Terug Home

Honden
Kira; een beeldschone, slimme, werklustige en energieke dame van 6 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij erg welkom is! Kira is een meisje dat ontzettend graag voor je wil werken, nieuwe dingen wil leren, 100% voor haar baas gaat en op zoek is naar mensen die dat geweldig vinden. Kira komt uit een druk gezin met kinderen en daar werd zij niet gelukkig. Zij kon haar intelligentie niet gebruiken, kreeg te weinig beweging en uitdaging en werd hierdoor erg waaks en onrustig. En dat ging niet langer in de buurt waar zij woonde en haar baasjes hadden te weinig tijd om lekker met haar te gaan werken. Dus zodoende is Kira bij ons gekomen en mogen wij haar helpen zoeken naar lieve baasjes die haar dat wel kunnen bieden. Kira doet het prima hier in de opvang, gaat heel goed om met de andere honden, wil ontzettend graag voor je werken en wij denken dat zij iemand heel blij gaat maken met haar komst. Kira is heel sociaal, geeft zich graag aan je over als je duidelijk bent, kan het hier prima vinden met alle andere honden en doet ongelooflijk haar best voor je, apporteert geweldig goed en speelt graag met je. Voor Kira zoeken wij duidelijke baasjes die snappen hoe zij in elkaar zit, die haar regels en structuur gaan geven, die haar begeleiden en steunen, die heerlijk met haar gaan werken en die helemaal voor haar willen gaan. Het liefst mensen die ervaring hebben met honden en mogelijk met herders en die begrijpen wat zij nodig heeft. Kira kan het niet zo goed vinden met katten, maar mocht zij een zelfverzekerde kat tegenkomen, dan heeft zij hier respect voor. Zij is opgegroeid met kinderen, maar wij plaatsen haar liever niet in een gezin met jonge kinderen. Zij gaat deze het liefst uit de weg en heeft even de tijd nodig om hier aan te wennen. Zij laat prachtig gedrag zien door ze uit de weg te gaan en dat verdient natuurlijk alle respect. Dus als u kinderen op bezoek krijgt, dan zal zij deze keurig ontwijken en is dit dus geen probleem. Kira is gewoon een dijk van een hond met een geweldig karakter, een enorme werklust en een groot aanpassingsvermogen. En zij zoekt dat ene plekje waar zij erg welkom is, waar zij uitdagingen krijgt en waar zij echt gelukkig mag worden! Komt u gauw langs voor haar voor een fijne wandeling en een kennismaking in levende lijve?


Appie; een prachtige, stabiele, vriendelijke en zachtaardige knul van 9 jaar jong die al een heel leven achter zich heeft… Appie komt uit een situatie waar hij op straat heeft geleefd, daar bijna aan onderdoor is gegaan en waar hij op een wonderlijke wijze uit is gekomen. Hij heeft laten zien hoe hij wilde vechten voor zijn leven en dat maakt dat hij nu een geweldige vriend is die niets liever wil dan bij je horen! Appie kwam bij lieve mensen terecht, hij was er toen slecht aan toe. Zijn vacht was er vreselijk aan toe, hij was blind en ongelukkig. Maar nadat hij werd behandeld voor alles wat er toen met hem mis was, is hij zienderogen opgeknapt. Zijn blindheid verdween, zijn vacht werd prachtig en Appie werd weer een sterke hond! En dat is hij nu ook en nu is hij er helemaal klaar voor om te genieten van een heerlijk hondenleven waar hij mag genieten van alles wat er nog voor hem in petto ligt. Appie is een hele sociale hond, heel rustig en tevreden, hij kan keurig aan de riem lopen, hij kan prima een poosje alleen blijven, kent de bench, is sociaal naar vreemden en ook naar kinderen, kent de hondentaal uitstekend en heeft ongelooflijk mooie leiderschapseigenschappen in zich. Hij negeert katten en vindt het prima dat zij er ook zijn. Onvoorstelbaar hoe hij is, zo puur en zo prachtig, en nu is het zijn tijd om te genieten! Voor Appie zoeken wij een liefdevol thuis, een plek waar men van hem gaat houden, waar hij kan laten zien hoe geweldig hij is en wat een fijn karakter hij heeft. Omdat wij niet weten of Appie met kleine kinderen is opgegroeid, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen onder de 12 jaar. Komt u gauw eens kennis maken met deze heerlijke hond? Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven! 

Mika; een heel bijzonder meisje van 5 jaar jong die op zoek is naar een liefdevol en warm huis waar zij heel erg welkom is! Mika kwam bij ons in de opvang toen zij 9 maanden jong was, zij was bang, onzeker en wist niets van de wereld… Maar er kwamen lieve mensen die haar graag een veilige plek wilden geven en die helemaal voor haar zijn gegaan. Mika heeft het moeilijk gehad, maar door de veiligheid en het vertrouwen van haar nieuwe baasjes heeft zij zich geweldig ontwikkeld. Mika kent de commando’s, kent de bench, kan fantastisch aan de riem lopen en ook los, kan naast de fiets lopen, kent het openbaar vervoer, kent de auto en het is echt bijzonder om haar te zien genieten van heel veel dingen. Dit hadden wij nooit durven hopen voor haar. Maar op een gegeven moment ontstond er een probleem tussen Mika en hun andere hond, ook een teefje. En beide dames waren niet van plan het op te geven. En na heel veel geprobeerd te hebben, konden deze mensen niet anders dan op zoek gaan naar een andere plek voor haar… Zij hebben met groot verdriet afscheid van haar genomen, maar dit was thuis niet meer te doen. En nu is Mika weer bij ons en wij zijn ongelooflijk trots op haar. Zij moest natuurlijk even wennen hier, maar zij heeft zich aangepast en doet het heel goed hier. Wij zijn verbaasd over hoe zij is geworden en dat zij ons haar vertrouwen heeft gegeven. En dat zal zij bij haar nieuwe baasjes ook gaan doen, dat is zeker. Mika heeft even de tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen, maar als ze je eenmaal vertrouwd, dan is dat voor eeuwig. Mika kan het hier in de opvang goed vinden met de andere honden, maar Mika is zeker een duidelijke dame. En daarom lijkt het ons niet verstandig Mika bij een dominante andere hond te plaatsen. Zij zou het wel geweldig vinden om een onderdanige hond naast zich te hebben. Met katten kan Mika het absoluut niet vinden en dat geldt ook voor andere kleine vluchtdieren zoals vogels en  konijnen. Daarom zullen wij haar dan ook niet plaatsen in een gezin waar deze aanwezig zijn. Mika kan goed omgaan met wat oudere kinderen, dat is geen probleem voor haar. Van kleine kindjes wordt zij heel onrustig en deze gaat zij het liefste uit de weg. Zij kan zich bij bezoek van kleine kindjes terugtrekken in haar bench en daar voelt zij zich dan ook heel veilig. Verder zal Mika even de tijd nodig hebben om aan nieuwe mensen te wennen, maar die tijd mag zij natuurlijk ook hebben. Mika is een ongelooflijk lieve hond met een hart van goud die het erg nodig heeft om weer lieve mensen om zich heen te hebben die haar de tijd geven, die van haar houden en die haar dat ene plekje willen geven waar zij zich gelukkig zal voelen. Als u een wandeling met Mika wilt maken, wees dan van harte welkom om haar te ontmoeten! 

