Terug Home

Honden

                                                  In het zonnetje!!!

Indio en Bella zijn samen het allerleukste Scooby-koppel. Ze zijn hier samen gekomen en van begin af aan zijn ze onafscheidelijk. Zelfs toen Bella loops was en even apart
moest, werd Indio meegenomen zodat ze elkaar niet zo erg misten. Indio en Bella zijn beide pointers, wel al wat ouder (Indio is in 2003 geboren en Bella in 2004). Ondanks hun leeftijd zijn ze erg actief: ze rennen en snuffelen altijd rond.
INDIO is de verstandige van de twee. Hij is een rustige en stabiele jongen. Indio is erg
aanhankelijk naar mensen, maar ook vriendelijk en loyaal. Het is een nobele en betrouwbare hond; hij is echt heel erg braaf.

BELLA is wat drukker; ze is klein, dun en het lukt haar maar niet om stil te staan. Ze is een dappere meid en er is niets wat haar bang kan maken. Bella houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en ze altijd op zoek naar genegenheid. Ze is
vrolijk, sociaal, rusteloos en levendig.
We zouden het echt geweldig vinden als beide samen geadopteerd worden. Dan
zijn ze namelijk altijd gelukkig: ze beschermen elkaar, warmen elkaar op, ze voelen zich veilig samen en ze houden ontzettend veel van elkaar. Het zijn erg gemakkelijke honden: ze hebben wat eten nodig, een lekkere wandeling, veel liefde en maar één bed, want die delen ze maar al te graag… 

Deze twee kanjers wonen momenteel nog in Scooby, in Spanje, waar zij met smart zitten te wachten op een gouden toekomst voor hun samen! Mocht u interesse in hen hebben, dan komen zij natuurlijk naar Nederland, waar u ze in levende lijve kan ontmoeten! Wij hebben in ieder geval een filmpje van dit schitterende duo, neemt u even een kijkje?

 https://www.youtube.com/watch?v=8q0leq2grng 
Rex; een fantastische, grote, sullige knul van 5 maanden jong die op zoek is naar een geweldig thuis. Rex is een kruising duitse dog x een kangal. Hij is vreselijk lief, heel sociaal, heel vriendelijk, speels en heeft al een enorm lichaam. Hij gaat een enorme jongen worden natuurlijk. Rex is bij ons gekomen omdat zijn baasje er helemaal klaar mee was dat hij kwijlde als er lekkere geurtjes in zijn neus kwamen… Tja, dat is iets wat hij doet, maar als er niets lekkers in de buurt is, is hij gewoon droog. Verder mankeert er helemaal niets aan Rex! Hij is zindelijk, kent de bench, is heel vriendelijk, wil graag knuffelen, kan al keurig aan de riem lopen, kent autorijden, is sociaal met andere honden, is bang voor katten maar zou hier prima mee kunnen leren samenleven, is opgegroeid met wat oudere kinderen en tja, hij is gewoon een pup die natuurlijk nog heel veel moet leren. Maar hij wil dat heel erg graag en wij denken dat u een fantastische hond aan hem zult hebben. Voor Rex zoeken wij lieve mensen die zich realiseren dat Rex enorm gaat worden en hem ook duidelijkheid en leiding zullen geven zodat hij weet dat hij zich een beetje moet gedragen omdat hij zo groot is. Verder moeten deze mensen het natuurlijk niet erg vinden dat Rex nu nog een beetje kwijlt… Wij denken dat kleine kindjes steeds ondersteboven worden gelopen door hem en daarom lijkt het ons verstandig om hem niet in een gezin met kleine kindjes te plaatsen. Kinderen die wat ouder zijn lijkt ons geen enkel probleem. Rex is gewoon een heerlijke pup, vrolijk, blij en waanzinnig leuk! Komt u gauw kennis maken met deze knul?

Bruny; een ontzettend schattig, zachtaardig, lief en fijn hondje van ruim 1 jaar jong die je eigenlijk direct in je hart sluit! Bruny is een vreselijk leuk jochie, hij heeft altijd overal zin in, vindt de hele wereld leuk en geniet van iedere seconde! Wij keken in Turkije voor het eerst in zijn ogen en tussen 160 andere honden viel hij op door zijn zachte gezicht, zijn lieve ogen en zijn gehele uitstraling! Hij was op straat gevonden, maar het kan niet anders dan dat hij een thuis heeft gehad. Hij vindt alles leuk en goed en dat heeft hij natuurlijk ergens geleerd. Bruny kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt ze prima. Ook vindt hij katten leuk en de normaalste wezens op aarde en hij is vreselijk lief voor alle mensen, groot en klein. Bruny loopt nog niet heel charmant aan de riem, maar hij doet vreselijk zijn best. Bruny moet natuurlijk nog wel het een en ander leren, maar wil dat ontzettend graag. Hij is jong, heel speels, heel vrij, heel lief, heel sociaal en hij is eigenlijk gewoon een wondertje! En hij zoekt een heerlijk thuis waar hij ongelooflijk welkom is, waar hij kan laten zien hoe leuk hij is en waar mensen hem ook in hun hart sluiten zodra zij hem zien. Komt u gauw eens langs voor hem? 

Balou; een fantastische, sociale, vriendelijke en heerlijke knul van net een jaar jong! Balou is een geweldige kanjer, een kruising flatcoated retriever, een schat van een hond die heel graag een eigen familie wil hebben. Wij kwamen Balou tegen in Turkije, in een opvang. Hij was gevonden op straat en was nu daar in de opvang. En daar redde hij zich eigenlijk wel prima, maar wij zagen ook dat het voor hem zo belangrijk is dat hij een eigen familie krijgt. Balou is een ongelooflijke sociale en vriendelijke hond die natuurlijk nog wel een stukje opvoeding nodig heeft, maar dat ook heel graag wil! Balou wil heel graag bij mensen zijn, is heel vriendelijk en zachtaardig, vindt het heerlijk om leiding te krijgen en wil alles doen voor lekkere beloningen. Balou kan al best redelijk aan de riem lopen al is het begin van de wandeling zo leuk voor hem dat hij dit even vergeet. Maar als je wat verder op pad bent doet hij heel erg zijn best om dit netjes te doen. Balou kan het niet zo goed vinden met katten, hij wil graag achter ze aan rennen en dat is natuurlijk niet de bedoeling… Dus een gezin waar ook een kat woont lijkt ons niet heel geschikt voor deze jongeman. Balou is lief voor kindjes, maar is ook groot en daarom denken wij dat het niet handig is om hem in een gezin met kleine kindjes te plaatsen. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen enkel probleem. Balou is gewoon een heerlijke hond, heel lief en ook heel leergierig die op zoek is naar lieve mensen die hem een nieuwe kans in zijn leven willen geven en die met hem de toekomst in willen stappen! Komt u gauw eens langs voor deze spetter?

Anne; een plaatje van een hond van net een jaar jong die op zoek is naar een heerlijk huis om in te komen wonen! Anne is een vrolijke dame, zij is altijd blij en gelukkig, is overal voor in en tja, zij is gewoon een hele sociale, vriendelijke dame! Anne is een meisje die gek is op mensen, het heerlijk vindt om lekker te knuffelen, die geniet van een heerlijke wandeling en die heel graag nieuwe dingen wil leren. Anne komt uit Turkije, waar zij op straat is gevonden… Zij is vervolgens opgevangen in de opvang aldaar en heeft daar de afgelopen tijd in een roedel met honden gewoond. Maar zij sprong eruit door haar heerlijke karakter, haar lieve koppie en gewoon om de hond die zij is. Anne kan al redelijk goed aan de riem lopen en doet vreselijk haar best maar af en toe vindt zij iets wat zo lekker ruikt dat zij dat toch echt even moet onderzoeken. En geef haar eens ongelijk. Anne kan het uitstekend vinden met andere honden, zij kent de hondentaal heel erg goed en zij is ook tegen hen heel sociaal. Met katten heeft Anne niet zoveel chemie, zij wil graag met ze spelen en daar zijn natuurlijk niet alle katten van gediend. Dus een nieuw gezin waar ook katten wonen lijkt ons niet heel geschikt. Voor kinderen is Anne een schat, zij vindt het gezellig als zij er ook zijn en zij wil natuurlijk erg graag spelen. Zij zou een klein kindje natuurlijk van de sokken kunnen lopen, maar dat doet zij niet bewust gelukkig. Anne moet natuurlijk nog nieuwe dingen leren en omdat zij zoveel contact met je maakt, zal zij dat met alle liefde doen! Een fantastische hond dus, op zoek naar een heerlijke plek dat zij haar eigen thuis mag noemen! Komt u gauw langs voor haar?

Tiger; een hele bijzondere jongen van bijna 2 jaar jong die op zoek is naar dat ene gouden mandje waar hij zo naar verlangd. Tiger is bijna een jaar geleden gevonden in India, midden op de snelweg… Hij had net een ongeluk gehad en was bewusteloos toen iemand hem vond. Hij is direct naar de dierenarts gebracht die hem heeft behandeld en verder onderzocht. Tiger heeft het zwaar gehad, hij had veel bloed verloren en hij bleek een hele lelijke breuk te hebben in zijn heup. Helaas was het niet mogelijk om deze breuk te herstellen, de natuur moest het gaan doen en het was dus een lange weg die in het verschiet lag voor hem… Maar Tiger bleek een vechter te zijn, de wil om te leven was er en langzaam herstelde hij van dit ongeluk. En toen kwam de dag dat hij naar het asiel aldaar moest verhuizen, er was gewoon geen andere optie… En daar heeft hij lange tijd in het donker gezeten, weinig daglicht gezien, aan een ketting van een halve meter gelegen en daar sleet hij zijn dagen… En ook daar kon hij niet langer blijven en lieve mensen hebben ervoor gezorgd dat Tiger in een gastgezin kon komen wonen. Hij leefde daar samen met andere honden, met lieve mensen en hij mocht wederom gaan herstellen. Doordat hij amper daglicht had gezien was zijn huid er ongelooflijk slecht aan toe en was hij bijna helemaal kaal. Maar hij heeft de tijd gehad om hier van te herstellen en hij heeft nu weer een prachtige vacht, hij loopt geweldig goed en hij mocht nu naar Nederland komen, waar hij een kans op een nieuwe toekomst heeft, iets wat in India onmogelijk was. Tiger heeft dus al veel meegemaakt in zijn leven en wij hopen dat het vanaf nu alleen maar goed zal gaan met hem, dat hij lieve mensen vindt die voor hem gaan zorgen, die hem alles geven wat hij nodig heeft en die hem het vertrouwen in de toekomst gaan geven. Tiger is eigenlijk best een makkelijke hond, hij vraagt niet veel in het leven. Tiger kan keurig aan de riem lopen, is zindelijk, kan prima een poosje alleen thuis blijven, is gewend aan een bench, hij is lief en vriendelijk en sociaal! Voor Tiger zou het heerlijk zijn om ergens alleen te komen wonen. Hij heeft het echt nodig om zich geen zorgen meer te hoeven maken, om te kunnen genieten zonder steeds achterom te kijken… Tiger heeft al zoveel moeten laten en zoveel moeten delen met andere honden dat wij vinden dat het nu zijn tijd is waar hij gelukkig mag zijn, waar hij tot rust mag komen en waar hij simpelweg gelukkig mag zijn! Tiger kan het prima vinden met andere honden al is hij wel een tikje dominant. Maar wel zuiver en hij begroet vreemde honden dan ook altijd goed. Tiger kent geen katten en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Dat zou niet eerlijk zijn voor beide partijen. Ook plaatsen wij Tiger niet  in een gezin met kleine kindjes. Hij is hier mogelijk niet mee opgegroeid en nogmaals denken wij dat hij een stuk rust verdient. Kinderen vanaf een jaar of 16 is geen enkel probleem voor hem. Als u kindjes op bezoek krijgt is dit geen probleem voor Tiger, hij is de vriendelijkheid zelve. Een heel bijzonder verhaal dus van een hele bijzondere hond die wij het allerbeste gunnen in zijn leven! Als u hier ook zo over denkt, wees dan van harte welkom om hem in levende lijve te ontmoeten! 

Ben; een schitterende, ruwharige knul van 3 jaar jong die op zoek is naar een hele fijne plek om te komen wonen! Ben is echt een spetter om te zien met zijn schitterende ruigharige koppie, zijn lieve ogen en zijn mooie gespierde lichaam. Ben komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij heeft vervolgens een tijd in de opvang aldaar gewoond en mocht nu mee naar Nederland komen, waar hem hopelijk een heel fijn thuis in het verschiet ligt. Ben is een vriendelijke hond, hij is graag bij je, vindt het heerlijk om bij je te zijn en wil heel graag nieuwe dingen leren. Hij vindt het leuk om lekker bezig te zijn en geniet van alles om hem heen. Ben kan keurig aan de riem lopen, vindt het prima als wij hem lekker knuffelen en maakt dus constant contact met je. Ben kan het redelijk goed vinden met andere honden. Hij vindt het fijn om bij een andere dominante hond te zijn en voelt zich daar het beste bij. Als een andere hond erg onderdanig is, dan weet hij zich hier geen raad mee en wil dan duidelijk de baas zijn. Dit is iets wat hij mogelijk geleerd heeft toen hij nog in een roedel leefde. Dit is iets waar zijn nieuwe baasjes wel wat mee moeten gaan doen. Hij moet weer leren dat het helemaal niet nodig is om je druk over te maken, maar dat hij deze gewoon kan negeren. Het zou voor Ben geweldig zijn als hij baasjes zou treffen die ervaring hebben met honden en hem begrijpen. Hij kan het immers ook niet helpen dat hij dit verleden heeft. Ben kan het niet zo goed vinden met katten, hij negeert ze als ze ergens zitten of liggen, maar als zij gaan rennen, dan wil hij hier graag achteraan. Dus het lijkt ons niet verstandig hem in een gezin met katten te plaatsen. Hij zal de katten die hij tegenkomt niet direct achtervolgen en zal deze dan ook negeren. Ben is een hele sociale hond naar mensen toe, hij benadert je rustig en is dan heel zacht, heel mooi om van hem te zien. Maar omdat wij niet weten of Ben opgegroeid is met kinderen, plaatsen wij hem in deze fase van zijn leven liever niet in een gezin met kinderen. Als u kinderen op bezoek krijgt, moet dit geen probleem zijn. Tja, Ben heeft hele lieve, maar duidelijke, mensen nodig die hem het vertrouwen geven, die voor hem zullen gaan, die hem nieuwe dingen gaan leren en waar hij die rust kan krijgen die hij zo nodig heeft! Komt u gauw eens een kijkje nemen bij deze prachtige jongen?


                                              gereserveerd

Frummel; een schitterend meisje met een lang en verdrietig verleden van 5 jaar jong die eigenlijk alleen maar altijd haar best heeft gedaan om haar baasjes te pleasen… Frummel raakt ons ongelooflijk omdat dit meisje al zoveel heeft meegemaakt in haar leven en zich altijd maar weer moest aanpassen, alles over zich heen heeft laten komen en die nu op zoek is naar een veilige plek waar zij echt nooit meer weg hoeft. Frummel kwam onlangs bij ons binnen en zij mocht eigenlijk direct bij ons bij de balie blijven, zij hoeft niet meer te wennen in een kennel, zij mag de hele dag met ons knuffelen en zij zal het nooit meer slecht hebben, dat hebben wij haar beloofd. Frummel is een heel vrolijk meisje, zij vindt het heerlijk om te spelen en te rennen, zij is gek op knuffelen, zij is super met andere honden en ook met katten en helemaal met kinderen. Zij luistert heel erg goed, kan keurig alleen blijven, is heel sociaal en zachtaardig en niets laat zien wat zij heeft meegemaakt. Frummel heeft buiten haar schuld om 2 keer een nieuw huis gehad en zij heeft hele verdrietige dingen meegemaakt. Maar aan Frummel zie je eigenlijk niets, zij heeft opnieuw haar hart open gezet en vertrouwt opnieuw de nieuwe mensen in haar leven. En wij zijn nu op zoek naar een geweldig plekje waar zij ongelooflijk welkom is, waar zij nooit meer bang hoeft te zijn, waar zij gewoon gelukkig mag zijn en waar zij voor altijd mag blijven. Een warm mandje, lekker eten, heerlijke wandelingen en knuffels. Dat is wat haar zo ontzettend gelukkig zal maken! Komt u gauw eens kennis maken met deze prachtige dame? Zij loopt zo uw hart in, dat is zeker! 

