Terug Home

Honden

                                                  In het zonnetje!!!


Indio en Bella zijn samen het allerleukste Scooby-koppel. Ze zijn hier samen gekomen en van begin af aan zijn ze onafscheidelijk. Zelfs toen Bella loops was en even apart
moest, werd Indio meegenomen zodat ze elkaar niet zo erg misten. Indio en Bella zijn beide pointers, wel al wat ouder (Indio is in 2003 geboren en Bella in 2004). Ondanks hun leeftijd zijn ze erg actief: ze rennen en snuffelen altijd rond.
INDIO is de verstandige van de twee. Hij is een rustige en stabiele jongen. Indio is erg
aanhankelijk naar mensen, maar ook vriendelijk en loyaal. Het is een nobele en betrouwbare hond; hij is echt heel erg braaf.

BELLA is wat drukker; ze is klein, dun en het lukt haar maar niet om stil te staan. Ze is een dappere meid en er is niets wat haar bang kan maken. Bella houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en ze altijd op zoek naar genegenheid. Ze is
vrolijk, sociaal, rusteloos en levendig.
We zouden het echt geweldig vinden als beide samen geadopteerd worden. Dan
zijn ze namelijk altijd gelukkig: ze beschermen elkaar, warmen elkaar op, ze voelen zich veilig samen en ze houden ontzettend veel van elkaar. Het zijn erg gemakkelijke honden: ze hebben wat eten nodig, een lekkere wandeling, veel liefde en maar één bed, want die delen ze maar al te graag… 

Deze twee kanjers wonen momenteel nog in Scooby, in Spanje, waar zij met smart zitten te wachten op een gouden toekomst voor hun samen! Mocht u interesse in hen hebben, dan komen zij natuurlijk naar Nederland, waar u ze in levende lijve kan ontmoeten! Wij hebben in ieder geval een filmpje van dit schitterende duo, neemt u even een kijkje?

 https://www.youtube.com/watch?v=8q0leq2grng 


    


Yama; een hele lieve, vriendelijke, zachtaardige en prachtige jongeman van ruim 1 jaar jong! Yama is een heerlijke jongen, een kruising met een boxer met een hart van goud. Hij is best redelijk groot, maar hij is zo vreselijk lief dat dit helemaal niet opvalt! Yama komt uit Spanje waar hij is gevonden op straat… Helaas hebben mensen zijn staart gecoupeerd, maar helaas ook zijn oren… Hij heeft hierdoor helemaal ongelijke oren en dat maakt dat hij er een beetje apart uitziet. Maar hij heeft daar geen last van en wij vanzelfsprekend ook niet! Dit lieve mannetje heeft dus al wat dingen meegemaakt in zijn leven, maar dat heeft niets afgedaan aan zijn lieve karakter. Hij is wat onzeker soms, maar hij doet eigenlijk alleen maar zijn best om het goed te doen. Hij is vreselijk lief voor alle mensen en hij wil heel graag zijn best doen. Yama is stapelgek op andere honden, hij vindt ze de meest bijzondere wezens op aarde en doet er alles aan zodat zij hem ook leuk vinden. Hij wordt hier helemaal blij van en zijn kleine staartje kan niet stoppen met kwispelen! Yama vindt katten een beetje gek, maar is niet enorm is ze geïnteresseerd. Wij denken dat hij prima met een kat zou kunnen samenwonen, mits dit goed begeleid wordt natuurlijk. Yama is lief voor kinderen maar omdat hij hier en daar soms nog wat onzeker is, denken wij dat het in deze fase van zijn leven niet handig is dat hij in een jong gezin komt te wonen. Een gezin met kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Voor Yama zoeken wij een liefdevol huis waar hij rustig mag wennen aan zijn nieuwe leven, lieve mensen die hem alle vertrouwen terug gaan geven, die hem structuur gaan geven en die hem alle kansen op een fantastische toekomst willen geven! U krijgt dan een ongelooflijk lieve, vriendelijke en leuke hond voor terug die intens dankbaar zal zijn! Komt u gauw langs om kennis met deze kanjer te maken?