Briso; een prachtige, sportieve, vrolijke Epagneul Breton van net 2 jaar jong! Briso is een heerlijke, sociale, vriendelijke, blije jongeman die op zoek is naar een heel fijn thuis waar hij gelukkig mag worden! Briso is een jongeman die in Spanje is gevonden en vervolgens een tijdje in een opvang aldaar heeft gewoond. En nu mocht hij mee naar Nederland, waar hem hopelijk een geweldige toekomst in het verschiet ligt! Briso kan al redelijk goed aan de riem lopen, maakt heel veel contact met je, vindt het heerlijk om bij je te zijn en doet erg zijn best. Briso kan het uitstekend vinden met alle andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed! Met katten kan hij het beslist niet vinden en daarom plaatsen wij hem ook niet in een gezin met katten. Briso is lief voor kinderen en ook voor alle vreemde mensen. Hij is heel blij als hij mensen ontmoet en zijn korte staartje maakt dan ook echt overuren. Briso mag graag spelen en nieuwe dingen leren, hij staat overal voor open en zou het heerlijk vinden om lieve mensen te vinden die lekker met hem gaan trainen, die hem nieuwe dingen leren en die hij trots mag maken! Briso is een jachthond en heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe baasjes natuurlijk wel rekening mee moeten houden. Hij is echt een geweldige knul en hij zou het geweldig vinden als u speciaal voor hem langs komt om wat beter kennis te maken! Hij gaat graag met u mee op een heerlijke wandeling! Komt u gauw?


Binky; een prachtig, grappig, speels en vrolijk mannetje van ruim 10 jaar jong die op zoek is naar zijn laatste plekje op deze wereld! Binky is nagenoeg blind, maar hoort nog prima, doet veel met zijn neus en hij redt zich altijd uitstekend! Binky is een shih tzu, een gezelschapshondje dus, dat zijn hele leven bij mensen heeft gewoond en daar heel gelukkig was. Maar helaas besloot het lot anders, zijn vrouwtje ging verhuizen naar een kleine woning en zij kon Binky niet meenemen helaas. En nu is Binky bij ons in de opvang, waar hij het liefst de hele dag met zijn bal speelt, waar hij af en toe een dutje doet en waar hij het eigenlijk prima naar zijn zin heeft. Hij slaat keurig aan als er bezoek komt, geniet van aandacht en spelen met iemand, kan het prima vinden met de andere honden hier en hij heeft een onvoorstelbaar aanpassingsvermogen laten zien. Binky is een hondje dat door zijn blindheid wat onzker is in sommige situaties. Zo kan hij heel erg schrikken als iemand hem ineens, uit het niets, een knuffel wil geven of op wil pakken. Daar schrikt hij soms zo van dat hij wat van zich afgromt. Wij kunnen ons dit natuurlijk helemaal voorstellen, hij ziet gewoon niet dat je eraan komt. Binky wil nog graag zo zelfstandig mogelijk zijn en dat mag hij natuurlijk. Voor Binky zoeken wij een heerlijke plek waar hij verder oud mag worden, waar het niet uitmaakt dat hij af en toe wat chagrijnig is, waar ze nog heerlijk met hem gaan spelen, waar hij leuke wandelingen krijgt en waar hij gewoon zijn dappere zelf mag zijn. Binky kan uitstekend een poosje alleen thuis blijven, is keurig zindelijk, is gezond en vrolijk en wil niets liever dan weer echt gelukkig worden! Binky is keurig waaks en is stapel op mensen! Komt u gauw eens kennis maken met dit knulletje? Hij wil heel graag weer een eigen familie hebben! 


Antona; een vrolijke, enthousiaste, energieke en heerlijke dame van 1 jaar jong die op zoek is naar lieve mensen die haar een geweldige toekomst willen bieden! Een toekomst met veel beweging, met nieuwe dingen leren, met knuffels en liefde en een toekomst waar zij naar uit kan kijken! Antono is een epagneul breton, een type jachthond uit Spanje. En dat is dan ook waar deze jongedame vandaan komt. Zij is gevonden en heeft daarna een tijdje in de opvang in Spanje gewoond. En nu is zij bij ons en mogen wij genieten van haar opgewekte karakter! Antona is eigenlijk altijd blij en vrolijk, vindt mensen fantastisch, maakt heel veel contact met je, is graag bij je, knuffelt graag met je en wil eigenlijk alles voor je doen. Antona moet nog leren om wat geduld te hebben, dat vindt zij nog wat lastig omdat zij alles even leuk vindt. Zij is nergens van onder de indruk, trekt nog wat aan de riem maar komt vervolgens direct bij je als je haar roept, zij wil ontzettend graag nieuwe dingen leren en is bijzonder slim te noemen. Zij kan het uitstekend vinden met alle andere honden, heeft respect voor katten, is lief voor alle mensen en zeker ook de kleintjes en zij geniet werkelijk van iedere seconde van de dag. Voor Antona zoeken wij mensen die haar de tijd geven om te wennen, maar die haar ook begrenzen en haar regels leren. Dat is wat zij heerlijk vindt en waar zij gelukkig van wordt. Antona heeft een jachtinstinct, daar is zij mee geboren en daar moet u natuurlijk rekening mee houden. Zij heeft een uitstekende conditie en zal het in de toekomst heerlijk vinden om lekker met haar nieuwe baasjes op stap te gaan. Een heerlijk hond dus die graag knuffelt, graag bij u is en graag met u op stap wil gaan! Komt u gauw langs om haar in levende lijve te ontmoeten?

                                           

Ella; een werkelijk prachtige, trouwe en fijne hond van 5 jaar jong die op zoek is naar een heerlijke plek waar zij meer dan welkom is! Ella is een knappe meid, wil erg graag voor je werken, is ongelooflijk trouw, loopt keurig aan de riem en is op zoek naar een fijn thuis waar zij gelukkig mag worden. Ella is een meisje dat een jaar geleden achtergelaten is door haar eigenaren, aan de poort van een asiel, samen met nog een hond. Dat was in Spanje. Het afgelopen jaar hebben zij daar gewoond en nu mochten zij mee naar Nederland, waar zij hopelijk snel een fijn thuis zullen vinden! Ella is een dijk van een hond die nog wat onzeker is. Zij doet ontzettend haar best om alles goed te doen, maar weet niet altijd precies wat de bedoeling is. Dat maakt haar een beetje onzeker. Maar als je leiding geeft, dan zie je de spanning van haar schouders vallen en doet zij direct wat je wilt. Ella is een dame die het prima kan vinden met alle andere honden en de hondentaal uitstekend begrijpt. Met katten kan zij het niet zo goed vinden en daarom lijkt het ons niet verstandig Ella in een nieuw thuis te plaatsen waar ook katten wonen. Ella is een dame die ontzettend graag wil werken voor je, nieuwe dingen wil leren, die de hele tijd naar je kijkt en dus ontzettend veel contact met je maakt. Echt schitterend om te zien! Voor Ella zoeken wij lieve mensen die haar de zekerheid willen bieden waar zij zo naar verlangd, mensen die haar de tijd geven om te wennen en die geduld met haar zullen hebben. Mensen die begrijpen dat zij ergens vandaan komt en die haar heel graag willen begeleiden tot een zelfverzekerde hond! Wij denken dat het voor Ella nu niet handig is om in een jong gezin te komen wonen, dit is veel te druk voor haar. Zij heeft nu alle tijd nodig en moet echt op nr. 1 komen te staan. Dus een gezin met kinderen is in deze fase van haar leven niet handig. Ella zal diep dankbaar en ongelooflijk trouw zijn aan haar nieuwe baasjes, dat is wat zeker is! Komt u gauw eens langs om in levende lijve kennis met haar te maken? Zij wil zo vreselijk graag verder met haar leven! 


