Terug Home

Honden

 
Souris; een klein, lief, vreselijk zachtaardig en mooi meisje van pas 7 maanden jong! Souris is echt een vreselijk aanhankelijk en lief meisje dat heel erg graag bij je in de buurt is, steun bij je zoekt en vooral heel erg lief gevonden wil worden. Souris komt uit Spanje, waar zij, samen met de rest van haar gezin, als pupje bij de poort van het asiel is achtergelaten. Gelukkig waren zij daar welkom en hebben daar al een heleboel geleerd. En nu mocht Souris mee naar Nederland komen, waar haar hopelijk een fijne toekomst in het verschiet ligt. Souris is een heel sociaal meisje, zij vindt alle mensen geweldig en is lief voor kinderen. Zij kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal erg goed. Voor katten is zij helaas erg bang en snapt werkelijk niets van deze dieren… Daarom denken wij dat het beter voor haar zal zijn als zij niet in een gezin met katten komt te wonen. Verder moet Souris nog een heleboel dingen leren en zal zij  moeten wennen aan een leven bij haar eigen familie en dat heeft natuurlijk tijd nodig. Zij vindt het aan de riem lopen spannend, maar met wat aanmoediging doet zij het toch, puur omdat zij het zo graag goed wil doen. Souris heeft echt een hart van goud, is heel erg zacht en lief en wil niets liever dan bij een familie horen. Komt u eens kennis met deze enorme schat maken? Zij zal ook dan enorm haar best doen om te laten zien hoe leuk zij eigenlijk is! 

Lula; een prachtige, stabiele, grote en hele lieve dame van bijna 2 jaar jong! Wij denken dat Lula een kruising is van een Mastin Espagnol en een galgo. Zij is groot, maar heel gespierd, heeft een spitse snuit en enorme gespierde billen. Zij is een krachtige dame, maar zo zacht en lief van karakter. Lula is een hele prettige hond, zij is onverschrokken, loopt keurig aan de riem, is heel stabiel, wil graag knuffelen en vindt menselijk gezelschap geweldig. Lula komt uit Spanje, waar zij als jonge hond is gevonden. Zij is anderhalf jaar geleden opgevangen door een lieve pleegmoeder en daar heeft zij al die tijd gewoond, samen met een kindje van 8 jaar en 5 andere honden. En Lula vond alles meer dan goed. Zij woonde op een appartement en dat ging prima. Zij kreeg volop haar beweging en was in huis lekker rustig en Lula was heel erg gelukkig. Lula kan het dus uitstekend vinden met alle andere honden en begrijpt ze heel erg goed. Met kinderen is zij erg lief en vriendelijk en zij zou prima in een gezin met kinderen kunnen komen wonen. Lula kan echter niet met katten overweg, zij accepteert ze gewoonweg niet en daarom plaatsen wij Lula niet in een gezin waar ook katten wonen. Lula is vriendelijk naar bezoek en kent dus het leven in huis en geniet daar intens van! Voor Lula zoeken wij lieve mensen die haar een hele fijne toekomst willen bieden, die helemaal voor haar zullen gaan en die haar de tijd geven om aan haar nieuwe leven te wennen. Mensen die haar lekker de beweging geven die zij nodig heeft en die vervolgens een warme mand voor haar klaar hebben staan. Lula is echt een dijk van een hond met een hart van goud die u heel blij zal maken met haar komst! Komt u gauw eens kennis maken met deze kanjer? Zij gaat graag een lekkere wandeling met u maken! 

Nora; een heel compact, zwart glimmend, energiek en blij meisje van 2 jaar jong! Nora is een heerlijk hondje, altijd goed gemutst, altijd blij en in voor een nieuw avontuur en heel erg intelligent! Nora is een meisje dat actief is en heel graag lieve mensen zoekt die ook actief zijn, die heerlijke wandelingen met haar gaan maken, die haar nieuwe dingen gaan leren en die haar uitdagingen geven in haar leven. Want daar wordt deze kleine meid zielsgelukkig van! Nora komt uit Spanje, waar zij gevonden is in een asiel, haar dagen waren toen geteld… Gelukkig werd zij op het laatste moment daar weg gehaald en werd zij liefdevol opgevangen door een lieve pleegmoeder. Nora heeft de afgelopen maanden daar gewoon en woonde daar samen met haar pleegmoeder, met een kindje van 8 jaar en nog 5 honden. En zij genoot iedere dag! Want Nora is een ontzettend sociaal meisje dat gek was op haar pleegmoeder, op het kindje en natuurlijk ook op de andere honden. Zij heeft alles geleerd wat nodig was, kent het leven in huis en werd daar heel erg gelukkig van! Wij zien hier bij ons in de opvang een heel vrolijk meisje dat het uitstekend kan vinden met alle andere honden en zij begrijpt de hondentaal uitstekend. Zij is blij met alle mensen, groot en klein en vindt het heerlijk om in gezelschap van mensen te zijn. Nora kan het eigenlijk alleen niet goed vinden met katten. Zij wil achter ze aan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dus een nieuwe familie waar ook katten wonen is geen optie voor Nora. Wij zoeken voor Nora een stabiel huis waar zij ontzettend welkom is, waar zij veel beweging zal krijgen, waar ze haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven en waar ze helemaal voor haar willen gaan. Dan krijgt u een vrolijk, klein, grappig en slim meisje in huis die intens gelukkig zal zijn! Komt u gauw kennis maken met deze leuke griet?


