Terug Home

Honden


                                                                            gereserveerd

Banjer; een ontzettend grote knul met een heel klein hartje van 4 jaar jong! Banjer is groot, Banjer is lief, Banjer denkt dat hij maar heel klein is en Banjer springt het liefst in je armen om je te vertellen hoe ongelooflijk leuk hij je vindt en hij vindt het dan compleet normaal dat hij je een kus in je gezicht komt geven. Banjer is dus een grote knul, hij kan ontzettend hard rennen, heeft een enorm gespierd lichaam en hij geniet van alles wat er om hem heen gebeurd. Hij vindt het dus heerlijk om te knuffelen, kan redelijk goed aan de riem lopen, vindt luieren ook geweldig, is heel erg sociaal en vertrouwd op je en zoekt steun bij je. Banjer komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Vervolgens is hij liefdevol opgevangen bij mensen en heeft daar geleerd wat het leven in een huis is, wat het is om een veilige haven te hebben. Banjer is ontzettend sociaal met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Hij vindt het geweldig om met andere honden te spelen en voor hem is dit allemaal de normaalste zaak van de wereld. Hij maakt lief kennis met katten die blijven zitten voor hem, zijn grote neus snuffelt aan de kat en hij vindt dat helemaal prima. Omdat er jacht in Banjer zit, denken wij dat hij wel achter een kat aan zal gaan die voor hem wegrent, katten die zelfverzekerd zijn en die niet onder de indruk van hem zijn, zouden prima met hem kunnen samenwonen. Banjer is lief voor kinderen, maar gezien zijn formaat en het feit dat hij het normaal vindt om een knuffel te halen lijkt het ons niet verstandig hem in een gezin te plaatsen met hele kleine kindjes. Met iets oudere kinderen is het geen probleem. Banjer zoekt lieve mensen die hem net zo leuk vinden als wij, die hem heerlijk de beweging geven die hij nodig heeft, die hem de tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe familie en natuurlijk mensen die het niet erg vinden dat hij af en toe een grote knuffel komt halen! Wees van harte welkom om in levende lijve kennis met deze kanjer te maken! 


                                                gereserveerd

Pina; een geweldig, vreselijk lief en zachtaardig meisje van 4 jaar jong! Pina is een geweldig hondje, zij heeft een klein lijfje, ruwe haartjes, de liefste ogen ooit en zij heeft een fantastisch karakter. Pina kan het met alles en iedereen uitstekend vinden, houdt ontzettend van knuffelen, geniet met volle teugen van een wandeling en zij is op zoek naar haar eigen familie! Pina komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Vervolgens is zij een tijdje opgevangen en nu is zij bij ons in de opvang en wij genieten van haar aanwezigheid! Pina is namelijk altijd blij, zij speelt heel erg graag, wil heel graag bij je zijn, is erg sociaal en geniet met volle teugen van haar leven. Pina kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Zij heeft alle respect voor katten en zou prima met katten kunnen samen leven. Pina is heel lief voor kindjes en voor alle volwassenen en zou heel goed in een gezin kunnen komen wonen. Pina is een klein podencootje en heeft een jachtinstinct wat het prima doet. Dat is iets waar haar nieuwe baasjes rekening mee moeten houden. Want dan is zij een klein beetje eigenwijs en dat is natuurlijk wel iets waar je tegen moet kunnen. Voor Pina zoeken wij een liefdevol thuis waar men van knuffelen houdt, waar zij de beweging krijgt die zij nodig heeft, waar zij de tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven en waar zij de rest van haar leven mag komen wonen! Dan krijgt u een klein knuffeltje in huis die heel erg haar best voor u zal doen! Komt u gauw eens kennis met deze kleine meid maken? 


                                             gereserveerd

Maxine; een prachtig, lief, sociaal en leuk meisje van ruim 1 jaar jong! Maxine is een tikje scheel, ja, dat hebben wij ook gezien… Maar dat maakt haar helemaal niets uit en zij kan alles uitstekend zien gelukkig! Zij is een ontzettend leuke hond, heel erg slim, heel erg lief en zij lijkt iets van een border collie in zich te hebben. Zij is een echte werker, maakt de hele tijd contact met je en wil heel graag van je weten wat de bedoeling is. Maxine komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Daarna is zij opgevangen in een opvang aldaar en nu is zij bij ons en genieten wij van haar aanwezigheid! Maxine is een hele sociale hond, zij wil het graag goed doen, komt graag bij je en wil graag met je samen werken. Zij is erg sociaal met andere honden en kan het met alle honden prima vinden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Zij heeft alle respect voor katten en zou prima met een kat kunnen samenleven. Maxine is lief voor alle mensen en ook voor kinderen en zou het prima doen in een gezin. Voor Maxine zoeken wij lieve mensen die met haar op stap gaan, die met haar gaan werken, die haar lekker de beweging geven, die haar het vertrouwen schenken en die haar alle tijd geven om haar te laten wennen aan haar nieuwe leven. Dan krijgt u een hond die heel erg haar best gaat doen om het goed te doen, die op u zal vertrouwen en die erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw in levende lijve kennis met haar maken?                                                                                  gereserveerd

Berta; een leuk, vrolijk, slim en grappig meisje van 2 jaar jong die op zoek is naar een liefdevol thuis! Berta is een prachtig hondje om te zien met haar ruwe haren, haar mooie bruine ogen en haar perfecte formaatje. Berta is vrolijk, enthousiast, heel slim en zij zoekt lieve mensen die haar een hele fijne toekomst willen bieden. Berta komt uit Spanje, waar zij samen met haar broertje is gevonden. Zij was gelukkig welkom bij een lief pleeggezin en heeft daar de laatste maanden gewoond. Berta kan redelijk aan de riem lopen al vindt zij het soms nodig om vooruit te gaan tijdens de wandeling. Daar zal dus nog even wat aandacht aan besteed moeten worden. Maar omdat zij maar klein is en niet zo sterk lijkt ons dit geen probleem. Berta is heel sociaal, maakt heel veel contact met je en wil heel graag nieuwe dingen leren. Zij speelt heel graag met je en vindt dat werkelijk geweldig! Berta slaapt graag op haar rug en vindt het dan heerlijk als haar buikje geaaid word. Wij geven haar natuurlijk geen ongelijk! Berta is heel leuk met andere honden en speelt graag met ze. Zij beheerst de hondentaal uitstekend! Met katten kan Berta het absoluut niet vinden, zij wil direct achter ze aan en daarom kan Berta niet in een gezin waar ook katten wonen. Berta heeft een jachtinstinct, iets waar u als nieuw baasje van Berta natuurlijk ook rekening mee moet houden.Voor kinderen is Berta lief en ook voor volwassenen is zij een ontzettend leuk hondje! Berta zoekt een eigen familie die lekker met haar aan het werk gaan, die haar allerhande nieuwe dingen gaan leren, die haar vertrouwen geven en die haar de tijd geven om aan haar nieuwe leven te wennen. Zij zal even moeten omschakelen in alles en heeft daar uw hulp bij nodig! Komt u gauw eens een leuke wandeling met deze kleine meid maken?