Faith; een prachtige, vrolijke, leuke en sociale dame van 4 jaar jong! Faith is een heerlijke hond, een Duitse herder, wil graag werken, is heel slim en zij zoekt een fijn thuis waar zij heel erg welkom is! Faith is een dame die uit Spanje komt, waar zij is gevonden op straat… Zij heeft vervolgens lange tijd in de opvang in Spanje gewoond en nu was het geluk aan haar zijde en mocht zij mee naar Nederland waar wij haar mogen helpen een fijne familie te vinden! Faith is een leuke hond, zij is energiek, enthousiast, vrolijk, speels en zij is gewoon een hele fijne hond. Faith kan het prima vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Zij is wel duidelijk naar andere honden, maar heel erg eerlijk. Prachtig om dit te zien! Met katten kan Faith het niet zo goed vinden en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin waar ook katten wonen. Faith is gek op mensen en mag heel graag bij ze in de buurt zijn. Ze begroet iedereen op een vrolijke manier, vindt het heerlijk om te knuffelen en nog leuker om wat voor ze te doen. Zij is lief voor kinderen en is ook blij om deze te ontmoeten. Maar omdat wij niet weten of Faith is opgegroeid met kleine kinderen, plaatsen wij Faith niet in een gezin met jonge kinderen. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor haar en het is natuurlijk ook geen probleem als u kinderen die jonger zijn op bezoek krijgt. Faith is op zoek naar lieve mensen die haar nieuwe dingen gaan leren, die er voor haar zullen zijn, die haar de tijd geven om te wennen aan een nieuwe situatie en die haar duidelijkheid en structuur zullen bieden. Faith vindt het heerlijk als mensen duidelijk naar haar zijn, zij wil graag met je samenwerken en zij is meer dan bereid om nieuwe dingen te leren. Zij is gewoon een heerlijke hond met een heel zacht en lief karakter die er alles aan wil doen om u gelukkig te maken! Komt u gauw eens langs voor een heerlijke wandeling met haar? Zij kan niet wachten om u te ontmoeten! 

Mama; een prachtig en heel bijzonder meisje van 3 jaar jong. Mama is een kruising Australian Shepherd, wil graag met je samenwerken, wil graag haar best doen en is op zoek naar een heel veilig en fijn thuis waar zij meer dan welkom is! Mama komt uit Spanje, waar zij is gevonden met haar pupjes… Zij is een fantastische moeder geweest voor haar kinderen en heeft ze een geweldige start gegeven in hun leven. Zij hebben allemaal een nieuw thuis gevonden en kunnen een goede toekomst tegemoet zien. Maar Mama heeft dat ook zo verdient en daarom zoeken wij voor deze prachtige dame een hele fijne toekomst! Mama is een hondje dat wel wat heeft meegemaakt in haar nog zo jonge leven en dat maakt dat zij wat op haar hoede is. Maar zij heeft een ongelooflijk zachtaardig en vriendelijk karakter en zet steeds opnieuw het stapje om vertrouwen te geven. En dat is hartverwarmend om te zien. Mama is een meisje dat heel sociaal is, heel vriendelijk en zij heeft een heel zacht karakter. Als wij met haar wandelen, wat zij overigens keurig aan de riem kan, maakt zij de hele tijd contact met je, alsof zij wil vragen wat zij voor ons moet doen. En dat siert haar enorm! De wil om het goed te doen siert haar enorm en dat maakt dat zij de toekomst tegemoet wil treden met alles wat zij in zich heeft! Mama kan het uitstekend vinden met alle andere honden en begrijpt ze heel erg goed. Zij is heel rustig met katten en zou met wat begeleiding bij een kat kunnen wonen. Voor kinderen is Mama lief, maar wij plaatsen haar nu liever niet in een gezin met jonge kinderen. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor haar. Mama heeft nu de tijd nodig voor zichzelf, een plekje waar zij eens op nr. 1 komt te staan en waar zij alle vertrouwen terug zal krijgen. Een dankbaardere en trouwere hond kunnen wij ons haast niet voorstellen. Komt u eens kennis maken met dit bijzondere meisje? Zij wil heel graag met u de toekomst in stappen! 