                                               gereserveerd

Jazz; een waanzinnig leuke, lieve, vrolijke, sociale en fijne hond van net 1 jaar jong! Jazz is in 1 woord geweldig te noemen. Zij is zo graag bij je, wil zo graag met je werken, wil knuffelen met je en spelen en zij vindt het geweldig om eropuit te gaan met je om samen te genieten. Jazz komt uit Turkije, waar zij is gevonden op een parkeerplaats, zij was toen pas een paar maanden jong. Gelukkig vonden lieve mensen haar daar en hebben haar mee naar huis genomen waar zij tot vorige week heeft gewoond. En toen waren wij in de luxe positie om haar te mogen opvangen. En wat is zij een geweldige hond! Jazz is een hele eerlijke, trouwe, vrolijke dame, zij vindt werkelijk iedereen leuk, is lief voor iedereen, geniet overal van en zij is zo’n hond die je nooit meer vergeet. Jazz kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Zij heeft samen gewoond met katten, maar vond het ook leuk om met ze te spelen. En niet iedere kat vindt dat natuurlijk even leuk. Zij zou dus op zich prima met katten kunnen samenwonen, maar dan moet deze kat wel zelfverzekerd zijn. Jazz is lief voor alle mensen en ook voor kinderen en zou het prima vinden om in een huis met kinderen te komen wonen. Natuurlijk moet Jazz nog een aantal dingen leren en zal zij even moeten wennen om alleen te blijven, maar dat wil zij met alle liefde gaan leren. Zij wil echt alles voor je doen en zij is echt een hele trouwe dame! Een dijk van een hond dus, op zoek naar haar eigen familie waar zij gelukkig mag worden! Komt u gauw eens langs om in levende lijve kennis met haar te komen maken? Zij zal het heerlijk vinden als u speciaal voor haar komt! 

Bonnie; een grappig, leuk en energiek hondje van 5 jaar jong! Bonnie is een hondje dat het heerlijk vindt om lekker met je op stap te gaan, lekker te wandelen en haar neusje werkt dan op volle toeren. Maar Bonnie geniet ook enorm van een warm mandje bij de kachel en kan dan uren liggen slapen. Bonnie vindt het leuk om bij je te zijn, om aandacht te krijgen en ook om nieuwe dingen te leren. Zij is een slimme griet en zij vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Bonnie komt uit Spanje, waar zij samen met nog een hondje bij de poort van het asiel is achtergelaten… Zij heeft dus een huis gehad voordat zij daar in het asiel terecht kwam. Bonnie is een vriendelijk hondje dat het uitstekend met alle andere honden kan vinden en zij begrijpt ze heel goed. Met katten kan Bonnie het niet vinden, zij wil achter ze aan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een huis met een kat is dus geen optie voor Bonnie. Bonnie is lief voor kinderen en zou prima in een gezin met kinderen kunnen komen wonen. Bonnie zoekt een fijne familie of lieve baasjes die haar een warme mand willen bieden, die lange wandelingen met haar gaan maken, die haar nog wat nieuwe dingen willen leren en die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven. Dan krijgt u een vrolijk en blij meisje dat heel erg haar best zal gaan doen om u blij te maken! Komt u gauw langs om kennis met haar maken?

Butch; een heel vriendelijk, niet zo groot, zacht en lief mannetje van net 2 jaar jong. Butch heeft best een stoere naam als je dat vergelijkt met zijn karakter. Hij is namelijk boterzacht en vreselijk lief! Butch is een jochie dat uit Spanje komt, waar hij is gevonden… Wat hij de eerste tijd van zijn leven heeft meegemaakt, weten wij helaas niet. Maar Butch is echt een jochie dat je eerst even moet leren kennen, hij geeft zijn ziel namelijk niet zomaar bloot. Hij vindt het wat spannend als je hem ineens een knuffel geeft, maar laat het wel toe. In Spanje heeft hij een tijdje in de opvang gewoond waar hij stapelgek op zijn vaste verzorgers was. Want als Butch je eenmaal vertrouwd, dan gaat dat nooit meer stuk! Een mannetje dus, die mogelijk wat meer tijd nodig heeft om te wennen aan zijn nieuwe leven bij u. Butch kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt ze heel erg goed. Hij voelt zich heel veilig bij ze en een hondenmaatje in zijn nieuwe familie zou voor hem helemaal prima zijn. Butch is bang voor katten, hij wil ze het liefst niet ontmoeten want hij snapt niet wat hij met ze aan moet. Hij vindt ze blijkbaar erg eng en daarom denken wij dat hij in een gezin met katten niet op zijn plek zal zijn. Butch is echt een vriendelijk jochie maar zal bij de eerste kennismaking niet direct in uw armen springen. Maar hij gaat zeker met u mee op de wandeling en zal zeker genieten van lieve woordjes en zachte aaitjes. Butch is erg lief en laat veel over zich heen komen. Wij zoeken voor Butch hele lieve mensen die hem het vertrouwen willen geven dat het goed is, die hem helpen bij zijn onzekerheden en die hem de tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe leven. Dan krijgt u een ontzettend trouw, lief en vriendelijk mannetje die u altijd dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens langs voor hem?

Vespa; een plaatje van een duitse herder van 6 jaar jong met een geweldig karakter! Vespa is een ontzettend leuke hond, altijd vrolijk en blij, heel erg op je gericht, kent de commando’s en wil ontzettend graag over haar buikje geaaid worden. Vespa is een hond waar je blij van wordt, zij is ontzettend sociaal, wil erg graag met je op pad en zij is echt een kanjer! Vespa komt uit Spanje, waar zij aan de poort van de opvang aldaar is achtergelaten door haar eigenaren. Zij heeft dus een huis gehad en heeft veel dingen al geleerd. En nu is zij opnieuw op zoek naar een fijn thuis waar zij ontzettend welkom is! Vespa is een lieve dame die ontzettend graag bij je is en heel erg graag met je samen wil werken. Zij wil nog graag nieuwe dingen leren en mag graag met je op stap gaan. Vespa is prima met andere honden en kent de hondentaal ook uitstekend. Zij is een tikje dominant soms naar andere honden, maar dat mag zij natuurlijk ook als een volwassen dame. Met katten lijkt Vespa het ook prima te kunnen vinden. Zij vindt ze prima, snuffelt even aan ze en gaat dan weer verder waar zij mee bezig was. Een gezin met katten is dus geen probleem voor haar. Vespa is lief en aanhankelijk voor alle mensen, ook voor kinderen. Maar omdat wij niet weten of Vespa met kleine kinderen is opgegroeid, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen onder de 12 jaar. Vespa is gewoon een dijk van een hond, erg trouw, erg leuk en lief en wij hopen dat zij lieve mensen gaat vinden die helemaal voor haar gaan, die haar opnieuw een thuis willen bieden en haar de tijd geven om aan haar nieuwe leven te wennen! Komt u gauw eens kennismaken met deze prachtige dame?