Gul; een prachtige, slanke, bijzonder lieve dame van net een jaar jong die op zoek is naar een veilig en fijn thuis waar zij heel erg welkom is! Gul is een schat van een hond, zij wil ontzettend graag bij je zijn, wil heel graag haar best voor je doen en zij heeft een hart van goud. Gul komt uit Turkije, waar zij is gevonden… Zij was toen nog heel jong… Zij is liefdevol opgevangen en mocht nu mee naar Nederland komen waar haar hopelijk een hele fijne toekomst in het verschiet ligt! Gul is een hele sociale hond, zij is gek op mensen, is bescheiden, is slim, kan keurig aan de riem lopen, zoekt steun bij je en tja, wij kunnen niet anders dan haar geweldig vinden. Gul kan het uitstekend met andere honden vinden en kent de hondentaal uitstekend. Ook voor katten is Gul erg lief en zij zou prima met ze samen kunnen leven. Ook voor kinderen is zij heel lief en wij denken dat u een geweldige hond aan haar zal hebben! Wij weten natuurlijk niet of Gul is opgegroeid met kleine kinderen en daarom lijkt het ons beter haar niet in een gezin met kleine kindjes te plaatsen. Kinderen vanaf 12 jaar is geen enkel probleem. Gul heeft van nature de wil om u als baasje en uw huis te beschermen. Zij doet dit automatisch en heeft hierin duidelijkheid van haar baasjes nodig. Zij wil niets liever dan het u naar de zin maken! Natuurlijk moet Gul wennen aan haar nieuwe leven bij haar eigen familie, maar zij wil niets liever dan bij lieve mensen horen! Komt u een kennis met deze schoonheid maken? Zij zit braaf te wachten totdat u komt!

                                               gereserveerd

Doroty; een prachtige verschijning van ruim 1 jaar jong die op zoek is naar haar eigen familie! Doroty is een vreselijk lieve, hele zachte en sociale dame die het heerlijk vindt om te knuffelen, om bij je te zijn en om lieve mensen ontzettend blij te maken met haar komst. Doroty komt uit Turkije, waar zij is gevonden. Vervolgens is zij liefdevol opgevangen bij lieve mensen die haar er helemaal door hebben gekregen! Doroty heeft daar samen gewoond met andere honden en met katten en kan het met beiden dan ook geweldig goed vinden. Ook voor kinderen is Doroty een schat en zij zou dan ook prima in een gezin kunnen komen wonen. Doroty doet altijd haar best om lief te zijn, om te genieten, om bij je te zijn en te genieten van haar leven. En dat wil zij zo graag samen met lieve mensen doen. Zij zoekt een fijn thuis waar zij heerlijk de aandacht krijgt, waar zij gelukkig mag zijn, waar zij nieuwe dingen mag leren en waar zij even de tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven. Dan krijgt u een vreselijk leuke hond, een slimme, zachtaardige dame die u intens dankbaar zal zijn! Wees van harte welkom om deze prachthond in levende lijve te ontmoeten! 

Linda; een prachtige, stabiele, zachtaardige dame van 4 jaar jong die op zoek is naar een fijn thuis waar zij meer dan welkom is! Linda komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Zij heeft lange tijd in een opvang in Spanje gewoond en nu mocht zij naar Nederland, waar haar hopelijk een geweldige toekomst wacht. Linda is een hele stabiele, zelfverzekerde, vriendelijke dame die niet snel onder de indruk van iets is. Zij heeft zich altijd goed gered en kan dit nog steeds heel erg goed. Linda is een hond die het uitstekend met andere honden kan vinden, het prima vindt als er ook katten bij haar wonen en die het heerlijk vindt om lekker buiten te zijn. Zij is het niet gewend om in een huis te leven en daar zal zij dus nog wel aan moeten wennen. Voor haar is het eigenlijk altijd normaal geweest dat zij buiten leefde en daar voelde zij zich prima bij. Zij zal dus de tijd nodig hebben om zich ook in huis welkom te voelen. Linda is een hele rustige en vriendelijke hond die het heerlijk vindt om lekker te wandelen, maar ook heel tevreden zal zijn als zij op een terrein zal wonen waar zij lekker de ruimte heeft. Linda is lief voor kinderen, ook voor kleintjes, maar wij plaatsen haar liever niet in een gezin met kleine kinderen. Zij is behoorlijk groot en wij weten natuurlijk of zij met kinderen is opgegroeid. Kinderen vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor haar zijn. Linda zoekt lieve mensen die haar geweldig vinden, die het zelfstandige in haar weten te waarderen en die haar een hele fijne plek willen bieden. Als u eenmaal in die prachtige ogen van haar hebt gekeken, dan zult u beslist verkocht zijn! Komt u gauw eens langs om kennis met haar te maken?

Bas; een prachtige duitse herder langhaar van bijna 2 jaar jong die op zoek is naar een nieuw thuis! Bas is een schitterende hond, heeft prachtig haar, heeft een fijn karakter en is op zoek naar mensen die het heerlijk vinden om met hem de toekomst in te stappen! Bas is bij ons gekomen nadat hij even bij een jong gezin had gewoond waar het teveel van het goede bleek te zijn. Deze mensen hadden Bas overgenomen van mensen die meerdere honden hadden en waar Bas altijd in de tuin woonde en als dekreu werd gebruikt…  Dit gezin was geraakt door het verhaal van Bas en hadden besloten hem een veilige plek te bieden. Maar deze mensen woonden niet al te groot, hadden katten en 2 hele kleine kindjes en dat was toch teveel van het goede voor Bas. Bas heeft zich best heel netjes gedragen, was zindelijk, kon alleen thuis blijven, ging redelijk goed met de katten om en was erg lief voor de kindjes. Ook liep hij al los in het bos met deze mensen en hij luisterde heel erg goed. Maar Bas is ook een hond die zijn kleed en zijn voerbak beschermd en dat was toch te risicovol met deze kleine kindjes. En dat is iets dat wij heel goed begrijpen. Ook hier in de kennel beschermd Bas zijn eten en dat mag natuurlijk, maar dat is wel iets waar rekening mee moet worden gehouden. Bas is een hond die heel sociaal is en heel zachtaardig, hij wil heel graag voor je werken en wil niets liever dan nieuwe dingen leren! Hij is uitstekend met andere honden en hij wil graag met katten spelen. Wij denken daarom dat het niet verstandig is om Bas in een gezin met katten te plaatsen. Maar andere honden is dus geen enkel probleem, hij verstaat de hondentaal prima. Wij denken dat het voor Bas fijn zal zijn om baasjes te treffen die ervaring hebben met honden, die met hem aan het werk gaan, die hem snappen en die hem een heerlijke plek willen bieden. Wij plaatsen Bas niet in een gezin met kinderen. Een fantastische, leergierige jongeman die het zo graag goed wil doen. En daar heeft hij dus lieve mensen voor nodig die hem dat gouden mandje graag willen bieden! Komt u gauw eens kennis met hem maken?

Molly; een plaatje van een dametje van ruim 1 jaar jong.  Molly is een prachtig meisje met een hart van goud en echt een fantastisch karakter! Molly komt uit India, waar zij werd verzorgd door een lieve mevrouw, zij leefde wel op straat, maar had dus altijd iemand die om haar gaf en op haar paste. Helaas was het op een gegeven moment zo dat zij vergiftigd zou worden door mensen in dezelfde straat en deze lieve mevrouw heeft haar naar de dierenarts gebracht die verder voor haar heeft gezorgd. Gelukkig is deze schat gered en was haar leven veilig. Maar in India had Molly echt geen kans om een liefdevol thuis te vinden… En daarom is zij nu bij ons, waar wij hopen dat zij snel een heel fijn thuis zal vinden. Molly is een hele vriendelijke dame, heel zacht van karakter en zij heeft de afgelopen tijd in een lief gastgezin gewoond waar zij zich helemaal heeft aangepast aan een leven in huis. Molly woonde daar samen met nog een aantal honden en met kleine kindjes. En Molly blijkt dat allemaal geweldig te vinden. Molly speelt graag, knuffelt graag, wil graag bij je zijn, maar kan ook heerlijk alleen genieten en lekker luieren in de zon! Molly kan keurig aan de riem lopen, kent een aantal commando’s, kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal prima, geeft zich aan je over en vindt dat helemaal prima en zij is gewoon een hele fijne hond. Molly kan het niet zo goed vinden met katten en zij wil graag met ze spelen. En tja, dat is natuurlijk niet helemaal eerlijk tegenover een kat natuurlijk en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met katten. Verder zal Molly natuurlijk even de tijd nodig hebben om te wennen aan haar nieuwe leven, maar dat heeft zij al een aantal keren gedaan en de wil is er enorm! Een geweldige hond dus, op zoek naar haar eigen plekje op deze wereld waar zij zo enorm naar verlangd. Komt u eens een keertje kennis met haar maken?

Curro; een fantastisch kereltje met een fantastisch karakter van bijna 2 jaar jong! Curro is echt een heerlijk jochie dat eigenlijk alleen maar lief is, alleen maar lief gevonden wil worden en die het heerlijk vindt om te genieten samen met zijn eigen baasjes! Curro komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij is direct naar een gastgezin gegaan waar hij heeft geleerd hoe het is om  in een gezin te leven. Curro is ontzettend sociaal, kan werkelijk met alles en iedereen goed opschieten, kan het geweldig vinden met andere honden en met katten. Ook kan Curro het uitstekend vinden met kinderen en zou hij dus prima in een gezin met kinderen kunnen wonen. Natuurlijk moet hij nog wat nieuwe dingen leren, maar hij wil niets liever! Wilt u dit vreselijk leuke kereltje een fijn thuis bieden, kom dan gauw langs om hem in levende lijve te ontmoeten! Hij heet u alvast van harte welkom! 


                                                     gereserveerd

Aloma; een ongelooflijk lief en vriendelijk meisje van net 1 jaar jong! Aloma is echt een schatje, zij is ongelooflijk sociaal, zacht, blij en echt geweldig. Aloma komt uit Spanje, waar zij als klein pupje is gevonden… Zij was direct heel erg welkom in een lief gastgezin, waar zij alles al heeft geleerd wat belangrijk is. Zij is daar opgegroeid met kleine kinderen en daar kan zij het dan ook geweldig goed mee vinden. Ook kan Aloma het fantastisch vinden met andere honden en met katten en is zij echt een engeltje! Aloma wil echt alles voor je doen, vindt alles en iedereen even lief, kan keurig aan de riem lopen, vindt het leuk om te spelen en te wandelen en zij wil de hele dag wel met je knuffelen. Dit is echt een geweldig meisje dat zich in heel veel situaties heel gelukkig zal voelen. Een ontzettend sociaal en makkelijk meisje dus, op zoek naar haar nieuwe toekomst samen met haar nieuwe familie! Wilt u graag haar nieuwe familie zijn, kom dan snel eens langs om haar in levende lijve te ontmoeten. Zij zit met smart op u te wachten! 


Agrito; een prachtig, vriendelijk, sociaal en grappig mannetje van ruim 1 jaar jong! Agrito is een vrolijk hondje dat iedere dag geniet van zijn leven, die het heerlijk vind om te wandelen, om met andere honden te spelen en die intens geniet van gezelschap van mensen! Agrito komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Vervolgens is hij liefdevol opgevangen in een gastgezin en daar heeft hij alles geleerd wat nodig is voor hem. Hij kan keurig aan de riem lopen, is opgegroeid met kindjes, hij kent het leven in huis en nu zoekt hij alleen nog een plekje voor hemzelf. Agrito kan het uitstekend vinden met andere honden en ook bij katten zou hij kunnen wonen. En zoals gezegd, is hij gewend aan kinderen en zou hier prima mee samen kunnen wonen. Tja, Agrito is gewoon een heerlijk mannetje dat enkel nog dat ene gouden mandje verdient waar hij al zijn hele leve op zit te wachten! Komt u gauw langs in de opvang om hem in levende lijve te ontmoeten? Hij zal blij zijn u te ontmoeten! 


                                             gereserveerd

Cali; een vrolijk, blij, vriendelijk en leuk meisje van ruim 2 jaar! Cali is een sprankelend meisje dat gek is op alle mensen, op spelen, op wandelen en zij geniet intens van haar leven. Cali komt uit Spanje, waar zij samen met haar broertje en zusje in de opvang is gebracht. Zij hebben een huis gehad en kennen al een heleboel dingen en zijn dan ook niet bang gelukkig! Cali is een heerlijk meisje dat het heerlijk vindt om bij je te zijn, om te knuffelen, om te spelen en om samen te rennen en nieuwe dingen te ontdekken. Zij kan het uitstekend vinden met alle andere honden, kan het prima vinden met katten en zij vindt kinderen ook helemaal geweldig! Cali is soms een beetje druk, maar kan ook als een klein meisje uren liggen slapen. Cali is gewoon een heerlijk hondje dat het geweldig zal vinden om in een leuk gezin of bij leuke mensen te komen wonen en samen de toekomst in te stappen. Deze schat zal er iedere dag weer een feestje van maken! Komt u gauw eens kennis met haar maken?Lotte; een prachtige dame van ruim 1 jaar jong die op zoek is naar lieve mensen die haar een heerlijke toekomst willen bieden!! Lotte is als jonge hond gevonden in India… De maanden na haar vondst heeft zij aan een ketting van een halve meter gelegen, heeft zij amper daglicht gezien en mocht zij heel af en toe even een wandeling maken… Toen zij daar werd bevrijd, was zij de koning te rijk en werd zij liefdevol opgevangen in een lief gastgezin. Zij mocht lekker rennen, ging lekkere lange wandelingen maken, kreeg volop aandacht en heeft geleerd hoe het is om in een huis te leven. Lotte vindt sommige dingen nog wel een beetje spannend en dat begrijpen wij natuurlijk heel goed. Wij zijn al heel trots op haar dat zij al zoveel achter zich heeft gelaten! Lotte kan uitstekend met andere honden opschieten en zij begrijpt de hondentaal heel goed. Zij kan echter niet met katten opschieten, zij wil graag achter ze aanjagen en het is dus niet eerlijk om haar in een gezin met katten te plaatsen. Lotte is heel lief voor kinderen maar omdat zij niet is opgegroeid met kinderen, plaatsen wij haar liever nog niet in een gezin met kleine kindjes. Zij moet eerst wennen aan haar nieuwe leven en heeft die basis zo hard nodig. Kinderen vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor haar zijn. Lotte wil ontzettend graag samenwerken met haar baasjes en voor wat lekkers wil zij echt alles leren! Zij is heel slim en wil ontzettend graag, bijzonder om te zien. Lotte geeft zich helemaal aan je over, echt bijzonder om te zien. Lotte heeft lieve mensen nodig die helemaal voor haar willen gaan, die haar de tijd geven om te wennen, die haar structuur en veiligheid willen geven en die helemaal voor haar willen gaan. Dan krijgt u een intens dankbare hond die u heel gelukkig zal maken! 

Layla; een enthousiaste dame met een prachtig sprekend hoofd van 2 jaar jong! Layla is een gespierde dame, vol levenslust, vol energie en een dame die heel graag wil werken en allerhande nieuwe dingen wil leren. Layla komt uit Turkije, waar zij is gevonden… Zij is vervolgens liefdevol opgevangen in de opvang aldaar en heeft daar de afgelopen maanden geleefd. Layla is een hond die best een pittig karakter heeft en die dus hele duidelijke baasjes nodig heeft die dit begrijpen en die haar sturing en leiding kunnen geven. Als zij namelijk duidelijkheid krijgt, dan wil zij alles voor je doen en zij begrijpt dit direct! Layla kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed. Zij speelt graag met andere honden en vindt het heerlijk om lekker te ravotten! Ook zou Layla met katten kunnen samenleven, zij accepteert ze om wie ze zijn. Wij denken dat het niet verstandig is om Layla in een gezin met kinderen te plaatsen. Zij heeft het zelf nog zo nodig om begrepen te worden, om dingen te leren en om gewoon even hond te kunnen zijn. Kinderen zijn natuurlijk onduidelijk naar haar en dat is iets wat zij nu even nog niet kan gebruiken. Als u kinderen op bezoek krijgt is zij zeker vriendelijk naar ze, allicht wat onstuimig, maar zeker vriendelijk. Layla is op zoek naar lieve mensen die al wat hondenervaring hebben, die haar dus die duidelijkheid willen geven, die met haar gaan trainen en die haar gewoon leuk vinden om wie zij is. Dan krijgt u een enthousiaste, vrolijke en bruisende dame die met u de toekomst in wil stappen! Komt u gauw eens kennis met haar maken?