                                               gereserveerd

Edwina; een heel dapper maar onzeker meisje van bijna 4 jaar jong. Edwina is een schat van een hond, vriendelijk maar soms nog zo bang en dat is akelig om te zien… Edwina is een prachtig meisje dat waarschijnlijk niet zo’n heel fijn leven heeft gehad voordat zij werd achtergelaten door haar eigenaren… Samen met nog een hond werd zij een jaar geleden achtergelaten bij een opvang in Spanje. En het afgelopen jaar hebben zij daar gewoond. En nu mochten zij mee naar Nederland waar zij mogen herstellen en een nieuw en liefdevol thuis mogen vinden. Edwina heeft dus een thuis gehad en heeft ook al een heel aantal dingen geleerd. Zo kan Edwina keurig aan de riem lopen, houdt je feilloos in de gaten, doet vreselijk haar best om het goed te doen en af en toe zien wij haar kwispelen en dat maakt ons erg gelukkig! Met andere honden kan Edwina het uitstekend vinden en zij begrijpt de hondentaal prima. Zij lijkt katten te kennen want zij maakt heel mooi contact met een kat en snuffelt uitgebreid. Edwina is een vriendelijke hond die dus weinig zelfvertrouwen heeft, maar de steun juist zoekt bij degene die voor haar zorgt. En dat is een prachtige eigenschap van haar. Voor Edwina zoeken wij lieve mensen die haar steunen, die haar het vertrouwen terug zullen geven, die haar duidelijkheid en structuur zullen geven en die haar de tijd geven om te wennen en geduld met haar zullen hebben. De tijd moet het voor haar gaan doen. Wilt u Edwina in levende lijve ontmoeten en een wandeling met haar maken, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in de opvang. Wilt u deze bijzondere dame die ene nieuwe kans geven in haar leven?

Money; een ontzettend knappe, gespierde en prachtige knul van 8 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar hij oud mag worden! Money is een lieve hond, hij wil ontzettend graag voor je werken, hij is erg trouw, is heel slim, kent erg veel en is op zoek naar lieve maar duidelijke mensen die helemaal voor hem willen gaan! Money is ooit gevonden en hij heeft een fijn thuis gevonden bij zijn vinders. Hij bleek ontzettend trouw te zijn, graag voor je te willen werken en zijn leven voor je te willen geven. Money is niet een hond die direct in je armen springt als hij je niet kent, hij is dan wat onzeker en weet niet zo goed hoe hij moet reageren. Maar als hij je kent, dan wijkt hij nooit meer van je zijde en zal hij voor je door het vuur gaan. Helaas voor Money kon hij niet langer bij zijn vinders blijven. Er was 1 hond in huis waar hij het niet mee kon vinden en dat was beslist wederzijds. En dat was geen houdbare situatie meer en dat heeft gemaakt dat Money welkom was bij ons in de opvang. Money is een knul die al veel kent, keurig alleen thuis kan blijven, netjes aan de riem kan lopen, het leuk vindt om mee te gaan in de auto en wij denken dat hij mensen erg blij kan maken met zijn komst. Money kan het prima vinden met andere honden (op het teefje bij zijn vorige gezin na dan), hij begrijpt de hondentaal prima en ook hier in de opvang doet hij het erg goed met andere honden. Katten negeert hij, hij vindt ze gewoon niet belangrijk. Money is een waakse knul die keurig zal aanslaan als er iemand aanbelt of zomaar langs komt. Als er bezoek komt, zal het voor Money goed zijn om in de bench te gaan, hij heeft hier leiding in nodig. Maar als de mensen dan binnen zijn en hem negeren, dan zal hij dit gewoon accepteren. Money vindt kinderen prima al zal hij niet direct toenadering zoeken, hij negeert ze gewoon en vindt het fijn dat zij hem ook negeren. Een gezin met kinderen is dus niet geschikt voor hem. Voor Money zoeken wij mensen die ervaring hebben met honden, die hem hele duidelijke regels zullen geven en consequent naar hem zullen zijn. Dat maakt Money gelukkig en daar wordt hij erg blij van. Hij zal dan volledig voor u gaan, ontzettend trouw zijn en vooral ook erg gelukkig zijn! Komt u gauw eens langs om Money in levende lijve te ontmoeten? Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven! Lis; een prachtige jongedame van 3 jaar die op zoek is naar haar eigen gouden mandje! Lis is een sierlijke dame, heel mooi gespierd, krachtig en met prachtige ogen die de wereld goed in zich opnemen. Lis is een dame die uit Spanje komt, waar zij is gevonden. Vervolgens is zij opgevangen in een opvang aldaar en nu is zij bij ons in de opvang waar wij genieten van haar aanwezigheid. Lis is namelijk een erg leuke hond die graag speelt, graag bij je is, graag met je knuffelt en erg lief is. Zij vindt het heerlijk om lekker met je te gaan wandelen en loopt redelijk goed aan de riem. Ook vindt zij het heerlijk om met andere honden te spelen en kan het met iedere andere hond prima vinden. Voor katten heeft zij respect en bij de kennismaking met een kat draait zij keurig haar hoofd weg. Volgens ons zou zij prima met een kat kunnen samenwonen die aan een hond gewend is. Lis is lief voor alle mensen en ook voor kinderen, maar omdat Lis soms best wat eigenwijs is, sterk is en wij niet weten of zij met kleine kinderen is opgegroeid, plaatsen wij haar liever niet in een jong gezin met kleine kindjes. Kinderen die wat ouder zijn, vanaf 12 jaar, is geen probleem voor haar. En als u kindjes op bezoek krijgt, is dit geen probleem voor Lis. Voor Lis zoeken wij lieve mensen die haar regels geven en die consequent zijn. Lis mag graag even kijken wat ze kan doen en daarom is het belangrijk dat zij wat sturing gaat krijgen. Verder zal zij het heerlijk vinden om er lekker op uit te gaan, lange wandelingen te maken en gewoon te genieten van haar leven! Dan krijgt u een prachtige, lieve en aanhankelijke dame in huis die erg dankbaar zal zijn en die voor 200% gaat genieten van haar nieuwe leven! Komt u gauw kennis met haar maken?

     

Oreja; een heerlijke, blije, vrolijke, enthousiaste jongeman van ruim 4 jaar jong die op zoek is naar een liefdevol thuis! Oreja is een knul die slim is, blij is, enthousiast is en nog veel nieuwe dingen wil leren en daarom op zoek is naar mensen die hem hierbij willen helpen! Oreja is een jongeman die uit Spanje komt, waar hij is gevonden. 1 Van zijn oren is gecoupeerd, waarom is ons onduidelijk, maar dat heeft iemand dus bij hem gedaan. Maar hij is beslist niet rancuneus en is stapel op mensen! Oreja kan het prima vinden met andere honden en kent de hondentaal prima. Met katten kan hij het niet vinden, hij heeft totaal niets met ze en wil ze het liefst wegjagen. Een nieuw thuis waar ook katten wonen is dus geen optie voor hem. Oreja is erg lief voor alle mensen en vooral ook erg blij en enthousiast. Daarom denken wij dat het niet handig is dat hij in een gezin met kleine kindjes komt te wonen. In zijn onstuimigheid loopt hij ze namelijk zo omver. Maar wat oudere kinderen, vanaf 16 jaar, is geen probleem voor hem. Voor Oreja zoeken wij een fijn thuis waar hij de tijd krijgt om rustig te wennen aan zijn nieuwe leven, waar hij veel regels en structuur zal krijgen, waar mensen mogelijk al ervaring hebben met honden en die helemaal voor hem willen gaan. Mensen die het begrijpen dat hij nog niet zo charmant aan de riem loopt en nog het een en ander moet leren. Dan krijgt u een blije, slimme, vrolijke en fijne hond in huis die erg dankbaar zal zijn en erg zijn best zal gaan doen! Komt u gauw kennis met hem maken?