                                          


                                                gereserveerd

Antonio; een leuk, vrolijk, slim en fijn gozertje van 2 jaar jong! Antonio is een heel leuk knaapje, hij is heel sociaal, heel slim, wil heel graag voor je werken, is heel speels en hij is op zoek naar een eigen familie waar hij heel gelukkig mag worden! Antonio is een jochie dat uit Spanje komt, waar hij samen met zijn zusje is gevonden. Vervolgens heeft hij langere tijd in een gastgezin gewoond en daar heeft hij geleerd hoe het is om in een huis te wonen, samen met andere honden en mensen die om hem gaven. Antonio is een sociaal mannetje, hij wil heel graag bij je zijn, vindt het geweldig om met je te rennen en te spelen, geeft zich heel snel aan je over en hij doet steeds heel erg zijn best om het zo leuk mogelijk te maken. Antonio begrijpt de hondentaal uitstekend en kan het prima vinden met andere honden al laat hij zich de kaas niet van zijn brood eten en daar heeft hij natuurlijk groot gelijk in. Hij heeft respect voor katten en gaat ze keurig uit de weg. Antonio is lief voor kinderen en zou prima in een gezin met kinderen kunnen komen wonen. Voor Antonio zoeken wij lieve mensen of een leuk gezin die hem een geweldige toekomst willen bieden. Mensen die lekker met hem gaan werken, die hem veel beweging zullen geven, die lekker met hem gaan spelen en knuffelen en die hem de tijd willen geven om te wennen aan zijn nieuwe leven. Dan krijgt u een vrolijk, leuk, slim en mooi mannetje die u erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens in levende lijve kennis met hem maken?

Pepita; een stevige, grote, lieve meid van 3 jaar jong die op zoek is naar haar eigen gouden mand! Pepita is een kruising met waarschijnlijk een Mastin Espagnol. Zij is een grote dame met een lief maar ook een zelfstandig karakter, prachtig om te zien. Pepita weet zelf heel goed wat zij wil en zij blaakt van het zelfvertrouwen. Pepita komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Zij heeft een poos in een opvang aldaar gewoond en toen mocht zij mee naar Nederland komen waar wij haar mochten verwelkomen in onze opvang. Pepita kan het uitstekend vinden met andere honden al is zij wel een duidelijke dame, zij is goudeerlijk en begrijpt de hondentaal uitstekend maar staat duidelijk hoog in de rangorde. En dat is schitterend om te zien, zij heeft dit gewoon van nature en alle andere honden om haar heen begrijpen haar prima. Zij heeft overigens respect voor katten, de katten die duidelijk zijn en niet onder de indruk van haar. Zij zou dus samen kunnen wonen met een kat of katten die niet bang voor haar zijn. Pepita kan redelijk goed aan de riem lopen en zij vindt het heerlijk om met je op pad te gaan en de wereld te ontdekken. Pepita is vriendelijk en lief voor mensen, maar mag ook graag haar eigen gang gaan. Pepita is lief voor kinderen, maar wij plaatsen haar niet in een gezin met kinderen. Pepita is groot, wij weten niet of zij met kinderen is opgegroeid en omdat zij zo zelfverzekerd is denken wij niet dat dit een goede combinatie zal zijn. Als u kinderen op bezoek krijgt is dit geen enkel probleem voor haar overigens, zij zal dat helemaal prima vinden. Voor Pepita zoeken wij een liefdevol thuis waar zij erg welkom is, waar zij zichzelf mag zijn, waar zij lekker de tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven en een plekje waar zij helemaal gelukkig mag worden. Dan krijgt u een grote en bijzondere dame in huis die erg blij zal zijn om nu eindelijk een eigen familie te hebben! 


Poldo; een fantastische knul van 4 jaar jong! Poldo is een kruising pointer x labrador en heeft van beiden precies de helft, prachtig om te zien! Poldo heeft een heerlijk karakter, hij is altijd blij en opgewekt, wil altijd wel met je op pad, is vreselijk sociaal en vriendelijk en hij is op zoek naar een ontzettend fijn thuis waar hij meer dan welkom is! Poldo is een jongeman die uit Spanje komt, waar hij is gevonden… Hij is vervolgens in een opvang komen wonen waar hij langere tijd heeft gewoond. Daar viel zijn geweldige karakter al op en ook wij zijn onder de indruk van deze lieve knul! Poldo is een heel erg slimme hond, hij wil ontzettend graag met je samenwerken en wij denken dat hij het geweldig zal vinden om allerhande nieuwe dingen te leren. Hij let heel erg op je en snapt dat hij zijn informatie bij zijn baasje moet halen. Een fantastische eigenschap! Poldo kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Hij speelt graag met andere honden en vindt het gewoon leuk als zij er ook zijn. Met katten kan hij het echter beslist niet vinden, hij snapt werkelijk niets van een kat en wil achter ze aan. Een familie met katten is dus echt geen optie voor deze jongeman. Met kinderen en met alle mensen kan Poldo het uitstekend vinden, maar wij denken dat het niet handig is om Poldo in een gezin met jonge kinderen onder de 12 jaar te plaatsen. Hij is enthousiast en mogelijk net even teveel van het goede voor kleine kindjes. Als u kindjes op bezoek krijgt is dit echter geen enkel probleem voor Poldo, hij zal ze met alle liefde komen begroeten. Poldo heeft een jachtinstinct, dit komt zowel uit de pointer als uit de labrador. Daar moet u natuurlijk wel rekening mee houden. Voor Poldo zoeken wij actieve mensen die met Poldo nieuwe dingen gaan ontdekken, die hem laten weten wat de bedoeling is en die begrijpen dat hij heel graag nieuwe dingen wil gaan leren. Hij wordt enorm gelukkig van de steun en het vertrouwen die hij zal krijgen en zal erg dankbaar zijn als u zijn gouden mandje bij u in huis hebt staan. Komt u gauw kennis met hem maken?


