Terug Home

Honden

                                                  In het zonnetje!!!


Indio en Bella zijn samen het allerleukste Scooby-koppel. Ze zijn hier samen gekomen en van begin af aan zijn ze onafscheidelijk. Zelfs toen Bella loops was en even apart
moest, werd Indio meegenomen zodat ze elkaar niet zo erg misten. Indio en Bella zijn beide pointers, wel al wat ouder (Indio is in 2003 geboren en Bella in 2004). Ondanks hun leeftijd zijn ze erg actief: ze rennen en snuffelen altijd rond.
INDIO is de verstandige van de twee. Hij is een rustige en stabiele jongen. Indio is erg
aanhankelijk naar mensen, maar ook vriendelijk en loyaal. Het is een nobele en betrouwbare hond; hij is echt heel erg braaf.

BELLA is wat drukker; ze is klein, dun en het lukt haar maar niet om stil te staan. Ze is een dappere meid en er is niets wat haar bang kan maken. Bella houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en ze altijd op zoek naar genegenheid. Ze is
vrolijk, sociaal, rusteloos en levendig.
We zouden het echt geweldig vinden als beide samen geadopteerd worden. Dan
zijn ze namelijk altijd gelukkig: ze beschermen elkaar, warmen elkaar op, ze voelen zich veilig samen en ze houden ontzettend veel van elkaar. Het zijn erg gemakkelijke honden: ze hebben wat eten nodig, een lekkere wandeling, veel liefde en maar één bed, want die delen ze maar al te graag… 

Deze twee kanjers wonen momenteel nog in Scooby, in Spanje, waar zij met smart zitten te wachten op een gouden toekomst voor hun samen! Mocht u interesse in hen hebben, dan komen zij natuurlijk naar Nederland, waar u ze in levende lijve kan ontmoeten! Wij hebben in ieder geval een filmpje van dit schitterende duo, neemt u even een kijkje?

 https://www.youtube.com/watch?v=8q0leq2grng 


     Cato; een fantastische, vriendelijke, zachtaardige knul van ruim 2 jaar jong! Cato is niet alleen een plaatje om te zien, maar hij heeft ook een heel bijzonder karakter. Hij wil namelijk alleen maar lief gevonden worden en doet daar ongelooflijk zijn best voor! Cato komt uit Turkije, waar hij langere tijd in een opvang met veel andere honden heeft gewoond. Maar doordat hij zo ongelooflijk zachtaardig is, was zijn reis naar Nederland het enige waar hij nog op hoefde te wachten. En die reis heeft hij inmiddels gemaakt en deze schat zit nu bij ons in de opvang, te wachten op zijn eigen gouden mandje! Cato is dus een zachtaardige knul die ook nog heel veel onzekerheden in zich heeft. Hij is zo bang om dingen fout te doen en dat is zo verdrietig om te zien… Hij gaat voor je liggen kwispelen en als je dan lief tegen hem praat is hij de gelukkigste hond ter wereld! U snapt dat deze geweldige jongen al een plekje in ons hart heeft veroverd. Cato kan het ontzettend goed vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Hij heeft daarnaast respect voor katten en draait netjes zijn hoofd weg als er een kat kennis met hem komt maken. Cato is lief voor kinderen en ook voor hun is hij heel zachtaardig. Wij zoeken een heel fijn thuis voor Cato waar hij ontzettend welkom is, waar mensen helemaal voor hem willen gaan, die hem zelfvertrouwen gaan geven en die hem de tijd geven om rustig te wennen aan zijn nieuwe leven. Wij denken dat een druk gezin voor hem teveel van het goede zal zijn, hij moet zelf eerst maar eens even op nummer 1 staan. Een rustig gezin is geen enkel probleem voor deze lieve jongen. Met geduld en een heleboel liefde komt het helemaal goed met hem en wij hopen dat u snel kennis met hem komt maken! Hij zal ook dan enorm zijn best doen om het goed te doen! 

Rachel; een prachtige, stoere, speelse, slimme en heerlijke hond van ruim 1 jaar jong! Rachel is een prachtdame, zij heeft een heel fijn karakter, is heel sociaal en wil heel graag voor je werken. Rachel komt uit Spanje, waar zij is gevonden… En zoals u kunt zien op haar foto’s, hebben mensen haar oren afgesneden. Dit waarschijnlijk om haar een wat stoerder uiterlijk te geven of zo… Begrijpen doen wij het niet, maar gelukkig heeft Rachel hier geen last van en is zij vrolijk als altijd. Rachel is een jongedame die het heerlijk vind om met je op stap te gaan, om met je te werken en heerlijke wandelingen te maken. Zij kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed. Lekker spelen met andere honden vind zij dus geweldig! Met katten kan Rachel het niet zo goed vinden, zij doet ze niet direct wat, maar heel spontaan gaat het allemaal niet en daarom plaatsen wij haar liever niet in een gezin met katten. Rachel vindt alle mensen geweldig, zij is heel vriendelijk en rustig en wil heel graag aandacht krijgen. Ook voor kinderen is Rachel erg lief en vriendelijk, maar omdat wij niet zeker weten of zij met kinderen is groot gebracht, willen wij haar liever niet in een gezin met kinderen plaatsen. Rachel is een hele eerlijke hond, zij heeft respect voor haar baasjes, is niet getraumatiseerd, is heel open in haar karakter en wij denken dat zij een geweldig maatje zal zijn voor haar nieuwe baasjes! Komt u eens langs in de opvang voor een kennismaking in levende lijve met haar?

Laddu; een prachtige, vreselijk lieve, speelse, vrolijke dame van bijna 2 jaar jong. Laddu heeft al een heel leven achter zich en zij zou zo graag haar eigen familie vinden die er altijd voor haar zal zijn. Laddu komt uit India, waar zij op straat leefde… Zij kreeg op jonge leeftijd 4 pupjes, waar er helaas maar 2 van zijn overgebleven. Lieve mensen hebben haar op straat verzorgd, haar eten gegeven en hulp ingeschakeld toen zij haar pupjes had. Laddu en haar pupjes werden liefdevol opgevangen in een fijn gastgezin waar zij al heeft laten zien hoe bijzonder zij is. Laddu bleek een geweldige moeder te zijn voor haar pupjes. En niet alleen voor haar eigen pupjes, maar ook voor de andere jonge honden die daar leefden. Zij heeft ze liefdevol maar duidelijk opgevoed, heeft heerlijk met ze gespeeld en zij was stapel op de mensen waar zij woonde. Laddu mocht naar Nederland komen omdat zij hier alle kans heeft op een gelukkig en veilig leven en dat is wat wij haar ook zo ontzettend gunnen! Laddu kan het dus uitstekend vinden met alle andere honden en heeft hier in de opvang ook veel plezier met allerhande kennel en speelmaatjes. Met katten kan zij het niet vinden, zij wil achter ze aan gaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Laddu heeft in een gastgezin gewoond waar ook wat oudere kinderen woonden en dat ging uitstekend. Zij vindt het heerlijk om met kinderen te spelen. Laddu leeft echt voor haar baasjes, zij is ongelooflijk trouw, zij wil alleen maar bij je zijn en zij wil samen met haar nieuwe baasjes genieten van haar leven. Laddu is voor haar gevoel nu al een aantal keren in de steek gelaten en dat maakt dat zij het heel erg moeilijk vind om alleen thuis te blijven. Zij vindt de bench heel eng en wil hier ook niet graag in… Zij doet er dan alles aan om eruit te komen. Zij mag graag in een warme mand liggen en is daar dan helemaal gelukkig mee. Maar als haar baasje weg gaat, wil zij hoe dan ook mee. Laddu heeft dus alle tijd nodig om te wennen aan het alleen thuis blijven. Dit kan best een tijdje duren en daar moeten haar nieuwe baasjes dus ook rekening mee houden. Laddu wil het liefst de hele dag bij je zijn en overal mee naartoe gaan. Laddu is een hondje die je raakt, die heel veel liefde in zich heeft, die heel graag wil leren, die heel graag met je wil spelen en de wereld wil ontdekken! Komt u gauw eens kennis maken met dit bijzondere meisje? Zij kan niet wachten om weer een eigen familie te hebben! 