Aaliyah; een heerlijk meisje van ruim 1 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij meer dan welkom is! Aaliyah heeft heel veel weg van een Welsh terriër, ze heeft het formaat, de kleuren en het karakter van een terriër. Zij wil ongelooflijk graag met je op stap, zij wil ontzettend graag nieuwe dingen leren, ze is heel erg intelligent en mag heel graag bij je zijn! Aaliyah komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Vervolgens heeft zij een poosje in de opvang aldaar gewoond en nu is zij bij ons waar wij erg van haar genieten! Aaliyah is een leuk meisje, heel speels en vrolijk, heel erg leergierig, een tikje ondeugend, is graag bij je vindt aandacht erg leuk en zij is gewoon een leukerd! Aaliyah kan het prima vinden met alle andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Zij speelt graag met de andere honden en is bij ons altijd in gezelschap van heel wat hondenvrienden en vriendinnen. Aaliyah vindt katten niet zo leuk en wil graag achter ze aan, dat betekent dat zij niet in een gezin waar ook katten wonen kan komen wonen, dat is gewoon niet eerlijk. Voor kinderen is zij lief al denken wij dat zij beter op haar plek zal zijn in een gezin met wat oudere kinderen, bijvoorbeeld vanaf de leeftijd vanaf 12 jaar. Zij moet zelf nog veel leren en daarom denken wij dat een gezin met jonge kinderen in deze fase van haar leven niet zo handig is. U kunt natuurlijk wel kleinere kinderen op bezoek krijgen, dat is geen probleem voor haar. Aaliyah is heel leergierig en vindt het heerlijk om nieuwe dingen te leren. Zij is heel slim en heeft heel snel door wat er wordt bedoeld. Aaliyah geniet van heerlijke wandelingen, mag graag spelen met andere honden, vindt het leuk om dingen te leren en heeft nog een hele toekomst voor zich! Een toekomst die zij graag wil delen met lieve mensen die haar lekker mee gaan nemen, die haar nog veel gaan leren en die helemaal voor haar willen gaan! Komt u gauw eens kennis maken met deze lieve en leuke verschijning?

Lirio; een werkelijk prachtig meisje van 7 maanden jong! Lirio is een vreselijk slim meisje, wil ongelooflijk graag voor je werken, maakt de hele tijd contact met je en heeft alles wat je haar leert heel snel onder de knie! Lirio komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Gelukkig kon zij liefdevol opgevangen worden in een opvang aldaar en nu mocht zij mee naar Nederland, waar er ongetwijfeld een fantastische toekomst in het verschiet ligt! Lirio is niet zo groot, echt een middenslagje, ze heeft prachtige halflange haren, heeft een enorm uithoudingsvermogen en een enorme wil om voor je te werken! Zij maakt steeds contact met je, is vreselijk sociaal en vriendelijk, wil graag met je mee op stap gaan en zoekt lieve mensen die helemaal bij haar passen! Lirio kan het uitstekend vinden met andere honden en vindt het leuk om met ze te spelen. Met katten kan Lirio het niet zo goed vinden en wij plaatsen haar daarom ook niet in een gezin met katten. Voor kinderen is Lirio lief en daar kan zij het prima mee vinden. Voor Lirio zoeken wij een fijn thuis waar zij veel mag gaan leren, waar zij haar energie kwijt kan en waar zij heerlijk samen met haar baasjes op pad kan gaan. Een plekje waar mensen met haar gaan werken en leuke dingen gaan ondernemen, daar staat zij helemaal voor open. Een dijk van een hond dus, lief en sociaal, op zoek naar haar eigen gouden mandje! Komt u gauw eens kennis met haar maken?