Paula; een plaatje van een hond, een vreselijk zachtaardig meisje van 2 jaar jong. Paula is de liefheid zelve, zij is vreselijk sociaal, is gek op mensen, is bescheiden en zacht en is op zoek naar haar eigen gouden mandje! Paula komt uit Spanje, waar zij samen met haar 2 pupjes aan de poort van de opvang is achtergelaten… Waarschijnlijk konden deze mensen niet meer voor haar zorgen… Paula heeft daar een poosje in de opvang gewoond en nu is zij bij ons en hebben wij haar een beetje leren kennen. Paula is heel erg vriendelijk en lief, geniet van alle aandacht, gaat graag mee wandelen, begint hier en daar wat ondeugend te worden en wij mogen haar helpen zoeken naar een lieve familie. Paula is heel sociaal met andere honden en kent de hondentaal uitstekend. Met katten heeft zij niet zoveel, zij wil op zich wel kennis met ze maken, maar weet niet zo goed wat zij met ze aan moet. En dat maakt dat wij denken dat het beter is haar niet in een gezin met katten te plaatsen. Paula is ongelooflijk lief voor alle mensen en zeker ook voor kindjes. Zij is bescheiden en vriendelijk en zij zou bij ieder gezin heel gelukkig kunnen zijn. Een gezin met kleine kinderen is dus geen enkel probleem voor Paula. Natuurlijk moet Paula wennen aan haar nieuwe leven bij een nieuwe familie, maar de wil is er zeker! Paula heeft een goedwerkende neus en dus een jachtinstinct. Dit is iets waar haar nieuwe baasjes rekening mee moeten houden. Een cursus zou voor Paula erg leuk zijn, dan kan ze alles leren wat zo belangrijk is en zij is slim genoeg! Voor Paula zoeken wij dus lieve mensen die haar even de tijd geven om te wennen, die het leuk vinden haar veel nieuwe dingen te leren en die haar een heerlijk thuis willen bieden waar zij gelukkig mag zijn! U krijgt dan een vreselijk lief en aanhankelijk meisje in huis die erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens kennis met haar maken?

Homer; een prachtige, grote, zachtaardige knul van 9 maanden jong die op zoek is naar zijn eigen gouden mand! Homer is lief, homer is zacht, homer is een heerlijke hond en ondanks dat hij hier en daar wat onzeker is, wil hij ontzettend graag zijn best doen om lief gevonden te worden! Homer komt uit Spanje, waar hij samen met zijn broertjes aan de poort van een asiel is achter gelaten… Hij is dus wel bij mensen geboren en heeft daar dus ook een tijdje gewoond, maar blijkbaar konden zij niet meer voor dit gezin zorgen. Homer heeft in Spanje al laten zien dat hij ongelooflijk lief en vriendelijk is, dat hij ongelooflijk sociaal is met andere honden en dat hij echt een kanjer is! Homer vindt het wandelen aan de riem nog wat onwennig, hij zoekt de hele tijd steun bij je en wil het liefst in je knieholte lopen. En dat mag hij natuurlijk, deze jongeman heeft deze steun namelijk erg nodig. Hij gaat met je mee op een wandeling en ondanks dat hij het ontzettend spannend vindt, doet hij dit toch, puur omdat jij dat graag wil. Dit heeft dus wel even de tijd nodig voor Homer en met geduld zal hij heerlijk gaan genieten van zijn wandelingen. Homer wil graag knuffelen en vindt het prima als je hem omhelst. Hij laat het allemaal over zich heen komen en dat siert hem enorm. Homer kan het dus uitstekend vinden met andere honden en is heel sociaal tegen ze. Katten vindt hij maar spannend, maar hij is wel lief voor ze. Hij ging met 1 van onze katten even neusje neusje doen en hij vond dat eigenlijk wel normaal. Homer is zo zachtaardig dat hij dat zeker ook is naar kinderen toe. Nou denken wij dat Homer het spannend zal vinden in een druk gezin met kleine kinderen, puur omdat hij dit niet zo goed kent. Daarom plaatsen wij hem liever niet in een te jong gezin. Een gezin met kinderen boven de 12 jaar moet geen probleem zijn en als u kinderen op bezoek krijgt, is dit ook geen enkel probleem. Homer is een knul die tijd nodig heeft van lieve mensen die hem dat willen geven. Een fijne plek waar ze geduldig zullen zijn en hem de steun kunnen bieden die hij zo nodig heeft om een stabiele volwassen knul te worden. Homer zal intens dankbaar zijn, hij wil zo ontzettend graag, maar heeft daar hele lieve baasjes voor nodig! Komt u eens langs in de opvang om in levende lijve kennis met hem te maken?