Floris; een prachtig, vrolijk, intelligent mannetje van ruim een jaar jong! Floris is een knulletje dat iedere dag zin heeft in zijn leven en iedere dag weer vol energie is. Hij is als klein pupje bij een gezin komen wonen met jonge kinderen. Hij heeft al heel veel geleerd, kent de commando’s, kan een poosje alleen thuis blijven, kent de bench, kan naast de fiets en eigenlijk was er niets aan de hand. Maar Floris begon zijn spulletjes te beschermen tegenover de kinderen… En hierdoor was het verstandiger dat hij op zoek ging naar een ander huis zonder kleine kinderen voordat er iets zou gaan gebeuren. Want Floris heeft nog nooit gebeten! Floris heeft eigenlijk helemaal niet de intentie om vervelend te doen en als hij duidelijkheid krijgt, dan is hij een ideaal hondje. Hij heeft mensen nodig die begrijpen wat het is om een jack russell in huis te hebben. Mensen die hem uitdagingen geven, die hem van alles gaan leren en die de wereld met hem gaan ontdekken. Structuur, duidelijkheid en weten waar hij staat, maakt hem gelukkig en dan heeft u een ontzettend leuk kameraadje! Floris vindt andere honden heel erg leuk en speelt heel graag met ze. Hij is opgegroeid met een kat en dat ging uitstekend. Als hij buiten een kat weg ziet rennen, wil hij daar wel achteraan, maar als het de kat van de familie is, dan is er geen enkel probleem. Wij plaatsen Floris dus niet in een gezin met kleine kinderen, kinderen vanaf 12 jaar is geen probleem voor hem. Een geweldig jochie dus, op zoek naar een uitdagend leven waar hij zijn energie lekker kwijt kan, waar hij echt een maatje kan zijn! Komt u gauw eens kennis maken met dit leuke ventje?

Gucci; een geweldig, lief, sociaal, zachtaardig en vreselijk leuk meisje van 9 maanden jong! Gucci is een vrolijke griet, zij speelt en rent enorm graag en dat past natuurlijk helemaal bij haar windhondenbloed wat in haar aderen ruist. Zij is een kruising galgo en dat staat haar geweldig! Zoals u op haar foto’s kan zien, zijn haar oren afgeknipt, waarom is ons een raadsel, maar Gucci heeft hier gelukkig geen problemen mee. Zij werd in Spanje gevonden, zij liep te zwerven over straat, zij was toen pas 6 maanden jong… Maar Gucci heeft de afgelopen 3 maanden in een opvang aldaar gewoond en heeft daar al laten zien hoe geweldig en liefdevol zij is. Zij is bescheiden, heeft alle respect voor mensen, is heel sociaal en wil het ontzettend graag allemaal goed doen. Gucci kan het prima vinden met anderen honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Daarnaast kan zij het met alle mensen uitstekend vinden, met volwassenen, maar zeker ook met kinderen. Gucci knuffelt ontzettend graag, loopt keurig aan de riem, wil heel graag bij je zijn, is gek op rennen en spelen en zij is gewoon en wonder van een hondje dat zo ontzettend graag een eigen familie wil hebben. Gucci kan het niet vinden met katten, zij wil hier direct achteraan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een gezin waar ook katten wonen is dus geen succes met Gucci. Gucci moet natuurlijk nog een heel aantal dingen leren, zal rustig moeten wennen aan het alleen thuis blijven, zal moeten wennen aan het feit dat zij een eigen familie heeft. Maar dat wil zij zo graag, zij zal u zo ongelooflijk dankbaar zijn en u heel erg blij maken met haar komst! Komt u gauw eens kennis maken met deze kleine kanjer? Zij kan niet wachten u in levende lijve te ontmoeten! Bruno; een hele knappe verschijning van bijna 4 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn en liefdevol thuis! Bruno heeft niet zoveel geluk gehad in zijn leven helaas… Als pup van 6 maanden is hij op straat gezet en in het asiel in Spanje achtergelaten… Dat is nu drie en een half jaar geleden en nog nooit heeft iemand hem een veilige plek gegeven waar hij zo vreselijk naar verlangd. Bruno doet vreselijk zijn best, hij is erg aanhankelijk en vriendelijk, wil heel graag bij je zijn, is sociaal en loopt al best heel netjes aan de riem. Hij is een klein beetje eigenwijs, maar dat siert hem alleen maar! Bruno kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt ze heel erg goed. Met katten kan hij het echter niet zo goed vinden, hij heeft gewoon niet zoveel chemie met ze en dat mag natuurlijk. Bruno wil heel graag met je samenwerken en hij heeft alle aandacht voor je, echt super om te zien. Bruno wil het gewoon graag goed doen en jou als baas gelukkig maken! Bruno is lief voor alle mensen en ook voor kinderen. Wij weten echter niet of Bruno opgegroeid is in een gezin met kinderen en daarom plaatsen wij hem liever niet in een gezin met kinderen onder de 16 jaar. U kunt natuurlijk wel kinderen die jonger zijn op bezoek krijgen, dat vindt hij wel erg gezellig! Bruno heeft de tijd nodig om rustig te kunnen wennen aan zijn nieuwe leven met mensen die om hem geven, die hem vertrouwen geven en die hem de tijd geven om weer even zijn plekje te vinden. Hij heeft nou eenmaal lange tijd zonder liefhebbende familie moeten leven, dat dit eigenlijk weer helemaal nieuw voor hem is. Bruno vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, om actief met je bezig te zijn en allerhande nieuwe dingen te leren! Hij zal dan enorm genieten en erg dankbaar zijn voor deze nieuwe kans in zijn leven! Wilt u Bruno eens in levende lijve ontmoeten, wees dan van harte welkom in de opvang, hij gaat graag met u een lekkere wandeling maken! 

Scooby; een hele blije, vrolijke, enthousiaste dame van net 1 jaar jong! Scooby is een prachtige dame om te zien, heeft een heerlijk karakter en wil heel erg graag verder met haar leven bij een eigen familie! Scooby is een enthousiaste en sportieve dame die het fantastisch zal vinden om heel veel dingen te leren, om samen met haar nieuwe baasjes de wereld te ontdekken! Scooby komt uit Spanje, waar zij als pupje bij mensen is komen wonen. Zij heeft daar al geleerd hoe het is om baasjes te hebben en in een huis te wonen. Maar deze mensen gingen emigreren en deze mensen konden haar niet meenemen…. En daarom hebben zij deze jongedame bij de buren achter gelaten. Bij deze mensen was zij welkom om te blijven, maar helaas vonden de andere honden van de buren Scooby niet zo leuk… Scooby was natuurlijk nog erg jong en onstuimig en daar moet je als hond natuurlijk wel tegen kunnen. En zodoende kwam Scooby in de opvang aldaar terecht en mocht zij nu mee naar Nederland, waar wij hopen op een eigen gouden mandje voor deze schoonheid! Scooby is dus een blije dame die graag wil rennen en spelen, heel graag nieuwe dingen wil leren, heel veel contact met je maakt om te kijken of zij iets moet doen, heel slim is en sociaal is! Een hele fijne hond dus! Scooby is best een sterke hond en zij trekt nog wel wat aan de riem en dat is iets was zij nog even onder de knie moet krijgen. Verder moet Scooby natuurlijk nog wat commando’s leren en heeft zij de tijd nodig om te wennen aan haar nieuwe leven. Scooby kan het prima vinden met andere honden en begrijpt ze prima. Zij kan wel wat onbenullig zijn, maar ja, daar is zij dan ook nog jong voor. Met katten kan Scooby het niet zo goed vinden, zij wil achter ze aan en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Een gezin met katten is dus geen optie voor Scooby. Scooby vindt kinderen leuk en vreemde mensen ook en is eigenlijk heel sociaal naar iedereen. Maar omdat Scooby niet is opgegroeid met kinderen en zij best sterk is, plaatsen wij haar niet in een gezin met jonge kinderen. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor haar. Voor Scooby zoeken wij lieve mensen die haar een fantastisch leven willen bieden, die haar de tijd geven om te wennen, maar ook consequent zijn. Mensen die lekker actief zijn en met haar eropuit willen trekken, mensen die haar nieuwe dingen willen leren en die er voor haar zullen zijn. Dan krijgt u een vrolijke, blije dame in huis die van iedere dag zal genieten! Komt u gauw eens lang om haar in levende lijve te ontmoeten?