Britta; een schitterende kruising pointer van 3 jaar jong die op zoek is naar een eigen familie! Britta is een vrolijke dame, haar staart staat bijna nooit stil en zij heeft altijd een blije uitdrukking op haar gezicht. Als zij mensen ziet wordt zij helemaal gelukkig en het is een genot om haar te zien genieten! Britta is een meisje dat uit Turkije komt, waar zij op straat is gevonden. Vervolgens is zij opgevangen in een opvang aldaar en daar heeft zij best een lange tijd gezeten. En nu is zij bij ons in de opvang en wij weten zeker dat er lieve mensen zullen komen die haar een geweldige toekomst willen bieden! Britta is dus een vrolijke dame, zij speelt graag, zij rent graag, zij is altijd vrolijk en zij is een hele slimme dame! Zij kan nog niet zo goed aan de riem lopen, zij begint met trekken en vindt de hele wereld om haar heen vreselijk leuk. Zij moet dus nog wel leren om dit netjes te doen, maar de wil is er en als er langer met haar wordt gelopen, dan wordt zij een stuk rustiger. Wij snappen dit wel, zij heeft al zo lang geen baasjes meer gehad dat zij niet helemaal meer snapt dat zij met haar baasjes op pad is. Maar geduld zal haar helpen, dat weten wij zeker! Britta kan het uitstekend met andere honden vinden en begrijpt de hondentaal heel goed. Zij speelt graag met andere honden en slaapt gezellig tegen een andere hond aan. Katten vindt zij bijzondere wezens en zij wil heel graag kennis met ze maken. De katten die bij ons verblijven die haar ook gedag zeggen vindt zij lief en trekt zij zich niets van aan. De katten die voor haar wegrennen, dat is een ander verhaal, daar wil zij graag achteraan rennen. Daarom denken wij dat het niet verstandig is haar in een gezin te plaatsen met katten die niet aan honden gewend zijn. Als u katten heeft die aan honden is gewend, dan is er geen probleem met Britta. Britta is stapel op lekkere dingetjes en is daar heel goed mee te trainen! Voor Britta is lief voor kinderen en vindt het prima dat zij haar een knuffel geven. Maar Britta is ook een sterke dame en wij denken daarom dat het niet handig is haar in een gezin te plaatsen met kleine kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar is geen probleem voor haar. Voor Britta zoeken wij lieve mensen die lekker met haar gaan trainen, die actief met haar bezig zullen gaan en die haar de tijd geven om aan haar nieuwe leven te wennen. Dan krijgt u een vrolijke, blije en zeer slimme dame in huis die erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens kennis maken met deze kanjer?


Sole; een heerlijke, blije, vrolijke en vreselijk lieve dame van 3 jaar jong! Sole is waarschijnlijk een kruising met een labrador en dat zien wij terug in haar opgewekte karakter! Sole komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Gelukkig werd zij opgevangen en daar in de opvang heeft zij al laten zien hoe leuk zij is! En dat laat zij ook hier zien! Sole is ontzettend sociaal, wil heel erg graag bij je zijn, werkt graag met je samen, wil graag met je wandelen en spelen en zij vindt iedereen gewoon ontzettend leuk! Sole kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Zij heeft respect voor katten en dat is prachtig om te zien. Nu denken wij wel dat door haar onstuimige blijheid dat zij achter een kat aan zou kunnen gaan mocht deze weg rennen voor haar. Maar als u een zelfverzekerde kat hebben, dan is dit geen probleem voor Sole en zou zij hier prima mee samen kunnen wonen. Sole kan redelijk goed aan de riem lopen, hier en daar trekt zij nog een beetje, maar dat is volgens ons snel aan te leren om dit netjes te doen. Sole is lief voor kinderen en zou prima met kinderen kunnen samen leven. Mogelijk is het handig dat de kinderen niet al te klein zijn zodat zij ze niet direct omver zal lopen. Een geweldige hond is Sole en wij zoeken lieve mensen die helemaal voor haar willen gaan, die haar de tijd geven om te wennen en die haar een hele fijne toekomst willen geven! Komt u gauw eens langs voor een ontmoeting in levende lijve met haar?


Ralph; de meest lieve, blije, zachtaardige en sociale hond die wij ons maar kunnen voorstellen van 8 jaar jong! Ralph is vreselijk lief, vindt iedereen helemaal geweldig, wil alles goed doen en is gewoon een schat van een hond. Ralph komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Dat hij een huis heeft gehad is duidelijk, hij kent al heel veel dingen en waarom hij dan toch is achtergelaten zullen wij nooit te weten komen helaas… Maar Ralph heeft dit stukje al achter zich gelaten en haalt alles uit de dag wat erin zit. In de opvang in Spanje heeft hij al vele mensen die fan van hem zijn. En ook hier bij ons in de opvang heeft hij inmiddels veel fans. En dat kan ook gewoon niet anders, hij is geweldig! Ralph kan het uitstekend vinden met alle andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Hij heeft respect voor katten en zou prima samen kunnen leven met een kat. Ralph is lief voor kinderen en zou prima in een gezin kunnen komen wonen waar ook kindjes wonen. Hij heeft nog veel energie en mag ontzettend graag spelen en wandelen. Maar hij kan ook heerlijk ergens neer ploffen en dan uren lekker slapen! Ralph heeft een hartruis, maar daar merken wij niet zoveel van. Hij heeft hier wel medicatie voor en deze zal hij de rest van zijn leven moeten gebruiken (deze kosten 1,80 euro per dag). Heel jammer dat hij dit heeft, maar ja, daar kan hij natuurlijk ook niets aan doen… Met deze medicijnen voelt hij zich ontzettend goed en de verwachting is dat hij het nog een heel poosje vol zal houden! U krijgt van ons de eerste maand medicatie mee als u Ralph adopteert! Toen Ralph bij ons kwam bleek zijn gebit niet helemaal goed te zijn en daarom is dit inmiddels behandeld. Hij mist hier en daar wat tanden en kiezen, maar daar heeft hij helemaal geen last van gelukkig. Zijn gebit is in ieder geval weer keurig schoon! Ralph zoekt een liefdevol thuis waar hij gelukkig mag zijn, waar hij veilig is en waar hij mag genieten van de tijd die voor hem ligt. Hij is met ontzettend weinig tevreden en hij zal ongelooflijk dankbaar zijn! Komt u gauw eens langs voor deze bijzondere hond? Hij zal het fantastisch vinden als u speciaal voor hem komt! 


Ginger: een prachtige, elegante, vriendelijke en slimme dame van 3 jaar jong! Ginger is echt een prachtige hond om te zien, donkerbruin met lichtbruin en schitterende lichte ogen! Echt een plaatje dus! Ginger komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Zij heeft een thuis gehad, zij kent mensen goed en is hier heel vriendelijk tegen, zij kan netjes aan de riem lopen en zij wil heel graag met je samenwerken. Ginger is een grote dame, is gek op wandelen en eropuit gaan en zij wil heel graag dingen voor je doen. Ginger kan het prima vinden met andere honden en kent de hondentaal heel goed. Zij is een duidelijke dame en daar hebben veel honden alle respect voor. Met katten kan Ginger het niet goed vinden en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met katten. Ginger is lief voor kinderen, maar gezien haar postuur en omdat wij niet weten of zij met kinderen is opgegroeid plaatsen wij haar liever niet in een gezin met kleine kinderen. Wat oudere kinderen vanaf een jaar of 16 is geen probleem voor haar. Helaas is er onlangs geconstateerd dat de rechter heup van Ginger niet helemaal goed is en daar had zij dan ook last van. Er zijn röntgenfoto's gemaakt van haar heupen en daar kwam dit uit. Dat betekent dat haar nieuwe familie hier rekening mee moet houden. Ginger mag veel bewegen en ook naast de fiets lopen, het zou geweldig zijn dat haar spieren flink opgebouwd gaan worden. Daarnaast krijgt zij een voedingssupplement door haar eten, glucosamine, dit ondersteund haar ook hiermee. Het beste voor Ginger zou zijn om geen gekke bewegingen te maken zoals balletjes en stokken halen, springen en dat soort dingen. Als zij dat toch af en toe doet en zij heeft pijn in haar heup, dan zou zijn een pijnstiller kunnen krijgen. Ginger is dapper en doorstaat alles steeds weer, dat is prachtig om te zien en zij is dan ook een hele bijzondere dame! Ginger moet natuurlijk weer wennen aan haar nieuwe leven, maar zij wil hier helemaal voor gaan. Zij wil lekker op stap gaan met haar nieuwe baasjes, zij wil nieuwe dingen ondernemen en het enige wat zij graag wil is gelukkig worden! Zij zal u dankbaar zijn en alles voor u willen doen! Komt u haar gauw eens met een bezoekje vereren? Zij gaat graag een lekkere wandeling met u maken!