Dario; een zachtaardig, vriendelijk en heel lief mannetje van ruim 2 jaar jong. Dario is een ontzettend lief hondje, hij is een tikje onderdanig, hij knuffelt erg graag, maakt heel veel contact met je en wil heel erg zijn best doen om het goed te doen wat bijzonder is om te zien. Dario komt uit Spanje, waar hij samen met zijn zusje is achtergelaten aan de poort van de opvang aldaar. Hij heeft vervolgens een tijdje in de opvang aldaar gewoond en nu mocht hij mee naar Nederland waar wij hem mogen helpen om een lieve familie te vinden waar hij heel gelukkig mag worden. Dario is een hondje dat het uitstekend met andere honden kan vinden, hij begrijpt de hondentaal prima. Hij vindt katten ongelooflijk spannend en lijkt hier een beetje bang voor te zijn. Daarom lijkt het ons beter dat Dario niet in een gezin met katten komt te wonen. Dario is ongelooflijk lief voor alle mensen en zeker ook voor kinderen. Omdat Dario wat onzeker is, plaatsen wij hem echter liever niet bij te kleine kindjes. Deze kindjes willen natuurlijk met hem knuffelen en dat zal Dario allemaal toelaten. Maar om hem een beetje te beschermen, denken wij dat hij beter op zijn plaats zal zijn in een gezin met kinderen vanaf 12 jaar. Dario heeft niet veel nodig en is heel tevreden met weinig. Hij geniet van een lekkere wandeling, zou het heerlijk vinden om nieuwe dingen te leren en zal erg genieten van een warm plekje bij de kachel. Hij is gewoon een heerlijk mannetje dat ontzettend zijn best zal doen om het goed te doen en hij vraagt enkel wat tijd om hem te laten wennen aan zijn nieuwe huis en zijn nieuwe leven bij lieve baasjes. Komt u eens langs in de opvang om in levende lijve kennis met hem te maken? Hij zal het heerlijk vinden om u te ontmoeten! 

Cala; een ontzettend vriendelijke, zachtaardige, leuke en sociale dame van 7 jaar jong die op zoek is naar een warm mandje waar zij heel gelukkig mag worden! Cala is een heel zachtaardig meisje dat ontzettend blij is met een knuffel, met aandacht, met liefde en zij wil dat graag in tweevoud aan u terug geven. Zij is blij als je bij haar bent, zij is blij als je met haar gaat wandelen, zij is blij als zij wat lekkers krijgt en zij doet altijd haar best om het zo goed mogelijk te doen! Cala is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij samen met haar moeder (Cata) is gevonden… In de opvang aldaar had zij ook al fans en dat begrijpen wij maar al te goed! Cala kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Ook kan zij het prima vinden met katten en lijkt zij bekend te zijn met katten. Zij vindt het wel leuk om achter een kat aan te gaan, dat maakt dat u wel een zeer zelfverzekerde kat moet hebben die heel duidelijk voor haar is. Zij is lief voor kinderen en alle andere mensen en is een meisje dat heel erg haar best wil doen. Wij zoeken voor Cala een liefdevol huis waar zij alle tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven, een plekje waar ze helemaal voor haar willen gaan, waar ze fijne wandelingen met haar gaan maken en waar ze gewoon gelukkig mag worden. Dan krijgt u een zacht en lief meisje dat heel erg haar best zal doen om ook u gelukkig te maken! Komt u gauw eens kennis met haar maken? Zij zal graag aan haar laten zien hoe leuk zij is!


                                                  gereserveerd

Bobbie; een ongelooflijk leuk, open en vrolijk gozertje van net 1 jaar jong! Bobbie is een mensgericht jochie, hij wil niets liever dan met je op stap gaan, met je samenwerken, nieuwe dingen leren en hij geniet van iedere seconde aandacht die hij krijgt! Bobbie lijkt veel op een kooikerhondje, om u een beetje een indruk te geven van zijn postuur. Hij heeft een heerlijk karakter en is erg slim. Bobbie werd een aantal maanden geleden aan het hek van een opvang in Spanje achtergelaten door zijn eigenaren… Maar hij heeft keurige manieren en kent al een aantal commando’s wat maakt dat hij al een thuis heeft gekend. En daar is hij nu opnieuw naar op zoek. Bobbie kan het uitstekend vinden met alle andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed. Hij heeft respect voor katten en vindt ze eigenlijk niet heel erg interessant en wij denken dat als u een zelfverzekerde kat hebt, hij daar prima mee zal kunnen samen leven. Bobbie is lief voor kinderen, maar omdat hij soms een tikje onstuimig is, lijkt ons een gezin met kleine kindjes niet heel handig. Een gezin met kinderen vanaf een jaar of 8 moet geen probleem zijn. Bobbie vindt het dus geweldig om nieuwe dingen te leren, hij heeft veel energie en wil heel graag een actief leven hebben. Daarom zoeken wij een lieve familie of lieve mensen die hem dat kunnen bieden. Lekker met hem aan het werk gaan, heerlijke wandelingen maken, evt. een hondensport met hem beoefenen en Bobbie is zielsgelukkig! Komt u eens langs in de opvang om kennis te maken met dit bijzondere leuke jochie? Hij kan niet wachten u te ontmoeten! 