    


Piston; een plaatje van een hond met nu nog te lange benen en een fantastisch koppie van 6 maanden jong! Piston is een kruising boxer en heeft dan ook het enthousiaste karakter van een boxer. Hij vindt het hele leven geweldig, is niet erg onder de indruk van alles, is heel erg open en blij, wil heel graag contact met je maken en is gewoon heel erg blij! Piston komt uit Spanje, waar hij als klein knulletje is gevonden… Vervolgens heeft hij een tijdje in de opvang aldaar gewoond en nu is hij bij ons in de opvang en wij mogen hem helpen zoeken naar een eigen familie! Piston kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt ze prima. Met katten kan Piston het niet zo goed vinden, hij wil graag achter ze aan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dus een nieuwe familie waar ook katten leven lijkt ons geen goed idee voor hem. Piston kan het prima vinden met kinderen al kan hij wel wat onstuimig zijn. Iets oudere kinderen lijkt ons dan ook verstandiger voor hem, hele kleintjes loopt hij zo omver. Verder moet Piston natuurlijk alles nog leren, maar dat wil hij ontzettend graag! Hij is een slim mannetje, vrolijk, blij, enthousiast en ronduit geweldig! En dit lieve ventje zoekt een lieve familie waar hij ontzettend welkom is, waar hij veel mag leren en waar hij zijn eigen gouden mandje staat! Komt u gauw eens kennis maken met dit wonder? Hij kan niet wachten u te ontmoeten! 


                                         gereserveerd

Floyd; een piepklein, vrolijk, grappig en leuk mannetje van 5 maanden jong! Floyd lijkt zo op het eerste gezicht een heel stoer ventje, hij speelt lekker met zijn zusje en de andere honden, komt lekker bij je voor een knuffel en vindt het allemaal even leuk! Maar als je dan alleen met hem op pad gaat, dan zie je zijn onzekere kant tevoorschijn komen. Hij vindt het een beetje spannend om aan de riem te lopen en wil dan het liefst weer terug naar de andere honden. Maar als je dan rustig de tijd neemt, hem op zijn gemak stelt en zachtjes tegen hem praat, dan wil hij wel heel erg zijn best doen! Hij heeft dus even alle rust en tijd nodig om aan zijn nieuwe leven te wennen. Floyd komt uit Spanje, waar hij samen met zijn broertjes en zusjes is gevonden… Hij is liefdevol opgevangen in een opvang aldaar een heeft daar ook laten zien hoe ongelooflijk schattig hij is! Hij was daar altijd bescheiden en vriendelijk en dat is hij nog steeds. Floyd kan het uitstekend vinden met alle andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed. Voor katten heeft hij het grootste respect en hij zou dus prima met katten kunnen samenleven. Ook voor kinderen is Floyd een geweldig lief mannetje. Tja, hij is echt een heel leuk mannetje dat zo graag een eigen familie zou vinden. Voor Floyd zoeken wij lieve mensen die hem alle tijd geven om te wennen, mensen die geduldig met hem zijn en hem leuk vinden zoals hij is. Een andere hond zou hem veel steun kunnen geven en een andere hond in zijn gezin zou dan ook heel fijn voor hem zijn. Verder moet dit kleine mannetje natuurlijk alles nog leren en wij denken dat u een ongelooflijk dankbaar hondje in huis zult krijgen! Komt u gauw eens kennis maken met dit fantastische kereltje?


                                            


Jack; een bijzonder ruwharig jack russeltje van 3 jaar jong! Jack is een vrolijk mannetje, altijd blij en in de weer, graag onder de mensen, enthousiast bij alles wat hij doet en op zoek naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Jack is een hondje dat bij ons is gekomen omdat zijn baasje in het ziekenhuis terecht kwam en ernstig ziek is… En zijn baasje wordt helaas niet meer beter en dat betekende dat Jack bij ons moest komen. Jack is vanaf dat hij een klein pupje was bij zijn baasje komen wonen en is daar nooit meer weggegaan. Hij heeft daar helaas niet heel veel geleerd, werd niet uitgelaten maar kon de hele dag in de tuin zijn als hij wilde. Commando’s heeft hij niet onder de knie en tja, dat is allemaal best heel erg jammer… Maar wij hebben gezien dat Jack ongelooflijk graag nieuwe dingen wil leren, dat hij heel erg slim is en erg leuk! Hij heeft dus al jaren niet gewandeld en was al jaren niet met andere honden in contact geweest. Maar hij doet het geweldig hier! Hij heeft zich keurig aangepast, is goed met andere honden en hij vindt het werkelijk een groot feest om lekker te wandelen! Hij trekt aan de riem, maar hij heeft heel snel in de gaten dat dit niet de bedoeling is en wil heel graag leren hoe hij het goed moet doen. Jack heeft heel veel in zijn mars door zijn intelligentie en wij denken dat hij binnen hele korte tijd alles onder de knie heeft wat nodig is. Jack kan het niet goed vinden met katten, hij wil achter ze aan gaan en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Jack kan uitstekend een poos alleen thuis blijven en is dat ook gewend. Jack vindt kinderen geweldig, wil ontzettend graag met ze spelen en geniet van hun aanwezigheid. Maar wij willen Jack toch niet in een gezin met kinderen plaatsen omdat hij zelf nog zoveel moet leren. Daarnaast beschermt Jack zijn voer ten opzichte van mensen en daar moet hij eerst mee om leren gaan. Jack vindt het heerlijk om met je mee op stap te gaan, om met je te knuffelen, om naast je in de auto te zitten en hij is echt een kameraadje voor het leven. En dat hij sommige dingen nog niet geleerd heeft, dat kan veranderen. Hij wil niets liever dan leren, nieuwe dingen ontdekken en de weide wereld intrekken! Wilt u dit kleine mannetje eens in levende lijve ontmoeten? Wees welkom om een lekkere wandeling met hem te maken! 

                                           

                                                  gereserveerd

Boy; een heerlijk, klein, lief en heel zachtaardig mannetje van ruim 4 jaar jong. Boy is bij ons gekomen omdat zijn vrouwtje niet meer voor hem, zijn halfbroertje en 2 katten kon zorgen. Helemaal onder de vlooien, maar dapper als een jack russell nou eenmaal is, kwam hij bij ons. Direct hebben wij hem behandeld, heeft hij de benodigde inentingen gehad en hij heeft de rust gekregen wat hij zo nodig had. Toen wij hem voor het eerst ontmoeten, was dat nog in zijn vorige huis. Hij was aan het blaffen, sprong tegen ons op en wilde je hand graag pakken met zijn mond. Maar van dat hondje is niet meer zoveel te zien. Wij zien namelijk dat Boy een ongelooflijk lief mannetje is. Hij vindt het geweldig om lekker met je te gaan wandelen, om bij je te zijn, met je te knuffelen en met je te spelen. Hij geeft zich direct aan je over en vindt het heerlijk als je de leiding over hem neemt. Boy is een dankbaar hondje dat zo graag wil genieten van zijn leven, die heel erg zijn best voor je wil doen en er altijd voor je staat! Een dapper mannetje mogen wij wel zeggen. Boy kan het uitstekend vinden met andere honden en ook kan hij prima opschieten met katten. Hij vindt het wel eens leuk om achter ze aan te gaan, maar als een kat blijft zitten heeft hij het grootste respect. Boy trekt een klein beetje aan de riem, maar hij weegt zo weinig dat je dat amper in de gaten hebt. Als je hem roept is hij echter direct bij je voor een knuffel! Natuurlijk moet Boy de tijd krijgen om te wennen aan zijn nieuwe leven bij lieve mensen. Hij moet de tijd krijgen om weer echt te gaan genieten van zijn leven en dat verdient dit mannetje als geen ander! Boy is geboren met een afwijking aan zijn voorpootje, hij mist hier een aantal teentjes. Boy heeft hier compleet geen last van en kan heel hard rennen! Boy is niet opgegroeid in een gezin met kinderen en daarom plaatsen wij hem liever niet in een druk gezin met kleine kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 16 is geen probleem voor hem. Boy heeft dus al het een en ander meegemaakt in zijn leven, maar hij wil graag verder met lieve mensen die hem de rust, de aandacht en de liefde kunnen geven waar hij zo naar verlangd! Komt u gauw eens kennis maken met dit kleine mannetje?


