Terug Home

Honden

          Carlos; een plaatje van een hond van 4 jaar jong die op zoek is naar een plekje wat hij zijn thuis mag noemen! Carlos lijkt veel op een labrador, maar dat is hij niet helemaal… Maar dat maakt natuurlijk ook helemaal niet uit, maar dan heeft u een beetje een idee van zijn formaat. Carlos is een leuke, lieve, zachtaardige en sociale gozer die al een heel leven achter zich heeft. Carlos is als jonge hond aan het hek van een opvang in Spanje vastgebonden, achtergelaten door zijn eigenaren… Hij zat dus al bijna 4 jaar in de opvang aldaar en nog nooit heeft iemand hem geadopteerd. En toen wij deze lieve jongen zagen op een filmpje hebben wij volmondig JA tegen hem gezegd. Hij was meer dan welkom om hier te komen en wij zijn ervan overtuigd dat hij een heel fijn thuis gaat vinden bij mensen die hij dan weer heel erg blij gaat maken! Carlos is een hele fijne hond, hij is erg lief, wil graag bij je komen knuffelen, gaat graag op zijn rug liggen zodat wij zijn buik kunnen aaien en hij vindt het ongelooflijk gezellig om onder de mensen te zijn! Ook kan Carlos echt keurig aan de riem lopen, wil graag bij je in de buurt zijn, maakt heel veel contact met je en wil heel graag nieuwe dingen leren! Hij kan het uitstekend vinden met alle andere honden en heeft alle respect naar ze. Hij wordt wat onzeker van katten, hij begrijpt helemaal niets van ze. Wij denken dat als u een zelfverzekerde kat heeft, hij daar prima mee zou kunnen samen wonen. Carlos is lief voor kinderen en vindt het gezellig dat zij er ook zijn. Maar Carlos heeft honger gehad en wil zijn eten heel graag heel snel opeten… En dat is de reden waarom wij hem liever niet in een heel jong gezin willen plaatsen. Bij kinderen die begrijpen dat het eten van Carlos echt voor Carlos is, dan is dit geen enkel probleem. Carlos moet natuurlijk wennen aan een nieuw leven bij lieve mensen thuis, maar hij is meer dan bereid zijn best hiervoor te doen. Hij moet wennen en heeft hiervoor natuurlijk tijd nodig. Hij zal nieuwe dingen moeten leren, maar dat wil hij graag! Tja, Carlos is gewoon een ontzettend leuke gozer die mensen ontzettend gelukkig gaat maken met zijn komst! Komt u gauw eens kennis met dit prachtige mannetje maken? Hij wil u heel graag leren kennen! 

Ginni; een plaatje van een Duitse herder van bijna 3 jaar! Ginni is een bijzonder meisje met een heel zacht hart en lieve ogen, maar ook een tikje onzeker en zoekende… Ginni komt uit Spanje, waar zij door een baas werd verwaarloosd… Zij was niet meer gezond en de opvang waar zij toen welkom was is met deze baas in gesprek gegaan en heeft voorgesteld haar te behandelen. Hij is akkoord gegaan en wilde haar niet meer terug… Een geluk voor deze trouwe dame, zij was welkom in de opvang en kreeg alle zorg die zij had ontbeerd. En daar heeft zij lange tijd gewoond tot het tijd was dat deze kanjer mee mocht naar Nederland, naar onze opvang. En wij mogen haar nu gaan helpen een heel fijn thuis te vinden! Ginni is dus een hele zachte hond, zij zoekt heel veel steun bij je, wil heel graag contact met je maken en wil het erg graag goed doen. Zij blijft heel graag bij je en lijkt bijna te vragen wat zij voor je moet doen. Zo vertederend want zij is aan de andere kant ook best onzeker en het lijkt bijna alsof zij verwacht dat zij het toch niet goed doet. Zij heeft dus iemand nodig die haar zal leren hoe het is dat een baasje trots op haar is en dat zij het wel degelijk goed doet! Ginni kent de hondentaal uitstekend en is zelf een dominante dame. Zij weet heel goed hoe de regels zijn en zij staat onder de honden gewoon hoog in rangorde. En dat mag, zij is heel eerlijk en zuiver, maar ook duidelijk. Het lijkt ons niet verstandig Ginni te plaatsen in een gezin waar nog een dominantie teef woont, dat gaat gewoon niet werken samen. Ginni heeft totaal geen interesse in katten, het lijkt haast alsof zij ze kent. Maar zeker weten wij dit natuurlijk niet. Ginni is vriendelijk voor alle mensen, ook voor kinderen. Maar wij plaatsen Ginni niet in een gezin met jonge kinderen. Zij kan dit nog niet aan, zij heeft zelf tijd nodig om vertrouwen te krijgen, om geestelijk te groeien en om weer dapper te worden. Ginni zoekt mensen die haar de tijd geven om te wennen, die trots op haar zullen zijn en die haar een veilige en liefdevolle omgeving willen geven. Mensen die haar nieuwe dingen gaan leren, mensen die met haar de toekomst in willen stappen. Zij zal ongelooflijk haar best gaan doen, dat is een ding wat zeker is! Komt u gauw eens langs om deze bijzondere dame in levende lijve te ontmoeten? U zult verstelt zijn van haar! 

Harold; een prachtige, hele lieve en vriendelijke knul van bijna 2 jaar jong! Harold wordt ook wel liefkozend Harry genoemd en dat vindt deze kanjer natuurlijk helemaal prima! Harold is een duitse staande langhaar of heeft hier gewoon ongelooflijk veel van weg. Hij is in ieder geval een jachthond en wel een hele knappe! En natuurlijk heeft hij een jachtinstinct! Harold komt uit Spanje, waar hij achtergelaten is in een opvang aldaar. Hij heeft hiervoor dus een eigenaar gehad en kent al een heleboel dingen! Harold heeft een vreselijk lief en zachtaardig karakter. Hij is de liefste en ligt het liefst op zijn rug zodat wij zijn buikje kunnen aaien. Dan blijft hij heel stil liggen en is de gelukkigste hond op aarde! Hij is ook niet vies van een knuffel en hij is gewoon echt een leuke hond. Hij maakt heel veel contact met je, wil heel graag samenwerken en hij is ontzettend sociaal en wat onderdanig. Hij is soms wat onstuimig aan de riem, maar hij doet erg zijn best om het goed te doen, dat is echt heel schattig van hem. Harold kan het uitstekend vinden met andere honden en hij begrijpt de hondentaal heel erg goed. Met katten kan Harold het niet zo goed vinden en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Harold is lief voor alle mensen, groot en klein en is op zoek naar een heel fijn thuis waar hij weer gelukkig mag worden. Harold heeft dus een jachtinstinct en daar moeten zijn nieuwe baasjes natuurlijk wel rekening mee houden. Verder wil deze jongeman heel graag dingen leren en nieuwe dingen ondernemen. Hij staat er helemaal voor open om samen met u te gaan genieten van een nieuw leven en een nieuwe toekomst! Komt u gauw eens langs voor een kennismaking en een fijne wandeling met hem? Hij kan niet wachten om u te ontmoeten! 

Kipling; een fantastische, vriendelijke, lieve en zachtaardige knul van ruim 3 jaar jong! Kipling is een jongeman die nog nooit een thuis heeft gehad en daar nu dringend naar op zoek is. Hij komt namelijk uit Spanje, waar hij de afgelopen 3 jaar in een opvang heeft gewoond… Hoe verdrietig is dit toch, zeker gezien zijn karakter. Hij is namelijk een ongelooflijk zachtaardige en vriendelijke hond die echt een fantastisch kameraadje kan zijn van iemand! Kipling is daar in de opvang terecht gekomen toen hij pas 6 maanden was en sinds kort is hij bij ons. In de opvang aldaar had hij natuurlijk aandacht van de lieve vrijwilligers, maar een eigen huis is altijd zijn grote droom geweest. En wij hopen dat deze droom gauw verwezenlijkt word! Kipling kan uitstekend aan de riem lopen en maakt onderweg heel veel contact met je. Hij wil het liefst heel dicht bij je in de buurt zijn en wil eigenlijk gewoon het liefst heel veel met je knuffelen. Hij vindt het wat spannend als je hem vasthoudt, maar accepteert dit wel. Als hij de kans krijgt om in je armen te kruipen, dan doet hij dit echter wel direct. Kipling kan het prima vinden met alle andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Met katten weet hij het nog niet zo goed. Hij vindt ze maar een beetje raar en weet eigenlijk niet zo goed wat hij met ze aan moet. Daarom plaatsen wij hem liever niet in een gezin met katten. Omdat Kipling het spannend vindt om vastgepakt te worden, plaatsen wij hem liever niet in een gezin met kinderen onder de 12 jaar. Kinderen willen natuurlijk graag knuffelen met hem, maar hij moet daar wel aan toe zijn. Daarom lijkt het ons verstandiger om hem bij iets oudere kinderen te plaatsen die snappen dat Kipling hier nog even aan moet wennen. Verder is Kipling lief voor iedereen, dus ook voor kinderen. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem voor deze jongeman. Kipling zoekt lieve mensen die hem de tijd geven om te wennen, die hem een veilig thuis willen geven en hem willen laten wennen aan een leven met wandelingen, heel veel liefde speciaal voor hem, een warme mand en een eigen familie. Dan zal hij intens dankbaar zijn en heel erg gaan genieten, dat weten wij zeker! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere hond?

Casper; een heerlijk, leuk, vrolijk, sociaal en zachtaardig mannetje van 9 maanden jong! Casper is een geweldig hondje, hij is niet zo groot, is heel speels, is gek op mensen en hij zoekt een liefdevol thuis waar hij heel gelukkig mag worden. Casper komt uit Spanje en is gevonden toen hij nog een heel klein knulletje was. Hij en zijn broertjes zouden op jonge leeftijd al bij ons komen en alles was geregeld. Maar helaas, Casper kreeg een ongelukje waardoor hij zijn achterpootje brak… Zijn broertjes gingen mee naar Nederland, maar Casper moest daar blijven voor de operatie en revalidatie. Hij werd liefdevol opgevangen door een pleeggezin die hem helemaal hebben verzorgd, die hem hebben gesteund en hem door deze moeilijke periode hebben heen geholpen. Casper kreeg alles wat nodig was en dit gezin is ongelooflijk gek op dit kleine mannetje geworden! En dat kunnen wij ons helemaal voorstellen want leuk is hij! Casper is inmiddels helemaal genezen, kan ontzettend hard rennen, loopt keurig aan de riem, speelt heel erg graag, knuffelt als de beste en hij is een heerlijke en tevreden jochie dat heel graag weer bij een familie wil horen! Casper kan het uitstekend vinden met andere honden, heeft respect voor katten maar vindt het ook erg leuk om met ze te spelen. Dus als hij in een gezin met katten komt te wonen, moet dat wel een zelfverzekerde kat zijn. Verder is Casper gek op kinderen en zou het geweldig vinden om in een gezin te komen wonen. Casper kent het leven in een huis en is gewoon een heerlijk jochie! Wilt u deze jongeman eens in levende lijve ontmoeten? Wees van harte welkom in de opvang! 

Jimmy; een vrolijk gozertje van 7 maanden jong met heel veel zin in zijn toekomst! Jimmy is een heel erg blij jochie, vindt iedereen en alles even leuk, wil graag genieten van iedere nieuwe dag en zoekt daar een familie bij die dat met hem samen wil gaan doen! Jimmy komt uit Spanje, waar hij als klein knulletje van 4 maanden over straat liep, helemaal alleen… Gelukkig werd hij direct opgevangen in een gastgezin en daar heeft hij de afgelopen maanden gewoond. En nu is hij bij ons en is hij op zoek naar een familie die hem met open armen zal ontvangen! Jimmy is dus een vrolijk mannetje, hij heeft veel energie en wil heel graag nieuwe dingen leren. Hij is gek op eten en kan hiermee heel goed getraind worden. Jimmy kent de hondentaal uitstekend en kan het met alle andere honden heel goed vinden. Ook heeft Jimmy respect voor katten en zou samen kunnen leven met een kat. Ook voor kinderen is hij lief, maar soms ook onstuimig, dat is wel iets waar even rekening mee moet worden gehouden. Verder moet Jimmy natuurlijk wennen aan zijn nieuwe leven, maar hij wil niets liever! Komt u gauw eens kennis maken met dit  heerlijke mannetje? Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven! 