Enne; een grappig, ontzettend vrolijk en blij ventje van 10 maanden jong die op zoek is naar zijn eigen gouden mand! Enne is een hond waarvan wij onmogelijk kunnen zeggen wat voor kruising hij is, maar dat hij leuk is kunnen wij wel zeggen en wij weten zeker dat hij heel veel vrolijkheid bij u gaat brengen als u hem gaat adopteren! Enne is een jochie die in Spanje is gevonden op straat, hij was toen nog heel jong en daarna heeft hij een tijdje in een opvang aldaar gewoond. En nu is hij bij ons en hij brengt iedere dag weer een glimlach op ons gezicht! Enne kan het prima vinden met andere honden en begrijpt ze uitstekend. Met katten kan hij het niet zo goed vinden en daarom is het ook geen optie om hem in een gezin met katten te laten wonen. Enne is heel erg sociaal, heel open en vrij en wil niets liever dan bij je zijn. Hij doet ongelooflijk zijn best om dingen goed te doen al heeft hij geen idee waar wij het soms over hebben. Dus hij doet dan gewoon maar waarvan hij denkt dat goed is en dat is erg schattig! Enne geeft zich heel makkelijk aan je over, maakt heel veel contact met je en is vol energie. Hij zal nog een boel moeten leren, hij loopt redelijk aan de riem, maar overal moeten nog even de puntjes op de i worden gezet. Een cursus zou voor hem geweldig zijn! Enne is lief voor kinderen en vindt alles goed, maar wij denken niet dat het handig is om hem in een jong gezin met kleine kindjes te plaatsen. Hij is nog te onstuimig hiervoor en kan ze zo omver lopen wat natuurlijk niet helemaal de bedoeling is. Wij denken dat een gezin met kinderen boven de 12 jaar prima zou zijn voor hem. Voor Enne zoeken wij een fijn thuis met lieve mensen die lekker met hem gaan werken, die hem nog heel veel gaan leren en die net als wij moeten glimlachen om zijn heerlijke verschijning! Komt u eens in levende lijve kennis maken met deze kanjer? Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven! 

Monica; een prachtig, klein, grappig en lief meisje van 3 jaar jong! Monica is een grappige verschijning, zij is prachtig getekend, heeft een beeldschoon koppie en zij is op zoek naar een heel fijn thuis waar zij heel erg welkom is! Monica komt uit Spanje, waar zij op straat is gevonden… Gelukkig werd zij gevonden en was zij welkom in een opvang aldaar. En nu is zij bij ons en wij zijn aangenaam verrast door haar leuke karakter! Monica is soms wat onzeker, soms wat eigenwijs, maar vooral heel erg lief en zij vindt het heerlijk om lekker met je te knuffelen. Ze is nieuwsgierig en wil graag nieuwe dingen leren, zij vindt wandelen leuk maar loopt nog niet heel erg goed aan de riem. Maar omdat zij zo licht is, kan je haar heel makkelijk houden en het is haar natuurlijk prima aan te leren om netjes naast je te gaan lopen. Monica kan het prima vinden met andere honden en zij begrijpt de hondentaal uitstekend. Als zij een kat ziet, dan draait zij keurig haar hoofd weg, zij heeft dus respect voor ze en dat is een mooie eigenschap! Monica is lief voor kinderen en zou prima in een gezin kunnen komen wonen. Natuurlijk moet Monica wennen aan haar nieuwe leven, natuurlijk moet Monica nog een aantal dingen leren, maar de wil is er en dat is het belangrijkst! Monica zoekt lieve mensen die haar een hele fijne toekomst willen bieden, die haar de tijd geven om te wennen en die helemaal voor haar willen gaan! Dan krijgt u een leuk en vrolijk meisje dat heel erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens kennis met haar maken?