                                              gereserveerd

Britta; een schitterende kruising pointer van 3 jaar jong die op zoek is naar een eigen familie! Britta is een vrolijke dame, haar staart staat bijna nooit stil en zij heeft altijd een blije uitdrukking op haar gezicht. Als zij mensen ziet wordt zij helemaal gelukkig en het is een genot om haar te zien genieten! Britta is een meisje dat uit Turkije komt, waar zij op straat is gevonden. Vervolgens is zij opgevangen in een opvang aldaar en daar heeft zij best een lange tijd gezeten. En nu is zij bij ons in de opvang en wij weten zeker dat er lieve mensen zullen komen die haar een geweldige toekomst willen bieden! Britta is dus een vrolijke dame, zij speelt graag, zij rent graag, zij is altijd vrolijk en zij is een hele slimme dame! Zij kan nog niet zo goed aan de riem lopen, zij begint met trekken en vindt de hele wereld om haar heen vreselijk leuk. Zij moet dus nog wel leren om dit netjes te doen, maar de wil is er en als er langer met haar wordt gelopen, dan wordt zij een stuk rustiger. Wij snappen dit wel, zij heeft al zo lang geen baasjes meer gehad dat zij niet helemaal meer snapt dat zij met haar baasjes op pad is. Maar geduld zal haar helpen, dat weten wij zeker! Britta kan het uitstekend met andere honden vinden en begrijpt de hondentaal heel goed. Zij speelt graag met andere honden en slaapt gezellig tegen een andere hond aan. Katten vindt zij bijzondere wezens en zij wil heel graag kennis met ze maken. De katten die bij ons verblijven die haar ook gedag zeggen vindt zij lief en trekt zij zich niets van aan. De katten die voor haar wegrennen, dat is een ander verhaal, daar wil zij graag achteraan rennen. Daarom denken wij dat het niet verstandig is haar in een gezin te plaatsen met katten die niet aan honden gewend zijn. Als u katten heeft die aan honden is gewend, dan is er geen probleem met Britta. Britta is stapel op lekkere dingetjes en is daar heel goed mee te trainen! Voor Britta is lief voor kinderen en vindt het prima dat zij haar een knuffel geven. Maar Britta is ook een sterke dame en wij denken daarom dat het niet handig is haar in een gezin te plaatsen met kleine kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar is geen probleem voor haar. Voor Britta zoeken wij lieve mensen die lekker met haar gaan trainen, die actief met haar bezig zullen gaan en die haar de tijd geven om aan haar nieuwe leven te wennen. Dan krijgt u een vrolijke, blije en zeer slimme dame in huis die erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens kennis maken met deze kanjer?
Honey; een sierlijke, zelfstandige, mooie dame met een heel verhaal van 3 jaar jong. Honey is een meisje dat haar leven op straat is gestart, in India… Haar moeder is overleden tijdens de bevalling van Honey en haar familie. De pupjes zijn vervolgens met de fles groot gebracht. En helaas bleek Honey het enigste hondje geweest dat destijds geen thuis heeft gevonden… Honey kwam in een opvang terecht waar zij altijd in de bench zat, behalve natuurlijk tijdens de uitlaatmomenten. Dit heeft jaren geduurd en deze schat had dus een in- en intriest leven. Op een gegeven moment zijn alle honden uit deze opvang achtergelaten en moest Honey naar het asiel waar zij altijd aan de ketting lag… En gelukkig is zij daar uiteindelijk weggehaald en mocht zij in een huis komen wonen. Daar heeft zij even gewoond en nu mocht zij eindelijk mee naar Nederland waar wij een bijzonder huis voor haar zoeken! Honey is beschadigd, dat kan ook gewoon niet anders. Zij vertrouwt je niet zomaar, vindt vreemden heel spannend en dit vertrouwen moet rustig opgebouwd worden. Toen zij net bij ons in de opvang was, konden wij heel moeilijk contact met haar maken, maar inmiddels is zij rustig, loopt zij geweldig goed aan de riem en heeft het meer naar haar zin. En wij begrijpen dat, zij heeft het niet leuk gehad in haar leven en dat is zij natuurlijk niet vergeten. En alleen de tijd kan deze wonden helen bij haar. Honey kan het uitstekend vinden met alle andere honden, dan zien wij haar lekker rennen en spelen en dan lijken alle zorgen vergeten… Dit is bijzonder om te zien, wij dromen over de tijd dat zij zich ook zo vrij gaat voelen bij lieve mensen die van haar houden. Wij wensen voor Honey een warm en fijn thuis zonder kinderen en zonder katten, maar met alle rust en aandacht speciaal voor haar. Honey kent de bench als geen ander en kan hier prima een tijdje alleen in blijven. Verder moet zij rustig de tijd krijgen om te wennen aan haar nieuwe leven, moet zij rustig het vertrouwen in haar mensen gaan krijgen en dan zult u zien hoe dankbaar zij zal zijn en dat ook zij zal gaan genieten van haar nieuwe leven! Als u interesse hebt in Honey, neemt u dan contact op met de opvang of komt u langs om haar in levende lijve te ontmoeten! Zij heeft het nu wel eens verdient om te gaan genieten! 

Jana; een schitterend meisje van net 2 jaar jong die op zoek is naar bijzondere baasjes! Jana is namelijk een bijzonder meisje dat geen idee heeft hoe het leven in elkaar steekt en die mensen nodig heeft die zij kan vertrouwen, die voor haar gaan en die met haar gaan werken. Jana komt uit Spanje, waar zij op straat is gevonden, waar zij gevangen is en waar zij ook een trauma heeft opgelopen met het omdoen van de riem en het aan de riem lopen. Jana is een sociale hond die ongelooflijk graag wil werken, die enorm veel energie heeft en die het nodig heeft om structuur en duidelijkheid te krijgen. Zij heeft echt nieuwe baasjes nodig die ervaring hebben met honden, die veel tijd in haar willen investeren en die haar leren hoe het leven werkt, die haar vertrouwen en steun geven en die haar dat ene stukje willen bieden wat zij zo nodig heeft. Jana raakte in het begin dat zij hier was compleet in paniek als zij al een riem zag maar inmiddels laat zij zich aanlijnen en heeft zij een tuigje wat het voor haar makkelijker maakt. In het begin was dit dus het meest moeilijk  voor dit meisje. Maar wij zien dat zij graag wil veranderen en zij doet dan ook haar best om het goed te doen. Jana kan het prima vinden met andere honden, is eerlijk dominant en speelt graag met andere honden. Omdat Jana zelf nog van zover moet komen, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen of katten omdat dit voor haar gewoon teveel is. Jana heeft dus mensen nodig die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven, die haar het vertrouwen terug geven in de riem, die haar leren hoe geweldig het is om een baasje te hebben en mensen die dus geduld en tijd hebben om dit voor haar te doen. Dan krijgt u een heel intelligent, mooi en werklustig meisje die er alles aan zal doen om u trots op haar te laten zijn! Komt u gauw eens langs om deze jongedame in levende lijve te ontmoeten?                                              gereserveerd

Goofy; een heerlijk, vrolijk, vriendelijk en leuk mannetje van al 10 jaar oud! Goofy is een cocker spaniel en heeft ook dit karakter. Hij is rustig, blij, vrolijk, speels, wandelt graag, weet wat hij wel en niet wil en is echt een fijn mannetje. Goofy is bij ons gekomen omdat zijn baasjes beiden lange dagen gingen werken. Goofy moest op een gegeven moment zo’n 13 uur alleen zijn en dat vond hij vanzelfsprekend erg moeilijk. Hij begon op een gegeven moment te blaffen en dat ging dus niet langer. En daarom is Goofy nu bij ons, op zoek naar een fijn thuis waar hij de rest van zijn leven mag doorbrengen. Goofy is een knul die dus graag mag wandelen, maar het ook heerlijk vindt om lekker te luieren. Hij heeft niet zoveel nodig om gelukkig te zijn, luistert erg goed, is gek op zwemmen en vindt het heerlijk om zoveel mogelijk ballen voor je op te halen. Daarnaast is hij erg gesteld op zijn mandje en dat is dan ook echt van hem. Hij wil daarin met rust gelaten worden en dat is natuurlijk helemaal terecht. Goofy kan het hier in de opvang uitstekend vinden met andere honden en heeft al heel wat vrienden gemaakt. Maar in zijn verleden, toen hij nog klein was, is hij een keer aangevallen door een herder en met grote donkere honden heeft hij dus soms wat moeite. Hij gaat dan stoer staan grommen naar die andere hond. Het is belangrijk dat hij hierin begeleiding zal krijgen als dit gebeurd, maar hier zien wij dit probleem dus niet, maar buiten in de wereld kan dit dus anders zijn. Goofy kan het prima vinden met katten die ook aan honden gewend zijn, hij vindt het helemaal prima dat zij er ook zijn! Goofy komt uit een gezin met oudere kinderen en deze is hij dan ook gewend. Wij plaatsen Goofy echter niet in een gezin met jonge kinderen, kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Goofy heeft echt wat cocker-manieren. Hij weet heel goed wat hij wil, beschermd zijn mandje en is niet met iedereen even goede vrienden. Maar dat hoeft natuurlijk ook niet, hij mag zijn wie hij is, hij mag zijn mandje als iets van zichzelf beschouwen en hij zoekt dus mensen die dat begrijpen. Die hem zichzelf laten zijn, maar hem ook duidelijkheid geven over de regels die in huis gelden. Wij zien hier een heel vriendelijk mannetje dat graag wil knuffelen, die het eigenlijk ontzettend goed doet en redelijk gelukkig is. En wij gunnen hem dat gouden mandje zo, hij is al op leeftijd en hij wil zo graag nog een tijdje genieten bij mensen die hem ook zo leuk vinden! Komt u eens kennis met dit mannetje maken en een lekker stukje met hem wandelen? Hij zal het heerlijk vinden! 

