent zijn en dat heeft zij momenteel nog wel erg nodig. Louise is echt een dijk van een hond die ontzettend graag eigen baasjes wil hebben die haar dingen leren en die helemaal voor haar willen gaan. Zij zit met smart op deze mensen te wachten en wij willen u dan ook van harte uitnodigen om kennis met haar te komen maken! 

                

                                                                 

Brownie; een prachtig hondje met bijzondere oren van net een jaar jong! Brownie is een grappig, energiek, intelligent en werklustig mannetje dat nog wel een aantal dingen moet leren, maar dat natuurlijk ook graag wil. Brownie is een hondje dat uit India komt. Hij is een aantal maanden geleden gevonden nadat hij een behoorlijk auto-ongeluk had gehad. Zijn achterpoot was behoorlijk gebroken en hij is gelukkig direct geopereerd aldaar. De chirurgen aldaar hebben er alles aan gedaan om zijn poot weer te herstellen en dat is redelijk gelukt. Brownie gebruikt deze poot niet altijd, maar hij redt zich uitstekend op zijn 3 andere poten. Hij heeft geen pijn aan deze poot meer gelukkig en kan hier prima oud mee worden. Hij kan alles wat een andere hond ook kan, heeft geen medicijnen en hij is echt helemaal gezond! Brownie is een knulletje dat het uitstekend kan vinden met andere honden en zich heel erg prettig voelt bij andere honden. Met katten heeft hij echter geen chemie en wij plaatsen hem daarom ook niet in een gezin met katten. Hij snapt ze niet zo goed en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Brownie is een hond die je eerst een beetje wil leren kennen voordat hij met je samen wil werken. Hij vindt zichzelf erg de moeite waard en daar kunnen wij hem natuurlijk alleen maar gelijk in geven. Hij is dus zelfverzekerd en zijn nieuwe baasjes moeten dus echt hun best voor hem doen. En dat maakt natuurlijk dat Brownie een echte uitdaging is! De nieuwe baasjes van Brownie moeten consequent zijn en duidelijk naar hem zijn, dat maakt hem het meest gelukkig! Wij denken dat het voor Brownie het beste is om niet in een gezin met kinderen te komen wonen. Hij is wel vriendelijk naar ze, maar hij heeft eerst zelf de tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe leven hier. Brownie zal het mogelijk wat lastig vinden om direct alleen te zijn, een andere hond zou hem daar ontzettend bij kunnen helpen. En mocht er geen andere hond zijn, dan is het belangrijk dat dit rustig wordt opgebouwd. Een prachtig knulletje dat niet weet wat hem allemaal overkomt, maar zich geweldig weet aan te passen en ontzettend graag bij een eigen familie wil horen! Komt u gauw langs voor hem??


Lou; een prachtig mannetje met bijzondere ogen van 2 jaar jong! Lou is een grappig ventje om te zien, hij is klein, heeft korte pootjes, een lang lijfje, grote oren en 1 bruin oog en 1 blauw oog. Hij is dus echt uniek en dat siert hem. Lou is een jochie dat voor zichzelf heeft moeten zorgen, in Spanje… Gelukkig is hij gevonden en liefdevol opgevangen aldaar. En toen mocht hij mee naar Nederland, waar hij nu zit te wachten op lieve mensen die hem geweldig vinden. Lou is door zijn leven een hondje geworden dat uitstekend voor zichzelf kan zorgen, die een tikje brutaal is en die zichzelf echt de moeite waard vind. Hij mag graag mee gaan wandelen al vindt hij verkeer wel spannend. Het lijkt wel alsof hij dit niet zo goed kent en daar zal hij wat begeleiding bij nodig hebben. Lou is een hondje dat rust nodig heeft, stabiliteit en zekerheid en hij heeft de steun van zijn nieuwe baasjes nodig. Overdag is hij bij ons heerlijk aan het spelen en het rennen met de andere honden en ’s avonds is hij nog maar een klein jochie en ligt hij heerlijk opgekruld in zijn mandje te slapen. Dan is hij moe en ongelooflijk tevreden. Lou kan het uitstekend vinden met andere honden en hij staat zeker zijn mannetje. Met katten kan Lou het niet zo goed vinden en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Lou vindt kinderen erg leuk, maar wij plaatsen hem liever niet in een gezin met hele jonge kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor hem. Lou heeft mensen nodig die door zijn stoere houding heen kijken, die hem begeleiden en steunen en die consequent voor hem zullen zijn, die hem wat nieuwe dingen zullen leren en die helemaal voor hem zullen gaan! Dan krijgt u een heel bijzonder knulletje in huis waar u ongetwijfeld heerlijk van zal gaan genieten! Komt u gauw voor hem langs?