                                                                                     gereserveerd

Rachel; werkelijk een ontzettend knappe dame van net 1 jaar jong! Rachel is zo vreselijk mooi en heeft een ontzettend zacht en sociaal karakter! Rachel is een werker, zij wil alles graag leren en doet er alles voor om dit onder de knie te krijgen. Zij kan al keurig zitten op commando, loopt al redelijk goed aan de riem en wij zien de werklust in haar ogen. Rachel komt uit Spanje, waar zij op straat is gevonden. Zij is vervolgens opgevangen in de opvang aldaar en nu is zij bij ons waar wij haar inmiddels al wat beter hebben leren kennen. Rachel kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal uitstekend. Zij wil haar voer wel beschermen ten opzichte van andere honden. Dat zal te maken hebben met het feit dat zij is gevonden en honger heeft gehad. Hier krijgt zij haar voer helemaal apart van de andere honden en wij mogen dit gewoon wegpakken en zij beschermt het dus niet ten opzichte van mensen. Rachel moet haar voer dus apart krijgen en dan zal zij vanzelf begrijpen dat zij nooit meer honger hoeft te hebben. Rachel heeft respect voor katten en draait keurig haar hoofd weg als zij een kat benadert. Zij zou dus samen kunnen wonen met een kat die honden gewend is. Rachel is lief voor alle mensen, groot en klein, maar wij plaatsen haar niet in een jong gezin. Rachel moet zelf nog heel veel leren en zal hier de tijd voor nodig hebben. Zij is hier en daar een tikje onzeker en het zou voor haar zo ongelooflijk fijn zijn dat zij baasjes krijgt die haar zelfvertrouwen geven, die haar veel leren en die haar op deze manier helpen om een stabiele volwassen dame te worden. Rachel is vreselijk lief, knuffelt graag en is echt heel erg zacht. Prachtig om deze combinatie te zien! Komt u gauw eens langs voor Rachel? Dan kunt u meemaken hoe lief en zacht zij is, maar ook kunt u dan zien hoe graag zij alles voor u wil doen! 


Ik ben Bowie, een Kooijker hondje van 5. In het eerste deel van mijn leven had ik veel slechte ervaringen. Daarom was ik een bang en een beetje een bijterig hondje geworden. Ik was niet zo goed gesocialiseerd en had ik weinig gezien van de wereld, waardoor ik er ook geen vertrouwen in had. Ze zeggen dat ik soms een gebruiksaanwijzing heb. Ik loop bijvoorbeeld niet zomaar op iedereen af en vindt het soms een beetje spannend als mensen me direct willen aaien, dat vind ik niet zo leuk. Die ga ik dan ook het liefst even uit de weg. Ook met kleine kinderen heb ik niet zoveel, die vind ik wel een beetje spannend want die doen dingen die ik niet verwacht. Als ze er eens zijn is dat geen probleem, maar ik vind het wel fijn als ze me dan met rust laten.


Een tijdje terug had ik een lieve baas gevonden. Hij heeft me vertrouwen gegeven en ik vertrouw hem nu ook. Ik wordt altijd enthousiast als hij er is en dan is het heerlijk om even te knuffelen. In 10 maanden tijd heeft hij me van alles geleerd! Op cursussen geweest en veel gezien van de buitenwereld. Daarom ben ik niet zo bang meer en bijt ik ook niet meer zoveel. Maar helaas gaat het niet zo goed tussen het bazinnetje en mij en daarom ben ik nu toch op zoek naar een nieuw huis.


Ik ben een Kooijker en dus best eigenwijs, dat zit gewoon ook in mijn ras. Kooijkers staan ook niet bekend als knuffelhond, maar als ik vertrouwen heb, dan kan ik ook heel lief en aanhankelijk zijn, als ik dat wil. En ik ben waakzaam, maar blaf zelden onnodig. En, al zeg ik het zelf.... best wel slim ben ik ook! Ik hou van spelletjes en trainen. Dan ben ik bereid om hard te werken, en zeker als er iets lekkers tegenover staat. Ook kan ik zo genieten van een warm mandje en een stukje rust. Slapen en alles rustig aanschouwen vanuit mijn mand zijn ook mijn hobby's. En als ik even over m'n drempelvrees heen ben, die ik soms even heb, vind ik het ook heerlijk om lange wandelingen te maken. Lekker snuffelen in het bos, of rennen over de velden. Mee met de auto is ook leuk. Verder kan ik prima alleen blijven en ik kauw alleen op mijn eigen speeltjes.


Ik zoek dus nieuwe lieve baasjes, die wel ervaring hebben met honden en het leuk vinden om honden op een positieve manier te trainen. Vertrouwen duurt bij mij misschien ietsje langer, maar als dat er is, dan zal ik een hele lieve en trouwe hond zijn!


Met vriendelijke Poot,


Bowie


                                           gereserveerd


Lorida; een schat van een hond van 6 jaar jong die op zoek is naar haar eigen familie! Lorida is echt een hele zachte, vriendelijke en lieve dame die het heerlijk zal vinden om een eigen thuis te hebben. Zij is een tikje te zwaar en het zou voor haar heel goed zijn om wat kilootjes kwijt te raken waardoor zij haar taille weer terug zal krijgen. Zij vindt het namelijk heerlijk om veel te slapen en weinig te bewegen en neem daarbij dat zij graag lekker eet… Tja, daar moet dus wel even wat aan gedaan worden! Lorida komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Vervolgens heeft zij daar de afgelopen maanden in een opvang gewoond en nu mocht zij mee naar Nederland komen, waar er hopelijk lieve mensen zijn die haar een heel fijn leven willen bieden. Lorida kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Zij vindt katten prima, die mogen wat haar betreft ook in haar nieuwe huis wonen. Voor kinderen is zij heel vriendelijk, zo ook voor vreemden. Lorida is een zelfstandige dame, zij vindt het bijvoorbeeld tijdsverspilling om balletjes voor je op te halen. En geef haar eens ongelijk! Lorida mag dus graag slapen en is een tikje lui aangelegd. Wij denken dat zij zeker wel wat actiever zal worden als er een paar kilootjes af zijn en wij denken dat het heerlijk voor haar zal zijn om wandelingen te maken en zo ook wat van haar omgeving te kunnen ontdekken. Lorida is echt een schat van een hond, heel erg lief en zij geniet van iedere knuffel die zij krijgt. Zij is niet moeilijk en vindt heel veel dingen helemaal prima. Een heerlijke dame dus, op zoek naar haar nieuwe toekomst bij lieve mensen die enorm van haar gaan houden en die met haar de toekomst in willen stappen! Komt u gauw eens langs voor deze kanjer?