                                           


Turkai; een prachtige, gespierde, zelfverzekerde dame van 2 jaar jong die op zoek is naar haar nieuwe thuis! Turkai is een slimme dame die heel graag heel veel wil leren. Zij is erg op je gericht, heel erg intelligent en wil ontzettend graag voor je werken. Zij is een meisje dat duidelijke regels nodig heeft en op zoek is naar baasjes die consequent zullen zijn en haar structuur willen bieden. Turkai komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Vervolgens heeft zij een poos in een opvang aldaar gewoond en nu is zij bij ons in de opvang en mogen wij haar helpen zoeken naar een heel fijn thuis waar zij gelukkig mag worden! Turkai is een meisje dat het prima kan vinden met andere honden en de hondentaal heel goed begrijpt. Met katten kan zij het echter absoluut niet vinden en daarom plaatsen wij haar niet bij mensen die ook katten hebben. Turkai kan het prima vinden met alle mensen en ook met kinderen, maar wij gaan haar niet in een gezin met kinderen plaatsen. Turkai is een pittige dame die de regels en de structuur nodig heeft en die kunnen kinderen haar nog niet geven. Maar als u kinderen op bezoek krijgt is dit geen probleem voor haar. Voor Turkai zoeken wij lieve mensen die ervaring hebben met honden, die haar veel nieuwe dingen willen leren, die lekker met haar op pad gaan en die haar een stabiel thuis willen geven. Dan krijgt u een prachtige, dankbare en slimme dame in huis die haar hart beslist aan u zal geven! Komt u gauw kennis maken met haar?

                                                                   

Babs; een heel bijzonder en leuk meisje van 1 jaar jong! Babs is een meisje dat als pupje bij mensen is komen wonen en opeens wilden zij haar niet meer… Zij zouden gaan emigreren en dat zou de reden zijn, maar toen wij Babs ontmoetten, bleek dat zij ongelooflijk bang en onzeker was en wij denken dat zij niet zo’n leuk leven heeft gehad bij deze mensen. Maar Babs was natuurlijk welkom bij ons en inmiddels is zij alweer een paar maanden bij ons en wij denken dat zij er nu aan toe is om haar eigen familie te zoeken! Toen Babs bij ons in de kennel zat zagen wij geen vooruitgang, maar onlangs hebben wij op advies van onze gedragstherapeute Babs bij ons bij de balie laten lopen en daar is zij ongelooflijk van opgeknapt! Wat een andere hond hebben wij leren kennen! Babs begon heel onzeker, maar als wij haar nu zien, dan zijn wij zo trots op haar. Babs kent ons en is vreselijk blij en gelukkig nu. Zij komt veel bij ons voor een knuffel, ligt naast ons als wij administratie aan het doen zijn, daagt ons uit voor een spelletje, speelt met de bal en de andere honden en zij slaapt heerlijk in lekkere mandjes die wij hebben staan. Babs komt zelfs al naar het bezoek toe om kennis te maken en wij zijn erg trots op haar! En daarom denken wij dat de tijd rijp is om voor haar een eigen familie te zoeken waar zij ook gelukkig mag zijn! Babs kan het uitstekend vinden met de andere honden, speelt graag met ze en begrijpt ze prima. Achter katten wil zij graag aanrennen en daarom lijkt het ons niet handig dat zij in een familie waar ook katten wonen, komt te wonen. Omdat Babs wat onzeker is in nieuwe situaties, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen. Zij heeft nu alle aandacht voor haarzelf nodig en dat verdient zij ook. Voor Babs zoeken wij lieve mensen die haar een veilig en warm thuis willen bieden, die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven, die haar vertrouwen schenken en begrijpen dat dit even tijd nodig heeft. Dan krijgt u een dankbaar en ontzettend trouw meisje in huis dat u verstelt zal doen staan van haar aanpassingsvermogen! Babs kan een poosje alleen thuis zijn, is keurig zindelijk, loopt netjes aan de riem en is gewend aan het leven in een huis. Een bijzonder meisje dus, op zoek naar dat ene liefdevolle plekje wat zij thuis mag noemen! Komt u gauw langs voor haar?

Amia; een schitterend meisje van ruim 2 jaar jong die op zoek is naar een veilig en liefdevol thuis! Amia is bij ons gekomen omdat haar vrouwtje niet langer haar kon bieden dan wat zij nu al kreeg. Haar vrouwtje werkte, had een sociaal leven en dat maakte dat Amia te weinig kreeg waar zij zoveel behoefte aan had. Amia is bij deze mevrouw komen wonen omdat zij uit een vreselijke situatie kwam. Heel erg mager, heel erg schuw en vooral bang en met een angst voor iedere situatie… Deze mevrouw is 30 uur per week met haar aan het werk geweest en heeft ontzettend veel met haar bereikt. En dat zien ook wij bij Amia. Maar deze mevrouw woonde in de stad en al die prikkels heeft Amia steeds wat onzeker gemaakt en het leek alsof Amia nooit echt rust voelde… En als deze mevrouw bij haar moeder op het platteland logeerde, zag zij de rust bij Amia komen, eindelijk de rust waar dit meisje zo’n behoefte aan heeft. En daarom heeft zij dus het moeilijke besluit genomen om voor Amia een nieuw thuis te vinden waar zij wel veel aandacht en rust kan krijgen. Amia is dus van heel ver gekomen, heeft een moeilijke tijd achter de rug en is nog steeds een meisje dat steun, regels en vertrouwen nodig heeft. En als zij dat krijgt, dan is zij een heel gelukkige griet! Amia kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt andere honden prima, zij zou dus ook prima samen kunnen wonen met een andere hond. Met katten heeft zij geen chemie en zij kan dus ook niet ergens komen te wonen waar ook katten zijn. Amia kent alle commando’s, luistert prima, kan een poos alleen thuis blijven, is keurig zindelijk, wil graag voor je werken en is ongelooflijk trouw aan haar baasjes. Zij zal werkelijk haar leven voor je geven. Maar Amia is ook een hond die niet zomaar iemand vertrouwd, die tijd nodig heeft om je te vertrouwen, die nog steeds wat angstig is als zij in een onverwachte situatie terecht komt, weg wil als je haar een knuffel geeft en dat maakt dat zij niet zomaar bij mensen kan komen wonen. Zij vindt kinderen spannend en wil graag weg als zij te dichtbij komen. En dat heeft aandacht nodig. Voor Amia zoeken wij mensen die haar duidelijkheid en regels geven, die lekker met haar gaan werken, die haar de tijd geven om aan hun te wennen, mensen die ervaring hebben met honden en die haar een rustige en stabiele omgeving kunnen bieden. Dit is wat Amia nodig heeft en waar zij gelukkig van zal worden. Amia zal erg dankbaar zijn, erg haar best gaan doen en heel erg graag nieuwe dingen leren om u gelukkig te maken. Een heel bijzonder meisje dus, op zoek naar dat ene bijzondere mandje waar zij in mag komen liggen! 