                                                                       gereserveerd

Rizla; een bijzonder mooie dame van ruim 5 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Rizla kwam samen met een andere hond bij ons in de opvang. Omdat deze andere hond niet alleen kon zijn, hebben wij geprobeerd om ze samen te plaatsen. Maar inmiddels heeft haar maatje een nieuw thuis gevonden en zit Rizla nog bij ons in de opvang. Rizla vindt het geen probleem om alleen thuis te blijven en zij kan dus prima alleen blijven. Rizla is een mooie hond om te zien, vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, is graag onder de mensen en zij is echt heel sociaal naar vreemde mensen en is gek op kinderen. Ook mag Rizla graag lekker in een warme mand liggen en lekker uitrusten. Rizla is bij ons in de opvang gekomen omdat haar baasje allergisch was voor honden. Met heel veel pijn in het hart hebben deze mensen afscheid van haar en haar maatje moeten nemen, maar na al die jaren zo ziek te zijn geweest door de allergie, was dit niet meer te doen. Rizla is een dame die niet altijd gecharmeerd is van andere honden. Zij heeft zo haar voorkeuren en zij is dan ook dominant naar andere honden. Als honden dit begrijpen en het accepteren, dan is er niets aan de hand. Maar als andere honden dit niet begrijpen, dan is Rizla een pittige dame. En dat is natuurlijk niet altijd even handig. Haar vorige baasjes lieten Rizla uit met een muilkorf om. Dit is zij gewend en dat vindt zij geen enkel probleem. Dus dit is iets waar haar nieuwe baasjes rekening mee moeten houden. Ook met katten kan Rizla het niet zo goed vinden dus een nieuw huis met katten is ook geen optie voor haar. Met kinderen kan zij het dus wel uitstekend vinden en zij zal haar leven geven voor haar familie. Rizla is gewoon een bijzondere hond met een grote wens op een fijne plek in haar leven, een plek waar zij oud mag worden. Wilt u eens kennis maken met deze dame, wees dan van harte welkom om haar in levende lijve te ontmoeten. 