Bony; een prachtig, zachtaardig, lief en vriendelijk meisje van 10 maanden jong! Bony is een hele leuke hond, een tikje ondeugend, bescheiden en heel onderdanig die op zoek is naar een fijne familie waar zij heel erg welkom is! Bony komt uit Turkije, waar zij is gevonden op straat… Zij is gelukkig liefdevol opgevangen en zij heeft daar in ieder geval genoten van haar leven. Zij woonde daar samen met andere honden en met katten en was daar helemaal in haar element. Daar heeft zij ook laten zien hoe lief zij is, hoe graag zij het goed wil doen en hoe fijn het zou zijn dat zij haar eigen mensen gaat krijgen! Bony heeft nog niet zo heel goed leren lopen aan een riem en het is bijna grappig om dit te zien. Als zij los loopt dat is zij heerlijk bezig en heeft zij veel meer zelfvertrouwen. Als zij aan de riem moet lopen, dan gaat zij vaak op haar rug liggen. In de eerste instantie vonden wij dan natuurlijk sneu voor haar en gingen dan naar haar toe. En het grappige is dat zij dus precies wist hoe zij dit moest doen. Zij kreeg dus altijd de aandacht als zij dit deed en wandelen ho maar. Maar toen wij dat in de gaten kregen en haar gewoon meenamen, liep zij keurig mee. Zij had ons dus heel mooi voor de gek gehouden! Zij is dus een hele slimme dame en weet dus precies hoe zij ons voor de gek moet houden! Maar goed, zij kan dus wel zeker netjes aan de riem lopen en wij denken dat zij een heel slim meisje is dat nog heel veel zal kunnen leren. Bony kan het uitstekend met andere honden vinden en ook met katten. Ook voor kinderen is zij erg lief en zij zou prima in een gezin kunnen wonen. Bony heeft natuurlijk de tijd nodig om te wennen aan haar nieuwe leven, maar zij wil ontzettend graag! Een dijk van een hond dus, op zoek naar haar eigen familie waar zij welkom is! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere meid?


Mrs. Bowie; een plaatje van een hond van ruim 1 jaar jong die op zoek is naar een hele fijne plek waar zij heel erg welkom is! Mrs. Bowie is een bijzonder dame met haar prachtige blauwe oog, met haar levenslust en haar wil om te leven! Mrs. Bowie is gevonden in Spanje, doodsbang, ernstig vermagerd en nog heel erg jong. In de eerste instantie vertrouwde zij haar verzorgers nog niet helemaal en zij heeft waarschijnlijk meer dingen in haar leven meegemaakt dan zij heeft verdiend… Maar na een tijdje van goede voeding en liefde en aandacht kwam zij tevoorschijn, ging contact maken met haar verzorgers, ging ze vertrouwen, liep met ze mee en heeft haar angsten opzij gezet en heeft weer geloof in de mensen gekregen. En zij bleek een ongelooflijk lieve hond te zijn! Mrs. Bowie is wat bescheiden, maar als zij 1 op 1 aandacht van iemand krijgt, dan zien wij een heel andere hond. Zij is onderdanig, wil het graag goed doen, wil graag nieuwe dingen leren en wil alles voor je doen. Tijdens de wandeling vindt zij haar omgeving geweldig, maar zij kijkt ook steeds waar je bent en wat ze mogelijk voor je zou kunnen doen. Een prachtige eigenschap! Mrs. Bowie heeft moeten vechten voor haar bestaan en heeft de tijd nodig om te leren dat zij er mag zijn, dat niets van haar wordt afgepakt en dat zij heel erg welkom is. Zij kent de hondentaal uitstekend, maar is ook een hond die soms bang is en daarom af en toe wat fel op haar kennelmaatjes reageert. Tijdens de wandelingen helemaal niet, maar het lijkt wel of zij nog steeds denkt dat er iets van haar wordt afgepakt. Zij moet rustig aan dit vertrouwen terug krijgen. Wij denken dan ook dat het voor Mrs. Bowie fijn zal zijn om of alleen bij mensen te komen wonen of bij een dominante reu die haar die duidelijkheid kan geven. Met katten heeft zij niet veel chemie, zij snapt ze niet en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met katten. En omdat Mrs. Bowie al zoveel heeft meegemaakt denken wij dat zij in een gezin met kinderen niet helemaal op haar plaats zal zijn. Zij heeft lieve mensen nodig die haar begrijpen, die haar vertrouwen geven en haar steunen en die haar dat stukje van haar leven doen vergeten. Die haar sterk maken en haar liefhebben. Dan zal zij openbloeien en ongelooflijk dankbaar zijn! Een bijzondere dame dus, onze Mrs. Bowie en wij gunnen haar dat bijzondere plekje waar zij meer dan welkom is! Komt u gauw eens langs voor haar??

                                                   gereserveerd

Nana; een heerlijk moppie van 2 jaar jong met een hartje van goud! Nana is een lieve, zachtaardige, vriendelijke, sociale en fijne meid die op zoek is naar haar eigen familie om bij te komen wonen! Nana is een hond die in Turkije is gevonden, op straat… Zij was er slecht aan toe, was mager, had wonden aan haar achterpootje en was blij dat zij werd gevonden. Nana heeft direct haar vertrouwen geschonken aan de mensen die haar opvingen en heeft daar direct laten zien hoe geweldig zij is! Nana werd goed verzorgd, haar wonden werden verzorgd en deze lieve dame ging weer genieten van het leven. Het is meer dan duidelijk dat Nana een hart van goud heeft, zij is ongelooflijk lief en sociaal en zacht en dit is echt zo’n hond die je niet snel vind. Zij is eigenlijk alleen maar lief! Nana legt haar hele ziel en zaligheid in je handen en dat is zo bijzonder om te zien… Nana kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt andere honden uitstekend. Ook kan Nana het uitstekend vinden met katten en zou hier prima mee kunnen samenleven. Voor kinderen is Nana ook heel lief en zij zou prima in een gezin met kinderen kunnen wonen. Natuurlijk moet Nana wennen aan haar nieuwe leven bij lieve mensen, maar zij zou echt niets liever doen! Wij zoeken voor Nana dus lieve mensen die van haar houden, die haar willen opnemen in hun familie en die helemaal voor haar willen gaan! Als u dit heel graag wil, wees dan van harte welkom om haar in levende lijve te ontmoeten! 


                                                 gereserveerd

Shila; een werkelijk beeldschone, langharig dame van 1 jaar jong! Shila is dus een prachtige dame met een heel zacht en vriendelijk karakter die op zoek is naar begripvolle, lieve en zachte mensen die haar een geweldige basis willen geven. Shila komt uit Turkije, waar zij is gevonden… Zij heeft het niet zo leuk gehad, dat is duidelijk… Zij is namelijk best wel wat angstig en dat is heel verdrietig om te zien. Maar ondanks haar angsten is zij de meest lieve hond die wij ons kunnen voorstellen. Zij heeft absoluut vertrouwen in mensen en dat is zo wonderlijk om te zien. Haar karakter is van goud en daarom zoeken wij hele bijzondere mensen die haar willen steunen en die er altijd voor haar zullen zijn. Shila is in Turkije liefdevol opgevangen en heeft daar samen met andere honden en katten geleefd en dat ging heel erg goed. Zij zou ook hier in een familie kunnen wonen waar honden en/of katten wonen, zij voelt zich veilig bij hen en kan het uitstekend met ze vinden. Wij denken dat het voor Shila een beetje teveel van het goede zal zijn om in een gezin met kinderen te komen wonen. Zij vindt onverwachtse dingen nogal spannend en kinderen zijn natuurlijk wat onstuimiger waardoor zij zich mogelijk niet heel veilig zal voelen. Shila is wel heel lief voor kinderen en als zij het spannend vindt, dan zal zij weggaan. Shila moet leren dat haar baasjes er voor haar zullen zijn, dat zij haar altijd zullen steunen en zij zal moeten leren vertrouwen op hun. Dan zal zij de meest dankbare en trouwe hond zijn die wij ons kunnen voorstellen! Komt u eens kennis maken met deze schat die zo graag gelukkig wil zijn?

Bella; een prachtige, vreselijk lieve, zachtaardige gezinshond van net 1 jaar jong! Bella is echt een schat van een hond, heel erg sociaal, heel lief voor alles om haar heen en zij zou het geweldig doen in een gezin. Bella komt uit Turkije, waar zij is gevonden. Zij is liefdevol opgevangen aldaar en heeft daar laten zien hoe fantastisch haar karakter is! En ook wij zien een geweldige hond die erg lief en aanhankelijk is, die gek is op mensen, die bescheiden is en lief en die het heel graag goed wil doen. Bella kan het uitstekend vinden met andere honden en ook met katten. Zij loopt keurig aan de riem, vindt het heerlijk om bij je te zijn, kan heel lang knuffelen en zij vindt het geweldig om contact met je te hebben. Ook is Bella lief voor kinderen en zou prima in een gezin kunnen wonen met kinderen. Bella moet natuurlijk wennen aan haar nieuwe leven en soms is zij nog een beetje onzeker, maar zij wil zo graag en zij doet zo haar best dat dit een kleine moeite is voor haar nieuwe gezin. Een fantastische dame dus, op zoek naar haar eigen gouden mandje! Komt u gauw eens kennis met haar maken? Zij zal blij zijn u te ontmoeten! 

Sonia; een prachtig meisje met een heerlijk karakter van ruim 1 jaar jong! Sonia lijkt heel veel op een cocker spaniel en wij denken dat dit bloed ook door haar aderen stroomt. Maar ook lijkt zij op een setter en we komen er dus niet helemaal uit. Maar dat maakt ook niet uit, het gaat om wie Sonia zelf is! Sonia is een dametje dat uit Spanje komt, waar zij is gevonden. Zij heeft geen negatieve ervaringen met mensen en zij vindt mensen dan ook heel erg leuk! Sonia is heel enthousiast en vindt het heerlijk om dingen te ondernemen. Zij wil graag mee om te gaan wandelen en haar neus doet het dan ook heel goed! In het begin van de wandeling trekt zij aan de riem, maar als we wat langer op pad zijn, dan loopt zij keurig aan de riem. Sonia is een sociale hond die heel goed weet wat zij wil. Daarom heeft zij beslist mensen nodig die haar consequent zullen behandelen, die haar regels geven en die duidelijk naar haar zijn. Dat vindt zij heerlijk en zij is ontzettend slim en zal dit dan ook heel snel oppakken. Voor Sonia zal het heerlijk zijn om bijvoorbeeld naar een cursus te gaan, allemaal nieuwe dingen leren en lekker bezig zijn met haar baasjes! Sonia kan goed opschieten met andere honden en kent de hondentaal dan ook uitstekend. Maar het lijkt ons voor Sonia beter om niet in een huis met andere honden te komen wonen. Zij wil namelijk haar baasjes heel graag voor zichzelf hebben en zij moet zelf nog veel leren, zij heeft eerst even de tijd nodig voor zichzelf en om zelf eerst eens op nummer 1 te staan. Sonia vindt katten erg leuk en zou hier mee kunnen samenwonen. Maar zij is wat onstuimig en mogelijk niet geschikt voor alle katten. Maar een zelfverzekerde kat die aan honden gewend is, is geen probleem voor haar. Sonia is lief voor kinderen maar gezien haar enthousiasme lijkt het ons niet handig om haar in een gezin met kleine kindjes te plaatsen. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor haar! Als u kindjes op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem voor deze dame. Sonia is een bijzonder meisje dat tijd, liefde en geduld nodig heeft, die heel graag wil werken en die niets liever wil dan samen met haar nieuwe baasjes de toekomst in stappen. Komt u gauw eens kennis maken met dit prachtige meisje?

Alice; een prachtige, hele vriendelijke, sociale en zachte dame van net een jaar jong. Alice is een klein beetje onzeker, maar zoekt heel veel steun bij haar baasjes. Zij rekent op haar baasjes en dat is echt prachtig om te zien! Alice komt uit Turkije, waar zij is gevonden… Gelukkig werd zij gevonden en opgevangen en dat is haar kans geweest om naar Nederland te komen! En wij zien hier een geweldige hond met een gouden karakter die mensen ongelooflijk blij zal maken met haar komst! Alice is een hele zachte hond, zij kan keurig aan de riem lopen, is erg vriendelijk naar alle mensen, kan het uitstekend vinden met alle andere honden, kan het prima vinden met katten en is lief voor kinderen. Eigenlijk is Alice dus een ideale gezinshond! Alice moet natuurlijk wennen aan haar nieuwe leven en zal best nog wat dingetjes moeten leren, maar zij wil werkelijk alles voor je doen! Alice heeft wat tijd nodig, zoals al onze lieve asieldieren, om haar nieuwe leven te omarmen. Maar zij wil zo graag! Wilt u deze schoonheid eens in levende lijve ontmoeten? Kom dan gauw langs om haar in levende lijve te ontmoeten! U zult verstelt zijn van haar geweldige karakter! 

                                               gereserveerd

Nickie; een prachtige pointer dame van ruim 3 jaar jong! Nickie is een vrolijke, werklustige dame die heel graag een eigen plekje op deze wereld wil hebben. Nickie is een hond die uit Turkije komt, waar zij op straat is gevonden… Gelukkig kon zij in een opvang aldaar terecht en daar heeft zij de afgelopen tijd gewoond. En nu was het haar tijd, zij mocht naar Nederland komen, waar haar ongetwijfeld een hele fijne toekomst in het verschiet ligt. Wij weten natuurlijk niet hoe het leven van Nickie helemaal is gegaan, maar wat wij wel zien is dat deze jongedame stapelgek is op mensen. Nickie vindt het heerlijk om te knuffelen, om aandacht te krijgen, om met je te wandelen en om heerlijk met je te spelen. Het is gewoon een genot om Nickie te zien rennen en spelen, daar wordt je direct vrolijk van! Nickie kan het prima vinden met andere honden en kent de hondentaal dan ook prima. Wel is Nickie een duidelijke dame en zij weet heel goed wat zij wil. Voor Nickie is het fijn om niet samen met andere honden te wonen, zij is een hond die het heel prettig vind om haar gezin voor haar alleen te hebben.  Nickie is een hond die graag voor haar baasje werkt, die enthousiast is en die heel graag een cursus zal volgen om heel veel te leren! Omdat wij niet weten of Nickie is opgegroeid met kleine kinderen plaatsen wij haar liever niet bij te kleine kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor haar zijn. Nickie kan keurig aan de riem lopen, kan alleen thuis blijven, is aan de bench gewend en vindt dit heel fijn. Nickie is gewoon een prachtige dame die heel graag haar eigen familie wil hebben! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere griet? Zij gaat graag een lekkere wandeling met u maken! Bowy; een fantastische, lieve, zachtaardige en vooral heel vriendelijke knul van 6 jaar jong die op zoek is naar een heerlijk plekje om te komen wonen! Bowy is echt een schat van een hond, hij is bescheiden, is stapel op mensen, geniet van alles om hem heen en hij is gewoon echt een kanjer! Bowy komt uit Turkije, waar hij jaren geleden op straat is gevonden. Hij heeft de afgelopen jaren dus in een opvang gewoond en daar woonde hij tussen allemaal grote honden en dat ging uitstekend. Hij genoot van de knuffels die hij van de vrijwilligers kreeg, maar was nooit opdringerig en wachtte keurig op zijn beurt. Vorig jaar augustus is hij uit de opvang gehaald door 1 van de vrijwilligers, zijn gebit moest schoongemaakt worden en toen ook bleek dat hij soms wat moeilijk liep hebben zij direct ook foto’s van zijn heupen en bekken gemaakt. Uit deze foto’s bleek dat hij zijn bekken een keer in het verleden heeft gebroken… Dat is waarschijnlijk al jaren geleden gebeurd en hij heeft zich hier altijd uitstekend mee gered. De foto’s zijn door een orthopeed beoordeeld en helaas kan er niets aan gedaan worden en zal hij hier prima oud mee kunnen worden. Het enige dat wij af en toe zien is dat hij niet altijd even soepel loopt, maar hij kan prima rennen en wandelen en hijzelf heeft hier geen problemen mee gelukkig. Bowy heeft bij de vrijwilliger laten zien hoe fantastisch hij is, hij was altijd braaf, kon uitstekend met de aanwezige katten opschieten, genoot van zijn wandelingen en was gewoon een heerlijke knul! En nu is Bowy bij ons en ook hier laat hij zien hoe geweldig hij is! Bowy is altijd lief, altijd braaf en ongelooflijk vriendelijk. Hij kan uitstekend met andere honden opschieten, vindt katten heel erg lief en hij is echt lief voor ieder mens! Wij denken dat Bowy prima in een gezin met kinderen zou kunnen wonen en tja, hij is echt een probleemloos mannetje. Het enige wat voor Bowy lastig is, is het leven in een huis… Deze knul snapt dit niet en voelt zich buiten veel veiliger… De tijd zal het voor hem moeten gaan doen. Bowy is dus erg bescheiden en heeft niet veel nodig om gelukkig te zijn. Een lekkere mand, eten en knuffels en Bowy is zielsgelukkig! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere jongeman? U zult direct verliefd op hem worden! 