Sunny; een bijzonder meisje met een heel bijzonder verleden van 3 jaar jong die een heel warm thuis zoekt! Sunny is een meisje dat niet zo groot is, lief is, erg van knuffelen houdt, die het leuk vindt om te spelen en die voor de eerste keer in haar leven een eigen familie zoekt. Sunny komt uit India, waar zij haar hele leven op straat heeft geleefd. Sunny werd verzorgd op straat en een Nederlands gezin die daar destijds woonde, heeft zich het lot van deze dame aangetrokken. Zij hebben haar verzorgd, zij hebben haar te eten gegeven, zij hebben Sunny leren kennen als een vreselijk lieve dame die het moeilijk had op straat. Sunny werd weggetrapt door de mensen op straat, de andere honden die daar op straat leefden joegen haar ook weg… Sunny is gewoon te zachtaardig om op straat te kunnen overleven. En daarom is Sunny van de straat gehaald en mocht zij mee naar Nederland, waar zij nu bij ons in de opvang is en wij haar mogen helpen een heel fijn thuis te vinden! Sunny hebben wij leren kennen als een vriendelijk, wat verlegen, zachtaardig meisje dat heel graag bij je wil zijn, heel graag wil knuffelen en het heerlijk vindt om mensen om zich heen te hebben. Zij loopt keurig aan de riem met je mee, komt graag bij je, kan het uitstekend vinden met andere honden en zoekt een fijn thuis waar zij meer dan welkom is. Sunny kan het niet zo goed vinden met katten, dat is zij dan ook niet gewend en daarom lijkt het ons niet handig om Sunny in een gezin met katten te plaatsen. Sunny is een meisje dat snel haar vertrouwen aan je geeft. Zij vindt het alleen spannend als je haar ineens wil vastpakken of ineens om haar heen hangt voor een knuffel. Zij heeft waarschijnlijk geleerd dat mensen niet zo lief voor haar waren… En daarom zoeken wij lieve mensen voor haar die haar rustig de tijd geven om te wennen, die haar bij hun laten komen om te knuffelen, die zachtjes met haar zijn. Want als je lief voor haar bent, dan komt zij direct bij je voor een knuffel. Dit zachtaardige en vriendelijke meisje heeft een klein hartje van goud wat hier en daar een deukje heeft. Maar die deukjes zijn uit te deuken, dat weten wij zeker. Als zij het vertrouwen heeft, dan laat zij dat nooit meer los! Sunny is lief voor kinderen al zou zij ook kunnen schrikken als kinderen onverwachts een knuffel willen geven. Daarom plaatsen wij haar liever niet in een gezin met te jonge kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar is geen enkel probleem voor haar. En het is natuurlijk geen probleem als u kinderen op bezoek krijgt. Sunny is dus een heel bijzonder meisje dat heel graag haar eigen familie wil hebben die van haar houden en die haar even de tijd geven om gelukkig te worden. Komt u gauw eens kennis met haar maken?

Daisy; een prachtige, lieve, grappige en zachtaardige lieverd van 2 jaar jong! Daisy komt uit India, waar zij in de eerste instantie op straat leefde… En daar had zij het ontzettend moeilijk. Gelukkig werd zij van de straat gehaald toen zij nare wonden op haar lichaam had die nodig verzorgd moesten worden. En toen haar wonden werden verzorgd, bleek dat Daisy een ongelooflijk zachtaardige en leuke hond was. En zodoende hebben de mensen daar besloten dat Daisy niet meer terug de straat op hoefde, zij zou een familie ontzettend blij gaan maken met haar komst, dat was zeker! Daisy kwam in een pleeggezin te wonen waar ze vol lof over haar zijn. Daisy is altijd blij om bij je te zijn, klaagt nooit, is altijd tevreden en geniet van alles om haar heen. En ook wij zien dat Daisy een heerlijke hond is. Zij is ontzettend gek op mensen, wil niets liever dan bij je zijn, wil graag knuffelen en zij kan al heel goed pootjes geven! Daarnaast is Daisy geweldig met andere honden, zij kan werkelijk met alle andere honden goed opschieten. Met katten heeft zij geen klik en daarom kan zij ook niet in een gezin met katten komen te leven. Daisy kan het prima vinden met kinderen en zou prima in een gezin kunnen komen wonen. Daisy kan keurig aan de riem lopen, vindt het heerlijk om te gaan wandelen en geniet met volle teugen van iedere dag. Voor haar zoeken wij lieve mensen die haar even de tijd geven om te wennen, die met haar de toekomst in willen stappen en die haar gelukkig willen maken. Dan zal zij iedere dag blij en gelukkig zijn en kunt u ontzettend genieten van haar heerlijke vrolijke koppie! Komt u eens langs om kennis met haar te maken?

Donna; een werkelijke schoonheid van net 2 jaar jong die op zoek is naar een fijn thuis! Donna is een grote dame, een kruising van een mastin espagnol met mogelijk een poolhond type hond… Helemaal duidelijk is het niet, maar dat zij een echte schoonheid is, dat moge duidelijk zijn. Donna komt uit Spanje, waar zij afgelopen april vastgebonden aan een hek is achtergelaten door haar eigenaren… En vanaf dat moment heeft zij in een opvang aldaar gewoond. Maar nu hebben wij haar welkom geheten in Nederland en mogen wij helpen zoeken naar een heel fijn thuis voor haar! Donna is een ontzettend zachtaardige en vriendelijke dame, zij heeft heel veel respect voor mensen, wil graag knuffelen en is echt een lieve meid. Zij vindt het heerlijk om bij je te zijn en samen met je op pad te gaan. Zij kan redelijk goed aan de riem lopen en lijkt veel dingen te begrijpen. Maar Donna heeft ook zeker een stukje zelfstandigheid in zich, wat absoluut bij haar ras past. Donna kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Met katten kan Donna het niet heel goed vinden. Zij heeft wel respect voor ze als ze blijven zitten, maar als ze wegrennen, dan gaat zij hier direct achteraan. Een gezin met katten lijkt ons dan ook niet een heel goed idee. Donna is lief voor kinderen, maar omdat wij niet weten of zij met kinderen is opgegroeid, plaatsen wij haar liever niet in een gezin met jonge kinderen. Kinderen vanaf 16 jaar moet geen enkel probleem zijn en het is ook geen probleem als u kinderen op bezoek krijgt. Donna zoekt lieve mensen die haar even de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven, die haar met liefde zullen omarmen en die haar een heel fijn en veilig thuis willen bieden. U krijgt dat een heel erg trouwe en zachtaardige dame die heel erg haar best zal gaan doen voor u! Komt u gauw eens langs om kennis met haar te maken?

Luna; een plaatje van een hond van net 1 jaar jong die op zoek is naar leuke en actieve mensen die heerlijk gaan werken met deze schoonheid! Luna is een kruising Tervurense herder. Luna komt oorspronkelijk uit Spanje, waar zij als pup werd gevonden op straat… Vervolgens vond zij een nieuw thuis in Duitsland en haar toekomst leek zeker te zijn. Maar helaas, haar baasjes hadden niet verwacht dat er zoveel met haar moest worden gedaan. Luna wil namelijk graag veel nieuwe dingen leren, veel ondernemen en ontdekken en heeft daar mensen voor nodig die dat ook willen. Mensen die heel graag met haar willen werken, die haar alles willen leren wat nodig is en die snappen dat Luna het in zich heeft om actief bezig te zijn! Luna is in de eerste instantie wat onstuimig en trekt dan aan de riem. Maar als je duidelijk naar haar bent en haar sturing geeft, dan wordt zij rustig en begrijpt dan dat er wat van haar wordt verwacht. Het samenwerken is voor haar dus heel erg belangrijk en dat wil zij dan ook heel graag. Luna begrijpt de hondentaal uitstekend en vindt andere honden erg leuk. Ook hierin is zij wat onstuimig, maar als een andere hond dan duidelijk is, dan is dat voor haar ook een signaal om rustiger te doen. Met katten kan Luna het niet vinden, zij wil hier graag achteraan en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met katten. Luna is een meisje dat wij liever niet in een gezin met kinderen willen plaatsen. Zij moet zelf nog zoveel leren en heeft daar mensen voor nodig die dat begrijpen en die hier helemaal voor willen gaan. Zij is wel lief voor kinderen, maar omdat zij nog zo onstuimig is en zelf even de tijd nodig heeft om alles te leren, plaatsen wij haar niet bij kinderen. Luna heeft gewoon mensen nodig die haar begrijpen, die duidelijk zijn, die consequent zijn en die met haar willen gaan werken en haar lekker actief bezig zullen houden. Dan krijgt u een open, trouwe en leuke hond die heel erg haar best zal gaan doen! Komt u gauw eens langs om haar in levende lijve te ontmoeten?

Paco is een lieve rustige hond die vooral buiten de grootste pias is. Hij ziet elke andere hond als speelmaatje en gaat overal met de grootste joligheid op af.

Als een andere hond daar niet van gediend is trekt Paco zich meteen terug en hij heeft bij mij nog nooit problemen met andere honden gegeven.

Katten vind hij reuze interessant. Eigen katten vind hij prima, ligt hij samen mee in de mand en speelt hij leuk mee. Een gevonden kitten werd zelfs fanatiek geadopteerd door Paco en werd van kop tot kont gepoetst, erg schattig. Katten buiten op straat wil hij graag naar toe, niet om ze iets te doen, maar wel om mee te spelen. Hij gaat er dan eromheen staan springen, uitdagen, wat hij van mij niet mag, want als de kat vlucht wordt het spelletje te leuk en wil hij er toch graag achteraan.

Paco heeft geen groot vertrouwen in vreemden en gaat deze dan ook liever wat uit de weg, vooral mannen en kinderen. Als hij onbekenden echter wat vaker heeft gezien ontdooit hij en wordt hij enthousiast. Het vertrouwen moet eerst gewonnen worden.

Het enige wat hij echt doodeng vindt zijn kleine kinderen. en daar vertrouw ik hem niet mee. Grotere kinderen (denk vanaf 10 jaar) die in eerste instantie rustig met hem omgaan, zullen hem uiteindelijk wel voor zich winnen.

Paco is gewend tijdens mijn werk alleen thuis te blijven samen met de katjes. In het begin was dat in zijn bench maar inmiddels is hij los in huis met zijn speelgoedjes en dat gaat goed.

Met de auto neem ik hem overal mee naartoe, rondje bos, vrienden (met of zonder honden), restaurant, het kan allemaal...hij is goed af te leggen en gedraagt zich keurig.


Hij kent de commando's zit, af, blijf, wachten, naast en hier en ik heb hem buiten eigenlijk alleen bij verkeer aangelijnd. Hij rent van voor naar achter maar is goed op afstand te 'besturen', moet soms even nadenken of hij direct zal reageren maar voor een Podenco schijnt dat redelijk normaal te zijn. In het bos is hij ook los en loopt voor me uit waarbij ik hem goed in de gaten houd, want een konijn is wel aanleiding tot erachteraan gaan. Gelukkig is hij met een stevige stem op dat moment goed te corrigeren en hij is me nooit ontglipt. Wel heb ik hem geleerd om niet van de paden af te gaan om te voorkomen dat hij gaat struinen en dan dus wel gaat jagen.