 

Harold; een prachtige, hele lieve en vriendelijke knul van bijna 2 jaar jong! Harold wordt ook wel liefkozend Harry genoemd en dat vindt deze kanjer natuurlijk helemaal prima! Harold is een duitse staande langhaar of heeft hier gewoon ongelooflijk veel van weg. Hij is in ieder geval een jachthond en wel een hele knappe! En natuurlijk heeft hij een jachtinstinct! Harold komt uit Spanje, waar hij achtergelaten is in een opvang aldaar. Hij heeft hiervoor dus een eigenaar gehad en kent al een heleboel dingen! Harold heeft een vreselijk lief en zachtaardig karakter. Hij is de liefste en ligt het liefst op zijn rug zodat wij zijn buikje kunnen aaien. Dan blijft hij heel stil liggen en is de gelukkigste hond op aarde! Hij is ook niet vies van een knuffel en hij is gewoon echt een leuke hond. Hij maakt heel veel contact met je, wil heel graag samenwerken en hij is ontzettend sociaal en wat onderdanig. Hij is soms wat onstuimig aan de riem, maar hij doet erg zijn best om het goed te doen, dat is echt heel schattig van hem. Harold kan het uitstekend vinden met andere honden en hij begrijpt de hondentaal heel erg goed. Met katten kan Harold het niet zo goed vinden en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Harold is lief voor alle mensen, groot en klein en is op zoek naar een heel fijn thuis waar hij weer gelukkig mag worden. Harold heeft dus een jachtinstinct en daar moeten zijn nieuwe baasjes natuurlijk wel rekening mee houden. Verder wil deze jongeman heel graag dingen leren en nieuwe dingen ondernemen. Harold vindt het nog lastig om alleen te blijven, hij snapt dit niet zo goed en hij heeft dus alle tijd nodig om hier aan te wennen. Een hondenvriendje maakt dit mogelijk voor hem wat makkelijker. Maar hij staat er helemaal voor open om samen met u te gaan genieten van een nieuw leven en een nieuwe toekomst! Komt u gauw eens langs voor een kennismaking en een fijne wandeling met hem? Hij kan niet wachten om u te ontmoeten!


Charley; een prachtige, sterke, imposante knul van ruim 1 jaar die op zoek is naar een nieuw thuis! Charley is een imposante verschijning met een schitterend gespierd lijf, een enorme uitstraling en een enorme wil om een goede baas te krijgen die hem aan kan. Charley is namelijk op zoek naar een baas die duidelijk is, die consequent is en die hem datgene kan geven waar hij zo naar verlangd. Charley is als kleine pup bij mensen komen wonen en is uitgegroeid tot een behoorlijke hond. Hij heeft alles geleerd wat nodig is, hij kent het leven in huis, hij kent de commando’s, loopt keurig aan de riem en wil heel graag voor je werken. Helaas kon het gezin waar hij woonde hem niet aan, zij waren op zoek naar een lieve, zachte en goedaardige lummel… Maar Charley is intelligent, wil graag werken en heeft dus leiding nodig. En dat werkte niet meer en nadat hij opnieuw los was gelaten en achter de schapen aan is gegaan, zou hij ingeslapen worden… Gelukkig is dit tegengehouden en is Charley bij ons in de opvang gekomen. Wij zien hier een eerlijke hond die enorm geniet van wandelingen, van spelen en rennen en een hond die het heerlijk vindt als je hem structuur biedt. Hij is rustig in de kennel en heel gezeglijk. Buiten wil hij heel graag rennen, snuffelen en ontdekken. Charley kan het prima vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed. Hij kan het niet vinden met katten en vindt ze maar rare wezens en wil achter ze aan. Een gezin met katten is dus geen optie. Charley is lief voor kinderen en kent ze dus ook, maar wij plaatsen hem niet in een gezin met kinderen. Charley heeft structuur en duidelijkheid nodig en wij denken dat hij in een rustige situatie het meest gelukkig is. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen probleem voor hem. Charley is dus een hele fijne en ook eerlijke hond die op zoek is naar mensen die dat begrijpen, die hem duidelijke leiding kunnen geven en die helemaal voor hem willen gaan. Hij kan nog niet los lopen omdat hij dat nog niet goed onder de knie heeft. Wilt u Charley eens in levende lijve ontmoeten, kom dan langs bij ons in de opvang waar u ook een heerlijke wandeling met hem kunt maken! 


                                       