Panya; een beeldschoon meisje van 10 maanden jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij heel erg welkom is! Panya is een kruising herdertje, wil dus graag dingen voor je doen, wil heel graag dingen leren en zoekt steun bij je en vindt het heerlijk als je de leiding neemt! Panya is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij samen met haar broertjes en zusjes achtergelaten werd bij de poort van het asiel. Haar broertje en zusje zijn al eerder bij ons de opvang gekomen en hebben heel snel een fijn thuis gevonden gelukkig! En nu kwam Panya mee naar Nederland en wij hopen dat ook zij heel snel een fijn thuis zal vinden. Panya is een meisje dat het uitstekend met andere honden kan vinden en de hondentaal prima begrijpt. Zij is erg bang voor katten en daarom denken wij dat het niet fijn zal zijn voor haar om in een familie te komen wonen waar ook katten leven. Voor mensen is zij lief en zacht en soms een tikje onzeker. Zij doet haar best, dat zien wij duidelijk aan haar en dat is prachtig om te zien! Maar omdat zij juist nu nog wat onzeker is en daar wat steun bij zoekt, lijkt het ons het beste voor Panya dat zij niet in een gezin met jonge kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 16 jaar moet geen probleem voor haar zijn. Voor Panya zoeken wij lieve mensen die haar willen steunen bij de nieuwe stap in haar leven, mensen die geduld zullen hebben en haar tijd willen geven om te wennen aan haar nieuwe leven. Dan krijgt u een meisje dat erg dankbaar zal zijn, die ongelooflijk haar best voor u zal doen en die waarschijnlijk veel nieuwe dingen heel snel onder de knie zal hebben! Komt u eens langs om haar in levende lijve te ontmoeten?

 


Marshall; een hele bijzondere, zelfverzekerde knul van bijna 11 jaar die op zoek is naar zijn nieuwe familie! Marshall maakt ons altijd een beetje aan het lachen omdat hij zichzelf zo leuk vindt en graag doet waar hij zelf zin aan heeft. Heel handig is dat niet altijd, maar ach, als je dan al zo oud bent, dan mag dat natuurlijk! Marshall is een heerlijke kruising, heeft een prachtige glimlach, heeft grijze haren en een dijk van een conditie. Hij is gek op wandelen, mag graag mee naast de fiets, is gek op balletjes en stokken apporteren, zwemt graag en haalt alles uit het leven wat erin zit. Helaas is Marshall op zijn leeftijd nog bij ons in de opvang terecht gekomen. Hij heeft zijn hele leven bij mensen gewoond, maar zijn baasjes vertrouwden hem niet bij de kleinkinderen. Hij vindt dat allemaal veel te druk en wordt namelijk chagrijnig met al die drukte om hem heen. Hij wil dat gewoon niet meer en dat heeft hij aangegeven. Nou denkt u misschien dat Marshall een oude mopperpot is, maar niets is minder waar, hij is heerlijk vrolijk en blij maar wil geen onverwachte bezoekers die hem direct willen aaien enzo, daar heeft hij gewoon niet zo’n zin in en dat is natuurlijk zijn goed recht. Marshall kan prima met andere honden al staat hij zeker zijn mannetje t.o.v. andere reuen. Hij kent de hondentaal prima. Hij vindt katten prima, hij vindt ze niet de moeite waard om kennis met ze te maken maar doet net alsof ze niet bestaan. Marshall kan het niet zo goed vinden met kinderen en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen. En als u kinderen op bezoek krijgt, dan zal hij even vast moeten in bijvoorbeeld een bench zodat hij de rust heeft die hij zo graag wil. Marshall is dan al oud, maar hij mag nog heel graag een actief leven lijden! Lekker wandelen, mee naast de fiets, lekker rennen en spelen en Marshall is gelukkig! Hij kan prima een tijdje alleen thuis blijven, kent zijn commando’s en wil niets liever dan zo gauw mogelijk weer een nieuw thuis vinden. Wij zoeken voor Marshall mensen die hem leuk vinden, die begrijpen dat hij zelfverzekerd is en niet zoveel van hem verlangen. Lekkere wandelingen maken, genieten van elkaar en meer is er eigenlijk niet nodig om deze knul zielsgelukkig te maken! Komt u gauw eens kennis maken met deze geweldige senior? 


                                                                     

Layka; een schitterend meisje met een prachtig glanzende vacht van 10 maanden jong. Layka is een kruising tussen een sharpei en een labrador en dat maakt dat er dit prachtige meisje tevoorschijn is gekomen! Layka komt uit Spanje, waar zij samen met haar broertjes en zusjes is gevonden, zij waren toen 6 maanden jong… Heel verdrietig dat dit is gebeurd, maar gelukkig zijn zij liefdevol opgevangen in Spanje en hebben zij heel veel liefde mogen ontvangen, iets wat zij de eerste maanden van hun leven ontbeert hebben. Layka heeft een aantal maanden in een gastgezin met andere honden, met volwassenen en 2 kindjes gewoond en heeft daar al ontzettend veel geleerd. Zo kan zij keurig aan de riem lopen, is zindelijk, kent het leven in huis, heeft weer vertrouwen in de mensen en nu is het haar tijd om op zoek te gaan naar een eigen familie waar zij zich veilig voelt en een hele fijne toekomst in het verschiet zal hebben. Layka is een sociaal meisje, maakt graag contact met je, wil graag met je op stap gaan, leert heel snel en wil erg haar best doen om alles goed te doen. Zij is ontzettend goed met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Zij is vriendelijk voor vreemde mensen al kijkt zij altijd eerst even de kat uit de boom. Zij heeft samen gewoond met kindjes en dat ging ook uitstekend. Katten kent zij niet, zij vindt ze maar vreemde wezens en daarom denken wij dat het niet zo handig zal zijn om haar in een gezin met katten te plaatsen. Layka heeft nog steeds een stukje bij zich wat haar oude leven in haar naar voren doet komen. Zij is hier en daar een tikje onzeker en dat maakt dat zij lieve mensen moet hebben die haar daarin ondersteunen en haar net dat laatste duwtje in de goede richting willen geven. Layka is dus op zoek naar lieve mensen die haar begrijpen, die haar de veiligheid van een liefdevolle familie willen geven, die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven, aan het alleen thuis blijven, aan het leven wat zij voor zich heeft. Regels en consequent zijn is belangrijk voor haar, daar wordt zij zelf ook zekerder van. Layka is gek op knuffelen en wil heel graag bij je zijn, heel lief om te zien! Onlangs heeft Layka een operatie aan haar rechteroog ondergaan, zij had naar binnen groeiende oogleden. Dit is nu helemaal opgelost door de operatie en daar zal zij nooit meer last van hebben. Een bijzonder meisje dus, op zoek naar een fijne, liefdevolle en warm familie die haar met open armen zullen ontvangen, die met haar de toekomst in willen stappen en die haar gelukkig willen maken! Dan krijgt u een lieve, dankbare dame in huis die heerlijk zal gaan genieten van haar nieuwe leven! Komt u gauw langs om in levende lijve kennis met haar te maken?

Gucci; een geweldig, lief, sociaal, zachtaardig en vreselijk leuk meisje van 1 jaar jong! Gucci is een vrolijke griet, zij speelt en rent enorm graag en dat past natuurlijk helemaal bij haar windhondenbloed wat in haar aderen ruist. Zij is een kruising galgo en dat staat haar geweldig! Zoals u op haar foto’s kan zien, zijn haar oren afgeknipt, waarom is ons een raadsel, maar Gucci heeft hier gelukkig geen problemen mee. Zij werd in Spanje gevonden, zij liep te zwerven over straat, zij was toen pas 6 maanden jong… Maar Gucci heeft de afgelopen maanden in een opvang aldaar en ook hier in Nederland gewoond en heeft daar al laten zien hoe geweldig en liefdevol zij is. Zij is bescheiden, heeft alle respect voor mensen, is heel sociaal en wil het ontzettend graag allemaal goed doen. Gucci kan het prima vinden met anderen honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Daarnaast kan zij het met alle mensen uitstekend vinden, met volwassenen, maar zeker ook met kinderen. Gucci knuffelt ontzettend graag, loopt keurig aan de riem, wil heel graag bij je zijn, is gek op rennen en spelen en zij is gewoon en wonder van een hondje dat zo ontzettend graag een eigen familie wil hebben. Gucci kan het niet vinden met katten, zij wil hier direct achteraan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een gezin waar ook katten wonen is dus geen succes met Gucci. Gucci kan inmiddels een poosje alleen thuis blijven, begint haar commando's te kennen, doet erg haar best en wil niets liever dan bij u komen wonen! Helaas blijkt Gucci Leishmania te hebben... Dit is een ziekte die veroorzaakt wordt door een zandvliegje. Hiervoor wordt zij behandeld met pillen en daar doet zij het super goed op gelukkig. Aan Gucci merken wij gelukkig niets en zij is blij en vrolijk als altijd! Voor meer informatie over deze ziekte kunt u ons natuurlijk een mailtje sturen of bellen, dan leggen wij u uit hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Gucci wil zo graag, zij zal u zo ongelooflijk dankbaar zijn en u heel erg blij maken met haar komst! Komt u gauw eens kennis maken met deze kleine kanjer? Zij kan niet wachten u in levende lijve te ontmoeten!