Pepe; een prachtig, klein, dapper en vrolijk kereltje van bijna 8 jaar! Pepe is een leuk knulletje die heel erg leuk is, graag bij je is, graag met je knuffelt en die iedere dag weer geniet van zijn leven! Pepe komt uit Spanje, waar hij in de opvang werd achtergelaten… Omdat hij zo klein is, het zou koud aan het worden is in Spanje en hij al wat ouder is zagen wij een noodoproep voor dit kereltje. Hij zou het zo moeilijk krijgen de komende winter, kan zich niet redden tegenover de grote honden en het zou zo fijn zijn als hij een eigen mandje zou krijgen. En toen wij in zijn prachtige bruine oogjes keken, konden wij niet anders dan hem die kans geven! En nu is hij bij ons en hij is een ontzettend leuk mannetje! Pepe is graag bij je, wil graag lekkere wandelingen met je maken en loopt redelijk goed aan de riem. Hij is gek op aandacht, wil graag spelen en wij denken dat hij mensen erg blij gaat maken met zijn komst. Pepe kan het prima vinden met andere honden, vind katten heel normaal, is lief voor ieder mens en wij denken dat hij op veel plekken erg gelukkig zal zijn. Voor Pepe hopen wij een heel fijn plekje te vinden waar hij rustig mag wennen, waar hij welkom is en waar hij de rest van zijn leven lekker mag blijven! Komt u gauw eens kennis maken met dit leuke ventje?

Ienito; een werkelijk prachtige, bijzondere en vreselijk lieve knul van bijna 3 jaar jong! Ienito is een geweldige hond, heel erg slim met een enorme wil om te werken. Wij denken dat er een australian shepherd in zijn voorvaderen zit. Hij heeft het in zich om te werken, is wendbaar en enorm op je gericht, allemaal prachtige eigenschappen! Ienito komt uit Spanje, waar hij is gevonden op straat… Gelukkig is hij liefdevol opgevangen in de opvang aldaar en heeft daar de laatste maanden gewoond. En nu mocht hij mee naar Nederland, waar hem hopelijk een gouden mandje staat te wachten! Ienito is een hond die dus heel graag voor je wil werken en wij denken dat hij werkelijk alles onder de knie kan krijgen. Een cursus zou geweldig voor hem zijn en wij denken dat hij hier heel erg zijn best voor zal doen. Ienito is een erg sociale hond, hij is gek op mensen, is vreselijk leuk met andere honden en begrijpt andere honden uitstekend. Met katten heeft hij helemaal niets en daarom kunnen wij deze knapperd niet in een gezin met katten gaan plaatsen. Ienito is lief voor kinderen, maar omdat wij niet weten of hij met kinderen is opgegroeid, plaatsen wij hem liever niet in een gezin met kinderen onder de 12 jaar. Voor Ienito zoeken wij een fijn thuis waar hij mag gaan werken met zijn nieuwe baasjes, waar hij veel kan leren, waar hij de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe leven en waar hij gelukkig mag worden. U krijgt dan een enorm trouwe hond die graag aan uw zijde zal zijn en die heel erg zijn best voor u zal doen! Komt u gauw eens kennis maken met deze geweldige jongeman? Hij gaat graag een fijne wandeling met u maken! 

Tex; een vrolijk, energiek, grappig, speels en mooi knulletje van ruim 1 jaar jong! Tex is een heel slim mannetje, een terriër met karakter, een knulletje dat nog het e.e.a. moet leren en daar heel veel zin in heeft! Tex komt uit Spanje, waar hij als klein ventje gevonden is op straat… Hij is gelukkig gevonden en was welkom in de opvang aldaar. Daar heeft hij het erg naar zijn zin gehad, lekker spelen met de andere honden, lekker rennen en dat zien wij hier nu ook! Tex speelt graag, wandelt graag, doet lekker zijn eigen ding en het wordt nu echt tijd dat Tex wat dingen gaat leren. Hij trekt nu nog aan de riem, doet wat hij leuk vindt en het is de hoogste tijd dat hij gaat leren hoe het allemaal moet! Hij is erg intelligent en wij denken dat hij het heerlijk zal vinden om flink aan het werk te gaan met leuke en actieve baasjes die dat ook helemaal zien zitten! Tex kan het dus uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Met katten kan Tex het echter helemaal niet goed vinden en hij wil graag achter ze aan… Dus een gezin met katten is geen optie voor deze jongeman! Wij denken dat Tex kinderen heel leuk zal vinden, maar wij plaatsen hem nog niet in een gezin met kinderen. Hij heeft nu zelf alle tijd en aandacht nodig van zijn nieuwe baasjes. Een cursus zou geweldig zijn voor deze jongeman. Tex zoekt dus een veilig en warm thuis waar hij consequente baasjes zal krijgen die hem nieuwe dingen gaan leren, die hem duidelijkheid geven en die er voor hem zullen zijn. Dan krijgt u een energiek, vrolijk en slim mannetje dat heerlijk zal gaan genieten van zijn nieuwe leven! Komt u gauw eens kennis maken met dit ventje? Hij gaat graag met u een leuke wandeling maken! 

Lola; een prachtig, niet zo groot, zachtaardig meisje van 10 maanden die op zoek is naar een heel veilig en liefdevol thuis waar zij meer dan welkom is! Lola is een heel mooi hondje met een heel klein hartje vol liefde! Zij vindt het leven soms wat spannend, maar is zo vreselijk lief en wil zo graag haar best doen, dat wij dit soms even vergeten. Zij is gewoon teleurgesteld door de mensen die haar hebben gehad toen zij nog een pupje was. En dat is zij nog niet vergeten… Maar langzaam begrijpt zij dat niet alle mensen zo zijn en dat er hele lieve mensen zijn die van haar kunnen houden en haar het vertrouwen willen geven! Lola is in Spanje gevonden en heeft de afgelopen maanden in een opvang aldaar gewoond. En nu is zij bij ons in de opvang en wij zien hier een meisje dat intens graag wil, maar even wat liefde en vertrouwen nodig heeft om deze stap te zetten. Lola is een meisje dat keurig aan de riem kan lopen, de hele tijd contact met je zoekt, heel zachtaardig is en dus heel erg haar best doet. Zij kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Ook voor katten heeft zij alle respect en zij zou bij een kat kunnen komen wonen. Omdat Lola nog zo onzeker is willen wij haar niet in een gezin met kinderen plaatsen. Dat is nu nog teveel van het goede voor haar, zij is nu eerst zelf aan de beurt. Als u kinderen op bezoek krijgt en Lola heeft een plekje waar zij zich veilig voelt, dan is dit natuurlijk geen enkel probleem! Lola is op zoek naar lieve mensen die haar begrijpen, die geduld met haar zullen hebben, die haar een veilig thuis kunnen bieden en die met haar kleine stapjes naar de toekomst willen maken. Dan zal Lola leren hoe fijn het leven kan zijn, hoe lief mensen zijn en zal zij een gelukkige volwassen hond zijn! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere dame?

Santi; een heerlijke, vrolijke, tikje te zware en grappige knul van bijna 7 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis! Santi is een breton, heeft iedere ochtend een geweldig humeur en is gewoon een blije knul! Santi komt uit Spanje, waar hij is gevonden op straat… Vervolgens heeft hij een tijd in een opvang in Spanje gewoond en nu mocht hij mee naar Nederland komen, waar hem hopelijk een gouden toekomst in het verschiet ligt! Santi is een grote levensgenieter. Hij vindt mensen briljant en is ontzettend graag bij je, is gek op knuffelen en is gewoon blij als hij bij je is. Ook met andere honden is hij heel blij! Hij kent de hondentaal uitstekend en kan met alle andere honden heel goed opschieten. Met katten kan Santi het helaas niet zo goed vinden. Hij wil achter hier achteraan en dat is natuurlijk niet de bedoeling… Dus een gezin waar ook katten leven, is geen optie voor Santi. Santi is een tikje eigenwijs, trekt nog wat aan de riem maar als je hem roept is hij helemaal blij en komt graag bij je. Hij moet gewoon nog wat training krijgen zodat hij begrijpt wat er van hem verwacht word. Santi is helemaal gek op eten en wij denken dat hij met wat lekkere dingen heel snel dingen onder de knie heeft! Santi is gek op mensen en zeker ook op kinderen en wij denken dat hij in een gezin met kinderen prima op zijn plek zal zijn. Santi heeft jachtinstinct door zijn aderen stromen, iets waar zijn nieuwe baasjes natuurlijk van op de hoogte moeten zijn en rekening mee moeten houden. Santi mag een paar pondjes kwijt raken, dat vindt hij zelf natuurlijk niet, maar wij denken dat dit beter zal zijn voor zijn gezondheid! Voor Santi zoeken wij lieve mensen die hem net zo leuk vinden als wij, die het heerlijk vinden om zo’n vrolijke hond te hebben en die hem de tijd willen geven om lekker te wennen aan een veilig en fijn leven in een warme mand! Komt u gauw eens langs om deze leuke knul in levende lijve te ontmoeten? Wij kunnen u beloven dat hij het fantastisch vindt dat u langs komt speciaal voor hem! 

Appie; een prachtig, onzeker, trouw en gehoorzaam mannetje van ruim 2 jaar jong! Appie is een leuk kereltje dat het leven nog wat spannend vindt, maar toch ook erg geniet van zijn leven. Appies leven begon in Spanje, waar hij werd gevonden… Bang voor alles wat hij tegen kwam… Maar hij mocht naar Nederland komen en daar heeft hij lange tijd samengewoond met nog een vriendinnetje. Hij begon vertrouwen te krijgen, hij genoot van lange wandelingen, hij genoot van zijn vriendinnetje, genoot van lekker naast de fiets meerennen, hij luisterde uitstekend en kon ook lekker los en niets leek zijn geluk in de weg te staan. Maar helaas, zijn baasje en vrouwtje gingen uit elkaar en deze mensen hebben de organisatie benaderd of zij de hondjes een nieuw thuis konden bieden. Maar helaas, zij wilden deze verantwoordelijkheid niet nemen en zodoende is Appie met zijn vriendinnetje naar de ouders van zijn baasjes verhuisd. En daar was hij wederom gelukkig! Hij kreeg lekker veel beweging, genoot van de vele knuffels en aandacht en was weer echt een huishondje. Maar helaas konden deze mensen hem om persoonlijke redenen ook niet meer verzorgen en met een zwaar hart hebben zij dit lieve mannetje bij ons gebracht. Appie ging met ons mee naar de dierenarts voor zijn inentingen en daar hoorde de dierenarts dat hij een hartruis had en dit moest verder onderzocht worden. Dus hij heeft alle onderzoeken gehad en het blijkt dat hij een aangeboren afwijking in zijn hart heeft wat maakt dat hij zijn hele leven medicatie moet gaan krijgen die zijn hart zullen ondersteunen. Hij reageert uitstekend op zijn medicijnen en heeft een dijk van een conditie. Daar zijn wij ongelooflijk blij mee! De kosten voor deze medicijnen zijn 33,50 euro per maand. Ruim een euro per dag dus. Maar nu moet Appie nog op zoek naar een heel fijn thuis waar hij meer dan welkom is, waar ze hem de tijd geven om opnieuw te wennen en waar ze geduld zullen hebben met hem. Appie heeft al zoveel meegemaakt en heeft steeds opnieuw zijn vertrouwen aan iemand gegeven en wij wensen voor hem dat hij dat nog 1 keer moet doen. Maar dit keer bij lieve mensen die hem een toekomst kunnen geven, die hem zullen liefhebben en die hem dat ene mandje willen bieden waar hij gelukkig oud mag worden! Appie kan even alleen blijven, is zindelijk, kan het uitstekend vinden met andere honden en ook met katten. Hij vindt kinderen heel spannend en gaat ze het liefst uit de weg. Een gezin met jonge kinderen is dus geen optie voor hem. Maar als u kinderen op bezoek krijgt en hij heeft de ruimte om zich terug te trekken, dan is dit geen probleem voor hem. Appie heeft een heel verhaal, maar wij denken dat hij het ontzettend verdient heeft om gelukkig te zijn. Wij hopen dat hij nog 1 keer een nieuwe familie mag ontmoeten en dit keer blijvend. Komt u eens langs om kennis met dit knulletje te maken?