                    
Feliks is een grote jongen die op zoek is naar mensen die hem een fijn thuis kunnen bieden. Feliks is als pupje in een opvang in Spanje terecht gekomen en heeft daar een aantal maanden gewoond. En toen mocht hij mee naar Nederland, waar wij kennis met hem hebben gemaakt!  Feliks is een redelijk rustige hond, hij kan keurig aan de riem lopen, kijkt even de kat uit de boom bij nieuwe dingen en is best heel tevreden. Feliks heeft mastin bloed door zijn aderen stromen en dat maakt dat hij werkelijk alles voor zijn baasjes zal doen en erg trouw is!  Feliks moet natuurlijk nog een aantal dingen leren, maar dat wil hij ontzettend graag. Met een rustige en vriendelijke aanpak wil hij alles voor je doen en ook een koekje doet wonderen bij deze jongeman! Omdat Feliks zo groot is en hij zelf nog een aantal dingen moet leren, plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Hij heeft nu structuur, duidelijkheid en leiding nodig en dat kunnen jonge kinderen hem nog niet geven. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Als u kleine kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij is erg vriendelijk voor ze. Feliks is gewoon een geweldige hond, heel vrolijk, heel lief en wil niets liever dan zijn best doen voor zijn nieuwe familie! Dus wij zoeken hele lieve mensen die hem een fijne toekomst willen bieden, die voor hem willen gaan en die hem dat ene gouden mandje zo graag willen geven! Komt u eens een keertje kennis maken met deze heerlijke jongen?Lucy; een heerlijke, enthousiaste, mooie en blije dame van10 jaar jong!! Lucy is een leukerd om te zien, zij is altijd blij om bij je te zijn en wil heel graag aandacht. Zij heeft echter al een heel leven achter zich en zoekt nu een fijn thuis waar zij voor altijd mag blijven! Lucy komt uit Roemenië, waar zij ooit is gevonden. Zij is vervolgens opgevangen in een asiel aldaar en heeft daar heel lang tussen de 150 en 200 honden moeten wonen. Daar heeft zij het moeilijk gehad… Zij heeft daar slechte voeding gehad en kwam in Nederland aan met een huidprobleem. Maar zij is inmiddels helemaal herstelt, ze heeft een prachtige vacht terug gekregen, zij is mooi op gewicht en zij is heel gelukkig!! Wij hebben Lucy hier leren kennen als een dametje dat heel gelukkig is met weinig. Zij vindt het heerlijk om in een lekkere mand te liggen, zij is zielsblij met haar eten en koekjes, zij wil graag spelen en als zij een bepaalde hond leuk vindt, dan wil zij hier ook graag mee spelen. Lucy laat ook zien dat zij ook een dame is die de grenzen af en toe op wil zoeken. Zij kijkt altijd even tot hoever zij kan gaan, soms bij mensen en vooral bij andere honden. Zij is echt een leiderstype bij andere honden en zij accepteert niet zomaar iedere hond in haar buurt! Voor Lucy zoeken wij een stabiel thuis, een plekje waar zij gelukkig mag zijn, waar er duidelijkheid heerst, waar zij een lekkere mand heeft en voldoende aandacht! Zij heeft mensen nodig die de regels in huis altijd zullen volhouden, die steeds weer aan haar vertellen hoe het ook weer was en die haar gelukkig kunnen maken! Lucy kan dus niet altijd even goed met andere honden overweg, maar vindt zij een hond erg leuk, dan wil zij graag spelen. Ook kan Lucy prima een poosje alleen thuis blijven en is ze soms echt lui. Lekker slapen vindt zij super! Met katten heeft Lucy geen chemie en zij zal hier graag achteraan rennen… En dat is natuurlijk niet leuk voor de kat. Dus een nieuwe plek waar ook katten wonen is eigenlijk geen optie voor haar. Met kinderen is Lucy best lomp en daarom denken wij niet dat het handig is dat zij in een gezin met kleine kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 12 jaar is echter geen enkel probleem voor haar! Tja, Lucy is heel erg leuk en vrolijk en wij weten zeker dat zij iemand zielsgelukkig kan maken met haar vrolijke karakter! Komt u gauw eens kennis maken met deze schat? Zij wil zo graag een ‘normaal’ leven hebben, samen met u!!Laika; werkelijk een plaatje van een dame van ruim 4 jaar jong. Laika zat twee en een half jaar geleden ook bij ons in de opvang. Zij vond toen haar gouden mandje en daar heeft zij de afgelopen twee en een half jaar dus gewoond. Dit gezin was stapelgek op haar, zij hebben haar meer dan welkom geheten, hebben veel met haar getraind en hebben haar heel veel vertrouwen in het leven gegeven. Laika was destijds bang en onzeker en inmiddels is zij een zekere dame geworden die alles uit het leven wil halen wat erin zit. En daar zat ook het probleem voor deze mensen. In huis is Laika echt een wonder, zij kan prima alleen thuis blijven, kent alle commando’s, is getraind om in de bench te zitten en zij is dan heel rustig. Maar buiten is Laika een heel andere hond geworden. Zij wil heel graag bepalen wat zij gaat doen en met name buiten krijgt zij heel veel prikkels. Er lopen daar andere honden, katten, vogels, noem maar op… En dat is waar Laika heel graag achteraan wil. Met andere honden gaat het eigenlijk wel heel goed, maar katten en vogels zijn gewoon niet veilig bij haar. En op een gegeven moment heeft Laika een kat doodgebeten. En dat was de drempel voor dit gezin, dit kan niet in de buurt waar zij wonen, er wonen daar heel veel katten en er zijn veel vogels. En iedere wandeling was weer lastig, wat zouden zij nu weer tegenkomen? Los van dit incident was Laika ook waaks in huis en zij wilde heel graag haar gezin beschermen. Dit gezin deed haar in de bench bij bezoek en dat was voor Laika prima. Zij was dan rustig en dat was prima voor haar. Dus aan de ene kant is Laika een schat van een hond die graag aandacht wil en het prima in huis doet en aan de andere kant is zij een hond die graag wil bepalen wat zij kan doen en daar dan ook de ruimte voor wil nemen. Wij denken dat het voor Laika goed zou zijn dat zij bij mensen zou komen te wonen die haar heel consequent zullen behandelen, die haar nooit ruimte zullen geven en die haar duidelijk maken dat zij de roedelleiders zijn en niet andersom. Ja is ja en nee is nee!! Dat is wat deze prachtige dame nodig heeft. Wij plaatsen Laika niet in een gezin met kinderen en natuurlijk niet in een huis met katten of vogels/knaagdieren. Als Laika eenmaal weet hoe de regels zijn en zij heeft zich overgegeven aan de leiding van haar baasjes, dan heeft u een prachtige hond in huis die zeker haar best wil doen om een nieuw leven met u op te bouwen! Komt u gauw eens kennis maken met deze spetter? Zij wil weer heel graag een eigen gouden mandje!!