Fueqita; die wij voor het gemak maar Fientje noemen! Deze lieve en grappige dame is bijna 4 jaar en is op zoek naar haar eigen gouden mandje waar zij meer dan welkom is! Fientje is een heel erg leuk meisje dat wat bijzonderheden heeft wat wij al mens natuurlijk direct zien maar waar zij compleet geen last van heeft gelukkig! Fientje is namelijk wat scheel en dat maakt dat wij soms een beetje raar in haar gezichtje kijken. En Fientje loopt wat mank rechtsvoor. Fientje heeft namelijk haar pootje ooit eens gebroken, maar dat is weer aan elkaar gegroeid en zij kan hier ontzettend hard mee lopen! Maar zoals gezegd Fientje is hier helemaal tevreden mee. Fientje komt uit Spanje, waar zij op straat is gevonden… Gelukkig was zij welkom in een gastgezin waar zij heel gelukkig is geweest. Zij heeft genoten van het leven in een huis, deed keurig mee met alles en was helemaal tevreden. En nu is zij bij ons en wij mogen haar helpen met het vinden van haar eigen familie. Fientje kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel  goed. Met katten kan zij het echter totaal niet vinden en wil niets liever dan ze wegjagen. Een gezin met een kat is dus geen optie voor haar. Fientje vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, om nieuwe dingen te ontdekken en om met je te spelen. Zij trekt nog aan de riem, maar deze jongedame is heel slim en kan dit natuurlijk nog prima leren. Het leuke van Fientje is dat zij aan de ene kant niets liever doet dan knuffelen en bij je zijn en aan de andere kant ook haar ondeugende dingetjes heeft. Fientje kan het uitstekend vinden met kinderen en zou prima in een gezin met kinderen kunnen komen wonen. Een heel leuk meisje dus, vol met energie en op zoek naar een liefdevol thuis waar zij lekker de tijd krijgt om te wennen en waar zij voor altijd mag blijven wonen! Komt u gauw eens kennis met haar maken?Honey; een sierlijke, zelfstandige, mooie dame met een heel verhaal van 3 jaar jong. Honey is een meisje dat haar leven op straat is gestart, in India… Haar moeder is overleden tijdens de bevalling van Honey en haar familie. De pupjes zijn vervolgens met de fles groot gebracht. En helaas bleek Honey het enigste hondje geweest dat destijds geen thuis heeft gevonden… Honey kwam in een opvang terecht waar zij altijd in de bench zat, behalve natuurlijk tijdens de uitlaatmomenten. Dit heeft jaren geduurd en deze schat had dus een in- en intriest leven. Op een gegeven moment zijn alle honden uit deze opvang achtergelaten en moest Honey naar het asiel waar zij altijd aan de ketting lag… En gelukkig is zij daar uiteindelijk weggehaald en mocht zij in een huis komen wonen. Daar heeft zij even gewoond en nu mocht zij eindelijk mee naar Nederland waar wij een bijzonder huis voor haar zoeken! Honey is beschadigd, dat kan ook gewoon niet anders. Zij vertrouwt je niet zomaar, vindt vreemden heel spannend en dit vertrouwen moet rustig opgebouwd worden. Toen zij net bij ons in de opvang was, konden wij heel moeilijk contact met haar maken, maar inmiddels is zij rustig, loopt zij geweldig goed aan de riem en heeft het meer naar haar zin. En wij begrijpen dat, zij heeft het niet leuk gehad in haar leven en dat is zij natuurlijk niet vergeten. En alleen de tijd kan deze wonden helen bij haar. Honey kan het uitstekend vinden met alle andere honden, dan zien wij haar lekker rennen en spelen en dan lijken alle zorgen vergeten… Dit is bijzonder om te zien, wij dromen over de tijd dat zij zich ook zo vrij gaat voelen bij lieve mensen die van haar houden. Wij wensen voor Honey een warm en fijn thuis zonder kinderen en zonder katten, maar met alle rust en aandacht speciaal voor haar. Honey kent de bench als geen ander en kan hier prima een tijdje alleen in blijven. Verder moet zij rustig de tijd krijgen om te wennen aan haar nieuwe leven, moet zij rustig het vertrouwen in haar mensen gaan krijgen en dan zult u zien hoe dankbaar zij zal zijn en dat ook zij zal gaan genieten van haar nieuwe leven! Als u interesse hebt in Honey, neemt u dan contact op met de opvang of komt u langs om haar in levende lijve te ontmoeten! Zij heeft het nu wel eens verdient om te gaan genieten! 


Chico; een prachtige knul van ruim 3 jaar jong die op zoek is naar werklustige mensen die met hem hun leven willen delen! Chico is een hond die vanaf dat hij 8 maanden was bij een gezin gewoond met nog 8 honden. Dit was in Spanje, waar hij was gevonden toen hij 8 maanden was. Hij kon gelukkig bij deze mensen terecht en heeft het daar best naar zijn zin gehad. Zij gingen heerlijke wandelingen met hem maken door de bergen, hij mocht daar lekker met de andere honden spelen en ravotten en hij heeft daar geleerd om ook alleen te zijn. Deze mensen werkten beiden en zodoende was Chico ook regelmatig alleen. Chico is in Spanje ruim 2 jaar op zoek geweest naar een nieuw huis, maar op de een of andere manier is dit niet gelukt. En daarom is hij nu in Nederland en wij denken dat hij mensen heel blij kan maken met zijn komst! Chico is een zelfstandige hond die heel goed weet wat hij wil. En daarom heeft hij ook echt baasjes nodig die hem daarin kunnen begeleiden. Mensen die consequent zijn, die hem leiding geven en die hem steunen. Hij is zeer slim en wil heel graag voor een koekje voor je werken. Chico is een hond die eigenlijk maar van 1 persoon houdt, hij doet hier alles voor en wil heel graag samen werken en dingen ondernemen. Voor hem is het heel lastig om zijn baasje te delen met iemand anders en daarom is het perfect voor Chico om iemand te vinden die alleen is. Dan is hij het meest gelukkig en blij. Chico is enthousiast naar alle mensen toe en vindt hun gezelschap heel prettig. Ook met andere honden kan Chico het uitstekend vinden al staat hij zeker wel zijn mannetje. Maar hij verstaat de hondentaal heel erg goed. Met katten heeft Chico geen chemie, hij kent ze niet en vindt ze ook niet leuk. Dus een thuis met katten is geen goede optie voor Chico. Ook plaatsen wij Chico liever niet in een gezin met kinderen. Hij is hier niet mee opgegroeid en omdat hij duidelijke leiding nodig heeft lijkt dit ons niet erg handig. Wij denken dat het voor Chico erg leuk zal zijn om een cursus met zijn nieuwe baasjes te volgen zodat hij nog veel meer kan leren dan dat hij nu al weet. Hij is een heerlijke kameraad voor mensen die ervaring hebben met honden en die heel graag met hem hun leven willen delen. Chico kan uitstekend in de bench en kan ook prima een poosje alleen thuis blijven. Komt u gauw eens kennis maken met deze heerlijke jongen??
                                        gereserveerd