Luiji; een prachtige, grote, vriendelijke en vrolijke knul van 10 maanden jong! Luiji is groot, mooi, grappig, slim en hij wil niets liever dan een eigen familie krijgen! Luiji komt uit Turkije, waar hij is gevonden toen hij pas een paar maanden jong was. Hij is liefdevol opgevangen aldaar en heeft daar ook al laten zien dat hij intens van het leven geniet, dat hij alles eruit wil halen wat erin zit en dat hij de enorme wil heeft om te leren! Luiji heeft ook hier laten zien hoe leuk hij is, hoe blij, dat hij al goed aan de riem kan lopen, dat hij al heel goed op commando kan zitten en dat hij toch ook een jongen is die wel graag wil kijken tot hoever hij kan gaan. Echt een jonge hond in de puberteit natuurlijk! Luiji kan het uitstekend vinden met alle andere honden, hij kent de hondentaal en snapt wat er van hem wordt verwacht. Ook kan Luiji het prima vinden met katten en zou ook prima samen met hun kunnen wonen. Luiji is lief voor kinderen maar gezien zijn jonge geest en zijn grote postuur denken wij niet dat het heel handig is om hem in een jong gezin te plaatsen. Wat oudere kinderen is geen probleem voor hem. Luiji moet nog een aantal dingen leren en moet natuurlijk wennen aan zijn nieuwe leven, maar hij wil niets liever dan dat en zal er alles aan doen om een goede hond voor zijn familie te zijn! Een training of cursus zou voor hem geweldig zijn! Komt u gauw eens kennismaken met deze kanjer? U vindt hem vast net zo leuk als dat wij dat vinden! 

Angel; een fantastische hond die haar naam echt eer aan doet van ruim 2 jaar jong! Angel is eigenlijk de perfecte hond, zij is vreselijk lief, heel sociaal, een tikje onderdanig, lief voor alle mensen, lief voor alle dieren en tja, zij is gewoon echt een engel! Angel is een dametje dat uit Turkije komt, waar zij is gevonden. Waarschijnlijk heeft zij een thuis gehad gezien haar karakter en gezien de dingen die zij al kent. Maar het is daar helaas zo dat het normaal is je hond op straat te zetten… Maar Angel is gewoon zichzelf gebleven, heeft het goed gedaan in het asiel aldaar en nu mochten wij kennis maken met deze schat! Angel kan keurig aan de riem lopen, wil heel graag met je knuffelen, kan het uitstekend vinden met zowel andere honden als met katten, is lief voor kinderen en zij is gewoon een heerlijke hond! Angel zoekt een eigen familie waar zij ontzettend welkom is, waar zij mag laten zien hoe leuk zij is en waar zij natuurlijk ook even de tijd krijgt om lekker te wennen aan haar nieuwe leven. Dan krijgt u een ontzettend dankbare, lieve en zachte hond die alles voor u wil doen! Komt u gauw eens kennis maken met dit wonder?

Anna; een prachtig, klein, energiek en vrolijk dametje van net 1 jaar jong! Anna is een grappig hondje, je moet eigenlijk steeds lachen als je haar ziet. Zij bruist van de energie, wil alles tegelijk en moet dan ook nog het een en ander leren. Maar dat wil zij graag natuurlijk! Anna komt uit Spanje, waar zij als klein pupje is gevonden. Zij is vervolgens liefdevol opgevangen bij lieve mensen die haar al heel veel hebben geleerd. Zij heeft daar geleerd hoe leuk mensen zijn, hoe het is om in een huis te leven, om geliefd te zijn en tja, dat zien wij dan ook in haar terug. Anna kan al redelijk goed aan de riem lopen al vind zij het heerlijk om overal te snuffelen en kan zij eigenlijk niet wachten om verder te gaan. Zij kan het uitstekend vinden met alle andere honden en zij vindt het heerlijk om met hen te spelen. Ook zou Anna bij een zelfverzekerde kat kunnen wonen. Zij vindt katten heel erg leuk en denkt dat zij met hen zou kunnen spelen. Als de kat dan duidelijk naar haar is, dan begrijpt zij het en laat deze dan met rust. Anna is lief voor kindjes al zou zij in haar enthousiasme mogelijk net iets teveel van het goede kunnen zijn. Daarom denken wij dat het voor Anna beter zal zijn als zij in een gezin komt zonder kinderen of kinderen die wat ouder zijn. Anna is een heerlijk meisje dat heel graag haar leven met lieve mensen wil delen, die heel graag wil leren en die gewoon gelukkig wil zijn! Komt u gauw eens kennis maken met dit bruisende meisje??

Tony; een schitterende, grote, vriendelijke lobbes van 1 jaar jong! Tony is dus een grote vent, maar heeft eigenlijk maar een klein hartje. Hij vindt mensen de meest briljante wezens op aarde en wil dan ook heel graag bij ze zijn. Hij vindt het heerlijk om lekker te knuffelen, mag graag mee gaan op een wandeling, zoekt veel contact met je en heeft gewoon een heerlijk karakter. Wij gingen met Tony bij de katten kijken om te zien of hij hier mee samen zou kunnen wonen en hij vond dit ongelooflijk spannend en ging achter in onze knieholte zitten en deed alsof hij er niet was… Zo ongelooflijk schattig om dit te zien bij zo’n grote stoere vent! Hij zou dus prima met katten kunnen wonen, hij vindt ze maar wat spannend. Tony is ontzettend sociaal met andere honden, hij mag erg graag met ze spelen, kent de hondentaal en vindt het gezellig om samen met andere honden te zijn. Tony kan het dus uitstekend vinden met alle mensen, ook met kinderen. Maar gezien zijn postuur plaatsen wij hem liever niet in een gezin met jonge kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 16 moet geen probleem voor hem zijn. Tony komt uit Spanje, waar hij is gevonden toen hij nog erg jong was. Hij heeft dus waarschijnlijk nooit in een huis gewoond en zal moeten wennen aan alle geluiden die daar bij horen. Hij wil ontzettend graag en wij weten zeker dat hij ongelooflijk zijn best zal doen! Komt u eens kennis maken met deze heerlijke, zachtaardige knul? Hij vindt het heerlijk om u te ontmoeten! 

Grillo; een heerlijke, vrolijke, ruwharige pup van 5 maanden jong die op zoek is naar een liefdevol thuis waar hij mag komen wonen! Grillo is als heel klein pupje gevonden, zonder familie helaas, in Spanje… Hij is vervolgens liefdevol opgevangen in een opvang aldaar en nu mocht hij mee naar Nederland waar hem hopelijk een fantastische toekomst in het verschiet ligt! Grillo was in het begin een beetje bang voor alle nieuwe dingen, maar inmiddels zien wij een stukje ondeugd in hem verschijnen, zien wij de hele dag zijn staartje kwispelen en geniet hij van alle nieuwe dingen in zijn leven. Grillo is best dapper en nieuwsgierig en dat maakt dat hij een heerlijk hondje is dat heel graag nieuwe dingen wil meemaken en nieuwe dingen wil leren. Grillo kan het ontzettend goed vinden met andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Hij heeft respect voor katten en zou hier dan ook prima mee samen kunnen leven. Ook is Grillo lief voor kinderen en zou ook prima in een gezin met kinderen kunnen wonen. Natuurlijk moet dit kleine mannetje nog heel veel leren en moet hij natuurlijk nog wennen aan zijn nieuwe leven bij nieuwe mensen, maar hij wil ongelooflijk graag! Hij zal erg zijn best doen, dat weten wij zeker! Komt u gauw eens kennis maken met dit kleine ventje? Hij zal dan laten zien hoe leuk hij is! 


                                                gereserveerd

Nola; een vrolijke, enthousiaste, blije en energieke dame van 3 jaar jong die op zoek is naar een actief gezin of actieve baasjes die met haar de toekomst in willen stappen. Nola maakt echt iedereen vrolijk, zij lacht altijd, is altijd blij, wil alles met je ondernemen, is nergens bang voor, is vreselijk sociaal en tja, zij is gewoon een bijzonder hondje! Nola komt uit Turkije, waar zij is gevonden. Zij is liefdevol opgevangen aldaar en mocht nu naar Nederland komen waar er hopelijk lieve mensen op zoek zijn naar zo’n wonder als zij! Nola kan het uitstekend vinden met alle mensen, ook met kinderen. Daarnaast kan zij met alle honden goed opschieten, kan zij prima met katten opschieten, kent al een aantal commando’s, loopt al best heel netjes aan de riem en zij is echt een leuke meid. Nola is op zoek naar lieve mensen die het heerlijk vinden om deze bruisende dame een fijne plek te geven, die haar net zo leuk vinden als wij en die haar een geweldige toekomst willen geven! Komt u gauw langs voor dit prachtige meisje en gaat u een fijne wandeling met haar maken? Rascal; een grappig, klein, energiek en brutaal mannetje van 8 maanden jong! Rascal is een blije, leuke en vrolijke knul die op zoek is naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Rascal is als klein pupje gevonden, op straat, in Spanje. Gelukkig is hij gevonden en werd hij liefdevol opgevangen aldaar. En nu mocht hij mee naar Nederland, waar hem hopelijk een hele fijne toekomst in het verschiet ligt! Rascal is dus een pittig ventje dat hier en daar nog best wat onzeker is. Hij doet erg zijn best om het goed te doen en heeft daar natuurlijk wat begeleiding bij nodig. Hij heeft mensen nodig die hem alles gaan leren wat nodig is, die hem zullen steunen en die hem duidelijkheid zullen geven. Dat is waar dit jochie zo naar snakt! Rascal kan het prima vinden met andere honden en hij vindt het heerlijk om met anderen te spelen. Ook speelgoed vindt hij geweldig en hij wordt daar helemaal blij van! Rascal is een beetje lomp naar katten toe, maar kan het in principe prima met ze vinden. Rascal kan al een poosje alleen thuis blijven, vindt het heerlijk om met je mee te gaan in de auto en hij vindt het heerlijk om nieuwe dingen te leren!  Rascal is gewoon een blije jonge knul  die op zoek is naar lieve mensen die hem gaan begeleiden en die er voor hem zullen zijn! Komt u gauw eens kennis maken met dit kleine kereltje?

Fito; een prachtige knul van ruim een jaar jong die op zoek is naar een fijne plek om te komen wonen! Fito heeft nogal een leven achter de rug en hij heeft de tijd en de ruimte nodig om gelukkig te worden en zich veilig te voelen… Fito is gevonden toen hij nog redelijk jong was, in Spanje. En hij heeft daar een hele poos in een asiel gezeten. In deze periode van zijn leven was dat best heftig en daar heeft hij wel last van gehad… Dit was de periode waarin hij juist de steun van een baas nodig had, maar zeker ook de leiding. En heeft maar gedaan wat voor hem goed voelde, hij kon immers niet anders… En dat maakt dat Fito nu mensen nodig heeft die hem de structuur, de leiding en de consequente behandeling geven die hem vol vertrouwen de toekomst in zullen helpen. Fito is een erg intelligente hond, hij leert heel snel en wil heel graag. Dat maakt hem geweldig om mee te trainen. Daarnaast kan Fito echt geweldig goed opschieten met andere honden, dat is voor hem ontzettend leuk en hij geniet van het contact met andere honden. Met katten en andere kleinere dieren kan hij het niet zo goed vinden. Hij wil graag achter ze aan en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Verder kan Fito uitstekend een poosje alleen zijn, kent de bench, kan prima aan de riem lopen en is in huis heel erg rustig en vind het heerlijk om bij je in de buurt te zijn. Fito heeft baasjes nodig die heel erg duidelijk naar hem zijn, die absoluut de leiding over hem nemen en die hem geen ruimte geven om zelf keuzes te maken. Hij moet echt baasjes hebben die duidelijk maken hoe het leven in een familie is, die altijd de leiding nemen en die mogelijk ook ervaring met honden hebben. Fito is waaks en wil niets liever dan zijn familie beschermen. Hij moet leren dat hij dat niet hoeft te doen, maar dat u als baasje dit prima onder controle hebt. Dan krijgt u een fijne kameraad die u het vertrouwen zal schenken en u altijd trouw zal zijn. Wij plaatsen Fito niet in een gezin met kleine kinderen, zij zijn te onduidelijk voor hem en hij moet eerst eens op de eerste plek komen. Met oudere kinderen is het geen probleem voor hem. Hij is overigens wel gek op kinderen en hij vindt ze erg leuk! Komt u eens kennis maken met deze knappe gozer?

Crazoo; een werkelijk prachtige verschijning van ruim 3 jaar jong! Crazoo is echt een plaatje om te zien met zijn prachtige gespierde lijf, zijn mooie ogen en zijn intelligente koppie. Crazoo komt uit Spanje, waar hij al ruim een jaar in een opvang heeft gewoond. Daarvoor leefde hij op een industrieterrein… Het bleek al snel dat hij stapel op mensen is, hij vindt het heerlijk om bij ze in de buurt te zijn en hij wil heel graag samenwerken met mensen. Hij heeft wel duidelijkheid nodig van zijn nieuwe baasjes, hij is namelijk heel slim en weet precies wat wij bedoelen. Dat maakt dat hij dus consequente baasjes nodig heeft die hem die sturing kunnen geven. Crazoo steunt graag op je en maakt heel veel contact met je. Prachtig om te zien dat hij zo graag wil leren! Crazoo vindt het heerlijk om te spelen, is altijd vrolijk en blij en hij is gek op andere honden! Hij speelt graag met ze en begrijpt ze ontzettend goed. Crazoo vindt katten best interessant en daarom denken wij niet dat het handig is om hem in een gezin met katten te plaatsen. Crazoo is lief voor kinderen, maar wij denken dat het beter voor hem zal zijn om hem niet in een jong gezin te plaatsen. Eerst moet deze jongeman nog even wat dingen leren. Maar als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem voor hem. Crazoo kent de bench, kent inmiddels een aantal commando’s, wil ontzettend graag voor je werken en is eigenlijk een hond die het heerlijk vind om 1 baas te hebben en daar lekker mee op te trekken! Een fantastische en vooral ook bijzondere hond is Crazoo, dat is zeker! Komt u gauw eens kennis met hem maken en een heerlijke wandeling met hem maken?


                                                                          


Brownie; een levenslustige, vriendelijke, leuke knul van ruim een jaar jong die op zoek is naar zijn eigen familie! Brownie heeft al een heel leven achter zich en hij wil daar niet meer naar kijken, hij wil alleen maar vooruit kijken en dat zien wij aan alles. Brownie geniet van wandelingen, van knuffels, van aandacht en hij wil zo ontzettend graag alles doen wat nodig is om gelukkig te worden. Brownie komt uit India, waar hij werd gevonden op straat, ernstig ondervoed, samen met zijn broertjes… Hij is opgevangen in een opvang aldaar waar hij overdag buiten aan de ketting lag en ’s nachts in een kennel verbleef. Hij werd wel 2 keer per dag lekker uitgelaten. Vervolgens is hij liefdevol opgevangen in een lief gastgezin met kleine kindjes en daar kreeg hij alle aandacht die hij zo nodig had. Hij heeft daar al veel geleerd en hij genoot met volle teugen. En nu is Brownie bij ons in de opvang en wij zien een blije hond die graag mee gaat wandelen, die het heerlijk vindt om aandacht en knuffels te krijgen, die altijd blij is om mensen om zich heen te hebben, die geweldig goed met andere honden kan opschieten en een hond die heel bijzonder is! Brownie kan het niet zo goed vinden met katten en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Verder kan hij echt met alles en iedereen goed opschieten en wij denken dat u echt een geweldige gezinshond aan hem zal hebben! Komt u gauw eens een heerlijke wandeling met deze jongeman maken? Hij gaat graag met u mee! 
Finn; een statig, prachtig en heel zacht hondje dat al een heel leven achter zich heeft… Finn komt uit Spanje, waar hij langere tijd geleden is gevonden. Hij was toen nog klein en werd samen met zijn zusje gevonden. De eerste periode hebben zij het niet zo fijn gehad en helaas draagt hij daar nog steeds de littekens van. Finn is een heel vriendelijk jochie, hij wil zo graag, maar hij durft gewoon niet… Als wij met hem gaan wandelen dan gaat hij braaf mee, hij snuffelt hier en daar maar is wel op zijn hoede. Als wij hem lekker zijn gang laten gaan, dan geniet hij intens gelukkig! Maar een knuffelpartij is nog wel teveel van het goede voor hem, hij vindt dat heel erg spannend. Maar wij zien dat hij toch zijn vaste verzorgers vertrouwd en dat hij ongelooflijk graag die geborgenheid wil hebben en dat is een grote stap in de goede richting. Finn heeft hele lieve en zachte mensen nodig die hem alle tijd willen geven, die er voor hem zullen zijn, die hem de ruimte geven om te wennen aan een nieuw leven vol liefde en aandacht! Finn kan het uitstekend vinden met andere honden en het zou voor hem geweldig zijn om bij een andere hond te wonen. Hij zou zich hier geweldig aan op kunnen trekken en hij kan dan zien hoe de andere hond geniet van het leven in huis. Met katten kan Finn het ook uitstekend vinden en hij zou prima in een gezin met katten kunnen wonen. Wij denken dat het voor Finn te spannend zal zijn om in een gezin met kleine kinderen te komen wonen. Hij schrikt van een aantal dingen en kinderen kunnen daar natuurlijk niet altijd rekening mee houden. Als u kinderen op bezoek krijgt is dit geen enkel probleem voor hem, hij is namelijk wel heel vriendelijk. Finn zoekt dat ene bijzondere plekje waar hij gelukkig mag worden, waar hij leert hoe heerlijk het is om een eigen familie te hebben en waar hij zich helemaal thuis zal gaan voelen. Een echt gouden mandje dus! Als u dit kereltje dat mogelijk wilt geven, komt u dan eens kennis met hem maken en u zult zien hoe lief hij eigenlijk is en hoe klein zijn hartje is. 