Cinderella; een vrolijk, open, slim en blij meisje van 5 maanden jong! Cinderella is een kruising labrador vol energie, vol enthousiasme en vol zin in haar toekomst! Deze kleine meid komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Gelukkig is zij gevonden en was zij welkom in een opvang aldaar. En nu mocht zij mee naar Nederland, waar haar hopelijk een fantastische toekomst in het verschiet ligt! Cinderella is dus een vrolijk meisje, staat overal voor open, geniet van iedere dag en is ontzettend graag onder de mensen. Zij is heel nieuwsgierig en slim en wil heel graag alles leren wat nodig is. Cinderella kan het uitstekend vinden met alle andere honden en begrijpt ze heel erg goed. Katten vindt zij leuk en interessant, maar zij zou prima bij een katten kunnen komen wonen. Cinderella is lief voor kinderen, maar wij denken dat het niet handig is voor haar om bij hele kleine kindjes te komen wonen. Zij moet zelf nog veel leren en daarom denken wij dat een gezin met kinderen boven de 8 jaar meer geschikt voor haar zal zijn. Cinderella loopt al redelijk netjes aan de riem, vindt het heerlijk om te wandelen, wil ontzettend graag bij je zijn en zij zal het geweldig vinden om een fijne toekomst te hebben waar zij haar eigen familie heeft. Zij moet natuurlijk nog heel veel leren, maar de wil is er! Komt u gauw eens kennis maken met dit vrolijke meisje? Zij is ongetwijfeld heel erg blij om u te ontmoeten! 

Moon; lieve, lieve, lieve Moon! Een prachtige boxer van pas 10 maanden jong die op zoek is naar een veilig thuis waar zij heel erg welkom is! Moon is een heel  bijzonder meisje, zij is de liefheid zelve, maar zo onzeker… We worden bijna verdrietig als wij met haar op pad gaan voor een wandeling. Zij durft dit niet zo goed en dat is heel sneu om te zien. Als wij Moon echter in een roedel zien met andere honden, dan is zij helemaal gelukkig, speels en actief! Zij vertrouwd enorm op andere honden en vindt het heerlijk om deze steun te krijgen. Moon is vreselijk zachtaardig, heel erg lief en vriendelijk en heeft echt een hart van goud, zo bijzonder om in haar mooie bruine ogen te kijken… Maar Moon heeft steun en vertrouwen nodig van hele lieve mensen die helemaal voor haar willen gaan en die haar een hele fijne toekomst willen geven en alle geduld met haar zullen hebben. Moon komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Waarschijnlijk zijn er in haar verleden wat dingetjes gebeurd wat heeft gemaakt dat zij het nog zo spannend vindt allemaal. En ze is pas 10 maanden… Moon kan het dus uitstekend vinden met andere honden en begrijpt ze heel goed, zij is onderdanig naar ze en weet dat zij op ze kan vertrouwen. Zij heeft een gecoupeerde staart helaas, maar dat kleine stukje wat zij nog heeft, kwispelt wat af gedurende de dag bij de andere honden. Katten vindt zij niet interessant en heeft hier geen oog voor. Het mooie van Moon is dat zij alles over zich heen laat komen, heel graag haar best wil doen, heel graag met je knuffelt en heel bescheiden is. Maar wij weten ook dat er een boxer in haar zit die graag wil spelen en ravotten en heel erg wil genieten van haar leven! Wij denken dat het voor Moon nog niet prettig is om in een jong gezin met kleine kinderen te komen wonen. Dat is mogelijk net iets teveel van het goede voor haar. Als u kinderen op bezoek krijgt is dit geen probleem voor haar. Wij denken dat Moon het heerlijk zal vinden als er nog een hond in haar nieuwe familie woont, een hond waar zij van kan leren en waar zij op kan bouwen. Een hond die haar laat zien hoe leuk mensen zijn! Een kanjer van een hond met nu nog haar onzekerheden, maar met de wil om te leren, te genieten en trouw aan lieve mensen te zijn! Komt u gauw eens kennis maken met dit prachtige wonder?