Cassidy; een schitterende, gespierde, energieke en vreselijk lieve knul van 8 maanden jong! Cassidy is een vrolijke knul, heeft veel energie, is heel leergierig, maakt veel contact met je en wil graag veel voor je doen! Het leuke van Cassidy is dat hij het eigenlijk met iedereen en alles heel goed kan vinden en hij geniet van ieder moment van de dag! Cassidy komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij als klein pupje is gevonden. Hij werd daar liefdevol opgevangen in een gastgezin en vond al snel een fijn huis in Duitsland. Daar heeft hij alles geleerd, hij is namelijk zindelijk, kan even alleen thuis blijven, kent al een heel aantal commando’s, kan keurig aan de riem lopen en kent het leven in een huis dus prima. Helaas ging zijn vrouwtje werken en was het niet mogelijk voor deze mensen om hem dat fijne plekje te bieden wat hij zo nodig heeft. En zodoende is hij nu bij ons in de opvang waar wij hem ook erg leuk vinden! Cassidy is altijd vrolijk, wil heel graag met je op pad, is vreselijk sociaal met andere honden, vindt katten prima, is lief voor alle nieuwe mensen die hij ontmoet en tja, wij kunnen eigenlijk niets verzinnen wat niet leuk aan hem is. Cassidy is een podenco en hij heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe familie rekening mee moet houden. Het fijne van hem is wel dat hij je in de gaten houdt, maar als hij iets ziet of ruikt, dan gaat hij hier wel achteraan… Verder zou Cassidy in zijn enthousiasme een klein kindje omver kunnen lopen, hij is vreselijk lief voor kinderen, maar hij kan ook onstuimig zijn. Daarom denken wij niet dat het handig is om hem in een gezin met hele kleine kindjes te plaatsen, kinderen die wat groter zijn is geen enkel probleem. Tja, Cassidy is gewoon een heerlijke hond die heel graag weer een eigen familie wil hebben waar hij van kan houden en van kan genieten! Komt u gauw eens kennis maken met deze ongelooflijk leuke hond?


                                   

Merlin; een mooie, attente, slimme en fijne gozer van 5 jaar jong! Merlin is een bijzondere verschijning, in de eerste instantie lijkt hij best heel groot, maar hij staat vrij laag op zijn poten wat hem toch een bijzonder uiterlijk geeft. En zijn oren zijn afgeknipt, een ding uit zijn verleden… Dus al met al ziet Merlin er heel apart uit, maar wij zijn de enigen die dat opvalt, Merlin zelf heeft hier gelukkig totaal geen last van, hij vindt zichzelf prima zoals hij is. En hij heeft groot gelijk! Merlin is een kerel die erg geniet van zijn leven, heel erg intelligent is, een tikje eigenwijs is en eigenlijk gewoon duidelijke baasjes zoekt. Als je met Merlin gaat wandelen gaat hij direct aan de riem trekken en gaat kijken of je dat oké vindt. Als je dan de leiding overneemt van hem, dan heeft hij ineens alle respect en doet hij werkelijk alles voor je en is dan helemaal op je gericht! Dat maakt dat Merlin baasjes nodig heeft die hem leiding geven, die duidelijk zijn en die hem op waarde schatten. Merlin komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Dat hij geen leuk leven heeft gehad was duidelijk, zeker gezien het feit dat iemand zijn oren heeft afgeknipt. Maar Merlin heeft hier geen last meer van, hij maakt van iedere dag een mooie dag en dat is een prachtige eigenschap van hem! Merlin kan het uitstekend vinden met alle andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Met katten kan hij het niet zo goed vinden en hij wil achter ze aan. Daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Merlin heeft dus de duidelijkheid nodig van zijn nieuwe baasjes en dat maakt dat wij hem niet in een gezin met kinderen plaatsen. Kinderen kunnen hem deze duidelijkheid natuurlijk niet geven. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij zal lief voor ze zijn! Merlin zoekt lieve mensen die hem begrijpen, die helemaal voor hem willen gaan en die actief met hem gaan trainen en met hem op pad gaan! Dan krijgt u een hele trouwe, fijne en zuivere hond die volledig voor u zal gaan! Komt u gauw eens kennismaken met deze spetter? Hij heet u alvast van harte welkom! 

Bruno; een middenslag kereltje van bijna 7 jaar die mensen zoekt die hem helemaal geweldig vinden! Bruno is een bijzonder hondje om te zien, hij is ongeveer de helft van een labrador qua grote, heeft korte beentjes en een wat langer lijfje. Wat voor kruising hij is, weten wij niet, maar mogelijk heeft hij jachtbloed door zijn aderen stromen. Bruno komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij had toen zijn achterpoot gebroken en dat heeft even de tijd nodig gehad om te herstellen. Het is zijn linker achterpoot en die gebruikt hij niet altijd. Hij heeft zijn kop en kom van deze poot gebroken gehad en dit is weer aan elkaar gegroeid. Hij kan hierdoor niet meer heel ver wandelen en hij heeft af en toe zijn rust nodig. Maar hij geniet nog enorm van een wandeling en vindt het daarna om thuis heerlijk uit te rusten! Het is mogelijk niet helemaal zo mooi herstelt als wenselijk was, maar hij heeft hier op zijn manier geen last meer van. Hij gebruikt zijn poot af en toe om zijn evenwicht te bewaren, maar als hij aan het rennen is, dan is hij het snelst op 3 poten. En dat kan hij geweldig!! Bruno kan het uitstekend vinden met andere honden en hij kent de hondentaal prima. Wij weten niet of Bruno met kinderen is opgegroeid en daarom willen wij hem niet in een gezin met hele kleine kindjes plaatsen. Mogelijk is dat ook net wat teveel van het goede voor hem. Maar wat grotere kinderen, vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor hem zijn. Bruno moet natuurlijk weer wennen aan liefdevolle baasjes die voor hem zorgen en hij zoekt dan ook een warm plekje waar hij daarvoor de tijd krijgt. Een plekje waar ze hem welkom heten en waar hij de ellende van vroeger achter zich kan laten. Komt u gauw eens langs om dit jochie in levende lijve te ontmoeten?Rizla; een bijzonder mooie dame van ruim 5 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Rizla kwam samen met een andere hond bij ons in de opvang. Omdat deze andere hond niet alleen kon zijn, hebben wij geprobeerd om ze samen te plaatsen. Maar inmiddels heeft haar maatje een nieuw thuis gevonden en zit Rizla nog bij ons in de opvang. Rizla vindt het geen probleem om alleen thuis te blijven en zij kan dus prima alleen blijven. Rizla is een mooie hond om te zien, vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, is graag onder de mensen en zij is echt heel sociaal naar vreemde mensen en is gek op kinderen. Ook mag Rizla graag lekker in een warme mand liggen en lekker uitrusten. Rizla is bij ons in de opvang gekomen omdat haar baasje allergisch was voor honden. Met heel veel pijn in het hart hebben deze mensen afscheid van haar en haar maatje moeten nemen, maar na al die jaren zo ziek te zijn geweest door de allergie, was dit niet meer te doen. Rizla is een dame die niet altijd gecharmeerd is van andere honden. Zij heeft zo haar voorkeuren en zij is dan ook dominant naar andere honden. Als honden dit begrijpen en het accepteren, dan is er niets aan de hand. Maar als andere honden dit niet begrijpen, dan is Rizla een pittige dame. En dat is natuurlijk niet altijd even handig. Haar vorige baasjes lieten Rizla uit met een muilkorf om. Dit is zij gewend en dat vindt zij geen enkel probleem. Dus dit is iets waar haar nieuwe baasjes rekening mee moeten houden. Ook met katten kan Rizla het niet zo goed vinden dus een nieuw huis met katten is ook geen optie voor haar. Met kinderen kan zij het dus wel uitstekend vinden en zij zal haar leven geven voor haar familie. Rizla is gewoon een bijzondere hond met een grote wens op een fijne plek in haar leven, een plek waar zij oud mag worden. Wilt u eens kennis maken met deze dame, wees dan van harte welkom om haar in levende lijve te ontmoeten. 