                     

Sunny; een bijzonder meisje met een heel bijzonder verleden van 3 jaar jong die een heel warm thuis zoekt! Sunny is een meisje dat niet zo groot is, lief is, erg van knuffelen houdt, die het leuk vindt om te spelen en die voor de eerste keer in haar leven een eigen familie zoekt. Sunny komt uit India, waar zij haar hele leven op straat heeft geleefd. Sunny werd verzorgd op straat en een Nederlands gezin die daar destijds woonde, heeft zich het lot van deze dame aangetrokken. Zij hebben haar verzorgd, zij hebben haar te eten gegeven, zij hebben Sunny leren kennen als een vreselijk lieve dame die het moeilijk had op straat. Sunny werd weggetrapt door de mensen op straat, de andere honden die daar op straat leefden joegen haar ook weg… Sunny is gewoon te zachtaardig om op straat te kunnen overleven. En daarom is Sunny van de straat gehaald en mocht zij mee naar Nederland, waar zij nu bij ons in de opvang is en wij haar mogen helpen een heel fijn thuis te vinden! Sunny hebben wij leren kennen als een vriendelijk, wat verlegen, zachtaardig meisje dat heel graag bij je wil zijn, heel graag wil knuffelen en het heerlijk vindt om mensen om zich heen te hebben. Zij loopt keurig aan de riem met je mee, komt graag bij je, kan het uitstekend vinden met andere honden en zoekt een fijn thuis waar zij meer dan welkom is. Sunny kan het niet zo goed vinden met katten, dat is zij dan ook niet gewend en daarom lijkt het ons niet handig om Sunny in een gezin met katten te plaatsen. Sunny is een meisje dat snel haar vertrouwen aan je geeft. Zij vindt het alleen spannend als je haar ineens wil vastpakken of ineens om haar heen hangt voor een knuffel. Zij heeft waarschijnlijk geleerd dat mensen niet zo lief voor haar waren… En daarom zoeken wij lieve mensen voor haar die haar rustig de tijd geven om te wennen, die haar bij hun laten komen om te knuffelen, die zachtjes met haar zijn. Want als je lief voor haar bent, dan komt zij direct bij je voor een knuffel. Dit zachtaardige en vriendelijke meisje heeft een klein hartje van goud wat hier en daar een deukje heeft. Maar die deukjes zijn uit te deuken, dat weten wij zeker. Als zij het vertrouwen heeft, dan laat zij dat nooit meer los! Sunny is lief voor kinderen al zou zij ook kunnen schrikken als kinderen onverwachts een knuffel willen geven. Daarom plaatsen wij haar liever niet in een gezin met te jonge kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar is geen enkel probleem voor haar. En het is natuurlijk geen probleem als u kinderen op bezoek krijgt. Sunny is dus een heel bijzonder meisje dat heel graag haar eigen familie wil hebben die van haar houden en die haar even de tijd geven om gelukkig te worden. Komt u gauw eens kennis met haar maken?


Lora; een prachtige, sterke, aanhankelijke dame van 1 jaar jong! Lora is een onstuimige dame, zij is enthousiast, blij, energiek en zij vindt het leven briljant! Lora geniet van alles wat op haar pad komt en zij is blij met alle aandacht. Zij knuffelt graag met je, maakt heel veel contact met je, wil graag met je samenwerken en wil alles heel graag leren. Lora komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Vervolgens heeft zij daar een tijdje in een opvang gewoond en nu is zij bij ons en zij doet ons glimlachen! Lora kan het uitstekend met andere honden vinden en kent de hondentaal prima. Met katten heeft zij geen chemie en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin waar ook katten wonen. Lora is lief voor alle mensen en ook voor kinderen. Maar zij is echt wel onbenullig en zou kleine kinderen zo van de benen kunnen lopen. Dat realiseert zich waarschijnlijk net even te laat en dan is het kwaad al geschied natuurlijk. Dus wij denken dat het niet zo handig is om Lora in een gezin met kinderen te plaatsen onder de 16 jaar. Lora is op zoek naar mensen die lekker actief met haar bezig zullen zijn, die met haar gaan trainen, die haar veel gaan leren en die consequent en duidelijk zijn. Dat heeft deze heerlijke dame echt nodig en daar wordt zij heel erg gelukkig van! Een fantastische hond die op zoek is naar fantastische mensen die haar geweldig vinden! Komt u gauw kennis met haar maken?

Tequilla; een prachtig, leuk, ruwharig meisje van net 1 jaar jong die op zoek is naar een liefdevol thuis! Tequilla is een leuke hond om te zien, zij heeft prachtige oren, heeft een heerlijke ruwharige vacht en zij is op zoek naar hele lieve mensen die haar met open armen willen ontvangen en haar de tijd willen geven om weer te leren vertrouwen. Tequilla is nog zo jong en heeft toch al wel het een en ander meegemaakt in haar leven. Zij is op straat gevonden, jong, bang en onzeker. Dit was in Spanje. Vervolgens heeft zij een tijdje in de opvang aldaar gewoond en nu is zij bij ons en zij is meer dan welkom! Tequilla is een zachtaardige dame, zij wil heel erg haar best doen en doet dat dan ook, maar zij heeft een stukje in zich dat toch even de kat uit de boom wil kijken. Een plotselinge knuffel laat haar erg schrikken, zij heeft liever een andere benadering. Daar zal zij ongetwijfeld een negatieve ervaring mee hebben gehad toen zij nog klein was…. Tequilla trekt nog wat aan de riem tijdens een wandeling en zal nog veel moeten leren. Maar de wil is er bij dit meisje, zij heeft alleen de juiste mensen nodig die haar daarbij helpen. Tequilla kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Door haar jachtinstinct kan zij het niet zo goed vinden met katten en het lijkt ons dan ook geen goed plan om haar in een gezin met katten te plaatsen. Voor Tequilla denken dat wij dat het heel goed zal zijn dat zij bij hele lieve mensen komt te wonen die haar rust kunnen bieden, die er voor haar zullen zijn, mensen die zij volledig kan vertrouwen en die in haar geloven. Dan zal dit lieve meisje ontdooien en langzaam tevoorschijn komen en laten zien wie zij echt is. Tequilla is lief voor kinderen maar een plotselinge omhelzing is teveel van het goede voor haar. Een gezin met kinderen lijkt ons dan ook niet heel geschikt voor haar. Mocht u kinderen op bezoek krijgen is dit geen probleem voor haar, zij zal ze dan keurig uit de weg gaan. Een bijzonder meisje, deze lieve Tequilla en zij zoekt dan ook een bijzonder thuis. Komt u eens kennis met haar maken in levende lijve? Zij zal het heerlijk vinden om verder te kunnen gaan met haar leven! Miguelina: een prachtig, niet zo groot, lief en bijzonder meisje van 5 jaar jong! Miguelina lijkt een beetje op een bruine labrador, maar dan net even iets kleiner en smaller. Miguelina komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Zij is vervolgens opgevangen in de opvang aldaar en nu mocht zij mee naar Nederland komen, waar haar hopelijk snel een gouden mandje staat te wachten! Miguelina is een meisje dat aan de ene kant heel onzeker is en aan de andere kant toch ook zelfstandig. Zij heeft voor zichzelf moeten zorgen en dat geeft haar een stukje zelfstandigheid. Aan de andere kant zien wij ook de onzekerheid van dit lieve meisje, een stukje in haar is op zoek naar bevestiging en vertrouwen en dat siert haar enorm. Zij is naar mensen toe wat onderdanig, heel erg lief en zacht en zij wil heel erg haar best voor je doen. Met andere honden kan zij het prima vinden, zij begrijpt de hondentaal uitstekend en weert zich kranig ten opzichte van andere honden. Zij heeft respect voor ze en kan met alle andere honden prima door 1 deur. Met katten is dat anders. Miguelina kan het zeker niet vinden met katten en zij kan dan ook niet bij een gezin komen wonen waar ook katten leven. Miguelina kan het prima vinden met kinderen en zou prima kunnen samenwonen met kinderen boven de 8 jaar. Voor Miguelina zoeken wij een liefdevol thuis waar zij de tijd krijgt om te wennen, waar zij het vertrouwen krijgt van haar baasjes, waar zij nieuwe dingen mag leren en begeleiding zal krijgen. Een plekje waar zij zich veilig voelt en alle zorgen achter zich mag laten. Komt u gauw eens langs om in levende lijve kennis te maken met haar?