Chico; een prachtige knul van ruim 3 jaar jong die op zoek is naar werklustige mensen die met hem hun leven willen delen! Chico is een hond die vanaf dat hij 8 maanden was bij een gezin gewoond met nog 8 honden. Dit was in Spanje, waar hij was gevonden toen hij 8 maanden was. Hij kon gelukkig bij deze mensen terecht en heeft het daar best naar zijn zin gehad. Zij gingen heerlijke wandelingen met hem maken door de bergen, hij mocht daar lekker met de andere honden spelen en ravotten en hij heeft daar geleerd om ook alleen te zijn. Deze mensen werkten beiden en zodoende was Chico ook regelmatig alleen. Chico is in Spanje ruim 2 jaar op zoek geweest naar een nieuw huis, maar op de een of andere manier is dit niet gelukt. En daarom is hij nu in Nederland en wij denken dat hij mensen heel blij kan maken met zijn komst! Chico is een zelfstandige hond die heel goed weet wat hij wil. En daarom heeft hij ook echt baasjes nodig die hem daarin kunnen begeleiden. Mensen die consequent zijn, die hem leiding geven en die hem steunen. Hij is zeer slim en wil heel graag voor een koekje voor je werken. Chico is een hond die eigenlijk maar van 1 persoon houdt, hij doet hier alles voor en wil heel graag samen werken en dingen ondernemen. Voor hem is het heel lastig om zijn baasje te delen met iemand anders en daarom is het perfect voor Chico om iemand te vinden die alleen is. Dan is hij het meest gelukkig en blij. Chico is enthousiast naar alle mensen toe en vindt hun gezelschap heel prettig. Ook met andere honden kan Chico het uitstekend vinden al staat hij zeker wel zijn mannetje. Maar hij verstaat de hondentaal heel erg goed. Met katten heeft Chico geen chemie, hij kent ze niet en vindt ze ook niet leuk. Dus een thuis met katten is geen goede optie voor Chico. Ook plaatsen wij Chico liever niet in een gezin met kinderen. Hij is hier niet mee opgegroeid en omdat hij duidelijke leiding nodig heeft lijkt dit ons niet erg handig. Wij denken dat het voor Chico erg leuk zal zijn om een cursus met zijn nieuwe baasjes te volgen zodat hij nog veel meer kan leren dan dat hij nu al weet. Hij is een heerlijke kameraad voor mensen die ervaring hebben met honden en die heel graag met hem hun leven willen delen. Chico kan uitstekend in de bench en kan ook prima een poosje alleen thuis blijven. Komt u gauw eens kennis maken met deze heerlijke jongen??
Chico; een vrolijke, enthousiaste en blije knul van 4 jaar jong! Chico is een blije hond, hij glimlacht de hele dag, wil heel graag van alles ondernemen, speelt graag en is gewoon een heel gelukkig mannetje. En dit leuke mannetje is op zoek naar een heel fijn thuis waar hij erg welkom is! Chico is een hondje dat uit Spanje komt, waar hij is gevonden. Hij werd gelukkig liefdevol opgevangen in een fijn gastgezin en daar heeft hij al een heel aantal dingen geleerd! Het lopen aan de riem zou wat charmanter kunnen, hij trekt namelijk nogal omdat hij het werkelijk fantastisch vindt om met je op pad te gaan. Dit moet hij nog even onder de knie krijgen, maar hij is een slim mannetje en kan dit nog heel goed leren! Chico vindt het heel fijn om bij mensen te zijn, hij geniet intens van een knuffel en hetgeen hij het meest fijn vindt is dat je zijn buikje lekker aait. Hij vindt dit echt zijn hoogtepunt van de dag en je ziet hem dan helemaal genieten. Chico is een sociaal mannetje dat heel erg zijn best voor je doet en die weet wat samenwerken is! Hij kan het uitstekend vinden met alle andere honden en hij beheerst de hondentaal heel goed. Chico vindt katten bijzonder interessant maar heeft zeker respect voor een kat die blijft zitten en niet onder de indruk is van hem. Dan vindt hij ze prima, maar gezien zijn ras denken wij ook dat Chico achter een kat aan zal rennen die op de vlucht is. Hij kan dus wel bij een kat wonen, maar enkel een kat die totaal niet onder de indruk is van hem. Chico is lief voor kinderen al denken wij dat het niet handig is hem te plaatsen bij hele kleine kindjes, hij zou ze zo omver kunnen lopen. Kinderen vanaf een jaar of 8 is geen probleem voor hem en als u kleine kindjes op bezoek krijgt, dan is het even belangrijk dat hij ze niet van de voeten loopt. Chico is gewoon een heel fijn hondje dat ontzettend graag zijn leven wil delen met lieve mensen die helemaal voor hem willen gaan, die hem dat ene gouden mandje willen bieden waar hij zo naar op zoek is! Komt u gauw eens langs voor hem?Bobby; een grote, zachtaardige, lieve en vriendelijke knul van 11 maanden jong! Bobby is echt een grote schat met een heel klein hartje… Hij komt uit Spanje, waar hij als pup is gevonden. Vervolgens heeft hij een aantal maanden in de opvang aldaar gewoond en mocht nu mee naar Nederland, waar hem hopelijk een fantastisch leven is gegund. Bobby was bij ons in de opvang wat angstig en daarom vroegen wij aan 1 van onze gastgezinnen of hij welkom was. En ja hoor, Bobby mocht komen! Dus Bobby is daar naartoe gegaan en het is ongelooflijk hoe geweldig hij zich heeft aangepast. Hij kan het heel erg goed vinden met de daar aanwezige honden, met de katten, met de ratjes, met zijn tijdelijke baasjes, met bezoek van vreemden en hij geniet! Hij vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken en voelt zich heerlijk buiten. Binnen is hij iets voorzichtiger en trekt zich een beetje terug omdat hij dit gewoon niet kende. Maar ook hier was hij binnen een paar dagen op zijn gemak en begint zelfs een klein beetje ondeugend te worden. En ondanks de korte tijd dat hij in zijn gastgezin verblijft, is hij er al wel aan toe om te gaan verhuizen, hij heeft immers laten zien hoe graag hij zijn best wil doen. Bobby is heel erg gericht op zijn baasjes, maakt erg veel contact en steunt erg op ze, de mooiste eigenschap die een hond kan hebben! Hij kan het dus prima vinden met alle andere honden, met katten en met andere dieren. Omdat hij sommige dingen nog spannend vindt, plaatsen wij hem liever niet in een gezin met hele jonge kinderen. Maar kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor hem. Natuurlijk heeft Bobby tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe leven maar hij heeft laten zien dat hij dat kan en wij hebben alle vertrouwen in hem! Wij zoeken lieve mensen voor hem die hem de tijd geven om te wennen, mensen waar hij op kan vertrouwen en mensen die helemaal voor hem willen gaan! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere knul?