                    
Feliks is een grote jongen die op zoek is naar mensen die hem een fijn thuis kunnen bieden. Feliks is als pupje in een opvang in Spanje terecht gekomen en heeft daar een aantal maanden gewoond. En toen mocht hij mee naar Nederland, waar wij kennis met hem hebben gemaakt!  Feliks is een redelijk rustige hond, hij kan keurig aan de riem lopen, kijkt even de kat uit de boom bij nieuwe dingen en is best heel tevreden. Feliks heeft mastin bloed door zijn aderen stromen en dat maakt dat hij werkelijk alles voor zijn baasjes zal doen en erg trouw is!  Feliks moet natuurlijk nog een aantal dingen leren, maar dat wil hij ontzettend graag. Met een rustige en vriendelijke aanpak wil hij alles voor je doen en ook een koekje doet wonderen bij deze jongeman! Omdat Feliks zo groot is en hij zelf nog een aantal dingen moet leren, plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Hij heeft nu structuur, duidelijkheid en leiding nodig en dat kunnen jonge kinderen hem nog niet geven. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Als u kleine kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij is erg vriendelijk voor ze. Feliks is gewoon een geweldige hond, heel vrolijk, heel lief en wil niets liever dan zijn best doen voor zijn nieuwe familie! Dus wij zoeken hele lieve mensen die hem een fijne toekomst willen bieden, die voor hem willen gaan en die hem dat ene gouden mandje zo graag willen geven! Komt u eens een keertje kennis maken met deze heerlijke jongen?Lucy; een heerlijke, enthousiaste, mooie en blije dame van10 jaar jong!! Lucy is een leukerd om te zien, zij is altijd blij om bij je te zijn en wil heel graag aandacht. Zij heeft echter al een heel leven achter zich en zoekt nu een fijn thuis waar zij voor altijd mag blijven! Lucy komt uit Roemenië, waar zij ooit is gevonden. Zij is vervolgens opgevangen in een asiel aldaar en heeft daar heel lang tussen de 150 en 200 honden moeten wonen. Daar heeft zij het moeilijk gehad… Zij heeft daar slechte voeding gehad en kwam in Nederland aan met een huidprobleem. Maar zij is inmiddels helemaal herstelt, ze heeft een prachtige vacht terug gekregen, zij is mooi op gewicht en zij is heel gelukkig!! Wij hebben Lucy hier leren kennen als een dametje dat heel gelukkig is met weinig. Zij vindt het heerlijk om in een lekkere mand te liggen, zij is zielsblij met haar eten en koekjes, zij wil graag spelen en als zij een bepaalde hond leuk vindt, dan wil zij hier ook graag mee spelen. Lucy laat ook zien dat zij ook een dame is die de grenzen af en toe op wil zoeken. Zij kijkt altijd even tot hoever zij kan gaan, soms bij mensen en vooral bij andere honden. Zij is echt een leiderstype bij andere honden en zij accepteert niet zomaar iedere hond in haar buurt! Voor Lucy zoeken wij een stabiel thuis, een plekje waar zij gelukkig mag zijn, waar er duidelijkheid heerst, waar zij een lekkere mand heeft en voldoende aandacht! Zij heeft mensen nodig die de regels in huis altijd zullen volhouden, die steeds weer aan haar vertellen hoe het ook weer was en die haar gelukkig kunnen maken! Lucy kan dus niet altijd even goed met andere honden overweg, maar vindt zij een hond erg leuk, dan wil zij graag spelen. Ook kan Lucy prima een poosje alleen thuis blijven en is ze soms echt lui. Lekker slapen vindt zij super! Met katten heeft Lucy geen chemie en zij zal hier graag achteraan rennen… En dat is natuurlijk niet leuk voor de kat. Dus een nieuwe plek waar ook katten wonen is eigenlijk geen optie voor haar. Met kinderen is Lucy best lomp en daarom denken wij niet dat het handig is dat zij in een gezin met kleine kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 12 jaar is echter geen enkel probleem voor haar! Tja, Lucy is heel erg leuk en vrolijk en wij weten zeker dat zij iemand zielsgelukkig kan maken met haar vrolijke karakter! Komt u gauw eens kennis maken met deze schat? Zij wil zo graag een ‘normaal’ leven hebben, samen met u!!