Lily; een heel erg bijzonder meisje van ruim 1 jaar dat een warm en liefdevol thuis zoekt! Lily is een bijzonder meisje dat nogal onzeker is en op zoek is naar lieve mensen die haar het vertrouwen terug willen geven in de mensen. Lily komt uit Spanje, waar zij werd gevonden… Gelukkig werd zij liefdevol opgevangen in een opvang aldaar en daar kwam zij voorzichtig uit haar schulp. In de eerste instantie liet zij zich niet zien, maar na een tijdje kwam Lily steeds vaker tevoorschijn. Zij is zo sociaal en zachtaardig en heeft zo de behoefte om bij je te zijn, dat zij haar angst steeds weer opzij zet en zich toch weer aan je geeft. En dat is heel bijzonder! Wij zagen Lily voor het eerst op een filmpje waar zij zich voorzichtig liet zien, stiekem een kwispeltje deed en heel lief even contact kwam maken. En dat filmpje heeft gemaakt dat zij nu bij ons in de opvang is. Ook hier zien wij een hele lieve dame met een litteken op haar hart en wij denken dat dit herstelt kan worden. Lily wil heel erg graag en wij zoeken dan ook lieve mensen die haar de tijd willen geven om te wennen, die haar vertrouwen geven en geduld met haar zullen hebben. Lily kan keurig aan de riem lopen en houdt je keurig in de gaten, zij is ontzettend sociaal met andere honden en begrijpt ze heel erg goed, zij heeft alle respect voor katten en draait keurig haar hoofd weg als zij ze ontmoet en zij is gewoon een heel zachtaardig meisje. Omdat Lily rust en tijd nodig heeft, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen onder de 16 jaar. Zij heeft structuur en veiligheid nodig en wij denken dat het beter voor haar is als zij in een rustige omgeving komt te wonen. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit overigens geen probleem, zij is heel erg vriendelijk. Wij realiseren ons dat Lily tijd nodig heeft, maar als u haar die tijd wilt geven, dan krijgt u een intens dankbare en prachtige hond die dit niet zal vergeten, nooit meer! Komt u eens kennis maken met dit bijzondere meisje? Zij heeft het zo verdiend! 


                                          gereserveerd

Pugsley; een geweldig, vriendelijk, leuk, vrolijk en gezellig meisje van 7 maanden jong! Pugsley is een Mastin Espagnol en zal dus een grote dame worden. Maar ze heeft maar een heel klein hartje, zij is echt een geweldige hond. Zij heeft echt een geweldig karakter en wij weten zeker dat zij lieve mensen heel gelukkig gaat maken met haar komst. Pugsley is een meisje dat samen met haar familie in een opvang in Spanje terecht is gekomen. En nu is zij bij ons in de opvang en wij zijn al een beetje verliefd op haar. Pugsley is een bescheiden meisje, zij wil alles graag goed doen, speelt heel erg graag, heeft alle respect voor andere honden en is heel graag bij je! Pugsley kan het dus uitstekend vinden met andere honden, maar is ook lief voor katten en zou prima in een gezin met kinderen kunnen komen wonen. Zij moet natuurlijk nog nieuwe dingen leren en zal moeten wennen aan een nieuw leven, maar zij wil hier heel erg graag haar best voor doen! Komt u gauw eens langs om in levende lijve kennis met haar te maken? Zij vindt het geweldig om u te ontmoeten! 


                                                                           gereserveerd

Scruffy; een fantastisch, vrolijk, klein, ruwharig mannetje van ruim 2 jaar jong! Scruffy heeft zijn naam gekregen omdat hij er een beetje zo uit ziet. Maar niets is minder waar, Scruffy is een keurig, gehoorzaam en vreselijk vriendelijk mannetje dat heel gelukkig zal zijn met een eigen familie! Scruffy komt uit Spanje, waar hij langs een snelweg is gevonden nadat hij net uit een auto was gezet… Helaas gebeurd dat daar… Gelukkig werd het gezien en werd hij direct in veiligheid gebracht en nu mocht hij mee naar Nederland, waar hij vast heel gelukkig gaat worden! Scruffy is een hondje dat heel graag bij je is, gek is op knuffelen, heel leuk kan spelen, heel sociaal is voor ieder mens en ook voor kinderen. Ook kan hij het geweldig goed vinden met andere honden en hij begrijpt de hondentaal heel erg goed. Met katten heeft hij niet zoveel, hij gaat hier graag achteraan en daarom is het niet handig om hem in een huis met katten te plaatsen. Scruffy is echt een ongecompliceerd mannetje dat zich heel graag weer aanpast aan een nieuw leven bij lieve mensen! Komt u gauw eens kennis maken met dit bijzonder leuke mannetje?


                                              gereserveerd

Muffi; een heel bijzonder mannetje van ruim 2 jaar jong die een heel verleden heeft dat hij zo graag achter zich wil laten. Muffi is een vreselijk aandoenlijk mannetje, vreselijk lief, ongelooflijk trouw en voor hem wensen wij een ontzettend warm thuis. Toen Muffi nog klein was, kwam hij aan een kort lijntje te zitten van anderhalve meter… Hij kreeg geen plekje om te liggen, hij had geen schaduw, geen plekje om te schuilen tegen de regen, sneeuw en vorst en dat heeft 2 jaar geduurd… Af en toe ontsnapte hij en rende dan naar de vuilnisbelt, om zijn honger te stillen. Maar steeds werd hij weer opgehaald en ging hij weer aan het korte lijntje… Dit was in Spanje. Op een gegeven moment was hij weer ontsnapt en hebben lieve mensen hem meegenomen en direct naar een lief gastgezin gebracht. Daar heeft hij de afgelopen tijd gewoond en is daar intens dankbaar geweest. Hij had het warm, kreeg een zacht mandje, voldoende te eten en te drinken en heel veel menselijk liefde. Dit kleine kereltje wist niet wat hem overkwam natuurlijk… En nu mocht hij mee naar Nederland komen en wij zijn onder de indruk van zijn trouw en loyaliteit naar mensen toe. Hij hecht ongelooflijk snel aan je en als wij dan weten wat zijn achtergrond is, raakt ons dit ontzettend. Muffi is een jochie dat in de eerste instantie wat op zijn hoede is bij nieuwe mensen en dat begrijpen wij heel goed. Maar als hij je even heeft leren kennen en je laat hem even gaan, dan komt hij bij je knuffelen en is hij niet meer van je zijde weg te denken. Muffi loopt bij ons bij de balie waar hij de hele dag bij ons is. En hij geniet hier intens van. Hij is constant bij je in de buurt, ligt aan je voeten en hobbelt gezellig met je mee. Hij kan het prima vinden met andere honden en accepteert alles van de kleine pup die ook hier loopt. Met katten heeft hij echter helemaal niets en schrikt erg van onze baliekat. Een gezin met katten lijkt ons dus niet handig voor hem. Muffi vindt kinderen erg leuk en heeft deze in zijn gastgezin leren kennen en kon het daar uitstekend met hen vinden. Toch denken wij dat als u kinderen hebt die heel veel vriendjes mee naar huis nemen, dit teveel voor hem zal zijn. Hij heeft nu eigenlijk iemand nodig die er echt helemaal voor hem is, die hem het vertrouwen geeft dat het allemaal goed komt en die 100% voor hem wil gaan. Hij zal nog nieuwe dingen moeten leren, maar wil dat erg graag. Een trouwere en meer loyale hond als Muffi zult u niet gauw tegenkomen. Hij wil er echt helemaal voor gaan, dat is een ding wat zeker is! Komt u gauw eens kennis maken met dit bijzondere kereltje? Hij wil zo ontzettend graag dat het pijn doet… 


Piranya; een grappige, leuke, blije en enthousiaste kruising galgo van 1 jaar jong met hele bijzondere oren! Piranya is een leuke hond, heel speels en blij, iedere dag vrolijk en op zoek naar een heerlijke warme en zachte mand om in te komen liggen! Piranya komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Vervolgens heeft zij de afgelopen maanden in de opvang aldaar gewoond en nu mocht zij mee naar Nederland waar zij op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij welkom is! Piranya kan redelijk aan de riem lopen, mag ontzettend graag mee gaan wandelen, speelt graag met andere honden en is een hele sociale jongedame die nog een heel leven voor zich heeft. Piranya kan het dus prima vinden met andere honden en beheerst de hondentaal uitstekend. Voor katten heeft zij respect en zij draait keurig haar hoofd weg bij een ontmoeting met een kat. Ook voor kinderen is Piranya lief en zij vindt ze leuk! Met vreemde mensen wil zij graag kennis maken en eigenlijk geniet zij volop van haar leven met alles wat er om haar heen gebeurd. Voor Piranya zoeken wij lieve mensen die begrijpen dat er windhondenbloed door haar aderen stroomt en dus een jachtinstinct heeft. Lieve mensen die helemaal voor haar willen gaan, die haar een warm en liefdevol thuis willen geven en die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven in een fijn thuis. Dan krijgt u een vrolijke, aanhankelijke, sociale en vreselijk lieve dame die ontzettend zal gaan genieten van haar nieuwe leven! Komt u gauw eens kennis met haar maken? Zij gaat graag met u mee voor een fijne wandeling! 

Guapo; een prachtige, vrolijke, slimme en fijne knul van 10 maanden jong! Guapo is een jongeman die ongelooflijk graag wil samenwerken, heel graag bij je wil zijn, heel veel contact met je maakt en respect heeft voor je. Hij komt uit Spanje, waar hij als jonge hond is gevonden, helaas hebben wij niet meer informatie over zijn verleden… Hij heeft de afgelopen maanden in de opvang aldaar gewoond en nu is hij bij ons in de opvang en wij hebben hem wat beter leren kennen inmiddels. Guapo is echt een jonge hond die veel energie heeft, die er naar snakt om dingen te leren en bij iemand te horen. Hij trekt nog aan de riem, maar kijkt steeds naar je alsof hij wil vragen wat de bedoeling is en dat is een prachtige eigenschap van hem! Guapo kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed. Hij is wel een hond die de potentie heeft om hoog in rangorde te komen bij andere honden, hij is een krachtige jongeman en doet zijn best op een prachtige manier. Hij vindt katten rare wezens en zou hier achteraan kunnen gaan. Als de kat aan honden gewend is en niet aan de kant gaat, dan heeft hij alle respect voor katten en hij zou samen kunnen wonen met een stoere kat. Guapo kan het uitstekend vinden met alle mensen, groot en klein. Maar wij plaatsen hem niet in een gezin met kinderen onder de 16 jaar. Hij is nu aan de beurt om dingen te leren, om zijn leven op de rit te krijgen en hij heeft daar begeleiding bij nodig. Een gezin met kleine kinderen is mogelijk nog te onstuimig voor hem. Guapo heeft lieve baasjes nodig die duidelijk voor hem zijn, die hem de regels uitleggen, die lekker met hem aan het werk gaan en hem leuke dingen gaan leren. Dan krijgt u een hele trouwe, vriendelijke en leergierige jongen die ongelooflijk zijn best zal gaan doen! Komt u gauw eens langs om kennis met hem te maken?