                                        

Cassidy; een schitterende, gespierde, energieke en vreselijk lieve knul van 8 maanden jong! Cassidy is een vrolijke knul, heeft veel energie, is heel leergierig, maakt veel contact met je en wil graag veel voor je doen! Het leuke van Cassidy is dat hij het eigenlijk met iedereen en alles heel goed kan vinden en hij geniet van ieder moment van de dag! Cassidy komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij als klein pupje is gevonden. Hij werd daar liefdevol opgevangen in een gastgezin en vond al snel een fijn huis in Duitsland. Daar heeft hij alles geleerd, hij is namelijk zindelijk, kan even alleen thuis blijven, kent al een heel aantal commando’s, kan keurig aan de riem lopen en kent het leven in een huis dus prima. Helaas ging zijn vrouwtje werken en was het niet mogelijk voor deze mensen om hem dat fijne plekje te bieden wat hij zo nodig heeft. En zodoende is hij nu bij ons in de opvang waar wij hem ook erg leuk vinden! Cassidy is altijd vrolijk, wil heel graag met je op pad, is vreselijk sociaal met andere honden, vindt katten prima, is lief voor alle nieuwe mensen die hij ontmoet en tja, wij kunnen eigenlijk niets verzinnen wat niet leuk aan hem is. Cassidy is een podenco en hij heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe familie rekening mee moet houden. Het fijne van hem is wel dat hij je in de gaten houdt, maar als hij iets ziet of ruikt, dan gaat hij hier wel achteraan… Verder zou Cassidy in zijn enthousiasme een klein kindje omver kunnen lopen, hij is vreselijk lief voor kinderen, maar hij kan ook onstuimig zijn. Daarom denken wij niet dat het handig is om hem in een gezin met hele kleine kindjes te plaatsen, kinderen die wat groter zijn is geen enkel probleem. Tja, Cassidy is gewoon een heerlijke hond die heel graag weer een eigen familie wil hebben waar hij van kan houden en van kan genieten! Komt u gauw eens kennis maken met deze ongelooflijk leuke hond?
Jimbo; een prachtige, grote, stevige knul van 10 maanden jong! Jimbo is een leuke hond om te zien, heeft een heerlijk zacht lijf en een heel lief karakter! Jimbo is ongelooflijk trouw, luistert al redelijk goed en is op zoek naar lieve mensen die hem heel erg welkom zullen heten! Jimbo komt oorspronkelijk uit Roemenie, waar hij als pupje is gevonden. Hij mocht mee naar Nederland, waar hij de afgelopen maanden in een gezin heeft gewoond, samen met nog een hond. Daar heeft hij al veel geleerd en heeft hij ook laten zien hoe leuk hij is. Jimbo is zindelijk, kent een aantal commando’s, is sociaal en vriendelijk en is erg op zijn baas gericht. Ook is deze jongeman nog wat ondeugend natuurlijk en hij kan dan ook goed deuren openmaken en als je wat dingetjes laat slingeren, dan weet Jimbo deze heel goed te vinden! Maar dat mag natuurlijk ook, hij is nog jong en heeft natuurlijk zijn streken. Voor Jimbo zou het handig zijn dat als hij even alleen thuis moet blijven, dat hij dan in de bench gaat. Jimbo is opgegroeid met andere honden en kan dan ook prima met andere honden opschieten. Hij is een tikje onbenullig en een beetje dominant en dat vinden niet alle andere honden natuurlijk leuk. Maar als je Jimbo rustig kennis laat maken met een andere hond en hij is dan aan de riem, dan is dat helemaal prima en kan hij het uitstekend met ze vinden. Jimbo vindt katten helemaal niet interessant, enkel als deze wegrennen voor hem. Dan vindt hij het leuk om hier achteraan te gaan. Daarom lijkt het ons niet verstandig hem in een gezin met katten te plaatsen. Omdat Jimbo zo groot is en natuurlijk nog wat groter gaat worden, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen. Hij moet zelf eerst nog wat dingen leren en hij heeft natuurlijk leiding nodig, dat wij denken dat hij er nog niet aan toe is om in een gezin met kinderen te komen wonen. Als u kinderen op bezoek krijgt is dit geen enkel probleem, hij vindt ze namelijk wel erg leuk! Jimbo zoekt lieve baasjes die hem nog een aantal dingen gaan leren, die lekker met hem gaan werken en die hem een hele fijne toekomst willen geven. Hij heeft dus consequente baasjes nodig die hem structuur en duidelijkheid gaan geven en die helemaal voor hem willen gaan! Komt u gauw eens kennis maken met deze lieve beer?                                              gereserveerd

Chusco; een heerlijke, vreselijk lieve knul van 7 maanden jong die op zoek is naar een eigen gezin! Chusco is een grappige hond, hij is een beetje sullig wat hem zo bijzonder maakt. Hij vindt eigenlijk alles erg leuk, is altijd vrolijk, vindt iedereen geweldig, wil erg graag met je knuffelen en geniet van alles wat op zijn pad komt! Chusco komt uit Spanje, waar hij is gevonden op straat… Vervolgens heeft hij de afgelopen maanden in een opvang aldaar gewoond en nu mocht hij mee naar Nederland waar wij hopen op een lieve familie die hem graag een eigen plekje wil bieden. Chusco kan het uitstekend vinden met andere honden en speelt graag met ze. Ook kan Chusco het prima vinden met katten. En voor kinderen is hij mogelijk een beetje lomp, maar wel ontzettend lief. Tja, Chusco is eigenlijk wel een heel erg leuke hond! En nu nog dat fijne gezin waar hij ontzettend welkom is, waar hij nog veel mag leren en waar hij heel erg gelukkig mag zijn! Komt u gauw eens kennis maken met deze heerlijke knul?


                                    


                                   

Merlin; een mooie, attente, slimme en fijne gozer van 5 jaar jong! Merlin is een bijzondere verschijning, in de eerste instantie lijkt hij best heel groot, maar hij staat vrij laag op zijn poten wat hem toch een bijzonder uiterlijk geeft. En zijn oren zijn afgeknipt, een ding uit zijn verleden… Dus al met al ziet Merlin er heel apart uit, maar wij zijn de enigen die dat opvalt, Merlin zelf heeft hier gelukkig totaal geen last van, hij vindt zichzelf prima zoals hij is. En hij heeft groot gelijk! Merlin is een kerel die erg geniet van zijn leven, heel erg intelligent is, een tikje eigenwijs is en eigenlijk gewoon duidelijke baasjes zoekt. Als je met Merlin gaat wandelen gaat hij direct aan de riem trekken en gaat kijken of je dat oké vindt. Als je dan de leiding overneemt van hem, dan heeft hij ineens alle respect en doet hij werkelijk alles voor je en is dan helemaal op je gericht! Dat maakt dat Merlin baasjes nodig heeft die hem leiding geven, die duidelijk zijn en die hem op waarde schatten. Merlin komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Dat hij geen leuk leven heeft gehad was duidelijk, zeker gezien het feit dat iemand zijn oren heeft afgeknipt. Maar Merlin heeft hier geen last meer van, hij maakt van iedere dag een mooie dag en dat is een prachtige eigenschap van hem! Merlin kan het uitstekend vinden met alle andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Met katten kan hij het niet zo goed vinden en hij wil achter ze aan. Daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Merlin heeft dus de duidelijkheid nodig van zijn nieuwe baasjes en dat maakt dat wij hem niet in een gezin met kinderen plaatsen. Kinderen kunnen hem deze duidelijkheid natuurlijk niet geven. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij zal lief voor ze zijn! Merlin zoekt lieve mensen die hem begrijpen, die helemaal voor hem willen gaan en die actief met hem gaan trainen en met hem op pad gaan! Dan krijgt u een hele trouwe, fijne en zuivere hond die volledig voor u zal gaan! Komt u gauw eens kennismaken met deze spetter? Hij heet u alvast van harte welkom! 