Madonna; een fantastisch meisje van 5 maanden jong die op zoek is naar haar eigen familie! Madonna is een vreselijk sociaal, lief, vriendelijk en zachtaardig meisje dat een prachtig ruwharig uiterlijk heeft, een hart van goud en een enorme wil om het goed te doen! Madonna is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij is gevonden, zij was toen nog jonger… En nu is zij bij ons waar zij zich direct heeft aangepast aan haar leven bij ons. En wij weten zeker dat zij dit ook zal doen bij haar nieuwe familie. Madonna kan het uitstekend vinden met alle andere honden en zij snapt de hondentaal heel erg goed. Zij heeft interesse in katten en wil heel graag naar ze toe. Wij denken dat zij heel graag met ze wil spelen. Wij denken dat zij bij een kat kan wonen die duidelijk naar haar zal zijn, maar een kat die wat bang voor honden is, is geen optie voor deze jongedame. Voor kinderen is Madonna erg lief en zij zou prima in een gezin met kinderen kunnen komen wonen! Madonna is erg slim en leergierig en wil het heel graag goed doen. Een heerlijk en ongecompliceerd meisje dat nog een geweldige toekomst voor zich heeft en die heel graag wil delen met lieve mensen! Komt u gauw eens kennis maken met deze leuke meid?

Ophelia; een heel chique naam voor een eigenwijs klein teckeldametje van 3 jaar jong! Ophelia is een vreselijk leuk teckeltje, ruwharig, eigenwijs en leuk! Dit kleine meisje komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Vervolgens heeft zij een tijdje in een opvang in Spanje gewoond en nu mocht zij bij ons komen en  zijn wij op zoek naar een heel fijn thuis voor haar. Ophelia is een meisje dat best dapper is, zij trotseert alle grote honden hier, zij doet gewoon waar zij zelf in heeft en dat siert haar enorm! Het schattige aan haar is dat zij heel dapper en stoer overkomt, maar ook haar onzekerheden heeft. Zo vindt zij het best een beetje gek om mee te gaan wandelen en soms verzet zij zich dan ook. Maar over het algemeen vindt zij wandelen wel erg leuk. Ook houdt Ophelia van spelen, zeker met andere honden. Zij begrijpt de hondentaal heel erg goed en kan het prima vinden met andere honden. Ophelia heeft interesse in katten, maar gaat hier niet direct achteraan. Wij denken dat zij in een huis met katten zou kunnen wonen mits dit goed begeleid wordt. Ophelia is een sociaal meisje, geniet enorm van knuffelen, vindt mensen leuk en ook bij kinderen zou zij zich thuis kunnen voelen. Tja, zij blijft natuurlijk een teckel die heel graag haar eigen gaat, maar dat siert haar ook enorm! Een heerlijk hondje dus, op zoek naar haar eigen warme mandje! Komt u gauw eens kennis met haar maken?