                                                                         


                                      

Puberta; een meest lieve, vriendelijke, zachtaardige hond die wij ons kunnen voorstellen van 7 maanden jong! Puberta is een mastin espagnol, heeft een gouden karakter en kan het werkelijk met alles en iedereen uitstekend vinden! Wat een kanjer is deze jongedame! Puberta komt uit Spanje, waar zij samen met haar ouders en broertjes en zusjes is gevonden. Zij heeft de afgelopen maanden in de opvang aldaar doorgebracht en heeft werkelijk geweldige ouders gehad. Die hebben haar opgevoed en haar gemaakt tot wie zij nu is: trouw, loyaal, sociaal en echt een kanjer! Puberta kan het uitstekend vinden met andere honden, met katten, met kinderen en zij vindt werkelijk alles leuk. En natuurlijk zal zij nog wat puberstreken hebben en natuurlijk moet zij nog veel leren, maar haar hart is van goud en dat maakt dat zij iemand heel erg gelukkig gaat maken met haar komst! Voor Puberta zoeken wij lieve mensen die haar een geweldige toekomst willen bieden, die haar rustig kunnen laten wennen aan haar nieuwe leven en die haar heel gelukkig willen maken. Dan krijgt u een geweldig meisje in huis dat heel erg haar best zal gaan doen! Komt u gauw kennis met haar maken?

Morticia; een prachtige, stabiele, vriendelijke en geweldige dame van bijna 6 jaar jong! Morticia is een mastin espagnol die afkomstig is uit Spanje. Zij kwam daar in de opvang binnen, samen met haar partner en 5 kinderen. Zij was er slecht aan toe, had een grote wond op haar bovenbeen, was mager en het werd echt tijd dat zij verzorgd werd. En dat is gebeurd en deze dame is sterk geworden en genezen!  Morticia is een fantastische moeder geweest, heeft haar kinderen geweldig groot gebracht en zij is echt een super hond: duidelijk, consequent en zachtaardig! Inmiddels zijn haar kinderen 7 maanden jong en zit er taak er ruimschoots op en is het tijd voor haar. Morticia is dus een stabiele dame, heel vriendelijk en sociaal, gek op mensen en iedere dag genietend van haar leven. Zij kan het uitstekend vinden met andere honden, vind het prima als er ook katten zijn, is vriendelijk voor alle mensen, groot en klein en zij zoekt een eigen thuis waar zij meer dan welkom is! Morticia kan redelijk goed aan de riem lopen, staat voor alles open, is graag bij je, is intelligent en zij zoekt dus een thuis. Morticia zoekt een fijn thuis waar zij in alle rust kan wennen aan haar nieuwe leven, waar zij mag zijn wie zij is en waar men haar de ruimte geeft om te genieten. Omdat deze dame zo groot is, plaatsen wij haar liever niet in een gezin met kleine kindjes. Kinderen vanaf 12 jaar is geen probleem voor haar en als u kinderen op bezoek krijgt, is dat ook helemaal prima. Morticia zou ook buiten kunnen leven op bijvoorbeeld een erf. Dan moet zij natuurlijk wel de gelegenheid hebben om ergens droog en veilig te kunnen verblijven. Morticia is snel tevreden en zal u ongelooflijk blij maken met haar komst! Komt u eens kennis maken met deze bijzondere dame? Zij zal het heerlijk vinden om verder te gaan met haar toekomst! 

Madagascar; een ontzettend knappe verschijning van ruim 1 jaar jong! Madagascar is een prachtige, sociale, vriendelijke en energieke hond die op zoek is naar lieve mensen die hem een hele fijne toekomst willen bieden. Madagascar komt uit Spanje, waar hij op straat is gevonden… Hij werd liefdevol opgevangen in de opvang aldaar en is nu bij ons in de opvang waar wij hem inmiddels wat beter hebben leren kennen. Deze jongeman is een heel erg energieke jongeman, hij mag ontzettend graag met de andere honden spelen, wil graag met je mee om te gaan wandelen, wil graag met je samenwerken en is een geweldige hond die nog heel veel in zijn mars heeft. Madagascar kan het dus uitstekend vinden met andere honden en vindt het leuk om bij ze te zijn. Met katten kan hij het echter niet zo goed vinden, hij wil hier op jagen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een huis waar ook katten wonen is dus geen optie voor hem. Madagascar is gek op mensen, zowel groot als klein en hij vindt iedereen echt even leuk! Maar gezien zijn enthousiasme plaatsen wij hem niet in een gezin met kleine kinderen. Hij loopt ze volgens ons rustig omver en hij moet zelf nog zoveel leren, dat het volgens ons beter zal zijn als hij in een gezin met wat oudere kinderen zou kunnen komen wonen, in ieder geval boven de 12 jaar. Madagascar zal het heel erg leuk vinden om een cursus te gaan volgen, om nieuwe dingen te leren en vooral ook nieuwe dingen te ondernemen, samen met zijn nieuwe familie. Hij kan keurig aan de riem lopen, maar vergeet dat ook wel eens. Hij heeft duidelijke baasjes nodig die consequent zijn, die hem regels zullen geven en die hem de tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe leven! Heeft u zin om deze prachtgozer eens in levende lijve te ontmoeten, kom dan gauw langs voor een ontmoeting in levende lijve met hem! 


Lirio; een werkelijk prachtig meisje van 7 maanden jong! Lirio is een vreselijk slim meisje, wil ongelooflijk graag voor je werken, maakt de hele tijd contact met je en heeft alles wat je haar leert heel snel onder de knie! Lirio komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Gelukkig kon zij liefdevol opgevangen worden in een opvang aldaar en nu mocht zij mee naar Nederland, waar er ongetwijfeld een fantastische toekomst in het verschiet ligt! Lirio is niet zo groot, echt een middenslagje, ze heeft prachtige halflange haren, heeft een enorm uithoudingsvermogen en een enorme wil om voor je te werken! Zij maakt steeds contact met je, is vreselijk sociaal en vriendelijk, wil graag met je mee op stap gaan en zoekt lieve mensen die helemaal bij haar passen! Lirio kan het uitstekend vinden met andere honden en vindt het leuk om met ze te spelen. Met katten kan Lirio het niet zo goed vinden en wij plaatsen haar daarom ook niet in een gezin met katten. Voor kinderen is Lirio lief en daar kan zij het prima mee vinden. Voor Lirio zoeken wij een fijn thuis waar zij veel mag gaan leren, waar zij haar energie kwijt kan en waar zij heerlijk samen met haar baasjes op pad kan gaan. Een plekje waar mensen met haar gaan werken en leuke dingen gaan ondernemen, daar staat zij helemaal voor open. Een dijk van een hond dus, lief en sociaal, op zoek naar haar eigen gouden mandje! Komt u gauw eens kennis met haar maken?

Lionel; een onstuimige, vriendelijke, grote en mooie knul van net 2 jaar jong! Lionel lijkt eigenlijk heel erg veel op een groot Munsterlander. Hij is een vrolijke jongen, wil heel erg graag voor je werken, kent al een aantal commando’s, is heel slim en is gek op een balletje of een snoepje. Dus er is hem nog heel veel te leren! Lionel komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Hij heeft de afgelopen maanden in een opvang aldaar gewoond en nu mocht hij mee naar Nederland waar hem hopelijk een fantastische toekomst in het verschiet ligt! Lionel is ontzettend sociaal met andere honden en vindt het heerlijk om met andere honden te spelen. Hij snapt de hondentaal heel goed en heeft daarom ook nooit problemen met andere honden. Met katten heeft hij niet zoveel, hij vindt ze van dichtbij wel spannend en heeft dan ook respect, maar vanzelfsprekend is het niet voor hem. Daarom lijkt het ons beter hem niet in een gezin met katten te plaatsen. Lionel is lief voor kinderen, maar hij is op dit moment nog te onstuimig voor kleine kinderen. Hij is heel sterk en wil graag spelen en hij zou per ongeluk kleine kindjes van de sokken kunnen lopen. Dus een gezin met kleine kindjes lijkt ons niet zo handig op dit moment van zijn leven. Als u kinderen op bezoek krijgt is dat geen enkel probleem voor hem. Lionel is dus een sterke hond die echt nog moet leren om netjes aan de riem te lopen. Hij vindt het geweldig om met je te gaan wandelen en vergeet dan dat er ook nog iemand aan de andere kant van de riem loopt. Hij trekt dus nog behoorlijk en dat is iets waar hard aan gewerkt moet worden. Los lopen is helemaal nog geen optie voor hem, hij heeft daarvoor teveel jachtinstinct in zijn aderen stromen. Maar omdat Lionel heel graag nieuwe dingen wil leren, verwachten wij dat hij dit ook keurig onder de knie zal krijgen op termijn. Lionel moet natuurlijk ook wennen aan zijn nieuwe leven en daarom zoeken wij mensen die dat helemaal zien zitten met hem. Die hem de tijd geven om te wennen, die ervaring hebben met honden en die heerlijk met hem gaan trainen. Dan krijgt u een lieve, energieke knul in huis die het geweldig zal vinden! Komt u gauw eens kennis met hem maken?


                                                gereserveerd

Eden; een prachtig, vrolijk en grappig meisje van ruim 4 jaar jong! Om Eden moeten wij altijd lachen! Zij is namelijk een heerlijk vrolijk hondje dat het heerlijk vindt om te wandelen, te spelen, te knuffelen en zij verrast ons altijd weer door haar leuke karakter! Eden komt uit Spanje, waar zij aan de poort van de opvang achtergelaten is, samen met nog 3 honden… Maar Eden heeft zich weer helemaal aangepast aldaar en ook hier vermaakt zij zich uitstekend! Maar Eden wenst natuurlijk een fijn thuis, speciaal voor haar, met haar eigen familie. En daarmee mogen wij haar helpen zoeken. Eden kan het uitstekend vinden met andere honden en snapt de regels die hier gelden. Zij is duidelijk en dapper en laat zich de kaas niet van het brood eten ondanks dat zij maar een klein meisje is. En dat is prachtig om te zien! Katten vind zij eigenlijk een beetje gek, maar wij denken dat zij met begeleiding prima zou kunnen wennen aan het leven samen met een kat. Eden is gek op kinderen en zou het heerlijk vinden om lekker met kinderen te kunnen spelen. Voor vreemde mensen is zij altijd vrolijk en voor haar is het echt; hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Eden is een heerlijke griet, vol levenslust, een klein beetje eigenwijs, maar vooral erg lief! Een sociaal meisje dus, op zoek naar haar eigen familie! Komt u gauw eens kennis maken met dit bijzondere meisje? Zij gaat graag een leuke wandeling met u maken! 

Yama; een hele lieve, vriendelijke, zachtaardige en prachtige jongeman van ruim 1 jaar jong! Yama is een heerlijke jongen, een kruising met een boxer met een hart van goud. Hij is best redelijk groot, maar hij is zo vreselijk lief dat dit helemaal niet opvalt! Yama komt uit Spanje waar hij is gevonden op straat… Helaas hebben mensen zijn staart gecoupeerd, maar helaas ook zijn oren… Hij heeft hierdoor helemaal ongelijke oren en dat maakt dat hij er een beetje apart uitziet. Maar hij heeft daar geen last van en wij vanzelfsprekend ook niet! Dit lieve mannetje heeft dus al wat dingen meegemaakt in zijn leven, maar dat heeft niets afgedaan aan zijn lieve karakter. Hij is wat onzeker soms, maar hij doet eigenlijk alleen maar zijn best om het goed te doen. Hij is vreselijk lief voor alle mensen en hij wil heel graag zijn best doen. Yama is stapelgek op andere honden, hij vindt ze de meest bijzondere wezens op aarde en doet er alles aan zodat zij hem ook leuk vinden. Hij wordt hier helemaal blij van en zijn kleine staartje kan niet stoppen met kwispelen! Yama vindt katten een beetje gek, maar is niet enorm is ze geïnteresseerd. Wij denken dat hij prima met een kat zou kunnen samenwonen, mits dit goed begeleid wordt natuurlijk. Yama is lief voor kinderen maar omdat hij hier en daar soms nog wat onzeker is, denken wij dat het in deze fase van zijn leven niet handig is dat hij in een jong gezin komt te wonen. Een gezin met kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Voor Yama zoeken wij een liefdevol huis waar hij rustig mag wennen aan zijn nieuwe leven, lieve mensen die hem alle vertrouwen terug gaan geven, die hem structuur gaan geven en die hem alle kansen op een fantastische toekomst willen geven! U krijgt dan een ongelooflijk lieve, vriendelijke en leuke hond voor terug die intens dankbaar zal zijn! Komt u gauw langs om kennis met deze kanjer te maken?