                                                                              gereserveerd

Beer; een prachtige, zuivere, lieve en vriendelijke knul van ruim 7 jaar jong. Beer is schitterend om te zien al heeft hij tekenen van zijn voorbije leven op zijn gezicht… Beer heeft namelijk een behoorlijk pittig leven achter de rug en deze knul heeft heel veel behoefte aan een eigen familie. Beer is in februari van dit jaar naar Nederland gekomen. Hij heeft in het begin van zijn leven op straat geleefd, in Roemenie. Dit heeft hij samen met zijn broer Wolf gedaan. Gelukkig leek daar een einde aan te komen, een lieve meneer had daar een opvang en heeft daar ziel en zaligheid in gestoken. Beer en Wolf leken te zijn gered… Maar opnieuw sloeg het noodlot toe voor deze kanjers, de lieve meneer stierf… De opvang ging door, maar was niet meer als vroeger… Beer en Wolf hadden het heel erg moeilijk, kregen te weinig eten en werden weggejaagd door de andere honden. Gelukkig viel dit iemand op en zodoende zijn deze twee kanjers daar weggehaald en mochten zij naar Nederland verhuizen. En daar waren zij heel erg welkom bij lieve mensen die alles voor ze wilden doen om ze een goed leven te bieden. Hun socialisatie begon, het leven in huis was ineens realiteit, de bench werd aangeleerd en eindelijk kregen deze jongens heel veel liefde, speciaal voor hun! Deze mensen hebben al een roedel met honden en dat ging super samen. Beer en Wolf leerden ontzettend veel, liepen aan de riem, werden zindelijk, kregen het vertrouwen in de mensen terug en genoten zo intens, prachtig om te zien! Met name Beer is een hond gebleken die helemaal voor 1 persoon wil gaan, hij is dan zo trouw, zo blij en zo gelukkig! Hij wil heel graag dingen voor je doen en heeft zijn hart gegeven aan deze mensen. Af en toe ontsnapte Beer, maar dit was gewoon even om de buurt te verkennen, hij kwam altijd trouw weer thuis. Beer deed het fantastisch met de andere honden, hij speelde en rende graag, sliep graag bij iedereen en deed het heel erg goed. Hij leerde om samen te zijn met de paarden, leerde dat er bezoek kwam, leerde om een poosje in de bench te blijven en hij heeft laten zien hoe graag hij zijn best wil doen! Ook kinderen vindt hij prima al is hij in de eerste instantie wel wat afwachtend. En toen kwamen deze broers bij ons, waar zij nu een aantal weken zijn. Omdat wij ons realiseren dat het bijna onmogelijk is deze twee kanjers samen te plaatsen, hebben wij besloten ze uit elkaar te halen. Zij hebben beiden andere vrienden gemaakt hier en kunnen nu uitstekend zonder elkaar. Beer is op zoek naar lieve baasjes die helemaal voor hem willen gaan, die hem de ruimte en liefde geven die hij zo nodig heeft. Hij zal moeten wennen aan zijn nieuwe baasjes, iets wat hij met alle plezier nog een keer mee wil maken. Beer is een fijne hond, rustig, loopt keurig aan de riem, wil graag voor je werken, kent de bench, kan het uitstekend vinden met andere honden en is gewoon echt een kanjer. Wij denken dat het voor Beer geweldig zal zijn als er nog een hond aanwezig is in zijn nieuwe huis. Daar kan hij zich aan optrekken, kan hij mee spelen en dat voelt gewoon heel erg vertrouwd voor hem. Beer kan het niet vinden met katten, een nieuw huis waar ook katten wonen is dus geen optie voor hem. Verder denken wij dat na alles wat hij heeft meegemaakt, dat hij niet in een gezin komt te wonen waar ook kleine kinderen wonen. Kinderen vanaf een jaar of 16 is geen probleem voor hem. Wij willen graag dat Beer nu een thuis zal vinden waar hij de rest van zijn leven mag blijven, waar hij gelukkig mag zijn en waar zijn nieuwe baasjes helemaal voor hem gaan. Dan krijgt u een intens dankbare, blije en zachtaardige knul in huis die eindelijk de rust vindt die hij zo nodig heeft. Als u meer over hem wilt weten, laat het ons dan weten, wij zijn natuurlijk meer dan bereid alles over hem te vertellen. En uiteraard mag u ook langskomen in onze opvang! 


                                            gereserveerd

Wolf; een hele bijzondere, charmante en fijne hond van ruim 7 jaar! Wolf is een hele speciale hond, hij is zo puur natuur, zo bescheiden en lief! En deze kanjer zoekt een heel fijn thuis waar hij ontzettend welkom is na zijn harde leven dat achter hem ligt… Wolf is in februari van dit jaar naar Nederland gekomen. Hij heeft in het begin van zijn leven op straat geleefd, in Roemenie. Dit heeft hij samen met zijn broer Beer gedaan. Gelukkig leek daar een einde aan te komen, een lieve meneer had daar een opvang en heeft daar ziel en zaligheid in gestoken. Beer en Wolf leken te zijn gered… Maar opnieuw sloeg het noodlot toe voor deze kanjers, de lieve meneer stierf… De opvang ging door, maar was niet meer als vroeger… Beer en Wolf hadden het heel erg moeilijk, kregen te weinig eten en werden weggejaagd door de andere honden. Gelukkig viel dit iemand op en zodoende zijn deze twee kanjers daar weggehaald en mochten zij naar Nederland verhuizen. En daar waren zij heel erg welkom bij lieve mensen die alles voor ze wilden doen om ze een goed leven te bieden. Hun socialisatie begon, het leven in huis was ineens realiteit, de bench werd aangeleerd en eindelijk kregen deze jongens heel veel liefde, speciaal voor hun! Deze mensen hebben al een roedel met honden en dat ging super samen. Beer en Wolf leerden ontzettend veel, liepen aan de riem, werden zindelijk, kregen het vertrouwen in de mensen terug en genoten zo intens, prachtig om te zien! Wolf is een kanjer van een hond die ook echt een alpha-leider blijkt te zijn. Hij kan een hele roedel sturen en dat is prachtig om te zien. Hij heeft niet veel nodig, iedereen heeft het grootste respect voor hem. Wolf is sinds een aantal weken bij ons de opvang en inmiddels hebben wij hem wat beter leren kennen. In het begin vond hij alles wederom spannend, maar inmiddels leidt hij ook hier een roedel en dan zien wij een hele krachtige hond. Omdat wij ons realiseren dat het heel moeilijk is om Beer en Wolf samen te plaatsen, hebben wij ze uit elkaar gehaald. En inmiddels zijn zij hier helemaal aan gewend en hebben zij nieuwe maatjes gevonden.  Als wij met Wolf gaan wandelen is hij de bescheidenheid zelve. Hij loopt keurig aan de riem, zoekt steeds bevestiging bij je en wil graag zijn best voor je doen. Hij heeft zoveel respect voor je dat wij dat vanzelfsprekend ook voor hem hebben. Wolf vindt sommige dingen spannend, maar hij herstelt zich altijd weer, zo mooi om te zien. Wolf kan het dus uitstekend vinden met andere honden. Met katten kan hij het echter niet zo goed vinden en wij plaatsen hem daarom niet in een gezin waar ook katten wonen. Wolf heeft baasjes nodig die helemaal voor hem willen gaan, die hem alle tijd en rust gunnen om te wennen aan zijn nieuwe leven en die alle respect voor hem en zijn eerdere leven hebben. Mensen die van hem houden om wie hij is en die hem een fantastische toekomst willen bieden. Wolf vindt vreemde mensen wat spannend en zal hier dan ook niet direct op afkomen, maar als deze mensen er wat langer zijn, dan komt hij even kijken wie ze zijn, zo ook met kinderen. Op de manier die voor hem dus fijn is. En daar heeft hij natuurlijk alle recht op! Voor Wolf zal het geweldig zijn om bij mensen te komen wonen waar er nog 1 of meerdere honden wonen. Hij vindt dit geweldig, kan hier steun uit halen en daar voelt hij zich het meest op zijn gemak. Een gezin met kinderen lijkt ons niet prettig voor Wolf, hij is zo onzeker in sommige situaties dat hij gewoon meer rust nodig heeft. Hij is wel erg lief voor kinderen en als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem. Wolf is echt een hele bijzondere hond die wij het liefst in een gouden mandje zien liggen waar hij al zijn zorgen kan vergeten en waar hij echt gelukkig mag zijn, gewoon zoals hij is. Als u meer informatie over Wolf wilt hebben, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. En hij verblijft bij ons in de opvang, waar u natuurlijk ook van harte welkom bent! Hopelijk komt u eens langs om kennis met hem te maken!                                                                               gereserveerd