Dario; een grappige, vrolijke, blije en enthousiaste knul van 8 maanden jong! Dario is prachtig om te zien met zijn heerlijke dikke vacht, zijn blije hoofd en zijn altijd blije karakter! Dario komt uit Spanje, waar hij is gevonden toen hij nog heel jong was. Hij heeft de afgelopen tijd in een opvang aldaar gewoond en nu mocht hij mee naar Nederland waar wij hem mogen helpen zoeken naar dat ene gouden mandje waar hij zo’n behoefte aan heeft. Dario is een hond natuurlijk nog een heleboel moet leren, maar dat ook heel graag wil. Hij kan al redelijk aan de riem lopen en als wij hem dan roepen, dan komt hij direct bij je. Wij denken daarom ook dat hij heel graag voor je wil werken en erg zijn best zal gaan doen. Dario komt best zelfverzekerd over, maar als wij duidelijk naar hem zijn, dan geeft hij zich direct over en wil niets liever dan zijn best doen. Dit is echt heel mooi om te zien! Dario kan het uitstekend vinden met andere honden, hij snapt ze prima, speelt graag met ze en hij vindt het de normaalste zaak van de wereld dat zij er ook zijn. Dario zou met een zelfverzekerde kat kunnen samenleven. Hij vindt katten heel interessant en wil hier ook graag naar toe, maar als de kat duidelijk is, dan begrijpt hij dit prima en gaat hij weer wat anders doen. Heel mooi om dit gedrag te zien. Als u katten heeft die niet aan honden gewend zijn, dan lijkt het ons niet handig om Dario te verwelkomen. Omdat Dario nog een beetje lomp kan zijn, lijkt het ons nog niet handig om hem in deze fase van zijn leven in een gezin met kleine kindjes te plaatsen. Hij is wel lief voor ze, maar zou ze zo ondersteboven kunnen lopen. Een gezin met kinderen die wat ouder zijn, bijvoorbeeld vanaf een jaar of 12 is geen enkel probleem. Dario is gewoon een heerlijke hond die jong, onstuimig en heel enthousiast en lief is die het heerlijk zal vinden zijn nieuwe gezin te ontmoeten! Komt u gauw eens een kijkje bij hem nemen?


Ginger: een prachtige, elegante, vriendelijke en slimme dame van 2 jaar jong! Ginger is echt een prachtige hond om te zien, donkerbruin met lichtbruin en schitterende lichte ogen! Echt een plaatje dus! Ginger komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Zij heeft een thuis gehad, dat kan niet anders, zij kent mensen goed en is hier heel vriendelijk tegen, zij kan netjes aan de riem lopen en zij wil heel graag met je samenwerken. Ginger is een grote dame, is gek op wandelen en eropuit gaan en zij wil heel graag dingen voor je doen. Ginger kan het prima vinden met andere honden en kent de hondentaal heel goed. Zij is een duidelijke dame en daar hebben veel honden alle respect voor. Met katten kan Ginger het niet goed vinden en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met katten. Ginger is lief voor kinderen, maar gezien haar postuur en omdat wij niet weten of zij met kinderen is opgegroeid plaatsen wij haar liever niet in een gezin met kleine kinderen. Wat oudere kinderen vanaf een jaar of 16 is geen probleem voor haar. Ginger moet natuurlijk weer wennen aan haar nieuwe leven, maar zij wil hier helemaal voor gaan. Zij wil lekker op stap gaan met haar nieuwe baasjes, zij wil nieuwe dingen ondernemen en het enige wat zij graag wil is gelukkig worden! Zij zal u dankbaar zijn en alles voor u willen doen! Komt u haar gauw eens met een bezoekje vereren? Zij gaat graag een lekkere wandeling met u maken! 

Belle; een prachtig, niet zo groot, vriendelijk meisje van 5 jaar jong! Belle is een hond die wat onzeker is, die heel graag wil dat je de leiding neemt en die ontzettend slim is! Belle komt uit Spanje, waar zij jaren geleden is gevonden… Zij heeft dus de afgelopen jaren in een opvang aldaar gewoond waar zij het best heel goed heeft gedaan. Zij kende haar vaste verzorgers, was vriendelijk voor iedereen, vond het heerlijk om mee te gaan wandelen en had haar plekje redelijk gevonden. Maar haar grote wens is natuurlijk altijd geweest dat zij een eigen familie zou hebben. Een plekje waar zij welkom is, waar zij haar eigen mandje heeft, waar zij veel aandacht zal krijgen en waar zij gelukkig mag zijn. Belle is een hele onderdanige hond en is soms wat onzeker naar mensen toe. Als je dan zachtjes met haar praat en haar gerust stelt, dan vertrouwd zij je al snel en wil dan heel graag dingen voor je doen. Zo geniet zij er enorm van om lekkere wandelingen te maken, dat vind zij heerlijk! Belle kan het uitstekend vinden met ander e honden, zij kent de hondentaal uitstekend is voor haar is dat allemaal heel duidelijk. Met katten kan zij het niet zo goed vinden en wij plaatsen haar daarom niet in een gezin met katten. Belle is lief voor kinderen, maar doordat zij wat onzeker is, lijkt het ons niet handig om haar in een druk gezin te plaatsen. Dat maakt haar mogelijk heel onzeker als er veel drukte om haar heen is. Een rustige plek zou voor Belle veel beter zijn. Een plekje waar zij rustig aan haar nieuwe leven kan wennen, waar zij op haar gemak zal zijn en waar zij ontzettend kan gaan binden met haar nieuwe baasjes. Als u kinderen op bezoek krijgt is dat geen enkel probleem voor haar. Belle zoekt dus dat ene plekje waar zij welkom is, waar zij in alle rust kan wennen en waar zij de tijd krijgt om helemaal zichzelf te worden. Zij zal intens dankbaar zijn en ongelooflijk gaan genieten! Wees van harte welkom om kennis met haar te komen maken! 
Ela; een prachtig, klein, vrolijk, intelligent en speels meisje van 5 jaar jong! Ela heeft een ongelooflijk lief koppie met een prachtige sprankeling hierin! En dat is bijna onvoorstelbaar te noemen na het leven dat zij heeft gehad voordat zij werd opgevangen. Ela komt namelijk uit Spanje, waar zij jaren bij een dakloze man heeft gewoond, samen met nog 6 honden, in erbarmelijke omstandigheden… Zij leefden daar in het vuil, kregen geen verzorging en zijn gelukkig daar weggehaald. Ela was depressief, alle geluk was uit haar ogen en zij had iets vreselijks droevigs over zich… Maar na een aantal weken goede zorgen en heel veel liefde in de opvang, kwam zij terug, haar oogjes gingen weer stralen en zij werd voorzichtig aan weer gelukkig! En dat heeft zij vastgehouden! Ela is nu bij ons in de opvang en wij kunnen niet merken dat zij dit leven achter zich heeft. Zij geniet van alle aandacht, is speels, gaat graag mee wandelen, wil graag nieuwe dingen leren en is gewoon een geweldig meisje. En dit lieve meisje wil zo graag verder met haar leven! Zij wil een eigen familie hebben, lieve mensen die lekker met haar eropuit gaan, die haar welkom zullen heten en die haar de rest van haar leven dat fijne plekje willen bieden. Ela kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt deze ook heel goed. Met katten kan zij het niet zo goed vinden en daarom lijkt het ons beter om haar niet in een gezin met katten te plaatsen. Omdat Ela niet bekend is met kleine kinderen lijkt het ons beter haar niet in een gezin met kleine kinderen te plaatsen. Zij is hier wel vriendelijk naar, maar mogelijk is dit nog een beetje teveel van het goede. Als u kindjes op bezoek krijgt, dan is dat helemaal goed voor Ela. Ela is een meisje dat heel graag wil, heel graag haar best wil doen en heel graag weer een eigen familie wil hebben. Zij stelt niet zoveel eisen, zij is snel gelukkig. Komt u gauw eens kennis met dit kleine meisje maken?

                                               


Piano; een vrolijke, blije en enthousiaste gozer van 1 jaar jong die op zoek is naar mensen die hem een heerlijke toekomst willen bieden! Piano is een knul die als pupje gevonden is, in Spanje. Hij is een grote jongen geworden inmiddels en hij moet natuurlijk nog een heleboel dingen leren! Maar hij wil heel graag nieuwe dingen leren en staat daar helemaal voor open. Piano vindt het heerlijk om mensen om zich heen te hebben, hij is gek op aandacht en zoekt constant contact met je. Hij vindt het geweldig om samen te werken en hij is erg slim en leert heel snel. Piano kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal uitstekend. Hij is niet gauw ergens van onder de indruk en gaat graag met je op stap. Met katten kan Piano het niet zo goed vinden en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Piano is lief voor kinderen, maar omdat hij niet met kleine kinderen is opgegroeid plaatsen wij hem niet in een gezin met kleine kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 16 is geen probleem voor hem. Piano heeft duidelijke regels nodig van zijn nieuwe baasjes, hij heeft mensen nodig die consequent zijn en die mogelijk al ervaring hebben met honden. Een cursus zou geweldig zijn voor Piano, daar zal hij heel veel dingen gaan leren en dat vindt hij echt geweldig! Komt u gauw eens kennis maken met deze vrolijke en enthousiaste jongeman?                                                                                  gereserveerd

Flower; een fantastische, prachtige, hondstrouwe dame van 3 jaar jong! Flower is een hond die haar hele leven in een opvang in Spanje heeft gewoond. Zij is daar gekomen toen zij nog een pup was en is daar haar hele leven geweest… Heel triest om dit te weten gezien wij een geweldige hond zien hier, een trouwere hond kunnen wij ons namelijk niet voorstellen. Flower is een hond die alles voor haar baasjes wil doen, die ontzettend veel contact met je zoekt, die het heerlijk vindt om samen op pad te gaan en die alles heel graag goed wil doen. Natuurlijk heeft Flower haar onzekerheden omdat zij bepaalde dingen niet kent, maar zij herstelt zich prachtig als zij nieuwe dingen onderneemt en dat is heel mooi om te zien. Flower kan het uitstekend vinden met alle andere honden en de hondentaal is voor haar een tweede natuur. Helaas kan Flower het niet zo goed vinden met katten, dat maakt dat wij haar niet in een gezin met katten zullen plaatsen. Flower is lief voor kinderen en is heel lief voor vreemde mensen. Zij bekijkt ze eerst even van een afstandje en komt daarna eens even kijken wie diegene is. Natuurlijk moet Flower nog nieuwe dingen leren, maar zij wil niets liever! Zij wil zo graag eens mensen treffen die speciaal voor haar zijn, mensen die haar familie zijn en waar zij alles van mag leren, waar zij mee de toekomst in kan stappen en die haar gelukkig zullen maken. Zij zal dankbaar zijn en ongelooflijk trouw! Komt u eens kennis maken met deze wonderbaarlijke dame? Zij zal graag met u op stap gaan! 


                                                   gereserveerd

Daisy; een heel klein, lief, sociaal en grappig ruwharig meisje van 11 maanden jong! Daisy is klein, dapper en vreselijk aanhankelijk en zoekt een heel fijn thuis om te komen wonen! Daisy is gevonden toen zij nog heel erg klein was, samen met haar zusje Poppy, in Spanje. Beide meisjes waren welkom in een gastgezin, waar zij met het flesje zijn groot gebracht. Daisy heeft dus haar leven in een gastgezin gewoond en heeft daar al heel veel geleerd. Zij is helemaal gek op mensen, vindt het heerlijk om te spelen, te knuffelen en gelukkig te zijn. Daisy woonde daar samen met kinderen, met andere honden en met katten en zij kan het met iedereen even goed vinden! Daisy is een slim meisje dat heel graag nieuwe dingen wil leren en tja, zij is echt een dotje! Daisy heeft in haar gastgezin nog niet zo goed geleerd om aan een riempje te lopen, zij kon bij haar gastgezin lekker binnen en buiten zijn en had alle ruimte om haar huis heen. En de noodzaak was er dus niet zo om aan de riem te wandelen. Dat is dus iets wat deze kleine krummel nog moet leren. Verder heeft Daisy lieve mensen nodig die haar in alle rust aan haar nieuwe leven laten wennen, die helemaal voor haar zullen gaan en die haar een geweldige toekomst willen geven! Komt u eens kennis maken met dit leuke, kleine meisje?Wendy; een schat van een hond van bijna 2 jaar jong! Wendy is een hond waar je direct verliefd op wordt, zij doet altijd vreselijk haar best, is ongelooflijk lief en vriendelijk en vrolijk en wil niets liever dan haar toekomst instappen met lieve mensen. Wendy is een hond die uit Spanje komt, waar zij is gevonden. Vervolgens is zij liefdevol opgevangen in een opvang aldaar en heeft daar ook ieders hart gestolen. Zij is altijd blij en vrolijk, kan je aankijken met haar prachtige ogen, wil heel graag knuffelen en kan heel goed pootjes geven! Zij zou wat charmanter aan de riem kunnen lopen, maar dat wil zij met alle liefde leren! Wendy kan het uitstekend vinden met andere honden, met katten en met kinderen en zij is gewoon een bundel met liefde! Wendy zoekt een heel fijn en liefdevol thuis waar zij ontzettend welkom is, waar zij gelukkig mag zijn en waar zij nog wat nieuwe dingen mag leren. Dan krijgt u een intens dankbare, altijd vrolijke dame die heel erg dankbaar zal zijn! Komt  u gauw kennis maken met deze geweldige dame?


                                      Louise; een plaatje van een hond met een prachtig gezicht van 3 jaar jong! Louise is een leuke, sportieve, energieke en intelligente dame die heel veel in haar mars heeft. Zij komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Maar gezien haar contact met mensen kan het niet anders dan dat zij een thuis heeft gekend. Louise vindt het heerlijk om bij mensen te zijn, zij is zelfverzekerd en weet wat zij wil. Louise vindt het heerlijk om te spelen, is gek op andere honden en speelt ook heel graag met ze en zij vindt het heerlijk om lekker op pad te gaan. Louise loopt nog niet heel netjes aan de riem en dat is iets wat zij in haar nieuwe leven nog moet bijschaven. Louise is dus een meisje dat duidelijkheid en regels nodig heeft. Zij heeft lieve baasjes nodig die duidelijk zijn, die consequent zijn en die mogelijk al ervaring hebben met honden. Zij heeft deze structuur erg nodig en daar wordt zij erg gelukkig van. Een training zou voor haar geweldig zijn! Louise kan het niet zo goed vinden met katten en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met katten. Omdat Louise momenteel nog veel duidelijkheid nodig heeft, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen. Zij is wel vriendelijk naar kinderen toe, maar omdat zij zelf nog veel duidelijkheid nodig heeft lijkt dit ons niet geschikt voor haar. Kinderen kunnen nog niet zo goed consequent zijn en dat heeft zij momenteel nog wel erg nodig. Louise is echt een dijk van een hond die ontzettend graag eigen baasjes wil hebben die haar dingen leren en die helemaal voor haar willen gaan. Zij zit met smart op deze mensen te wachten en wij willen u dan ook van harte uitnodigen om kennis met haar te komen maken! 