                                                                          


          


Nuba; een prachtig, ruwharig en grappig meisje van 3 jaar jong! Nuba is een bijzonder meisje om te zien, we moeten soms haar haar een beetje aan de kant doen om in haar oogjes te kijken. Ze lijkt veel op een Skye Terrier, maar heeft hiervoor te lange benen, maar dan heeft u een beetje een indruk van haar. Nuba is aan de poort van een asiel in Spanje gebonden en werd daar door de medewerkers gevonden. Zij was toen pas 5 maanden jong… In het begin vond Nuba het heel spannend in de opvang, maar zij heeft zich geweldig goed aangepast gelukkig. En nu is zij bij ons in de opvang en ook hier is zij niet haantje de voorste. Maar dat siert haar juist heel erg! Nuba kan keurig aan de riem lopen, is heel erg speels en vindt het geweldig om met balletjes te spelen, zij is grappig en wij denken dat zij mensen heel erg blij gaat maken met haar komst! Nuba kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed. Katten negeert zij en heeft zij alle respect voor. Nuba is een hondje dat er ongelooflijk schattig uitziet, maar toch ook haar streken heeft. Zij is een type terriër en zij heeft duidelijkheid en structuur nodig. Zij zoekt mensen die ervaring hebben met honden en die haar begrijpen. Nuba is lief voor kinderen, maar wij denken dat het in deze fase van haar leven beter is om niet in een gezin met kinderen te gaan wonen. Zij moet zelf nog veel leren en heeft zelf nog zoveel nodig. Als u kinderen op bezoek krijgt is dit geen enkel probleem voor haar. Nuba is bijzonder intelligent en wij denken dat zij ontzettend veel in haar mars heeft. Een cursus is goed voor haar en wij denken dat zij in de toekomst een heel behendig meisje is dat hier zeker een cursus in zou willen doen. Zij kan dus uitstekend balletjes ophalen en wil heel graag samenwerken! Een heel leuk meisje dus, op zoek naar haar eigen gouden mandje! Komt u eens kennis met haar maken?Jack; een bijzonder ruwharig jack russeltje van 3 jaar jong! Jack is een vrolijk mannetje, altijd blij en in de weer, graag onder de mensen, enthousiast bij alles wat hij doet en op zoek naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Jack is een hondje dat bij ons is gekomen omdat zijn baasje in het ziekenhuis terecht kwam en ernstig ziek is… En zijn baasje wordt helaas niet meer beter en dat betekende dat Jack bij ons moest komen. Jack is vanaf dat hij een klein pupje was bij zijn baasje komen wonen en is daar nooit meer weggegaan. Hij heeft daar helaas niet heel veel geleerd, werd niet uitgelaten maar kon de hele dag in de tuin zijn als hij wilde. Commando’s heeft hij niet onder de knie en tja, dat is allemaal best heel erg jammer… Maar wij hebben gezien dat Jack ongelooflijk graag nieuwe dingen wil leren, dat hij heel erg slim is en erg leuk! Hij heeft dus al jaren niet gewandeld en was al jaren niet met andere honden in contact geweest. Maar hij doet het geweldig hier! Hij heeft zich keurig aangepast, is goed met andere honden en hij vindt het werkelijk een groot feest om lekker te wandelen! Hij trekt aan de riem, maar hij heeft heel snel in de gaten dat dit niet de bedoeling is en wil heel graag leren hoe hij het goed moet doen. Jack heeft heel veel in zijn mars door zijn intelligentie en wij denken dat hij binnen hele korte tijd alles onder de knie heeft wat nodig is. Jack kan het niet goed vinden met katten, hij wil achter ze aan gaan en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Jack kan uitstekend een poos alleen thuis blijven en is dat ook gewend. Jack vindt kinderen geweldig, wil ontzettend graag met ze spelen en geniet van hun aanwezigheid. Maar wij willen Jack toch niet in een gezin met kinderen plaatsen omdat hij zelf nog zoveel moet leren. Daarnaast beschermt Jack zijn voer ten opzichte van mensen en daar moet hij eerst mee om leren gaan. Jack vindt het heerlijk om met je mee op stap te gaan, om met je te knuffelen, om naast je in de auto te zitten en hij is echt een kameraadje voor het leven. En dat hij sommige dingen nog niet geleerd heeft, dat kan veranderen. Hij wil niets liever dan leren, nieuwe dingen ontdekken en de wijde wereld intrekken! Wilt u dit kleine mannetje eens in levende lijve ontmoeten? Wees welkom om een lekkere wandeling met hem te maken! 

Matjo; een leuke, blije, stoere en vrolijke knul van net 1 jaar jong! Matjo is een kruising tussen een stafford en een windhond en dat is een heel bijzondere kruising mogen wij wel zeggen. Matjo is een gespierde knul, hij heeft hele sterke benen en kan heel hard rennen. Daarnaast is hij prachtig gestroomd en tja, hij is gewoon een spetter! Matjo is bij ons gekomen omdat zijn baasjes uit elkaar zijn gegaan. Hij moest hierdoor veel te lang alleen thuis blijven en dat was niet eerlijk voor hem. En zodoende mochten wij hem verwelkomen. Matjo is een leuke hond, hij is gek op mensen, maakt graag contact met je, is heel enthousiast en soms een tikje onbenullig. Hij wil ontzettend graag spelen en dat doet hij soms een beetje lomp. Maar hij is nog maar een puber en dat is natuurlijk te leren. Ook loopt hij niet altijd even charmant aan de riem, maar hij kan het echt heel keurig. Maar soms vergeet hij gewoon even op te letten. Maar als je hem dan roept, dan komt hij graag bij je, hij moet gewoon nog even de puntjes op de i zetten. Matjo kent het leven in huis en kan een poosje alleen thuis blijven en kent de bench. Vanzelfsprekend moet dit weer opgebouwd worden in zijn nieuwe thuis. Matjo is heel goed met andere honden en hij vindt andere honden heel erg leuk, zelfs hele kleine hondjes. Hij speelt graag met andere honden en wordt daar heel blij van. Met katten heeft hij niet zoveel, hij wil hier graag achteraan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een nieuw huis met katten is dus ook geen optie voor hem. Matjo is niet opgegroeid met kinderen en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Hij is onstuimig en dat is niet altijd even handig met kleine kinderen. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Matjo vindt het prima om mee te gaan in de auto en gaat dan lekker liggen slapen. Matjo is gewoon een heerlijke jonge hond vol levenslust, vol energie en met een enorme wens om weer een eigen familie te hebben! Wilt u hem dat bieden, kom dan eens kennis met hem maken! Hij gaat graag met u op stap!


           

Tinker; een ongelooflijk leuke, blije, vriendelijke, zachtaardige dame van 5 jaar jong! Tinker is een blije meid, zij geniet enorm van haar leven en is een echte allemansvriend! Tinker is een aantal jaren geleden bij ons binnen gekomen in de opvang maar vond al snel een heel fijn thuis, midden in de bossen en was daar zielsgelukkig. Maar helaas zit daar ook juist het probleem waardoor zij niet langer daar kon blijven wonen. Want Tinker heeft een heel goed ontwikkeld jachtinstinct en dat kon haar vrouwtje niet langer aan… Tinker was vaak op stap en aan het jagen en dat was gewoon niet meer te doen. Verder is Tinker perfect! Zij kan een aantal uren alleen thuis blijven, is in huis ongelooflijk makkelijk, is heel blij met een knuffel en dan is zij compleet tevreden. Ook gaat Tinker graag mee met de fiets en kan zij dit lang volhouden, zij heeft een dijk van een conditie. Met andere honden kan Tinker het uitstekend vinden, zij kent de hondentaal heel goed en zij vindt alle honden heel erg leuk. Met katten kan zij het niet vinden, zij wil hier beslist achteraan en daarom kan zij niet in een gezin met katten komen wonen. Met kinderen is Tinker een schat en een gezin met kinderen zou voor haar prima zijn. Mogelijk niet met hele kleine kindjes, zij is best groot namelijk en zou zo een kindje omver kunnen lopen. Maar kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor haar. Tinker zoekt een nieuw thuis waar zij opnieuw gelukkig mag worden, waar zij heerlijk mag genieten van lange wandelingen en waar haar mensen er rekening mee houden dat haar neus het uitstekend doet. Een superhond die heel graag kennis met u wil maken! Komt u gauw eens een bezoekje aan haar brengen? Zij vindt het heerlijk om u te ontmoeten! Pit; een fantastisch, grappig, enthousiast, gezellig mannetje van ruim 3 jaar jong! Pit is eigenlijk een klein pechvogeltje en dat raakt ons… Pit heeft hier gelukkig minder last van, hij is iedere dag gewoon blij en gelukkig. Pit is als jong hondje bij ons in de opvang gekomen, hij kwam destijds uit Spanje. Hij vond een gezin en daar heeft hij het heel erg naar zijn zin gehad. Maar helaas kon dit knulletje daar niet blijven… Een jaar geleden kwam hij bij ons terug en opnieuw vond hij opnieuw een gezin waar hij welkom was. Opnieuw een nieuwe start in zijn leven en Pit ging er weer vol voor. Maar voor Pit bleek dit gezin te druk… Hij kon zijn rust niet meer vinden daar, de kinderen waren ook druk en enthousiast en dat maakte dat Pit hier ook helemaal druk van werd… Deze mensen hebben cursussen met hem gedaan, hebben het geprobeerd, maar zij zagen ook in de het voor Pit niet altijd even leuk was. Als zij ’s avonds met hem alleen waren lag hij heerlijk te slapen en genoot hij intens. Maar dit konden zij hem dus niet altijd bieden. Ook bleek Pit een allergie te hebben waardoor hij iedere dag een pilletje moest krijgen. En dat gebruikt hij nog steeds. Pit kwam dus opnieuw terug bij ons en ook daar doet hij ons weer verstelt staan van zijn lieve karakter, zijn wil om er iets van te maken en zijn nooit aflatende blijheid! Pit heeft een grote vriendin gevonden in Rizla die ook bij ons verblijft. Pit speelt graag met haar en is heel graag bij haar in de buurt. En het is dan ook ongelooflijk schattig te zien dat hij ’s avonds bij haar in de mand kruipt en in een rolletje tegen haar buik aan gaat liggen. Dat is voor hem zo fijn en zo veilig, u kunt zich voorstellen dat wij dan compleet smelten. Pit kent alle basiscommando’s, kan een poosje alleen thuis blijven, is gewend aan de bench, gaat graag met je op pad en wil het graag goed doen. Hij is best een klein beetje eigenwijs en heeft duidelijke regels nodig, maar als hij dit krijgt en dat stuk rust, dan is hij de leukste! Pit zoekt lieve mensen die hem voor altijd bij zich willen hebben, die het niet erg vinden dat hij soms wat eigenwijs is, die hem structuur en een stuk rust kunnen bieden, die lekker met hem op stap gaan en die het niet erg vinden dat hij iedere dag een pilletje moet krijgen (0,06 euro per dag). Wij plaatsen Pit niet in een gezin met kinderen, zoals omschreven is dat te druk voor hem. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij kan het uitstekend met kinderen vinden. Met katten heeft hij ook geen chemie en daarom lijkt het ons beter dat hij niet samen komt te wonen met een kat. Maar met een andere hond samen zou geweldig zijn en daar zal hij erg van genieten! Een heel bijzonder mannetje dus, op zoek naar dat laatste gouden mandje waar hij voor altijd mag blijven! Komt u eens kennis maken met dit leuke ventje?