Saartje; een klein jack russeltje van bijna 10 jaar jong die al een heel leven achter zich heeft en door haar leven is getekend. Saartje is maar klein, maar o zo dapper! Zij vindt zichzelf geweldig, is erg stoer, is nergens bang voor en heeft geleerd door haar leven dat zij door altijd voorop te staan, succes en aandacht krijgt. Saartje is bij ons gekomen omdat het niet langer ging bij de mensen waar zij op dat moment woonde. Zij is als jonge hond in een gezin komen wonen, vervolgens ging de dochter van dit gezin uit huis en nam Saartje mee. Zij kreeg een kindje, er kwam een man in huis wonen, een jonge kat en er was geen aandacht meer voor Saartje. En dat heeft Saartje geen goed gedaan helaas… Saartje was diep ongelukkig en begon het gezin te beschermen tegen alles. Buiten op straat bewaakte zij haar familie met verve. Zij tolereerde geen andere honden in de buurt, geen mensen en dat heeft gemaakt dat de situatie niet meer houdbaar was en Saartje bij ons kwam. Wij hebben Saartje bij ons bij de balie los laten lopen en dat ging uitstekend. Zij deed het heel goed met de andere honden, met onze baliekat, was lief voor de mensen die op bezoek kwamen en wij waren erg trots op haar. Toen kwam er een oudere dame die Saartje heel graag een heel fijn thuis wilde bieden en zij heeft haar meegenomen naar huis. Maar na een aantal weken begon Saartje zich zo thuis te voelen dat zij ook haar nieuwe vrouwtje ging beschermen. Zowel tijdens de wandeling als thuis. Saartje voelt zich ongelooflijk verantwoordelijk en dit was niet te doen voor deze mevrouw. En Saartje kwam weer terug bij ons… En opnieuw doet Saartje het erg goed bij ons, zij vermaakt zich prima, speelt graag, doet het prima met de andere honden en de baliekat en heeft hier niet zoveel last van haar verantwoordelijkheden. Maar Saartje kan hier natuurlijk niet blijven en wij zoeken daarom dan ook een fijn thuis voor haar waar zij duidelijke regels krijgt, waar het absoluut duidelijk is dat zij niet degene is die de taak als roedelleider heeft, maar haar baasjes dat zijn. Saartje luistert heel erg goed en wil werkelijk alles voor je doen. Maar zij heeft regels en duidelijkheid nodig, mensen die het niet toestaan dat zij uit zichzelf dingen gaat oppakken, maar haar de veiligheid en structuur bieden die zij zo nodig heeft. Dan zal u een geweldig meisje aan Saartje hebben, een trouwere viervoeter kunnen wij ons haast niet voorstellen! Wilt u Saartje eens in levende lijve komen ontmoeten? Dat kan, zij wil graag met u een heerlijke wandeling maken en zal laten zien hoe leuk zij eigenlijk is! 


                              


                                                 gereserveerd

Biber; een werkelijk prachtige hond met een prachtig karakter van bijna 2 jaar jong! Biber is schitterend om te zien, heeft een vreselijk lieve uitdrukking, is gespierd en heeft een glanzende zwarte vacht. Hij is een Podenco en heeft het gespierde lijf dan ook vanuit dit ras. Hij komt uit Spanje, waar hij samen met 8 broertjes is gered toen hij 8 weken jong was. Hij heeft vanaf dat moment bij mensen thuis gewoond, samen met meerdere honden en ook katten en hij is met alles en iedereen heel erg sociaal. Biber is een zachte hond, hij wil heel graag bij je zijn, heeft alle vertrouwen in mensen, kan keurig aan de riem lopen, is veel gewend, kent het leven in een huis en hij is nu op zoek naar een liefdevol thuis waar hij heel erg gelukkig mag worden. Biber is dus heel sociaal met andere honden en kan het met alle andere honden uitstekend vinden. Ook met katten kan hij prima overweg en hij zou heel goed kunnen samenwonen met een kat. Voor kinderen en vreemde mensen is hij erg lief en bescheiden en hij kan dus op heel veel plekken heel erg gelukkig worden. Omdat Biber niet is opgegroeid met kleine kindjes, plaatsen wij hem liever niet in een gezin met hele kleine kindjes. Kinderen vanaf een jaar of 10 is geen probleem voor hem. Natuurlijk moet Biber wennen aan zijn nieuwe leven en daar heeft hij de tijd voor nodig. Hij zal moeten wennen aan zijn nieuwe familie, aan het leven dat mogelijk zonder andere honden is en hij heeft dus tijd nodig om zich aan te passen aan zijn nieuwe leven. Dat is iets dat Biber met alle plezier wil doen en hij zal een dankbare knul zijn die erg zal genieten van zijn leven bij lieve mensen die hij zijn familie mag noemen! Komt u gauw eens kennis maken met deze kanjer? Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven! 


 