                                                  gereserveerd

Cordoba; een prachtig, zacht en tikje onzeker meisje van 3 jaar jong. Cordoba is een meisje dat al een heel leven achter zich heeft, zij heeft al pupjes gehad, is op straat gezet en gelukkig gevonden en heeft de laatste maanden van haar leven in een opvang in Spanje gewoond. Maar nu is het tij voor haar gekeerd en mocht zij mee naar Nederland, waar zij nu bij ons in de opvang is. En wij hopen dat zij snel een liefdevolle familie zal vinden die haar een heerlijke toekomst wil geven! Cordoba is een vreselijk zachtaardig meisje, zij heeft een hart van goud en is heel bescheiden. Zij vindt het eigenlijk heerlijk dat ze een knuffel krijgt, maar durft daar niet zomaar om te vragen. Maar met rust en zachtjes praten komt zij heel graag bij je en vindt het dan heerlijk om een knuffel in ontvangst te nemen. Cordoba kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Wij hebben de kattentest met haar nog niet kunnen doen helaas, maar kunnen dit zeker voor u organiseren. Cordoba is lief voor kinderen en ook voor vreemden al zal zij in de eerste instantie wat afstand houden. Cordoba trekt nog wel wat aan de riem, maar als je dan zelf rustig blijft, dan gaat ze heel goed op je letten en doet zij haar best om het goed te doen. Voor Cordoba zoeken wij een liefdevol thuis met lieve mensen die haar de tijd zullen geven om te wennen, die haar de ruimte geven en die begrijpen dat voor haar niet alles vanzelfsprekend is. Wij denken dat zij het beste op haar plaats is in een rustige familie waar zij wat tot rust kan komen, waar zij het vertrouwen weer terug kan vinden en waar zij oprecht gelukkig mag zijn. Dan krijgt u een lieve en erg dankbare dame in huis die heel erg haar best zal gaan doen! Komt u gauw eens langs om kennis met haar te maken?


                                                                                                  

Briso; een prachtige, sportieve, vrolijke Epagneul Breton van net 2 jaar jong! Briso is een heerlijke, sociale, vriendelijke, blije jongeman die op zoek is naar een heel fijn thuis waar hij gelukkig mag worden! Briso is een jongeman die in Spanje is gevonden en vervolgens een tijdje in een opvang aldaar heeft gewoond. En nu mocht hij mee naar Nederland, waar hem hopelijk een geweldige toekomst in het verschiet ligt! Briso kan al redelijk goed aan de riem lopen, maakt heel veel contact met je, vindt het heerlijk om bij je te zijn en doet erg zijn best. Briso kan het uitstekend vinden met alle andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed! Met katten kan hij het beslist niet vinden en daarom plaatsen wij hem ook niet in een gezin met katten. Briso is lief voor kinderen en ook voor alle vreemde mensen. Hij is heel blij als hij mensen ontmoet en zijn korte staartje maakt dan ook echt overuren. Briso mag graag spelen en nieuwe dingen leren, hij staat overal voor open en zou het heerlijk vinden om lieve mensen te vinden die lekker met hem gaan trainen, die hem nieuwe dingen leren en die hij trots mag maken! Briso is een jachthond en heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe baasjes natuurlijk wel rekening mee moeten houden. Hij is echt een geweldige knul en hij zou het geweldig vinden als u speciaal voor hem langs komt om wat beter kennis te maken! Hij gaat graag met u mee op een heerlijke wandeling! Komt u gauw?