Zeus; een enorm grote, stevige, vriendelijke knul van ruim 5 jaar jong! Zeus is een Mastin Espagnol, een grote knul met een heel zacht karakter. Zeus komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij is vervolgens in de opvang aldaar terecht gekomen en heeft daar nu een tijdje gewoond. En nu is hij bij ons in de opvang en wij zijn allemaal weer verkocht! Hij is erg groot maar heeft een klein hartje en dat maakt hem zo bijzonder! Zeus is dus een grote knul die over het algemeen heerlijk met je meeloopt, die netjes aan de riem loopt, die het prima kan vinden met alle andere honden en die het heerlijk vind om lekker met je te knuffelen. Zeus telt niet zoveel eisen, hij is eigenlijk heel erg tevreden met alles, mag graag lekker luieren en vindt het leven heerlijk. Zeus gaat lekker zijn eigen gang en dat is precies wat zijn ras ook voorspelt. Hij kan zelf heel goed nadenken en is heel zelfstandig. En daarom zal hij ook niet 10 keer een balletje voor u gaan ophalen, daar is hij veel te slim voor en daar ziet hij echt het nut niet van in. En hij heeft natuurlijk gelijk! Zeus kan het beslist niet vinden met katten, hij wil hier direct achteraan en dat maakt dat hij echt niet ergens kan komen wonen waar ook katten zijn. Hij accepteert ze gewoonweg niet. Zeus is lief voor alle mensen, hij vindt alles prima, vindt het heerlijk om een knuffel te krijgen en is graag bij ze in de buurt. Omdat Zeus inmiddels al ruim 5 jaar is en wij niet weten of hij in een gezin met kinderen heeft gewoond, plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Voor Zeus zoeken wij een fijn thuis waar hij meer dan welkom is, waar hij lekker zichzelf mag zijn en waar hij mogelijk de mogelijkheid heeft om lekker buiten te wonen. Hij zal het fantastisch vinden om een eigen huis en tuin te hebben waar hij welkom is met lieve mensen die voor hem zorgen en het heerlijk vinden dat hij zo zelfstandig is. Dan krijgt u een erg trouwe, vriendelijk en fijne hond in huis die u heel erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens kennis maken met deze grote vriendelijke reus?

Nuba; een prachtig, ruwharig en grappig meisje van 3 jaar jong! Nuba is een bijzonder meisje om te zien, we moeten soms haar haar een beetje aan de kant doen om in haar oogjes te kijken. Ze lijkt veel op een Skye Terrier, maar heeft hiervoor te lange benen, maar dan heeft u een beetje een indruk van haar. Nuba is aan de poort van een asiel in Spanje gebonden en werd daar door de medewerkers gevonden. Zij was toen pas 5 maanden jong… In het begin vond Nuba het heel spannend in de opvang, maar zij heeft zich geweldig goed aangepast gelukkig. En nu is zij bij ons in de opvang en ook hier is zij niet haantje de voorste. Maar dat siert haar juist heel erg! Nuba kan keurig aan de riem lopen, is heel erg speels en vindt het geweldig om met balletjes te spelen, zij is grappig en wij denken dat zij mensen heel erg blij gaat maken met haar komst! Nuba kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed. Katten negeert zij en heeft zij alle respect voor. Nuba is een hondje dat er ongelooflijk schattig uitziet, maar toch ook haar streken heeft. Zij is een type terriër en zij heeft duidelijkheid en structuur nodig. Zij zoekt mensen die ervaring hebben met honden en die haar begrijpen. Nuba is lief voor kinderen, maar wij denken dat het in deze fase van haar leven beter is om niet in een gezin met kinderen te gaan wonen. Zij moet zelf nog veel leren en heeft zelf nog zoveel nodig. Als u kinderen op bezoek krijgt is dit geen enkel probleem voor haar. Nuba is bijzonder intelligent en wij denken dat zij ontzettend veel in haar mars heeft. Een cursus is goed voor haar en wij denken dat zij in de toekomst een heel behendig meisje is dat hier zeker een cursus in zou willen doen. Zij kan dus uitstekend balletjes ophalen en wil heel graag samenwerken! Een heel leuk meisje dus, op zoek naar haar eigen gouden mandje! Komt u eens kennis met haar maken?