Victor; een prachtige fox terriër van 4 jaar jong! Victor is een prachtig hondje om te zien, heeft een hoge intelligentie, wil enorm graag werken, is een tikje ongeduldig, houdt van wandelen en spelen en is op zoek naar een heel fijn thuis waar hij gelukkig mag worden! Victor is een hondje dat geboren is om te werken, taken uit te voeren en geestelijk bezig te zijn en dat is hetgeen zijn vorige baasjes hem niet konden bieden. Victor had veel te weinig uitdaging in zijn leven en werd onrustig thuis. En dat konden deze mensen niet meer aan en zodoende is dit knulletje bij ons in de opvang gekomen. En wij zien hier een heel eerlijk, sociaal hondje dat meer nodig heeft in het leven dan hij tot nu toe heeft gehad. Zo trekt Victor aan de riem met een wandeling, maar als je de tijd neemt en hem uitlegt wat de bedoeling is kan hij echt keurig naast je lopen. Daarnaast vindt hij het lastig om geduld te hebben bij dingen en ook daar wil hij in gaan oefenen, hij vindt het zalig om met je te werken namelijk en wij denken dat hij alles snel onder de knie zal hebben! Victor is erg goed met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Met katten kan hij het beslist niet vinden en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin waar ook katten wonen. Victor is opgegroeid met kleine kinderen maar kan dit niet altijd waarderen als kinderen achter hem aan rennen. En dat snappen wij natuurlijk heel goed. Daarom is een gezin met jonge kinderen ook niet geschikt voor hem. Victor is een blije hond die heel graag iedereen gedag komt zeggen en eigenlijk aan iedereen vraagt of je wat met hem gaat doen. Victor kent de basiscommando’s, is zindelijk, kan een poosje alleen thuis blijven en wil met alles wat hij in zich heeft zijn best doen. En daar heeft hij hulp bij nodig van mensen die weten hoe zij dit moeten doen. Mensen die hem duidelijkheid en structuur kunnen bieden, die hem allerhande nieuwe dingen gaan leren, die hem veel beweging en uitdaging gaan geven en die streng voor hem zullen zijn. Dan is Victor gelukkig en zal hij een geweldig trouwe vriend zijn die ’s avonds kan zeggen dat hij heel moe is van de dag en dan zielsgelukkig in slaap zal vallen. En topper dus, onze Victor en hij wil zo graag verder met zijn leven! Komt u eens kennis met hem maken? Hij gaat graag met u op stap en zal laten zien hoe leergierig hij is! Vigo; een schitterende knul met een prachtige en lieve uitstraling van 6 jaar jong! Vigo is een heerlijke hond, hij is heel blij en speels, heeft een blij hoofd, geniet van een knuffel en vindt het heerlijk om bij je te zijn, om met je mee te gaan en hij is echt een genot om bij je te hebben! Vigo is een jongeman die uit Spanje komt, waar hij is gevonden. Vervolgens is hij in een opvang aldaar komen wonen en nu is hij bij ons en wij vinden het gezellig dat hij er is! Vigo kan het uitstekend vinden met andere en honden en hij beheerst de hondentaal heel erg goed. Hij geniet ervan om andere honden om zich heen te hebben en lekker met ze te spelen. Als hij een kat rechtstreeks ontmoet heeft hij hier alle respect voor, mocht een kat echt voor hem weg rennen, dan zal hij hier zeker achteraan gaan. Wij denken dat Vigo prima kan samenwonen met een kat die stevig in zijn of haar schoenen staat, maar een kat die geen honden is gewend is geen optie voor deze knul. Vigo is een lieve honden voor alle mensen, ook voor kinderen. Hij vindt het heerlijk om bij mensen te zijn en dat is heerlijk om te zien. Vigo is een podenco en heeft daarom ook een jachtinstinct en zijn neus doet het uitstekend. Dat is iets waar zijn nieuwe baasjes natuurlijk rekening mee moeten houden. Voor Vigo zoeken wij lieve mensen die hem een hele fijne plek willen bieden, die hem de tijd geven om te wennen, die heerlijk met hem op stap gaan, die snappen dat hij in huis erg lui is en dat hij het heerlijk vindt om lange tijd te knuffelen! Dan krijgt u een heerlijke, sociale, vrolijke knul in huis die intens zal genieten van zijn nieuwe leven! Komt u gauw eens kennis met Vigo maken? Hij zal graag laten zien hoe leuk hij is!


                                                                    

 


Madrilena; een prachtige schoonheid van 4 jaar jong die op zoek is naar hele lieve mensen die zielsveel van haar gaan houden! Madrilena is werkelijk prachtig om te zien, heeft een heel lief en zachtaardig karakter, wil graag bij je zijn en zij is op zoek naar lieve mensen die haar een heel warm nest willen bieden. Madrilena komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Zij heeft duidelijk pupjes gehad en wij denken zelfs meerdere malen… Verder weten wij helaas niets van haar verleden… Maar wij denken niet dat mensen haar vervelende dingen hebben aangedaan, zij heeft namelijk alle vertrouwen in mensen en dat siert haar enorm! Wij kunnen haar prima knuffelen, zij is graag bij je in de buurt en zij wil heel graag bij iemand horen. Madrilena is heel erg goed met andere honden, begrijpt ze prima en zou prima samen kunnen wonen met een andere hond. Met katten heeft zij echter niet zoveel en zij kan dan ook niet samen met een kat wonen. Zij gaat hier beslist achteraan. Dat heeft mogelijk ook met haar jachtinstinct te maken, zij is namelijk een podenco. Madrilena is een meisje dat op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij ontzettend welkom is, waar zij de tijd krijgt om te wennen, waar zij haar best kan gaan doen om weer te gaan genieten van haar leven en een plekje dat veilig is voor haar en waar zij op haar baasjes mag steunen. Madrilena is lief voor kinderen en voor eigenlijk alle mensen, maar wij denken dat zij momenteel niet direct op haar plek zal zijn in een druk gezin met kleine kindjes. Zij moet eerst zelf weer wennen aan een nieuw leven en heeft een stukje rust nodig hierin. Kinderen vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor haar zijn. En als u kleine kindjes op bezoek krijgt is dit ook geen enkel probleem voor haar. Madrilena is bijzonder, wil graag haar vorige leven achter zich laten en beginnen met een nieuw en liefdevol leven. Samen met u! Komt u gauw eens langs om haar in levende lijve te ontmoeten?


                                   

El Bola; een prachtige, grote en lieve knul van bijna 4 jaar jong! El Bola is een knappe verschijning om te zien met zijn mooie haren en lieve ogen. Hij is vrolijk, lief, sociaal en hij is op zoek naar een fijn thuis waar hij heel erg welkom is. Wij denken dat El Bola een type poolhond is, hij heeft veel weg van een Akita, zijn bouw, zijn staartdracht en hij is een zelfstandig denkende knul. Zeker weten doen wij dit natuurlijk niet, maar dit om u een beetje een idee te geven van hoe hij ongeveer is. El Bola komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Wij denken dat hij wel een huis heeft gekend, hij kent namelijk al een heel aantal dingen die hem aangeleerd moeten zijn. Zo loopt El Bola keurig aan de riem, is heel sociaal naar mensen en kent de hondentaal uitstekend.  El Bola is wel een dominante reu die dat ook zeker duidelijk maakt ten opzichte van andere honden. Zeker kleine hondjes wil hij beslist de baas zijn en dat kan mogelijk een probleem geven als een klein hondje heel dapper en stoer is. Dit is iets waar absoluut rekening mee moet worden gehouden bij deze grote knul, hij kan dus niet zomaar los lopen en ook aan de lijn moet hij duidelijke leiding en sturing krijgen, wij willen natuurlijk niet dat hij een klein hondje iets aan zal doen. Ook met katten kan hij het niet vinden en daarom kan hij niet in een gezin met katten komen wonen. El Bola mag graag met je op stap gaan, hij geniet van de aandacht en de wandeling en is dan helemaal blij! Aan de andere kant is El Bola erg zelfstandig en weet wat hij wil. Hij heeft niet een enorme wil om je te plezieren, hij zal volgens ons geen 10 balletjes voor je ophalen, hij ziet daar gewoon het nut niet van in. Maar dat siert hem ook, hij is erg slim en zal nieuwe baasjes nodig hebben die hem uit zullen dagen en hem ook laten zijn wie hij is. El Bola is heel lief voor kinderen. Maar wij plaatsen El Bola niet in een gezin met kinderen jonger dan 12 jaar. Wij weten natuurlijk niet of hij is opgegroeid met kinderen en daarom denken wij dat het beter is dat hij niet in een gezin met jonge kinderen komt te wonen. Wij zoeken een veilig thuis voor hem, een plek waar zijn nieuwe baasjes consequent zijn, hem leiding geven en duidelijkheid. Ook zoeken wij een plek waar hij heerlijke lange wandelingen gaat maken, waar hij mag genieten van het buiten zijn en waar hij de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe leven! Dan krijgt u een prachtige, lieve en vriendelijke knul in huis die erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens kennis maken met deze lieve jongeman?
                                                          

Lora; een prachtige, sterke, aanhankelijke dame van 1 jaar jong! Lora is een onstuimige dame, zij is enthousiast, blij, energiek en zij vindt het leven briljant! Lora geniet van alles wat op haar pad komt en zij is blij met alle aandacht. Zij knuffelt graag met je, maakt heel veel contact met je, wil graag met je samenwerken en wil alles heel graag leren. Lora komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Vervolgens heeft zij daar een tijdje in een opvang gewoond en nu is zij bij ons en zij doet ons glimlachen! Lora kan het uitstekend met andere honden vinden en kent de hondentaal prima. Met katten heeft zij geen chemie en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin waar ook katten wonen. Lora is lief voor alle mensen en ook voor kinderen. Maar zij is echt wel onbenullig en zou kleine kinderen zo van de benen kunnen lopen. Dat realiseert zich waarschijnlijk net even te laat en dan is het kwaad al geschied natuurlijk. Dus wij denken dat het niet zo handig is om Lora in een gezin met kinderen te plaatsen onder de 16 jaar. Lora is op zoek naar mensen die lekker actief met haar bezig zullen zijn, die met haar gaan trainen, die haar veel gaan leren en die consequent en duidelijk zijn. Dat heeft deze heerlijke dame echt nodig en daar wordt zij heel erg gelukkig van! Een fantastische hond die op zoek is naar fantastische mensen die haar geweldig vinden! Komt u gauw kennis met haar maken?