                                            gereserveerd

Disco; de leukste, liefste en  vrolijkste hond die wij momenteel in de opvang hebben die net zijn 9e verjaardag heeft gevierd. Zijn verjaardagscadeau was dat hij mee mocht naar Nederland, na ruim anderhalf jaar in een Spaanse opvang te hebben gewoond. Disco is zo vreselijk lief en kan werkelijk met alles en iedereen opschieten. Hij kan het uitstekend vinden met andere honden, met katten, met vreemde mensen, met kinderen en hij vindt iedereen even leuk. Hij is zo vreselijk sociaal en wij weten zeker dat hij mensen ontzettend blij gaat maken met zijn komst! Disco komt dus uit Spanje, waar hij ruim anderhalf jaar geleden is gevonden. Hij heeft het soms heel zwaar gehad en heeft hierdoor ook een beschadigd linkeroog. Daar zit een litteken op en hij ziet hier geen 100% meer mee. Maar Disco vindt dat helemaal geen probleem en redt zich hier uitstekend mee! Voor Disco zoeken wij een liefdevolle familie waar hij meer dan welkom is. Lieve mensen die hem de tijd geven om aan zijn nieuwe leven te wennen, lieve mensen die er voor hem zullen zijn en die hem de rest van zijn leven gelukkig zullen maken. Hij vraagt niet zoveel, hij is heel bescheiden en een warme mand, een knuffel, lekkere wandelingen en lekker eten maken hem intens blij. Als u Disco adopteert, krijgt u een intens dankbare, vriendelijke, liefdevolle knul in huis die zijn gewicht in goud waard is! Komt u gauw langs om hem in levende lijve te ontmoeten?
Thor; een vreselijk lieve, aanhankelijke, speelse en leuke knul van net 5 jaar jong! Zoals u op zijn foto’s kan zien, hebben zijn vroegere baasjes geprobeerd een hele stoere hond van hem te maken en dachten dat door het afknippen van zijn oren dit zou lukken… Maar Thor heeft maar een heel klein hartje en is alles behalve stoer… Deze heerlijke jongeman is gevonden, op straat, in Spanje, hij was blijkbaar toch te lief… En een jaar lang heeft hij inmiddels in de opvang aldaar gewoond en heeft daar al van heel wat mensen hun hart gestolen. En nu was het zijn tijd om mee naar Nederland te komen, waar hem hopelijk snel een gouden mandje staat te wachten! Thor is een hele sociale hond, hij is redelijk bescheiden, knuffelt graag, speelt heel erg graag, is ontzettend sociaal met andere honden, vindt katten prima en hij is gewoon een heerlijke hond! Hij loopt redelijk aan de riem al zou dat wel iets bijgeschaafd mogen worden. Hij wil graag met je samenwerken en wij denken dat hij nog heel veel zal willen leren. Omdat wij niet weten of Thor opgegroeid is met kleine kinderen, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen onder de 12 jaar. Als u kleinere kinderen op bezoek krijgt, is dit echter geen enkel probleem voor hem. Wilt u deze lieve en vrolijke knul een kans geven zonder naar zijn verminkte oren te kijken maar rechtstreeks in zijn hart? Dan krijgt u een vrolijke, lieve en sociale knul in huis die erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens kennis met hem maken?
Chico; een prachtige knul van ruim 3 jaar jong die op zoek is naar werklustige mensen die met hem hun leven willen delen! Chico is een hond die vanaf dat hij 8 maanden was bij een gezin gewoond met nog 8 honden. Dit was in Spanje, waar hij was gevonden toen hij 8 maanden was. Hij kon gelukkig bij deze mensen terecht en heeft het daar best naar zijn zin gehad. Zij gingen heerlijke wandelingen met hem maken door de bergen, hij mocht daar lekker met de andere honden spelen en ravotten en hij heeft daar geleerd om ook alleen te zijn. Deze mensen werkten beiden en zodoende was Chico ook regelmatig alleen. Chico is in Spanje ruim 2 jaar op zoek geweest naar een nieuw huis, maar op de een of andere manier is dit niet gelukt. En daarom is hij nu in Nederland en wij denken dat hij mensen heel blij kan maken met zijn komst! Chico is een zelfstandige hond die heel goed weet wat hij wil. En daarom heeft hij ook echt baasjes nodig die hem daarin kunnen begeleiden. Mensen die consequent zijn, die hem leiding geven en die hem steunen. Hij is zeer slim en wil heel graag voor een koekje voor je werken. Chico is een hond die eigenlijk maar van 1 persoon houdt, hij doet hier alles voor en wil heel graag samen werken en dingen ondernemen. Voor hem is het heel lastig om zijn baasje te delen met iemand anders en daarom is het perfect voor Chico om iemand te vinden die alleen is. Dan is hij het meest gelukkig en blij. Chico is enthousiast naar alle mensen toe en vindt hun gezelschap heel prettig. Ook met andere honden kan Chico het uitstekend vinden al staat hij zeker wel zijn mannetje. Maar hij verstaat de hondentaal heel erg goed. Met katten heeft Chico geen chemie, hij kent ze niet en vindt ze ook niet leuk. Dus een thuis met katten is geen goede optie voor Chico. Ook plaatsen wij Chico liever niet in een gezin met kinderen. Hij is hier niet mee opgegroeid en omdat hij duidelijke leiding nodig heeft lijkt dit ons niet erg handig. Wij denken dat het voor Chico erg leuk zal zijn om een cursus met zijn nieuwe baasjes te volgen zodat hij nog veel meer kan leren dan dat hij nu al weet. Hij is een heerlijke kameraad voor mensen die ervaring hebben met honden en die heel graag met hem hun leven willen delen. Chico kan uitstekend in de bench en kan ook prima een poosje alleen thuis blijven. Komt u gauw eens kennis maken met deze heerlijke jongen??
                                        gereserveerd

Cassidy; een schitterende, gespierde, energieke en vreselijk lieve knul van 8 maanden jong! Cassidy is een vrolijke knul, heeft veel energie, is heel leergierig, maakt veel contact met je en wil graag veel voor je doen! Het leuke van Cassidy is dat hij het eigenlijk met iedereen en alles heel goed kan vinden en hij geniet van ieder moment van de dag! Cassidy komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij als klein pupje is gevonden. Hij werd daar liefdevol opgevangen in een gastgezin en vond al snel een fijn huis in Duitsland. Daar heeft hij alles geleerd, hij is namelijk zindelijk, kan even alleen thuis blijven, kent al een heel aantal commando’s, kan keurig aan de riem lopen en kent het leven in een huis dus prima. Helaas ging zijn vrouwtje werken en was het niet mogelijk voor deze mensen om hem dat fijne plekje te bieden wat hij zo nodig heeft. En zodoende is hij nu bij ons in de opvang waar wij hem ook erg leuk vinden! Cassidy is altijd vrolijk, wil heel graag met je op pad, is vreselijk sociaal met andere honden, vindt katten prima, is lief voor alle nieuwe mensen die hij ontmoet en tja, wij kunnen eigenlijk niets verzinnen wat niet leuk aan hem is. Cassidy is een podenco en hij heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe familie rekening mee moet houden. Het fijne van hem is wel dat hij je in de gaten houdt, maar als hij iets ziet of ruikt, dan gaat hij hier wel achteraan… Verder zou Cassidy in zijn enthousiasme een klein kindje omver kunnen lopen, hij is vreselijk lief voor kinderen, maar hij kan ook onstuimig zijn. Daarom denken wij niet dat het handig is om hem in een gezin met hele kleine kindjes te plaatsen, kinderen die wat groter zijn is geen enkel probleem. Tja, Cassidy is gewoon een heerlijke hond die heel graag weer een eigen familie wil hebben waar hij van kan houden en van kan genieten! Komt u gauw eens kennis maken met deze ongelooflijk leuke hond?


                                   

Merlin; een mooie, attente, slimme en fijne gozer van 5 jaar jong! Merlin is een bijzondere verschijning, in de eerste instantie lijkt hij best heel groot, maar hij staat vrij laag op zijn poten wat hem toch een bijzonder uiterlijk geeft. En zijn oren zijn afgeknipt, een ding uit zijn verleden… Dus al met al ziet Merlin er heel apart uit, maar wij zijn de enigen die dat opvalt, Merlin zelf heeft hier gelukkig totaal geen last van, hij vindt zichzelf prima zoals hij is. En hij heeft groot gelijk! Merlin is een kerel die erg geniet van zijn leven, heel erg intelligent is, een tikje eigenwijs is en eigenlijk gewoon duidelijke baasjes zoekt. Als je met Merlin gaat wandelen gaat hij direct aan de riem trekken en gaat kijken of je dat oké vindt. Als je dan de leiding overneemt van hem, dan heeft hij ineens alle respect en doet hij werkelijk alles voor je en is dan helemaal op je gericht! Dat maakt dat Merlin baasjes nodig heeft die hem leiding geven, die duidelijk zijn en die hem op waarde schatten. Merlin komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Dat hij geen leuk leven heeft gehad was duidelijk, zeker gezien het feit dat iemand zijn oren heeft afgeknipt. Maar Merlin heeft hier geen last meer van, hij maakt van iedere dag een mooie dag en dat is een prachtige eigenschap van hem! Merlin kan het uitstekend vinden met alle andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Met katten kan hij het niet zo goed vinden en hij wil achter ze aan. Daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Merlin heeft dus de duidelijkheid nodig van zijn nieuwe baasjes en dat maakt dat wij hem niet in een gezin met kinderen plaatsen. Kinderen kunnen hem deze duidelijkheid natuurlijk niet geven. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij zal lief voor ze zijn! Merlin zoekt lieve mensen die hem begrijpen, die helemaal voor hem willen gaan en die actief met hem gaan trainen en met hem op pad gaan! Dan krijgt u een hele trouwe, fijne en zuivere hond die volledig voor u zal gaan! Komt u gauw eens kennismaken met deze spetter? Hij heet u alvast van harte welkom! 