                
Hook; een fantastisch mannetje van 1 jaar jong die echt een fantastisch karakter heeft! Hook is een vreselijk zachtaardig ventje, hij zoekt altijd steun en contact met je, vindt knuffelen ontzettend fijn en hij is gewoon een heel lief mannetje. Hook komt uit Spanje, waar hij samen met zijn moeder en de rest van de familie is gevonden. Hij had een ongelooflijk lieve moeder die wij ook in de opvang hebben gehad, haar naam was Silke. En haar naam was niet voor niets, ook zij was zo zacht als zijde. En dat heeft zij keurig doorgegeven aan haar zoon! Hook is nog niet echt een held en hij vindt sommige dingen nog wel wat spannend zoals druk verkeer. Maar daar moet hij gewoon aan wennen omdat hij dit nog niet vaak heeft meegemaakt. Omdat hij zijn lot in jouw handen legt heeft hij mensen nodig die hem altijd zullen steunen en er voor hem zullen zijn en hem dat vertrouwen in het leven gaan geven. Hook wil alles voor je doen en dat is heel bijzonder! Hook kan het uitstekend vinden met andere honden en ook met katten kan hij prima overweg. Ook voor kinderen is Hook heel lief en zacht. Hook is op zoek naar een stabiel, liefdevol en warm thuis waar hij rustig de tijd krijgt om te wennen, waar hem dingen rustig worden uitgelegd en waar hij zich veilig voelt. Dan krijgt u een ontzettend lief, vriendelijk en mooi mannetje in huis die u altijd dankbaar zal zijn! 


                                                                              


Raj; een prachtige jongeman met een geweldige gevlekte neus van 8 maanden jong! Raj is een hele slimme en leergierige knul die heel graag nieuwe dingen wil leren in zijn leven! Raj is vrolijk maar ook bescheiden en staat dus niet altijd vooraan en dat siert hem enorm. Raj komt uit Spanje, waar hij is gevonden, samen met zijn broertjes en zusjes. Hij was toen 2 maanden jong… Liefdevol is dit gezin opgevangen in een asiel aldaar en zij hebben daar dus ook heel wat dingen geleerd. Zo kan Raj al netjes aan de riem lopen, is heel vriendelijk naar mensen toe, kan het uitstekend vinden met andere honden en hij is ook nog eens heel erg slim. Een heerlijk karakter dus! Raj vindt katten heel erg eng, hij schrikt enorm van ze en daarom lijkt het ons niet zo leuk voor hem om hem in een gezin met katten te plaatsen. Voor kinderen is Raj ook heel lief, maar van onverwachte dingen kan hij nog wel eens schrikken en daarom denken wij dat een gezin met hele jonge en vooral drukke kindjes niet ideaal voor hem zal zijn. Kinderen die wat ouder zijn is geen probleem voor hem. Raj wil ontzettend graag nieuwe dingen leren en echt gaan genieten van zijn leven, samen met zijn eigen familie. En wij hopen dan ook dat er snel hele lieve mensen speciaal voor hem gaan komen die hem dat fijne stekkie willen geven. Komt u gauw eens kennis maken met deze spetter?

Sheldon; een prachtig, ontzettend vriendelijk, sociaal en lief mannetje die af en toe nog een klein beetje onzeker is van 8 maanden jong. Sheldon is een heel sierlijk jochie, hij is niet zo groot, hij is tenger en heeft iets heel zachts over hem wat je echt doet smelten. Sheldon komt uit Spanje, waar hij is gevonden, samen met zijn broertjes en zusjes. Daar heeft hij het heel goed gehad, kreeg lekker veel aandacht, ging mee uit wandelen en dat vond hij heel erg fijn. En dat maakt dat hij mensen leuk vindt, dat hij al prima aan de riem kan lopen en hij heeft natuurlijk veel geleerd van de andere honden en kent de hondentaal uitstekend. Ook zou Sheldon prima met katten kunnen samenleven, hij vindt ze wel prima om zich heen. Ook zou Sheldon prima met kinderen samen kunnen leven. Sheldon heeft nog wel af en toe zijn onzekerheden en moet aan een aantal dingen nog wennen, maar de wil is er beslist en hij is ook nog eens heel slim. Hij wil graag nieuwe dingen leren en zijn enige wens in zijn leven is dat hij lieve familieleden om zich heen wil die hem begrijpen, die hem de tijd geven om te wennen en die met hem de toekomst in willen stappen! Komt u eens langs om kennis met hem te maken?

Davo; een schitterende, leuke en blije knul van net 1 jaar jong! Davo is echt een plaatje om te zien met zijn glimmende vacht, met zijn mooie oortjes en zijn lieve ogen. Davo is een leergierige hond, hij wil heel graag voor je werken en zoekt veel contact met je. Hij vindt het heerlijk om bij je te zijn, met je te wandelen en hij vindt het ook heerlijk om te knuffelen. Davo komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij is vervolgens liefdevol opgevangen en mocht nu mee naar Nederland komen waar wij hopen op een fantastische toekomst voor hem! Davo is een sociale hond die prima met andere honden kan opschieten, heel sociaal is naar mensen en die het heerlijk zal vinden om leuke dingen te ondernemen. Davo kan het niet zo goed vinden met katten en wij plaatsen hem daarom ook niet in een gezin met katten. Hij kan keurig aan de riem lopen en hij geniet enorm van lange wandelingen. Ook voor kinderen is Davo heel lief, maar omdat wij niet zeker weten of hij in een gezin met kleine kinderen is opgegroeid, plaatsen wij hem liever niet bij kleine kindjes in een gezin. Wat oudere kinderen is geen enkel probleem voor hem. Tja, Davo is gewoon een kanjer van een hond die graag bij iemand wil horen en die heel dankbaar zal zijn voor de kansen die hij daar zal krijgen. Komt u gauw eens een heerlijke wandeling met hem maken?

Ksenia; een heel leuk, niet te groot, blij en enthousiast meisje van 1 jaar jong. Ksenia is een tenger meisje met een leergierig en slim karaktertje, zij is grappig, heel lief en zacht en vindt het heerlijk om onder de mensen te zijn. Zij valt natuurlijk op door haar prachtige bekkie met tanden die je altijd als eerste ziet. Ksenia komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Zij is gelukkig liefdevol opgevangen en heeft de afgelopen tijd daar gewoond. En nu is zij bij ons en hebben wij haar vrolijke karakter leren kennen. Ksenia is een meisje dat prima met andere honden kan opschieten, maar zeker ook een tikje dominant is. Dat is geen probleem want zij beheerst de hondentaal uitstekend! Ksenia kan redelijk met katten opschieten al is zij wel een meisje dat een kat tegenover zich nodig heeft die duidelijk naar haar is. Als u een kat hebt die wat angstig is voor honden, dan is dit geen goede match met Ksenia. Ksenia kan het prima vinden met kinderen en zou het prima doen in een gezin. Ksenia vindt het heerlijk om nieuwe dingen te leren en wij denken dat ook behendigheid prima bij haar zou kunnen passen. Zij is slank en lenig en razendsnel! Een geweldig hondje dus, op zoek naar dat ene plekje waar zij heel gelukkig mag worden! Komt u gauw eens kennis met haar maken?
Milo; een prachtige knul van ruim 1 jaar jong die op zoek is naar een veilige en liefdevolle plek wat hij zijn thuis mag noemen. Milo komt uit India, waar hij is gevonden op straat… Hij had een klein holletje onder een boom gemaakt om zich terug te trekken en in de schaduw te liggen. Hij was er slecht aan toe toen hij werd opgevangen… Hij was erg mager en bang en had waarschijnlijk niet al te veel goede ervaringen opgedaan met mensen in zijn vroege leven. Maar hij werd liefdevol opgevangen in een gastgezin en die hebben hem hier helemaal doorheen gekregen! Hij woonde daar samen met meerdere honden en was daar heel gelukkig en kreeg alles wat zijn hartje begeerde. Hij heeft al veel geleerd, kent een aantal commando’s, vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken en tja, hij vindt het ook erg fijn om lekker toegedekt te worden als hij ’s avonds naar bed gaat. Milo wandelt heel graag samen met nog een hond, hij is daarmee vertrouwd en dat geeft hem zekerheid. Want nog steeds heeft deze geweldige hond wat angsten in zich die hem af en toe nog wat in de weg zitten. Milo kan het uitstekend vinden met andere honden en hij begrijpt de hondentaal uitstekend. Met katten kan hij het niet zo goed vinden en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin waar ook katten wonen. Wij denken dat het voor Milo te onrustig zal zijn om in een gezin met jonge kinderen te komen wonen. Hij heeft zijn onzekerheden nog en jonge kinderen is misschien een beetje teveel van het goede voor hem. Hij is wel lief voor kinderen en deze kunnen natuurlijk op bezoek komen, dat is geen probleem voor hem. Milo is nog erg jong en heeft nog een hele toekomst voor zich. Die toekomst wil hij ontzettend graag delen met hele lieve mensen die hem begrijpen, die hem in alle rust laten wennen en die hem alle tijd geven om te mogen genieten! Komt u snel langs voor hem?


                                           


                                  

Amara; een prachtige kruising pointer van 2 jaar jong die op zoek is naar hele lieve mensen! Amara is een prachtig meisje dat helaas haar ene oog mist… Zij komt uit Turkije, waar de start van haar leven niet al te mooi is geweest. Toen zij werd gevonden, was er onlangs op haar geschoten… Haar oog was niet meer te redden en de mensen die haar hebben opgevangen hebben haar laten opereren zodat zij geen pijn meer had en zij verder kon met haar leven. Zij hebben haar liefdevol opgevangen, zij hebben voor haar gezorgd en hebben van haar lieve karakter genoten. Amara is weer helemaal herstelt en geniet weer met volle teugen van haar leven. Zij is ontzettend lief maar wil je eerst even leren kennen. Zij wil heel graag knuffelen en bij je zijn en aandacht krijgen, maar zij heeft een klein stukje in zich dat het nog niet is vergeten wat zij heeft meegemaakt in haar leven. En dat zal even de tijd nodig hebben bij haar. Amara is ontzettend sociaal met andere honden en kan het hier uitstekend mee vinden. Ook met katten kan zij prima overweg en is dit ook gewend. Als Amara je in haar hart heeft gesloten, kom je daar ook nooit meer uit. Dan is zij haar vrolijke zelf, dan speelt zij graag en wil graag met je samenwerken en vooral heel veel knuffelen! Maar zij moet altijd even de spreekwoordelijke kat uit de boom kijken. En geef haar eens ongelijk… Amara vindt nieuwe dingen dus wat spannend, zo ook luidruchtig verkeer. Daar moet zij even aan wennen en daar heeft zij steun voor nodig. Steun van lieve mensen die haar dit ook willen geven. Amara kan het prima vinden met kinderen al denken wij dat het in deze fase van haar leven niet handig is om haar bij kleine kinderen te plaatsen. Voor haar zal het allemaal best spannend zijn om een nieuw leven in te gaan met lieve baasjes die haar veel vertrouwen moeten geven. Kleine kinderen zijn voor haar mogelijk nog net iets te onrustig. Maar u kunt uiteraard wel kinderen op bezoek krijgen, geen enkel probleem voor haar! Het alleen thuisblijven zal rustig opgebouwd moeten worden bij haar. Zij heeft bij ons al een benchtraining gehad en inmiddels vindt zij dit helemaal prima. Wilt u Amara een veilige toekomst vol vertrouwen geven, kom dan gauw eens langs om haar in levende lijve te ontmoeten. 

                                    Wij zoeken een nieuw baasje voor Mika.


Mika is een aanhankelijk teefje van bijna 4 jaar en ze is 45 cm hoog (schofthoogte).
Ze heeft een rugzakje en een gebruiksaanwijzinkje, maar t is een schatje. We zijn op zoek naar een goed, lief en ervaren baasje dat haar op waarde weet te schatten, omdat wij haar niet langer bij ons kunnen houden.

Met pijn in het hart moeten we haar wegdoen omdat zij en onze andere teef maar geen status quo krijgen. We hebben het lang geprobeerd, maar ze blijven met elkaar vechten waarbij ze elkaar ook  verwonden. Het laatste jaar hebben we ze dan ook ieder in een bench moeten houden hetgeen voor de honden niet goed is en Mika kan zich op deze manier ook niet verder ontwikkelen.

Ze komt oorspronkelijk uit Spanje en toen we haar haalden uit de dierenopvang ‘Koningen’ in Balkbrug was ze een bang hondje van ongeveer 9 maanden. Ze is nog steeds schrikachtig en onzeker, maar ze heeft een flink deel van haar angst kunnen overwinnen en ze leert snel. ‘Zit’, ‘af’, ‘plaats’ en ‘blijf’ snapt ze.


Ze is het afgelopen jaar meerdere keren meegeweest met de hondenuitlaatservice. Dat gaat goed. Ze maakt niet snel vrienden, maar ze heeft nog nooit met andere honden gevochten.

Ze is naar andere honden en mensen in eerste instantie wantrouwig, maar als het vertrouwen er eenmaal is, is ze een hele lieve, speelse en blije hond en ze is gek op knuffelen. Ze houdt van hard rennen, ook naast de fiets. Het is wel zaak om alert te zijn op katten want daar is ze fel op en ze gaat ze altijd achterna, net als achter eenden en ganzen.

Op dit moment is ze bij iemand anders in huis, maar ze kan daar niet blijven. We hebben gemerkt dat ze prima aan een ander baasje kan wennen en het winnen van haar vertrouwen gaat ook veel sneller dan we in eerste instantie hadden verwacht.

We zoeken iemand die ervaring heeft met honden met gedragsproblemen en die ook tijd en energie heeft om te investeren. Een geduldig en zachtaardig persoon die haar de nodige aandacht en training kan geven zodat ze een stabiele hond kan worden.
                                                                         

Brownie; een prachtig hondje met bijzondere oren van net een jaar jong! Brownie is een grappig, energiek, intelligent en werklustig mannetje dat nog wel een aantal dingen moet leren, maar dat natuurlijk ook graag wil. Brownie is een hondje dat uit India komt. Hij is een aantal maanden geleden gevonden nadat hij een behoorlijk auto-ongeluk had gehad. Zijn achterpoot was behoorlijk gebroken en hij is gelukkig direct geopereerd aldaar. De chirurgen aldaar hebben er alles aan gedaan om zijn poot weer te herstellen en dat is redelijk gelukt. Brownie gebruikt deze poot niet altijd, maar hij redt zich uitstekend op zijn 3 andere poten. Hij heeft geen pijn aan deze poot meer gelukkig en kan hier prima oud mee worden. Hij kan alles wat een andere hond ook kan, heeft geen medicijnen en hij is echt helemaal gezond! Brownie is een knulletje dat het uitstekend kan vinden met andere honden en zich heel erg prettig voelt bij andere honden. Met katten heeft hij echter geen chemie en wij plaatsen hem daarom ook niet in een gezin met katten. Hij snapt ze niet zo goed en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Brownie is een hond die je eerst een beetje wil leren kennen voordat hij met je samen wil werken. Hij vindt zichzelf erg de moeite waard en daar kunnen wij hem natuurlijk alleen maar gelijk in geven. Hij is dus zelfverzekerd en zijn nieuwe baasjes moeten dus echt hun best voor hem doen. En dat maakt natuurlijk dat Brownie een echte uitdaging is! De nieuwe baasjes van Brownie moeten consequent zijn en duidelijk naar hem zijn, dat maakt hem het meest gelukkig! Wij denken dat het voor Brownie het beste is om niet in een gezin met kinderen te komen wonen. Hij is wel vriendelijk naar ze, maar hij heeft eerst zelf de tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe leven hier. Brownie zal het mogelijk wat lastig vinden om direct alleen te zijn, een andere hond zou hem daar ontzettend bij kunnen helpen. En mocht er geen andere hond zijn, dan is het belangrijk dat dit rustig wordt opgebouwd. Een prachtig knulletje dat niet weet wat hem allemaal overkomt, maar zich geweldig weet aan te passen en ontzettend graag bij een eigen familie wil horen! Komt u gauw langs voor hem??