                                                                          


                                

Gucci; een geweldig, lief, sociaal, zachtaardig en vreselijk leuk meisje van 9 maanden jong! Gucci is een vrolijke griet, zij speelt en rent enorm graag en dat past natuurlijk helemaal bij haar windhondenbloed wat in haar aderen ruist. Zij is een kruising galgo en dat staat haar geweldig! Zoals u op haar foto’s kan zien, zijn haar oren afgeknipt, waarom is ons een raadsel, maar Gucci heeft hier gelukkig geen problemen mee. Zij werd in Spanje gevonden, zij liep te zwerven over straat, zij was toen pas 6 maanden jong… Maar Gucci heeft de afgelopen 3 maanden in een opvang aldaar gewoond en heeft daar al laten zien hoe geweldig en liefdevol zij is. Zij is bescheiden, heeft alle respect voor mensen, is heel sociaal en wil het ontzettend graag allemaal goed doen. Gucci kan het prima vinden met anderen honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Daarnaast kan zij het met alle mensen uitstekend vinden, met volwassenen, maar zeker ook met kinderen. Gucci knuffelt ontzettend graag, loopt keurig aan de riem, wil heel graag bij je zijn, is gek op rennen en spelen en zij is gewoon en wonder van een hondje dat zo ontzettend graag een eigen familie wil hebben. Gucci kan het niet vinden met katten, zij wil hier direct achteraan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een gezin waar ook katten wonen is dus geen succes met Gucci. Gucci moet natuurlijk nog een heel aantal dingen leren, zal rustig moeten wennen aan het alleen thuis blijven, zal moeten wennen aan het feit dat zij een eigen familie heeft. Maar dat wil zij zo graag, zij zal u zo ongelooflijk dankbaar zijn en u heel erg blij maken met haar komst! Komt u gauw eens kennis maken met deze kleine kanjer? Zij kan niet wachten u in levende lijve te ontmoeten! Bruno; een hele knappe verschijning van bijna 4 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn en liefdevol thuis! Bruno heeft niet zoveel geluk gehad in zijn leven helaas… Als pup van 6 maanden is hij op straat gezet en in het asiel in Spanje achtergelaten… Dat is nu drie en een half jaar geleden en nog nooit heeft iemand hem een veilige plek gegeven waar hij zo vreselijk naar verlangd. Bruno doet vreselijk zijn best, hij is erg aanhankelijk en vriendelijk, wil heel graag bij je zijn, is sociaal en loopt al best heel netjes aan de riem. Hij is een klein beetje eigenwijs, maar dat siert hem alleen maar! Bruno kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt ze heel erg goed. Met katten kan hij het echter niet zo goed vinden, hij heeft gewoon niet zoveel chemie met ze en dat mag natuurlijk. Bruno wil heel graag met je samenwerken en hij heeft alle aandacht voor je, echt super om te zien. Bruno wil het gewoon graag goed doen en jou als baas gelukkig maken! Bruno is lief voor alle mensen en ook voor kinderen. Wij weten echter niet of Bruno opgegroeid is in een gezin met kinderen en daarom plaatsen wij hem liever niet in een gezin met kinderen onder de 16 jaar. U kunt natuurlijk wel kinderen die jonger zijn op bezoek krijgen, dat vindt hij wel erg gezellig! Bruno heeft de tijd nodig om rustig te kunnen wennen aan zijn nieuwe leven met mensen die om hem geven, die hem vertrouwen geven en die hem de tijd geven om weer even zijn plekje te vinden. Hij heeft nou eenmaal lange tijd zonder liefhebbende familie moeten leven, dat dit eigenlijk weer helemaal nieuw voor hem is. Bruno vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, om actief met je bezig te zijn en allerhande nieuwe dingen te leren! Hij zal dan enorm genieten en erg dankbaar zijn voor deze nieuwe kans in zijn leven! Wilt u Bruno eens in levende lijve ontmoeten, wees dan van harte welkom in de opvang, hij gaat graag met u een lekkere wandeling maken! 
Honey; een sierlijke, zelfstandige, mooie dame met een heel verhaal van 3 jaar jong. Honey is een meisje dat haar leven op straat is gestart, in India… Haar moeder is overleden tijdens de bevalling van Honey en haar familie. De pupjes zijn vervolgens met de fles groot gebracht. En helaas bleek Honey het enigste hondje geweest dat destijds geen thuis heeft gevonden… Honey kwam in een opvang terecht waar zij altijd in de bench zat, behalve natuurlijk tijdens de uitlaatmomenten. Dit heeft jaren geduurd en deze schat had dus een in- en intriest leven. Op een gegeven moment zijn alle honden uit deze opvang achtergelaten en moest Honey naar het asiel waar zij altijd aan de ketting lag… En gelukkig is zij daar uiteindelijk weggehaald en mocht zij in een huis komen wonen. Daar heeft zij even gewoond en nu mocht zij eindelijk mee naar Nederland waar wij een bijzonder huis voor haar zoeken! Honey is beschadigd, dat kan ook gewoon niet anders. Zij vertrouwt je niet zomaar, vindt vreemden heel spannend en dit vertrouwen moet rustig opgebouwd worden. Toen zij net bij ons in de opvang was, konden wij heel moeilijk contact met haar maken, maar inmiddels is zij rustig, loopt zij geweldig goed aan de riem en heeft het meer naar haar zin. En wij begrijpen dat, zij heeft het niet leuk gehad in haar leven en dat is zij natuurlijk niet vergeten. En alleen de tijd kan deze wonden helen bij haar. Honey kan het uitstekend vinden met alle andere honden, dan zien wij haar lekker rennen en spelen en dan lijken alle zorgen vergeten… Dit is bijzonder om te zien, wij dromen over de tijd dat zij zich ook zo vrij gaat voelen bij lieve mensen die van haar houden. Wij wensen voor Honey een warm en fijn thuis zonder kinderen en zonder katten, maar met alle rust en aandacht speciaal voor haar. Honey kent de bench als geen ander en kan hier prima een tijdje alleen in blijven. Verder moet zij rustig de tijd krijgen om te wennen aan haar nieuwe leven, moet zij rustig het vertrouwen in haar mensen gaan krijgen en dan zult u zien hoe dankbaar zij zal zijn en dat ook zij zal gaan genieten van haar nieuwe leven! Als u interesse hebt in Honey, neemt u dan contact op met de opvang of komt u langs om haar in levende lijve te ontmoeten! Zij heeft het nu wel eens verdient om te gaan genieten! 

Jana; een schitterend meisje van net 2 jaar jong die op zoek is naar bijzondere baasjes! Jana is namelijk een bijzonder meisje dat geen idee heeft hoe het leven in elkaar steekt en die mensen nodig heeft die zij kan vertrouwen, die voor haar gaan en die met haar gaan werken. Jana komt uit Spanje, waar zij op straat is gevonden, waar zij gevangen is en waar zij ook een trauma heeft opgelopen met het omdoen van de riem en het aan de riem lopen. Jana is een sociale hond die ongelooflijk graag wil werken, die enorm veel energie heeft en die het nodig heeft om structuur en duidelijkheid te krijgen. Zij heeft echt nieuwe baasjes nodig die ervaring hebben met honden, die veel tijd in haar willen investeren en die haar leren hoe het leven werkt, die haar vertrouwen en steun geven en die haar dat ene stukje willen bieden wat zij zo nodig heeft. Jana raakte in het begin dat zij hier was compleet in paniek als zij al een riem zag maar inmiddels laat zij zich aanlijnen en heeft zij een tuigje wat het voor haar makkelijker maakt. In het begin was dit dus het meest moeilijk  voor dit meisje. Maar wij zien dat zij graag wil veranderen en zij doet dan ook haar best om het goed te doen. Jana kan het prima vinden met andere honden, is eerlijk dominant en speelt graag met andere honden. Omdat Jana zelf nog van zover moet komen, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen of katten omdat dit voor haar gewoon teveel is. Jana heeft dus mensen nodig die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven, die haar het vertrouwen terug geven in de riem, die haar leren hoe geweldig het is om een baasje te hebben en mensen die dus geduld en tijd hebben om dit voor haar te doen. Dan krijgt u een heel intelligent, mooi en werklustig meisje die er alles aan zal doen om u trots op haar te laten zijn! Komt u gauw eens langs om deze jongedame in levende lijve te ontmoeten?Chico; een prachtige knul van ruim 3 jaar jong die op zoek is naar werklustige mensen die met hem hun leven willen delen! Chico is een hond die vanaf dat hij 8 maanden was bij een gezin gewoond met nog 8 honden. Dit was in Spanje, waar hij was gevonden toen hij 8 maanden was. Hij kon gelukkig bij deze mensen terecht en heeft het daar best naar zijn zin gehad. Zij gingen heerlijke wandelingen met hem maken door de bergen, hij mocht daar lekker met de andere honden spelen en ravotten en hij heeft daar geleerd om ook alleen te zijn. Deze mensen werkten beiden en zodoende was Chico ook regelmatig alleen. Chico is in Spanje ruim 2 jaar op zoek geweest naar een nieuw huis, maar op de een of andere manier is dit niet gelukt. En daarom is hij nu in Nederland en wij denken dat hij mensen heel blij kan maken met zijn komst! Chico is een zelfstandige hond die heel goed weet wat hij wil. En daarom heeft hij ook echt baasjes nodig die hem daarin kunnen begeleiden. Mensen die consequent zijn, die hem leiding geven en die hem steunen. Hij is zeer slim en wil heel graag voor een koekje voor je werken. Chico is een hond die eigenlijk maar van 1 persoon houdt, hij doet hier alles voor en wil heel graag samen werken en dingen ondernemen. Voor hem is het heel lastig om zijn baasje te delen met iemand anders en daarom is het perfect voor Chico om iemand te vinden die alleen is. Dan is hij het meest gelukkig en blij. Chico is enthousiast naar alle mensen toe en vindt hun gezelschap heel prettig. Ook met andere honden kan Chico het uitstekend vinden al staat hij zeker wel zijn mannetje. Maar hij verstaat de hondentaal heel erg goed. Met katten heeft Chico geen chemie, hij kent ze niet en vindt ze ook niet leuk. Dus een thuis met katten is geen goede optie voor Chico. Ook plaatsen wij Chico liever niet in een gezin met kinderen. Hij is hier niet mee opgegroeid en omdat hij duidelijke leiding nodig heeft lijkt dit ons niet erg handig. Wij denken dat het voor Chico erg leuk zal zijn om een cursus met zijn nieuwe baasjes te volgen zodat hij nog veel meer kan leren dan dat hij nu al weet. Hij is een heerlijke kameraad voor mensen die ervaring hebben met honden en die heel graag met hem hun leven willen delen. Chico kan uitstekend in de bench en kan ook prima een poosje alleen thuis blijven. Komt u gauw eens kennis maken met deze heerlijke jongen??
                                        gereserveerd

Cassidy; een schitterende, gespierde, energieke en vreselijk lieve knul van 8 maanden jong! Cassidy is een vrolijke knul, heeft veel energie, is heel leergierig, maakt veel contact met je en wil graag veel voor je doen! Het leuke van Cassidy is dat hij het eigenlijk met iedereen en alles heel goed kan vinden en hij geniet van ieder moment van de dag! Cassidy komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij als klein pupje is gevonden. Hij werd daar liefdevol opgevangen in een gastgezin en vond al snel een fijn huis in Duitsland. Daar heeft hij alles geleerd, hij is namelijk zindelijk, kan even alleen thuis blijven, kent al een heel aantal commando’s, kan keurig aan de riem lopen en kent het leven in een huis dus prima. Helaas ging zijn vrouwtje werken en was het niet mogelijk voor deze mensen om hem dat fijne plekje te bieden wat hij zo nodig heeft. En zodoende is hij nu bij ons in de opvang waar wij hem ook erg leuk vinden! Cassidy is altijd vrolijk, wil heel graag met je op pad, is vreselijk sociaal met andere honden, vindt katten prima, is lief voor alle nieuwe mensen die hij ontmoet en tja, wij kunnen eigenlijk niets verzinnen wat niet leuk aan hem is. Cassidy is een podenco en hij heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe familie rekening mee moet houden. Het fijne van hem is wel dat hij je in de gaten houdt, maar als hij iets ziet of ruikt, dan gaat hij hier wel achteraan… Verder zou Cassidy in zijn enthousiasme een klein kindje omver kunnen lopen, hij is vreselijk lief voor kinderen, maar hij kan ook onstuimig zijn. Daarom denken wij niet dat het handig is om hem in een gezin met hele kleine kindjes te plaatsen, kinderen die wat groter zijn is geen enkel probleem. Tja, Cassidy is gewoon een heerlijke hond die heel graag weer een eigen familie wil hebben waar hij van kan houden en van kan genieten! Komt u gauw eens kennis maken met deze ongelooflijk leuke hond?