Rizla; een bijzonder mooie dame van ruim 5 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Rizla kwam samen met een andere hond bij ons in de opvang. Omdat deze andere hond niet alleen kon zijn, hebben wij geprobeerd om ze samen te plaatsen. Maar inmiddels heeft haar maatje een nieuw thuis gevonden en zit Rizla nog bij ons in de opvang. Rizla vindt het geen probleem om alleen thuis te blijven en zij kan dus prima alleen blijven. Rizla is een mooie hond om te zien, vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, is graag onder de mensen en zij is echt heel sociaal naar vreemde mensen en is gek op kinderen. Ook mag Rizla graag lekker in een warme mand liggen en lekker uitrusten. Rizla is bij ons in de opvang gekomen omdat haar baasje allergisch was voor honden. Met heel veel pijn in het hart hebben deze mensen afscheid van haar en haar maatje moeten nemen, maar na al die jaren zo ziek te zijn geweest door de allergie, was dit niet meer te doen. Rizla is een dame die niet altijd gecharmeerd is van andere honden. Zij heeft zo haar voorkeuren en zij is dan ook dominant naar andere honden. Als honden dit begrijpen en het accepteren, dan is er niets aan de hand. Maar als andere honden dit niet begrijpen, dan is Rizla een pittige dame. En dat is natuurlijk niet altijd even handig. Haar vorige baasjes lieten Rizla uit met een muilkorf om. Dit is zij gewend en dat vindt zij geen enkel probleem. Dus dit is iets waar haar nieuwe baasjes rekening mee moeten houden. Ook met katten kan Rizla het niet zo goed vinden dus een nieuw huis met katten is ook geen optie voor haar. Met kinderen kan zij het dus wel uitstekend vinden en zij zal haar leven geven voor haar familie. Rizla is gewoon een bijzondere hond met een grote wens op een fijne plek in haar leven, een plek waar zij oud mag worden. Wilt u eens kennis maken met deze dame, wees dan van harte welkom om haar in levende lijve te ontmoeten. 


                    
Feliks is een grote jongen die op zoek is naar mensen die hem een fijn thuis kunnen bieden. Feliks is als pupje in een opvang in Spanje terecht gekomen en heeft daar een aantal maanden gewoond. En toen mocht hij mee naar Nederland, waar wij kennis met hem hebben gemaakt!  Feliks is een redelijk rustige hond, hij kan keurig aan de riem lopen, kijkt even de kat uit de boom bij nieuwe dingen en is best heel tevreden. Feliks heeft mastin bloed door zijn aderen stromen en dat maakt dat hij werkelijk alles voor zijn baasjes zal doen en erg trouw is!  Feliks moet natuurlijk nog een aantal dingen leren, maar dat wil hij ontzettend graag. Met een rustige en vriendelijke aanpak wil hij alles voor je doen en ook een koekje doet wonderen bij deze jongeman! Omdat Feliks zo groot is en hij zelf nog een aantal dingen moet leren, plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Hij heeft nu structuur, duidelijkheid en leiding nodig en dat kunnen jonge kinderen hem nog niet geven. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Als u kleine kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij is erg vriendelijk voor ze. Feliks is gewoon een geweldige hond, heel vrolijk, heel lief en wil niets liever dan zijn best doen voor zijn nieuwe familie! Dus wij zoeken hele lieve mensen die hem een fijne toekomst willen bieden, die voor hem willen gaan en die hem dat ene gouden mandje zo graag willen geven! Komt u eens een keertje kennis maken met deze heerlijke jongen?Lucy; een heerlijke, enthousiaste, mooie en blije dame van10 jaar jong!! Lucy is een leukerd om te zien, zij is altijd blij om bij je te zijn en wil heel graag aandacht. Zij heeft echter al een heel leven achter zich en zoekt nu een fijn thuis waar zij voor altijd mag blijven! Lucy komt uit Roemenië, waar zij ooit is gevonden. Zij is vervolgens opgevangen in een asiel aldaar en heeft daar heel lang tussen de 150 en 200 honden moeten wonen. Daar heeft zij het moeilijk gehad… Zij heeft daar slechte voeding gehad en kwam in Nederland aan met een huidprobleem. Maar zij is inmiddels helemaal herstelt, ze heeft een prachtige vacht terug gekregen, zij is mooi op gewicht en zij is heel gelukkig!! Wij hebben Lucy hier leren kennen als een dametje dat heel gelukkig is met weinig. Zij vindt het heerlijk om in een lekkere mand te liggen, zij is zielsblij met haar eten en koekjes, zij wil graag spelen en als zij een bepaalde hond leuk vindt, dan wil zij hier ook graag mee spelen. Lucy laat ook zien dat zij ook een dame is die de grenzen af en toe op wil zoeken. Zij kijkt altijd even tot hoever zij kan gaan, soms bij mensen en vooral bij andere honden. Zij is echt een leiderstype bij andere honden en zij accepteert niet zomaar iedere hond in haar buurt! Voor Lucy zoeken wij een stabiel thuis, een plekje waar zij gelukkig mag zijn, waar er duidelijkheid heerst, waar zij een lekkere mand heeft en voldoende aandacht! Zij heeft mensen nodig die de regels in huis altijd zullen volhouden, die steeds weer aan haar vertellen hoe het ook weer was en die haar gelukkig kunnen maken! Lucy kan dus niet altijd even goed met andere honden overweg, maar vindt zij een hond erg leuk, dan wil zij graag spelen. Ook kan Lucy prima een poosje alleen thuis blijven en is ze soms echt lui. Lekker slapen vindt zij super! Met katten heeft Lucy geen chemie en zij zal hier graag achteraan rennen… En dat is natuurlijk niet leuk voor de kat. Dus een nieuwe plek waar ook katten wonen is eigenlijk geen optie voor haar. Met kinderen is Lucy best lomp en daarom denken wij niet dat het handig is dat zij in een gezin met kleine kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 12 jaar is echter geen enkel probleem voor haar! Tja, Lucy is heel erg leuk en vrolijk en wij weten zeker dat zij iemand zielsgelukkig kan maken met haar vrolijke karakter! Komt u gauw eens kennis maken met deze schat? Zij wil zo graag een ‘normaal’ leven hebben, samen met u!!