Odysea; een plaatje van een hond met een schitterende vacht, korte pootjes en prachtige oren van net 3 jaar jong! Odysea is een dametje dat heel graag bij je wil zijn en daar alles voor over heeft. Zij trekt zich van de hele wereld niets aan en rent in 1 keer naar je toe. Dat zij daardoor een andere hond omver loopt doet er eigenlijk niet toe, zij heeft haar doel voor ogen en komt direct bij je! Odysea komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Maar zij heeft vast een thuis gehad, zij is zo gek op mensen namelijk, dat kan gewoon niet anders. Odysea is een hond die nog een aantal dingen moet leren, zij zoekt heel veel contact met je en wil ontzettend graag nieuwe dingen leren. Odysea is een intelligente dame die heel graag met je wil samenwerken en zij zoekt dan ook baasjes die dat met haar willen gaan doen. Zij heeft echt mensen nodig die duidelijk naar haar zijn, die consequent zijn en die lekker met haar dingen willen ontdekken, haar dingen leren en die het heerlijk vinden om deze jongedame bij zich te hebben. Odysea is een hond die de hondentaal prima kent en het ook prima kan vinden met andere honden al is zij wel een duidelijke dame. Met katten kan Odysea het niet zo goed vinden, zij wil achter ze aan en dat dit niet de bedoeling is moge duidelijk zijn. Daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met katten. Omdat Odysea duidelijkheid nodig heeft, denken wij niet dat het handig is haar in een gezin met kleine kinderen te plaatsen. Zij heeft het nu zo nodig om dingen te leren en te begrijpen en kinderen willen natuurlijk alles met haar ondernemen maar kunnen haar niet hetgeen geven wat zij nu zo nodig heeft. Odysea is dus dol op mensen en vindt het heerlijk om bij hen te zijn. Odysea zal u veel brengen, veel geluk en alle aandacht! Komt u gauw eens kennis maken met deze heerlijke dame?


                                   

Tommasso: een schitterend, ontzettend vriendelijk ventje van 3 jaar jong! Tommasso is een hele lieve en leuke knul, hij wil graag bij je zijn, wil graag knuffelen en wandelen en is gewoon een ontzettend vriendelijk mannetje dat zo vreselijk graag een fijn thuis wil vinden. Tommasso komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Maar hij heeft een thuis gehad, dat is zeker! Tommasso is nu bij ons in de opvang en wij genieten iedere dag van hem. Tommasso is ontzettend sociaal, hij is stapel op mensen, hij kan het uitstekend vinden met de andere honden hier, kan prima met katten overweg en hij wil eigenlijk alles goed doen. Hij is zo’n heerlijk jochie, wij smelten helemaal voor hem. Tommasso is een hondje die heel dankbaar is voor alles wat hij meemaakt, hij is dankbaar voor een knuffel, een wandeling, een beetje aandacht, heel vertederend om te zien. Wij denken dat Tommasso prima in een gezin zou passen, hij is zo zacht en zo lief dat hij een gezin ook heel blij kan maken met zijn komst! Hij wil graag dingen voor je doen en wil heel erg zijn best doen om nieuwe dingen te leren. Een zalig hondje dus, op zoek naar zijn eigen gouden mandje! Komt u gauw eens kennis maken met dit bijzondere knulletje? Hij zal het heerlijk vinden om u in levende lijve te ontmoeten! 


                              


Lou; een prachtig mannetje met bijzondere ogen van 2 jaar jong! Lou is een grappig ventje om te zien, hij is klein, heeft korte pootjes, een lang lijfje, grote oren en 1 bruin oog en 1 blauw oog. Hij is dus echt uniek en dat siert hem. Lou is een jochie dat voor zichzelf heeft moeten zorgen, in Spanje… Gelukkig is hij gevonden en liefdevol opgevangen aldaar. En toen mocht hij mee naar Nederland, waar hij nu zit te wachten op lieve mensen die hem geweldig vinden. Lou is door zijn leven een hondje geworden dat uitstekend voor zichzelf kan zorgen, die een tikje brutaal is en die zichzelf echt de moeite waard vind. Hij mag graag mee gaan wandelen al vindt hij verkeer wel spannend. Het lijkt wel alsof hij dit niet zo goed kent en daar zal hij wat begeleiding bij nodig hebben. Lou is een hondje dat rust nodig heeft, stabiliteit en zekerheid en hij heeft de steun van zijn nieuwe baasjes nodig. Overdag is hij bij ons heerlijk aan het spelen en het rennen met de andere honden en ’s avonds is hij nog maar een klein jochie en ligt hij heerlijk opgekruld in zijn mandje te slapen. Dan is hij moe en ongelooflijk tevreden. Lou kan het uitstekend vinden met andere honden en hij staat zeker zijn mannetje. Met katten kan Lou het niet zo goed vinden en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Lou vindt kinderen erg leuk, maar wij plaatsen hem liever niet in een gezin met hele jonge kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor hem. Lou heeft mensen nodig die door zijn stoere houding heen kijken, die hem begeleiden en steunen en die consequent voor hem zullen zijn, die hem wat nieuwe dingen zullen leren en die helemaal voor hem zullen gaan! Dan krijgt u een heel bijzonder knulletje in huis waar u ongetwijfeld heerlijk van zal gaan genieten! Komt u gauw voor hem langs?


                                    

Estefan; een prachtige, gespierde, leuke ruwharige knul van ruim 1 jaar jong! Estefan is een ontzettend lieve hond, hij wil niets liever dan bij je zijn, je liefhebben, met je knuffelen en hij is steeds naar je aan het kijken om te zien of hij iets goeds heeft gedaan. Zo schattig!! Estefan komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij is vervolgens liefdevol opgevangen in een opvang aldaar en is nu bij ons gekomen en zoekt een liefdevolle familie waar hij mag komen wonen! Estefan kan keurig aan de riem lopen en dat heeft hij ongetwijfeld van zijn eerdere baasjes geleerd. Daarnaast wil hij heel graag nieuwe dingen leren en staat hier helemaal voor open. Estefan kan het uitstekend vinden met andere honden en hij kent de hondentaal uitstekend. Met katten kan hij het niet zo goed vinden en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Estefan zou prima in een gezin met kinderen kunnen wonen, hij is vreselijk lief en vindt alle mensen helemaal geweldig! Estefan is echt een kanjer en wij hopen dat u gauw eens voor hem langs komt en in levende lijve kennis met hem komt maken, hij is echt geweldig!! 

                                  


                                                                

Recio; een knappe gozer van 6 jaar jong die op zoek is naar zijn eigen gouden mandje! Recio is een knappe verschijning, hij is niet te groot en niet te klein en eigenlijk is hij een heel leuk maatje om te hebben. Recio is een vriendelijke hond, hij is blij en wil heel graag zijn best voor je doen. Hij komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Maar hij heeft zeker een thuis gehad, hij kent een aantal dingen zoals keurig aan de riem lopen prima en dat maakt dat hij dit ooit heeft geleerd. Recio is een bescheiden hond, hij springt je niet direct in de armen, maar kijkt eerst even naar je en komt dan rustig kennis maken. En dat siert hem enorm! Recio kan uitstekend met andere honden opschieten en vindt het prima om bij ze te zijn. Ook zou Recio prima met katten kunnen samenleven, hij negeert ze gewoon. Wij weten natuurlijk niet zeker of Recio ook met kleine kinderen is opgegroeid en daarom plaatsen wij hem liever niet in een gezin met hele jonge kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor hem. Recio is gewoon een geweldige hond die niets liever wil dan een eigen familie hebben waar hij gelukkig oud mag worden! Komt u gauw eens kennis met hem maken?
                                          

           

Japie; een schat van een hond van ruim 8 jaar jong! Japie is een vrolijke gozer, altijd blij en heel erg aanhankelijk! Japie is bij ons gekomen omdat zijn baasje al jaren allergisch voor hem was en het echt niet meer te doen was thuis… Hij woonde daar met zijn vriendin Rizla en was heel erg gelukkig! Japie woonde samen met Rizla en met kinderen en vond dat heel erg gezellig. Japie is namelijk heel erg op mensen gericht en wil eigenlijk niets liever dan bij ze in de buurt zijn. Japie vindt het dan ook moeilijk om alleen thuis te blijven. Als ’s nachts iedereen naar bed gaat, dan gaat hij ook heerlijk liggen slapen, maar als er overdag niemand is, kan hij daar niet goed tegen… Als hij een andere hond bij zich heeft, dan is er geen enkel probleem. Het zou voor Japie dus heel fijn zijn als hij een hondenmaatje heeft waar hij zijn veiligheid in kan vinden. Japie heeft een soort diabetes wat niet erg is, maar waar hij wel elke dag een druppeltje vloeistof voor in zijn oog nodig heeft. Als hij dit niet krijgt, gaat hij heel veel drinken en moet hij natuurlijk ook vaker plassen. Maar dit druppeltje werkt geweldig en verder is hij zo gezond als een vis! Japie vindt het heerlijk om te wandelen, om te knuffelen en hij is gewoon een geweldige hond die zo graag weer een eigen familie wil hebben! Wilt u hem dat bieden? Kom dan gauw langs om in levende lijve kennis met hem te maken! 

Emma; een prachtige dame van 9 maanden jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij duidelijke regels krijgt waar niet van afgeweken zal worden. Emma is namelijk een pittig dametje die heel graag wil kijken hoe hoog zij in de rangorde kan komen. En dat dit niet helemaal de bedoeling is, dat moet zij nog leren. Emma is als een hondje van 5 maanden bij een lief gezin komen te wonen. Daar waren nog 2 honden en ook 2 kinderen en Emma was gelukkig. Maar ja, Emma wilde ook heel graag de baas gaan spelen in dit gezin en dat was net een beetje teveel van het goede… Emma had meer structuur en begeleiding nodig en daarom heeft haar gezin (terecht) besloten om voor haar een ander thuis te zoeken. Emma was al snel waaks en wilde haar roedel beschermen en dat is niet nodig. Maar dit is wel iets wat zij in zich heeft en daar zullen haar nieuwe baasjes duidelijk in moeten zijn. Emma heeft bij ons in de opvang een kennelmaatje, een dominant teefje, die haar al heel wat dingen heeft uitgelegd. Emma heeft heel veel respect voor haar en leert op deze manier dat zij niet altijd mag bepalen. En dat zoeken wij opnieuw voor Emma. Wij zoeken mensen die ervaring hebben met honden, die heel consequent en duidelijk zullen zijn, die Emma veel willen leren en ook echt helemaal voor haar willen gaan. Mogelijk mensen die ervaring hebben met herders en haar intelligentie zullen gebruiken om van haar een hele stabiele hond te maken. Met andere honden kan zij het prima vinden en dat zou voor haar mogelijk heel prettig zijn in haar nieuwe huis. Met katten kan Emma het niet zo goed vinden en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met katten. Wij denken dat het niet verstandig is om Emma in een gezin met kinderen te plaatsen, zij heeft nu de duidelijkheid en structuur nodig die kinderen haar nog niet kunnen geven. Emma is een bijzondere hond die op zoek is naar dat ene fijne plekje dat zij haar thuis mag noemen. Als u dat plekje heeft, kom dan langs in de opvang om in levende lijve kennis met haar te maken! 


                                                                             


Rizla; een bijzonder mooie dame van ruim 5 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Rizla kwam samen met een andere hond bij ons in de opvang. Omdat deze andere hond niet alleen kon zijn, hebben wij geprobeerd om ze samen te plaatsen. Maar inmiddels heeft haar maatje een nieuw thuis gevonden en zit Rizla nog bij ons in de opvang. Rizla vindt het geen probleem om alleen thuis te blijven en zij kan dus prima alleen blijven. Rizla is een mooie hond om te zien, vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, is graag onder de mensen en zij is echt heel sociaal naar vreemde mensen en is gek op kinderen. Ook mag Rizla graag lekker in een warme mand liggen en lekker uitrusten. Rizla is bij ons in de opvang gekomen omdat haar baasje allergisch was voor honden. Met heel veel pijn in het hart hebben deze mensen afscheid van haar en haar maatje moeten nemen, maar na al die jaren zo ziek te zijn geweest door de allergie, was dit niet meer te doen. Rizla is een dame die niet altijd gecharmeerd is van andere honden. Zij heeft zo haar voorkeuren en zij is dan ook dominant naar andere honden. Als honden dit begrijpen en het accepteren, dan is er niets aan de hand. Maar als andere honden dit niet begrijpen, dan is Rizla een pittige dame. En dat is natuurlijk niet altijd even handig. Haar vorige baasjes lieten Rizla uit met een muilkorf om. Dit is zij gewend en dat vindt zij geen enkel probleem. Dus dit is iets waar haar nieuwe baasjes rekening mee moeten houden. Ook met katten kan Rizla het niet zo goed vinden dus een nieuw huis met katten is ook geen optie voor haar. Met kinderen kan zij het dus wel uitstekend vinden en zij zal haar leven geven voor haar familie. Rizla is gewoon een bijzondere hond met een grote wens op een fijne plek in haar leven, een plek waar zij oud mag worden. Wilt u eens kennis maken met deze dame, wees dan van harte welkom om haar in levende lijve te ontmoeten. 


                                      

Bruno; een middenslag kereltje van bijna 7 jaar die mensen zoekt die hem helemaal geweldig vinden! Bruno is een bijzonder hondje om te zien, hij is ongeveer de helft van een labrador qua grote, heeft korte beentjes en een wat langer lijfje. Wat voor kruising hij is, weten wij niet, maar mogelijk heeft hij jachtbloed door zijn aderen stromen. Bruno komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij had toen zijn achterpoot gebroken en dat heeft even de tijd nodig gehad om te herstellen. Het is zijn linker achterpoot en die gebruikt hij niet altijd. Hij heeft zijn kop en kom van deze poot gebroken gehad en dit is weer aan elkaar gegroeid. Hij kan hierdoor niet meer heel ver wandelen en hij heeft af en toe zijn rust nodig. Maar hij geniet nog enorm van een wandeling en vindt het daarna om thuis heerlijk uit te rusten! Het is mogelijk niet helemaal zo mooi herstelt als wenselijk was, maar hij heeft hier op zijn manier geen last meer van. Hij gebruikt zijn poot af en toe om zijn evenwicht te bewaren, maar als hij aan het rennen is, dan is hij het snelst op 3 poten. En dat kan hij geweldig!! Bruno kan het uitstekend vinden met andere honden en hij kent de hondentaal prima. Ook zou Bruno prima met katten samen kunnen leven. Wel katten die niet bang voor hem zijn en niet wegrennen. Hij heeft van nature wel een jachtinstinct en als een kat hard wegrent voor hem, wil hij hier natuurlijk graag achteraan. Maar wij hebben hem in de kattenkamer in onze opvang gehad en daar zijn meerdere katten die prima met honden overweg kunnen. En deze katten vindt hij helemaal prima en daar maakt hij heel mooi contact mee. Wij weten niet of Bruno met kinderen is opgegroeid en daarom willen wij hem niet in een gezin met hele kleine kindjes plaatsen. Mogelijk is dat ook net wat teveel van het goede voor hem. Maar wat grotere kinderen, vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor hem zijn. Bruno moet natuurlijk weer wennen aan liefdevolle baasjes die voor hem zorgen en hij zoekt dan ook een warm plekje waar hij daarvoor de tijd krijgt. Een plekje waar ze hem welkom heten en waar hij de ellende van vroeger achter zich kan laten. Komt u gauw eens langs om dit jochie in levende lijve te ontmoeten?
Feliks; een grote, tikje lompe en heel enthousiaste knul van 7 maanden jong! Feliks is een grote jongen die op zoek is naar mensen die hem een stabiel thuis kunnen bieden. Feliks is als pupje in een opvang in Spanje terecht gekomen en heeft daar de afgelopen tijd gewoond. En toen mocht hij mee naar Nederland, waar hij hopelijk hele fijne mensen gaat vinden die hem een geweldige toekomst gaan geven. Feliks is groot en wordt natuurlijk nog groter. Feliks kan het uitstekend vinden met andere honden al is hij wel al een tikje dominant. Maar als de andere hond duidelijk naar hem is, dan is hij eigenlijk nog steeds een grote pup… Hij verstaat de hondentaal dus uitstekend. Met katten kan Feliks het niet zo goed vinden. Hij vindt ze veel te leuk en interessant en dat maakt dat wij hem niet in een familie met katten plaatsen. Feliks kan eigenlijk al prima aan de riem lopen en wil heel graag met je samenwerken onderweg. Hij moet natuurlijk nog een heleboel leren, maar de wil is er! Feliks is een enthousiaste knul die gek is op mensen, die graag wil leren, die heel nieuwsgierig is en die nog een tikje onbenullig is… Maar hij is natuurlijk ook nog maar 7 maanden jong. Omdat Feliks zo groot is en nog zoveel moet leren, plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Hij heeft structuur, duidelijkheid en leiding nodig en dat kunnen jonge kinderen hem nog niet geven. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Feliks is gewoon een geweldige hond, heel vrolijk, heel lief en wil niets liever dan zijn best doen voor zijn nieuwe familie! Komt u eens een keertje kennis maken met deze heerlijke jongen??                                                                                                                          

Brunno; een prachtige, grote en sterke herder van net 2 jaar jong die op zoek is naar een hele duidelijke baas! Brunno is een ontzettend krachtige hond die heel graag met je samen wil werken en heel veel nieuwe dingen wil leren. Bruno kan al prima aan de riem lopen, snapt het samenwerken met de baas, wil 1000 ballen per dag voor je ophalen, is erg slim en is op zoek naar leuke baasjes die heel duidelijk naar hem zijn en die hem duidelijk de baas zijn. Als je niet duidelijk naar Brunno bent, dan neemt hij een loopje met je. Ben je direct duidelijk, dan heeft hij meteen alle respect voor je en kan je echt alles met hem. Brunno komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij is daar een tijd in een opvang geweest en daar hebben veel mensen hem in hun hart gesloten. En nu mocht hij mee naar Nederland, waar wij een heel fijn thuis voor hem zoeken. Brunno kan prima met andere honden opschieten al is hij wel een tikje dominant. Maar hij communiceert heel goed met andere honden en hij begrijpt hun ook. Met katten kan Brunno het niet zo goed vinden, hij wil achter ze aan en dat maakt dat wij Brunno niet in een gezin met katten plaatsen. Ook plaatsen wij Brunno niet in een gezin met kinderen. Hij heeft heel veel leiding nodig en dat kunnen kinderen hem niet geven. Wij zoeken het liefst mensen die ervaring hebben met honden, die begrijpen wat hij nodig heeft en die helemaal voor hem willen gaan. Dan krijgt u een fantastische, heel erg trouwe viervoeter aan uw zijde! Komt u gauw eens kennis met hem maken?