                                   

Merlin; een mooie, attente, slimme en fijne gozer van 5 jaar jong! Merlin is een bijzondere verschijning, in de eerste instantie lijkt hij best heel groot, maar hij staat vrij laag op zijn poten wat hem toch een bijzonder uiterlijk geeft. En zijn oren zijn afgeknipt, een ding uit zijn verleden… Dus al met al ziet Merlin er heel apart uit, maar wij zijn de enigen die dat opvalt, Merlin zelf heeft hier gelukkig totaal geen last van, hij vindt zichzelf prima zoals hij is. En hij heeft groot gelijk! Merlin is een kerel die erg geniet van zijn leven, heel erg intelligent is, een tikje eigenwijs is en eigenlijk gewoon duidelijke baasjes zoekt. Als je met Merlin gaat wandelen gaat hij direct aan de riem trekken en gaat kijken of je dat oké vindt. Als je dan de leiding overneemt van hem, dan heeft hij ineens alle respect en doet hij werkelijk alles voor je en is dan helemaal op je gericht! Dat maakt dat Merlin baasjes nodig heeft die hem leiding geven, die duidelijk zijn en die hem op waarde schatten. Merlin komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Dat hij geen leuk leven heeft gehad was duidelijk, zeker gezien het feit dat iemand zijn oren heeft afgeknipt. Maar Merlin heeft hier geen last meer van, hij maakt van iedere dag een mooie dag en dat is een prachtige eigenschap van hem! Merlin kan het uitstekend vinden met alle andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Met katten kan hij het niet zo goed vinden en hij wil achter ze aan. Daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Merlin heeft dus de duidelijkheid nodig van zijn nieuwe baasjes en dat maakt dat wij hem niet in een gezin met kinderen plaatsen. Kinderen kunnen hem deze duidelijkheid natuurlijk niet geven. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij zal lief voor ze zijn! Merlin zoekt lieve mensen die hem begrijpen, die helemaal voor hem willen gaan en die actief met hem gaan trainen en met hem op pad gaan! Dan krijgt u een hele trouwe, fijne en zuivere hond die volledig voor u zal gaan! Komt u gauw eens kennismaken met deze spetter? Hij heet u alvast van harte welkom! 

Bruno; een middenslag kereltje van bijna 7 jaar die mensen zoekt die hem helemaal geweldig vinden! Bruno is een bijzonder hondje om te zien, hij is ongeveer de helft van een labrador qua grote, heeft korte beentjes en een wat langer lijfje. Wat voor kruising hij is, weten wij niet, maar mogelijk heeft hij jachtbloed door zijn aderen stromen. Bruno komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij had toen zijn achterpoot gebroken en dat heeft even de tijd nodig gehad om te herstellen. Het is zijn linker achterpoot en die gebruikt hij niet altijd. Hij heeft zijn kop en kom van deze poot gebroken gehad en dit is weer aan elkaar gegroeid. Hij kan hierdoor niet meer heel ver wandelen en hij heeft af en toe zijn rust nodig. Maar hij geniet nog enorm van een wandeling en vindt het daarna om thuis heerlijk uit te rusten! Het is mogelijk niet helemaal zo mooi herstelt als wenselijk was, maar hij heeft hier op zijn manier geen last meer van. Hij gebruikt zijn poot af en toe om zijn evenwicht te bewaren, maar als hij aan het rennen is, dan is hij het snelst op 3 poten. En dat kan hij geweldig!! Bruno kan het uitstekend vinden met andere honden en hij kent de hondentaal prima. Wij weten niet of Bruno met kinderen is opgegroeid en daarom willen wij hem niet in een gezin met hele kleine kindjes plaatsen. Mogelijk is dat ook net wat teveel van het goede voor hem. Maar wat grotere kinderen, vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor hem zijn. Bruno moet natuurlijk weer wennen aan liefdevolle baasjes die voor hem zorgen en hij zoekt dan ook een warm plekje waar hij daarvoor de tijd krijgt. Een plekje waar ze hem welkom heten en waar hij de ellende van vroeger achter zich kan laten. Komt u gauw eens langs om dit jochie in levende lijve te ontmoeten?Rizla; een bijzonder mooie dame van ruim 5 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Rizla kwam samen met een andere hond bij ons in de opvang. Omdat deze andere hond niet alleen kon zijn, hebben wij geprobeerd om ze samen te plaatsen. Maar inmiddels heeft haar maatje een nieuw thuis gevonden en zit Rizla nog bij ons in de opvang. Rizla vindt het geen probleem om alleen thuis te blijven en zij kan dus prima alleen blijven. Rizla is een mooie hond om te zien, vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, is graag onder de mensen en zij is echt heel sociaal naar vreemde mensen en is gek op kinderen. Ook mag Rizla graag lekker in een warme mand liggen en lekker uitrusten. Rizla is bij ons in de opvang gekomen omdat haar baasje allergisch was voor honden. Met heel veel pijn in het hart hebben deze mensen afscheid van haar en haar maatje moeten nemen, maar na al die jaren zo ziek te zijn geweest door de allergie, was dit niet meer te doen. Rizla is een dame die niet altijd gecharmeerd is van andere honden. Zij heeft zo haar voorkeuren en zij is dan ook dominant naar andere honden. Als honden dit begrijpen en het accepteren, dan is er niets aan de hand. Maar als andere honden dit niet begrijpen, dan is Rizla een pittige dame. En dat is natuurlijk niet altijd even handig. Haar vorige baasjes lieten Rizla uit met een muilkorf om. Dit is zij gewend en dat vindt zij geen enkel probleem. Dus dit is iets waar haar nieuwe baasjes rekening mee moeten houden. Ook met katten kan Rizla het niet zo goed vinden dus een nieuw huis met katten is ook geen optie voor haar. Met kinderen kan zij het dus wel uitstekend vinden en zij zal haar leven geven voor haar familie. Rizla is gewoon een bijzondere hond met een grote wens op een fijne plek in haar leven, een plek waar zij oud mag worden. Wilt u eens kennis maken met deze dame, wees dan van harte welkom om haar in levende lijve te ontmoeten. 


                    
Feliks is een grote jongen die op zoek is naar mensen die hem een fijn thuis kunnen bieden. Feliks is als pupje in een opvang in Spanje terecht gekomen en heeft daar een aantal maanden gewoond. En toen mocht hij mee naar Nederland, waar wij kennis met hem hebben gemaakt!  Feliks is een redelijk rustige hond, hij kan keurig aan de riem lopen, kijkt even de kat uit de boom bij nieuwe dingen en is best heel tevreden. Feliks heeft mastin bloed door zijn aderen stromen en dat maakt dat hij werkelijk alles voor zijn baasjes zal doen en erg trouw is!  Feliks moet natuurlijk nog een aantal dingen leren, maar dat wil hij ontzettend graag. Met een rustige en vriendelijke aanpak wil hij alles voor je doen en ook een koekje doet wonderen bij deze jongeman! Omdat Feliks zo groot is en hij zelf nog een aantal dingen moet leren, plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Hij heeft nu structuur, duidelijkheid en leiding nodig en dat kunnen jonge kinderen hem nog niet geven. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Als u kleine kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij is erg vriendelijk voor ze. Feliks is gewoon een geweldige hond, heel vrolijk, heel lief en wil niets liever dan zijn best doen voor zijn nieuwe familie! Dus wij zoeken hele lieve mensen die hem een fijne toekomst willen bieden, die voor hem willen gaan en die hem dat ene gouden mandje zo graag willen geven! Komt u eens een keertje kennis maken met deze heerlijke jongen?Lucy; een heerlijke, enthousiaste, mooie en blije dame van10 jaar jong!! Lucy is een leukerd om te zien, zij is altijd blij om bij je te zijn en wil heel graag aandacht. Zij heeft echter al een heel leven achter zich en zoekt nu een fijn thuis waar zij voor altijd mag blijven! Lucy komt uit Roemenië, waar zij ooit is gevonden. Zij is vervolgens opgevangen in een asiel aldaar en heeft daar heel lang tussen de 150 en 200 honden moeten wonen. Daar heeft zij het moeilijk gehad… Zij heeft daar slechte voeding gehad en kwam in Nederland aan met een huidprobleem. Maar zij is inmiddels helemaal herstelt, ze heeft een prachtige vacht terug gekregen, zij is mooi op gewicht en zij is heel gelukkig!! Wij hebben Lucy hier leren kennen als een dametje dat heel gelukkig is met weinig. Zij vindt het heerlijk om in een lekkere mand te liggen, zij is zielsblij met haar eten en koekjes, zij wil graag spelen en als zij een bepaalde hond leuk vindt, dan wil zij hier ook graag mee spelen. Lucy laat ook zien dat zij ook een dame is die de grenzen af en toe op wil zoeken. Zij kijkt altijd even tot hoever zij kan gaan, soms bij mensen en vooral bij andere honden. Zij is echt een leiderstype bij andere honden en zij accepteert niet zomaar iedere hond in haar buurt! Voor Lucy zoeken wij een stabiel thuis, een plekje waar zij gelukkig mag zijn, waar er duidelijkheid heerst, waar zij een lekkere mand heeft en voldoende aandacht! Zij heeft mensen nodig die de regels in huis altijd zullen volhouden, die steeds weer aan haar vertellen hoe het ook weer was en die haar gelukkig kunnen maken! Lucy kan dus niet altijd even goed met andere honden overweg, maar vindt zij een hond erg leuk, dan wil zij graag spelen. Ook kan Lucy prima een poosje alleen thuis blijven en is ze soms echt lui. Lekker slapen vindt zij super! Met katten heeft Lucy geen chemie en zij zal hier graag achteraan rennen… En dat is natuurlijk niet leuk voor de kat. Dus een nieuwe plek waar ook katten wonen is eigenlijk geen optie voor haar. Met kinderen is Lucy best lomp en daarom denken wij niet dat het handig is dat zij in een gezin met kleine kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 12 jaar is echter geen enkel probleem voor haar! Tja, Lucy is heel erg leuk en vrolijk en wij weten zeker dat zij iemand zielsgelukkig kan maken met haar vrolijke karakter! Komt u gauw eens kennis maken met deze schat? Zij wil zo graag een ‘normaal’ leven hebben, samen met u!!