Dylan; een vreselijk lief, stabiel, mooi en vriendelijk mannetje van 6 jaar jong! Dylan is een geweldige hond, rustig, tevreden en lief en hij zoekt een heel fijn thuis waar hij meer dan welkom is! Dylan heeft al een heel leven achter de rug, heeft al een grijs koppie, heeft redelijk wat littekens op zijn lijfje staan en hij wil niets liever dan gelukkig zijn. Dylan komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Hij is in een opvang aldaar gaan wonen en ook daar viel zijn bescheidenheid op. En daarom mocht hij ook mee naar Nederland, waar hem hopelijk een gouden toekomst in het verschiet ligt! Dylan is een hondje dat niet zoveel nodig heeft, hij geniet intens van een warme mand, van lekkere wandelingen, lekker eten en drinken en een knuffel op zijn tijd. Dan is Dylan helemaal gelukkig. Dylan kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal heel goed. Met katten kan Dylan het niet vinden, hij wil graag achter ze aan en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Een gezin waar ook katten wonen is dus geen optie voor hem. Dylan is lief voor kinderen en kan het hier prima mee vinden. Maar Dylan zoekt ook een stukje rust en daarom denken wij dat het beter voor hem is om niet in een druk gezin te komen wonen. Hij zal het fijner vinden als hij een stuk rust zal krijgen. Dylan kan keurig aan de riem lopen en hij geniet enorm van wandelen. Omdat Dylan een podenco is, heeft hij een heel goed jachtinstinct. Hij ruikt alles en wil heel graag op zoek naar holletjes met muisjes e.d. Dat is iets waar zijn nieuwe baasjes rekening mee moeten houden, dit heeft hij nou eenmaal in zich. Verder zoekt hij een warme mand en lieve baasjes! Wilt u hem dit bieden, kom dan gauw eens langs om hem in levende lijve te ontmoeten! Bruno; een middenslag kereltje van bijna 7 jaar die mensen zoekt die hem helemaal geweldig vinden! Bruno is een bijzonder hondje om te zien, hij is ongeveer de helft van een labrador qua grote, heeft korte beentjes en een wat langer lijfje. Wat voor kruising hij is, weten wij niet, maar mogelijk heeft hij jachtbloed door zijn aderen stromen. Bruno komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij had toen zijn achterpoot gebroken en dat heeft even de tijd nodig gehad om te herstellen. Het is zijn linker achterpoot en die gebruikt hij niet altijd. Hij heeft zijn kop en kom van deze poot gebroken gehad en dit is weer aan elkaar gegroeid. Hij kan hierdoor niet meer heel ver wandelen en hij heeft af en toe zijn rust nodig. Maar hij geniet nog enorm van een wandeling en vindt het daarna om thuis heerlijk uit te rusten! Het is mogelijk niet helemaal zo mooi herstelt als wenselijk was, maar hij heeft hier op zijn manier geen last meer van. Hij gebruikt zijn poot af en toe om zijn evenwicht te bewaren, maar als hij aan het rennen is, dan is hij het snelst op 3 poten. En dat kan hij geweldig!! Bruno kan het uitstekend vinden met andere honden en hij kent de hondentaal prima. Wij weten niet of Bruno met kinderen is opgegroeid en daarom willen wij hem niet in een gezin met hele kleine kindjes plaatsen. Mogelijk is dat ook net wat teveel van het goede voor hem. Maar wat grotere kinderen, vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor hem zijn. Bruno moet natuurlijk weer wennen aan liefdevolle baasjes die voor hem zorgen en hij zoekt dan ook een warm plekje waar hij daarvoor de tijd krijgt. Een plekje waar ze hem welkom heten en waar hij de ellende van vroeger achter zich kan laten. Komt u gauw eens langs om dit jochie in levende lijve te ontmoeten?Rizla; een bijzonder mooie dame van ruim 5 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Rizla kwam samen met een andere hond bij ons in de opvang. Omdat deze andere hond niet alleen kon zijn, hebben wij geprobeerd om ze samen te plaatsen. Maar inmiddels heeft haar maatje een nieuw thuis gevonden en zit Rizla nog bij ons in de opvang. Rizla vindt het geen probleem om alleen thuis te blijven en zij kan dus prima alleen blijven. Rizla is een mooie hond om te zien, vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, is graag onder de mensen en zij is echt heel sociaal naar vreemde mensen en is gek op kinderen. Ook mag Rizla graag lekker in een warme mand liggen en lekker uitrusten. Rizla is bij ons in de opvang gekomen omdat haar baasje allergisch was voor honden. Met heel veel pijn in het hart hebben deze mensen afscheid van haar en haar maatje moeten nemen, maar na al die jaren zo ziek te zijn geweest door de allergie, was dit niet meer te doen. Rizla is een dame die niet altijd gecharmeerd is van andere honden. Zij heeft zo haar voorkeuren en zij is dan ook dominant naar andere honden. Als honden dit begrijpen en het accepteren, dan is er niets aan de hand. Maar als andere honden dit niet begrijpen, dan is Rizla een pittige dame. En dat is natuurlijk niet altijd even handig. Haar vorige baasjes lieten Rizla uit met een muilkorf om. Dit is zij gewend en dat vindt zij geen enkel probleem. Dus dit is iets waar haar nieuwe baasjes rekening mee moeten houden. Ook met katten kan Rizla het niet zo goed vinden dus een nieuw huis met katten is ook geen optie voor haar. Met kinderen kan zij het dus wel uitstekend vinden en zij zal haar leven geven voor haar familie. Rizla is gewoon een bijzondere hond met een grote wens op een fijne plek in haar leven, een plek waar zij oud mag worden. Wilt u eens kennis maken met deze dame, wees dan van harte welkom om haar in levende lijve te ontmoeten. 


                    
Feliks is een grote jongen die op zoek is naar mensen die hem een fijn thuis kunnen bieden. Feliks is als pupje in een opvang in Spanje terecht gekomen en heeft daar een aantal maanden gewoond. En toen mocht hij mee naar Nederland, waar wij kennis met hem hebben gemaakt!  Feliks is een redelijk rustige hond, hij kan keurig aan de riem lopen, kijkt even de kat uit de boom bij nieuwe dingen en is best heel tevreden. Feliks heeft mastin bloed door zijn aderen stromen en dat maakt dat hij werkelijk alles voor zijn baasjes zal doen en erg trouw is!  Feliks moet natuurlijk nog een aantal dingen leren, maar dat wil hij ontzettend graag. Met een rustige en vriendelijke aanpak wil hij alles voor je doen en ook een koekje doet wonderen bij deze jongeman! Omdat Feliks zo groot is en hij zelf nog een aantal dingen moet leren, plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Hij heeft nu structuur, duidelijkheid en leiding nodig en dat kunnen jonge kinderen hem nog niet geven. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Als u kleine kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij is erg vriendelijk voor ze. Feliks is gewoon een geweldige hond, heel vrolijk, heel lief en wil niets liever dan zijn best doen voor zijn nieuwe familie! Dus wij zoeken hele lieve mensen die hem een fijne toekomst willen bieden, die voor hem willen gaan en die hem dat ene gouden mandje zo graag willen geven! Komt u eens een keertje kennis maken met deze heerlijke jongen?Lucy; een heerlijke, enthousiaste, mooie en blije dame van10 jaar jong!! Lucy is een leukerd om te zien, zij is altijd blij om bij je te zijn en wil heel graag aandacht. Zij heeft echter al een heel leven achter zich en zoekt nu een fijn thuis waar zij voor altijd mag blijven! Lucy komt uit Roemenië, waar zij ooit is gevonden. Zij is vervolgens opgevangen in een asiel aldaar en heeft daar heel lang tussen de 150 en 200 honden moeten wonen. Daar heeft zij het moeilijk gehad… Zij heeft daar slechte voeding gehad en kwam in Nederland aan met een huidprobleem. Maar zij is inmiddels helemaal herstelt, ze heeft een prachtige vacht terug gekregen, zij is mooi op gewicht en zij is heel gelukkig!! Wij hebben Lucy hier leren kennen als een dametje dat heel gelukkig is met weinig. Zij vindt het heerlijk om in een lekkere mand te liggen, zij is zielsblij met haar eten en koekjes, zij wil graag spelen en als zij een bepaalde hond leuk vindt, dan wil zij hier ook graag mee spelen. Lucy laat ook zien dat zij ook een dame is die de grenzen af en toe op wil zoeken. Zij kijkt altijd even tot hoever zij kan gaan, soms bij mensen en vooral bij andere honden. Zij is echt een leiderstype bij andere honden en zij accepteert niet zomaar iedere hond in haar buurt! Voor Lucy zoeken wij een stabiel thuis, een plekje waar zij gelukkig mag zijn, waar er duidelijkheid heerst, waar zij een lekkere mand heeft en voldoende aandacht! Zij heeft mensen nodig die de regels in huis altijd zullen volhouden, die steeds weer aan haar vertellen hoe het ook weer was en die haar gelukkig kunnen maken! Lucy kan dus niet altijd even goed met andere honden overweg, maar vindt zij een hond erg leuk, dan wil zij graag spelen. Ook kan Lucy prima een poosje alleen thuis blijven en is ze soms echt lui. Lekker slapen vindt zij super! Met katten heeft Lucy geen chemie en zij zal hier graag achteraan rennen… En dat is natuurlijk niet leuk voor de kat. Dus een nieuwe plek waar ook katten wonen is eigenlijk geen optie voor haar. Met kinderen is Lucy best lomp en daarom denken wij niet dat het handig is dat zij in een gezin met kleine kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 12 jaar is echter geen enkel probleem voor haar! Tja, Lucy is heel erg leuk en vrolijk en wij weten zeker dat zij iemand zielsgelukkig kan maken met haar vrolijke karakter! Komt u gauw eens kennis maken met deze schat? Zij wil zo graag een ‘normaal’ leven hebben, samen met u!!