                                        

                                           

                                        gereserveerd

Cassidy; een schitterende, gespierde, energieke en vreselijk lieve knul van 8 maanden jong! Cassidy is een vrolijke knul, heeft veel energie, is heel leergierig, maakt veel contact met je en wil graag veel voor je doen! Het leuke van Cassidy is dat hij het eigenlijk met iedereen en alles heel goed kan vinden en hij geniet van ieder moment van de dag! Cassidy komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij als klein pupje is gevonden. Hij werd daar liefdevol opgevangen in een gastgezin en vond al snel een fijn huis in Duitsland. Daar heeft hij alles geleerd, hij is namelijk zindelijk, kan even alleen thuis blijven, kent al een heel aantal commando’s, kan keurig aan de riem lopen en kent het leven in een huis dus prima. Helaas ging zijn vrouwtje werken en was het niet mogelijk voor deze mensen om hem dat fijne plekje te bieden wat hij zo nodig heeft. En zodoende is hij nu bij ons in de opvang waar wij hem ook erg leuk vinden! Cassidy is altijd vrolijk, wil heel graag met je op pad, is vreselijk sociaal met andere honden, vindt katten prima, is lief voor alle nieuwe mensen die hij ontmoet en tja, wij kunnen eigenlijk niets verzinnen wat niet leuk aan hem is. Cassidy is een podenco en hij heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe familie rekening mee moet houden. Het fijne van hem is wel dat hij je in de gaten houdt, maar als hij iets ziet of ruikt, dan gaat hij hier wel achteraan… Verder zou Cassidy in zijn enthousiasme een klein kindje omver kunnen lopen, hij is vreselijk lief voor kinderen, maar hij kan ook onstuimig zijn. Daarom denken wij niet dat het handig is om hem in een gezin met hele kleine kindjes te plaatsen, kinderen die wat groter zijn is geen enkel probleem. Tja, Cassidy is gewoon een heerlijke hond die heel graag weer een eigen familie wil hebben waar hij van kan houden en van kan genieten! Komt u gauw eens kennis maken met deze ongelooflijk leuke hond?


                                   


Merlin; een mooie, attente, slimme en fijne gozer van bijna 6 jaar jong! Merlin is een bijzondere verschijning, in de eerste instantie lijkt hij best heel groot, maar hij staat vrij laag op zijn poten wat hem toch een bijzonder uiterlijk geeft. En zijn oren zijn afgeknipt, een ding uit zijn verleden… Dus al met al ziet Merlin er heel apart uit, maar wij zijn de enigen die dat opvalt, Merlin zelf heeft hier gelukkig totaal geen last van, hij vindt zichzelf prima zoals hij is. En hij heeft groot gelijk! Merlin is een kerel die erg geniet van zijn leven, heel erg intelligent is, een tikje eigenwijs is en eigenlijk gewoon duidelijke baasjes zoekt. Als je met Merlin gaat wandelen gaat hij direct aan de riem trekken en gaat kijken of je dat oké vindt. Als je dan de leiding overneemt van hem, dan heeft hij ineens alle respect en doet hij werkelijk alles voor je en is dan helemaal op je gericht! Dat maakt dat Merlin baasjes nodig heeft die hem leiding geven, die duidelijk zijn en die hem op waarde schatten. Merlin komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Dat hij geen leuk leven heeft gehad was duidelijk, zeker gezien het feit dat iemand zijn oren heeft afgeknipt. Maar Merlin heeft hier geen last meer van, hij maakt van iedere dag een mooie dag en dat is een prachtige eigenschap van hem! Merlin kan het uitstekend vinden met alle andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Met katten kan hij het niet zo goed vinden en hij wil achter ze aan. Daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Merlin heeft dus de duidelijkheid nodig van zijn nieuwe baasjes en dat maakt dat wij hem niet in een gezin met kinderen plaatsen. Kinderen kunnen hem deze duidelijkheid natuurlijk niet geven. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij zal lief voor ze zijn! Merlin zoekt lieve mensen die hem begrijpen, die helemaal voor hem willen gaan en die actief met hem gaan trainen en met hem op pad gaan! Dan krijgt u een hele trouwe, fijne en zuivere hond die volledig voor u zal gaan! Komt u gauw eens kennismaken met deze spetter? Hij heet u alvast van harte welkom! 

Lucy; een heerlijke, enthousiaste, mooie en blije dame van bijna 12 jaar jong!! Zij is op 12 augustus 2012 bij ons in de opvang gekomen. Lucy is een leukerd om te zien, zij is altijd blij om bij je te zijn en wil heel graag aandacht. Zij heeft echter al een heel leven achter zich en zoekt nu een fijn thuis waar zij voor altijd mag blijven! Wij hebben Lucy hier leren kennen als een dametje dat heel gelukkig is met weinig. Zij vindt het heerlijk om in een lekkere mand te liggen, zij is zielsblij met haar eten en koekjes, zij wil graag spelen en als zij een bepaalde hond leuk vindt, dan wil zij hier ook graag mee spelen. Lucy laat ook zien dat zij ook een dame is die de grenzen af en toe op wil zoeken. Zij kijkt altijd even tot hoever zij kan gaan, soms bij mensen en vooral bij andere honden. Zij is echt een leiderstype bij andere honden en zij accepteert niet zomaar iedere hond in haar buurt! Daarom is het tijdens het wandelen met Lucy een optie om haar een muilkorfje om te doen. Of u moet het van tevoren goed zien aankomen bij haar. Wij lopen altijd zonder een muilkorfje, maar kennen haar dan ook compleet! Voor Lucy zoeken wij een stabiel thuis, een plekje waar zij gelukkig mag zijn, waar er duidelijkheid heerst, waar zij een lekkere mand heeft en voldoende aandacht! Zij heeft mensen nodig die de regels in huis altijd zullen volhouden, die steeds weer aan haar vertellen hoe het ook weer was en die haar gelukkig kunnen maken! Lucy kan dus niet altijd even goed met andere honden overweg, maar vindt zij een hond erg leuk, dan wil zij graag spelen. Ook kan Lucy prima een poosje alleen thuis blijven en is ze soms echt lui. Lekker slapen vindt zij super! Met katten heeft Lucy geen chemie en zij zal hier graag achteraan rennen… En dat is natuurlijk niet leuk voor de kat. Dus een nieuwe plek waar ook katten wonen is eigenlijk geen optie voor haar. Met kinderen is Lucy best lomp en daarom denken wij niet dat het handig is dat zij in een gezin met kleine kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 12 jaar is echter geen enkel probleem voor haar! Tja, Lucy is heel erg leuk en vrolijk en wij weten zeker dat zij iemand zielsgelukkig kan maken met haar vrolijke karakter! Komt u gauw eens kennis maken met deze schat? Zij wil zo graag een ‘normaal’ leven hebben, samen met u!!