                                                                   


                                                                        


Silvia; een prachtige dame van 2 jaar jong die na ruim een jaar in een opvang heel erg toe is aan lieve mensen die haar dat gouden mandjes willen geven! Silvia is een herder en heeft dan ook graag contact met haar baasjes en zij wil ontzettend graag nieuwe dingen leren en pakt dat dan ook heel snel op! Silvia komt uit Spanje, waar zij dus is gevonden. En een jaar heeft zij in de opvang in Spanje gewoond en nu mocht zij eindelijk mee naar Nederland waar wij hopen op een fantastisch plekje waar zij weer zichzelf mag worden en waar zij de tijd krijgt om te wennen. Silvia is heel blij als zij gaat wandelen en wil dan wel aan de riem trekken. Maar als wij gewoon stil gaan staan als zij trekt dan kijkt zij om alsof zij wil vragen wat de bedoeling is. En als wij haar dan belonen, dan vindt zij dat helemaal geweldig en trekt zij niet meer. Dat is echt een kwestie van tijd voor haar. Silvia kan het prima vinden met andere honden al is zij wel een duidelijke dame die haar grenzen duidelijk aangeeft. En dat mag natuurlijk! Met katten heeft zij niet zoveel, zij snapt niets van ze en wil wel graag achter ze aan gaan… Dus een nieuw gezin met katten lijkt ons niet verstandig. Silvia is mogelijk niet gewend aan kleine kinderen en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met kleine kinderen. Zij zou mogelijk ook een tikje te lomp voor ze kunnen zijn… Silvia is een hond die hele duidelijke baasjes nodig heeft die haar duidelijk maken hoe de regels zijn, die haar consequent zullen behandelen en die lekker met haar gaan trainen. Dan is zij het beste op haar plaats en zal zij het meest gelukkig zijn! Een heerlijke, werklustige dame dus, op zoek naar haar eigen plekje op deze wereld! Komt u eens kennis maken met haar?


     Chico; een prachtige knul van net 3 jaar jong die op zoek is naar werklustige mensen die met hem hun leven willen delen! Chico is een hond die vanaf dat hij 8 maanden was bij een gezin gewoond met nog 8 honden. Dit was in Spanje, waar hij was gevonden toen hij 8 maanden was. Hij kon gelukkig bij deze mensen terecht en heeft het daar best naar zijn zin gehad. Zij gingen heerlijke wandelingen met hem maken door de bergen, hij mocht daar lekker met de andere honden spelen en ravotten en hij heeft daar geleerd om ook alleen te zijn. Deze mensen werkten beiden en zodoende was Chico ook regelmatig alleen. Chico is in Spanje ruim 2 jaar op zoek geweest naar een nieuw huis, maar op de een of andere manier is dit niet gelukt. En daarom is hij nu in Nederland en wij denken dat hij mensen heel blij kan maken met zijn komst! Chico is een zelfstandige hond die heel goed weet wat hij wil. En daarom heeft hij ook echt baasjes nodig die hem daarin kunnen begeleiden. Mensen die consequent zijn, die hem leiding geven en die hem steunen. Hij is zeer slim en wil heel graag voor een koekje voor je werken. Chico is enthousiast naar alle mensen toe en vindt hun gezelschap heel prettig. Ook met andere honden kan Chico het uitstekend vinden al staat hij zeker wel zijn mannetje. Maar hij verstaat de hondentaal heel erg goed. Met katten heeft Chico geen chemie, hij kent ze niet en vindt ze ook niet leuk. Dus een thuis met katten is geen goede optie voor Chico. Ook plaatsen wij Chico liever niet in een gezin met kleine kinderen. Hij is hier niet mee opgegroeid en omdat hij duidelijke leiding nodig heeft lijkt dit ons niet erg handig. Kinderen vanaf een jaar of 16 is geen probleem voor hem. Wij denken dat het voor Chico erg leuk zal zijn om een cursus met zijn nieuwe baasjes te volgen zodat hij nog veel meer kan leren dan dat hij nu al weet. Hij is een heerlijke kameraad voor mensen die ervaring hebben met honden en die heel graag met hem hun leven willen delen. Komt u gauw eens kennis maken met deze heerlijke jongen??

                                                                    

  


Lucy; een heerlijke, enthousiaste, mooie en blije dame van10 jaar jong!! Lucy is een leukerd om te zien, zij is altijd blij om bij je te zijn en wil heel graag aandacht. Zij heeft echter al een heel leven achter zich en zoekt nu een fijn thuis waar zij voor altijd mag blijven! Lucy komt uit Roemenië, waar zij ooit is gevonden. Zij is vervolgens opgevangen in een asiel aldaar en heeft daar heel lang tussen de 150 en 200 honden moeten wonen. Daar heeft zij het moeilijk gehad… Zij heeft daar slechte voeding gehad en kwam in Nederland aan met een huidprobleem. Maar zij is inmiddels helemaal herstelt, ze heeft een prachtige vacht terug gekregen, zij is mooi op gewicht en zij is heel gelukkig!! Wij hebben Lucy hier leren kennen als een dametje dat heel gelukkig is met weinig. Zij vindt het heerlijk om in een lekkere mand te liggen, zij is zielsblij met haar eten en koekjes, zij wil graag spelen en als zij een bepaalde hond leuk vindt, dan wil zij hier ook graag mee spelen. Lucy laat ook zien dat zij ook een dame is die de grenzen af en toe op wil zoeken. Zij kijkt altijd even tot hoever zij kan gaan, soms bij mensen en vooral bij andere honden. Zij is echt een leiderstype bij andere honden en zij accepteert niet zomaar iedere hond in haar buurt! Voor Lucy zoeken wij een stabiel thuis, een plekje waar zij gelukkig mag zijn, waar er duidelijkheid heerst, waar zij een lekkere mand heeft en voldoende aandacht! Zij heeft mensen nodig die de regels in huis altijd zullen volhouden, die steeds weer aan haar vertellen hoe het ook weer was en die haar gelukkig kunnen maken! Lucy kan dus niet altijd even goed met andere honden overweg, maar vindt zij een hond erg leuk, dan wil zij graag spelen. Ook kan Lucy prima een poosje alleen thuis blijven en is ze soms echt lui. Lekker slapen vindt zij super! Met katten heeft Lucy geen chemie en zij zal hier graag achteraan rennen… En dat is natuurlijk niet leuk voor de kat. Dus een nieuwe plek waar ook katten wonen is eigenlijk geen optie voor haar. Met kinderen is Lucy best lomp en daarom denken wij niet dat het handig is dat zij in een gezin met kleine kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 12 jaar is echter geen enkel probleem voor haar! Tja, Lucy is heel erg leuk en vrolijk en wij weten zeker dat zij iemand zielsgelukkig kan maken met haar vrolijke karakter! Komt u gauw eens kennis maken met deze schat? Zij wil zo graag een ‘normaal’ leven hebben, samen met u!!
                                                         


Omdat wij niet zo goed bij elkaar passen zoek ik een nieuw baasje voor mijn hond Danya. Ik heb Danya, toen hij een half jaar was opgehaald bij Dierenopvang Koningen, hij was toen erg bang, en kende nog niets. Nu is hij goed gewend aan mensen en de wereld om hem heen, al merk je het nog wel af en toe, dat hij wat bangig of afwachtend is. Als zijn nieuwsgierigheid het overwint, is het een schat van een hond. Wat ik het moeilijke aan hem vind is dat zijn jacht-instinct nogal goed ontwikkeld is. Hij kan goed luisteren en is oplettend, maar zo gauw hij iets ruikt hoort hij niets meer. Ik heb gewerkt meteen schokbandje, maar zelfs dat heeft hem een paar keer niet tegengehouden. Er is met een goede training nog wel heel veel te bereiken, maar dit is niet voor mij weg gelegd. De nieuwe baas van Danya is iemand die ervaring heeft met ‘jachthonden’, en goed is in trainen, iemand met een grote tuin waar hij lekkevrij kan rennen, iemand met een zachte hand. Hij kan goed met bijna alle honden, kan goed alleen thuis blijven, blaft niet veel, alleen soms een beetje ‘waaks’. Hij kan goed met kinderen, maar soms wil hij met ze spelen en is dan te wild. Danya is bijna 3 jaar, reutje, hij is gecastreerd, goed gezond, zijn naam kan je natuurlijk veranderen! Danya zit niet bij ons in de opvang, maar woont momenteel nog bij zijn huidige eigenaren. Voor een ontmoeting kunt u contact met onze opvang opnemen en kunnen wij u met hen in contact brengen.


                                    


                                                                                                                                                

Yento; een enthousiaste, geweldige knul van bijna 5 jaar jong! Yento lijkt het meest op een Hollandse herder, hij is groot, prachtig gestroomd en wil niets liever dan werken voor zijn baasjes! Yento is in augustus bij ons in de opvang gekomen. Hij is bij ons gekomen via een andere opvang waar hij als zwerver binnen is gekomen. Maar duidelijk is dat Yento een thuis heeft gehad! Yento kan keurig aan de riem lopen, kent de bal, kent de commando’s en hij kan heerlijk genieten van een warme mand! Wij hebben de afgelopen maanden kennis gemaakt met Yento, met hem gewerkt en wij zien een hond die er helemaal aan toe is om naar een nieuw thuis te gaan. Yento is vriendelijk voor alle mensen en begroet iedereen vrolijk met een kwispel. Yento negeert andere honden als hij deze tegenkomt tijdens een wandeling. Ook loopt hij rustig tussen de honden door als hij gaat wandelen of hij naar zijn kennel gaat. Yento vindt het wel lastig om met andere dominante reuen om te gaan. Hij wil ook graag dominant zijn en accepteert dit niet van een andere dominante reu. Als wij een dominante reu tegenkomen tijdens een wandeling, dan gaan wij gewoon even de andere kant op en dan is de interesse voor hem eraf. Verder mag Yento graag mee in de auto. Wij zoeken voor Yento mensen die het heerlijk vinden om een hond te hebben die wil werken, die zijn eigen karakter heeft en die heel tevreden is met weinig. Mensen die hem duidelijkheid en structuur geven en die hem de sturing kunnen geven die hij zo nodig heeft. Wij plaatsen Yento niet in een gezin met kinderen. Wij weten namelijk niet of Yento is opgegroeid met kinderen en dat zou voor hem te onrustig kunnen zijn. Yento zoekt een duidelijk, liefdevol en fijn thuis waar hij gewoon hond mag zijn, waar hij lekker zijn beweging krijgt en waar hij weer gelukkig mag worden. Komt u gauw eens langs voor een heerlijke wandeling met hem? Hij laat u graag zien hoe knap hij is!!

                                            


   

Chop Chop; een prachtige hond van 4 jaar die heel graag voor u wil waken! Chop Chop is eigenlijk een perfecte hond, hij luistert goed, hij kan goed alleen thuis blijven, is zindelijk, kan goed mee met de auto, kan keurig naast de fiets meelopen, hij is gek op spelen en gaat werkelijk voor zijn baasjes door het vuur. En dat betekent dat hij zijn huis en u beschermd, vanaf het moment dat u hem in huis hebt. En dat maakt het natuurlijk wel lastig. ChopChop komt oorspronkelijk uit Malta en waarschijnlijk heeft hij zo ongelooflijkmoeten vechten om in leven te blijven, dat hij werkelijk niet anders kan… En dat maakt het lastig om een fijn huis voor hem te vinden. Chop Chop bijt de mensen die op zijn terrein komen en ondanks heel veel training is dit er niet uit te krijgen bij hem… En dat is verdrietig, maar helaas niet anders… En daarom zoeken wij voor Chop Chop een fijne plek waar het niet erg is dat hij is zoals hij is. Als u bijvoorbeeld een terrein heeft dat hij mag bewaken, als u hem misschien apart kunt houden van bezoek, dan heeft u een vriend voor het leven, een hond die u nooit in de steek zal laten en die werkelijk zijn leven voor u geeft. Chop Chop is bijzonder en zo ontzettend op zoek naar een plek dat hij zijn thuis mag noemen. Komt u eens kennis met hem maken?

                                            

                                        

Laika; werkelijk een plaatje van een dame van ruim 4 jaar jong. Laika zat twee en een half jaar geleden ook bij ons in de opvang. Zij vond toen haar gouden mandje en daar heeft zij de afgelopen twee en een half jaar dus gewoond. Dit gezin was stapelgek op haar, zij hebben haar meer dan welkom geheten, hebben veel met haar getraind en hebben haar heel veel vertrouwen in het leven gegeven. Laika was destijds bang en onzeker en inmiddels is zij een zekere dame geworden die alles uit het leven wil halen wat erin zit. En daar zat ook het probleem voor deze mensen. In huis is Laika echt een wonder, zij kan prima alleen thuis blijven, kent alle commando’s, is getraind om in de bench te zitten en zij is dan heel rustig. Maar buiten is Laika een heel andere hond geworden. Zij wil heel graag bepalen wat zij gaat doen en met name buiten krijgt zij heel veel prikkels. Er lopen daar andere honden, katten, vogels, noem maar op… En dat is waar Laika heel graag achteraan wil. Met andere honden gaat het eigenlijk wel heel goed, maar katten en vogels zijn gewoon niet veilig bij haar. En op een gegeven moment heeft Laika een kat doodgebeten. En dat was de drempel voor dit gezin, dit kan niet in de buurt waar zij wonen, er wonen daar heel veel katten en er zijn veel vogels. En iedere wandeling was weer lastig, wat zouden zij nu weer tegenkomen? Los van dit incident was Laika ook waaks in huis en zij wilde heel graag haar gezin beschermen. Dit gezin deed haar in de bench bij bezoek en dat was voor Laika prima. Zij was dan rustig en dat was prima voor haar. Dus aan de ene kant is Laika een schat van een hond die graag aandacht wil en het prima in huis doet en aan de andere kant is zij een hond die graag wil bepalen wat zij kan doen en daar dan ook de ruimte voor wil nemen. Wij denken dat het voor Laika goed zou zijn dat zij bij mensen zou komen te wonen die haar heel consequent zullen behandelen, die haar nooit ruimte zullen geven en die haar duidelijk maken dat zij de roedelleiders zijn en niet andersom. Ja is ja en nee is nee!! Dat is wat deze prachtige dame nodig heeft. Wij plaatsen Laika niet in een gezin met kinderen en natuurlijk niet in een huis met katten of vogels/knaagdieren. Als Laika eenmaal weet hoe de regels zijn en zij heeft zich overgegeven aan de leiding van haar baasjes, dan heeft u een prachtige hond in huis die zeker haar best wil doen om een nieuw leven met u op te bouwen! Komt u gauw eens kennis maken met deze spetter? Zij wil weer heel graag een eigen gouden mandje!!