Micky; een heel schattig, vriendelijk, klein en onzeker meisje van ruim 1 jaar jong! Micky is een leuk hondje, zij is klein, wil ongelooflijk graag bij je zijn en knuffelen, maar vindt dat ook nog een beetje spannend allemaal… Micky is een meisje dat in Turkije is gevonden, op straat… Vervolgens is zij in een opvang aldaar terecht gekomen en daar heeft zij de afgelopen maanden gewoond. En daar werd zij opgemerkt door lieve mensen en dat maakte dat zij mee naar Nederland mocht komen, waar haar vast een geweldig thuis in het verschiet ligt! Micky is een heel zacht hondje, heel vriendelijk, heel lief en zij wil ongelooflijk graag bij je zijn. Zij kan heerlijk kwispelen en kruipt dan naar je toe. Zij vindt het dus heel spannend, maar zij doet het toch en dan zijn wij erg trots op haar! In de eerste instantie wilde zij niet mee voor een wandeling, maar inmiddels begrijpt zij dat wij wat leuks gaan doen en gaat zij graag mee! Micky kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal ontzettend goed. Zij vindt het leuk om met andere honden te spelen en is een heel sociaal meisje. Katten kent zij niet zo goed en zij negeert ze het liefst. Wij denken dat het voor haar geen probleem is om in een fijn huis met katten te komen wonen. Micky is lief voor kinderen, maar wij denken dat zij eerst even de tijd nodig heeft om weer alle vertrouwen te krijgen. Zij heeft nu alle aandacht nodig van lieve mensen en wij denken dat kinderen mogelijk nog wat te onstuimig voor haar zijn. Kinderen die wat ouder zijn, vanaf 12 jaar is geen enkel probleem voor haar. En als u kleine kinderen op bezoek krijgt is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. Micky is een meisje dat haar hart heel graag wil geven aan mensen, die ongelooflijk haar best wil doen en eindelijk weer ontspannen kan gaan genieten van haar leven. Zij zoekt dus lieve mensen die er voor haar zijn, die haar steunen en haar hun vertrouwen geven. Mensen die voor haar gaan en die haar een warm en liefdevol thuis willen bieden. Dan krijgt u een intens dankbaar meisje in huis die u ongelooflijk trouw zal zijn! Komt u gauw eens langs om kennis met haar te maken?

Boy; een heerlijk, klein, lief en heel zachtaardig mannetje van ruim 4 jaar jong. Boy is bij ons gekomen omdat zijn vrouwtje niet meer voor hem, zijn halfbroertje en 2 katten kon zorgen. Helemaal onder de vlooien, maar dapper als een jack russell nou eenmaal is, kwam hij bij ons. Direct hebben wij hem behandeld, heeft hij de benodigde inentingen gehad en hij heeft de rust gekregen wat hij zo nodig had. Toen wij hem voor het eerst ontmoeten, was dat nog in zijn vorige huis. Hij was aan het blaffen, sprong tegen ons op en wilde je hand graag pakken met zijn mond. Maar van dat hondje is niet meer zoveel te zien. Wij zien namelijk dat Boy een ongelooflijk lief mannetje is. Hij vindt het geweldig om lekker met je te gaan wandelen, om bij je te zijn, met je te knuffelen en met je te spelen. Hij geeft zich direct aan je over en vindt het heerlijk als je de leiding over hem neemt. Boy is een dankbaar hondje dat zo graag wil genieten van zijn leven, die heel erg zijn best voor je wil doen en er altijd voor je staat! Een dapper mannetje mogen wij wel zeggen. Boy kan het uitstekend vinden met andere honden en ook kan hij prima opschieten met katten. Hij vindt het wel eens leuk om achter ze aan te gaan, maar als een kat blijft zitten heeft hij het grootste respect. Boy trekt een klein beetje aan de riem, maar hij weegt zo weinig dat je dat amper in de gaten hebt. Als je hem roept is hij echter direct bij je voor een knuffel! Natuurlijk moet Boy de tijd krijgen om te wennen aan zijn nieuwe leven bij lieve mensen. Hij moet de tijd krijgen om weer echt te gaan genieten van zijn leven en dat verdient dit mannetje als geen ander! Boy is geboren met een afwijking aan zijn voorpootje, hij mist hier een aantal teentjes. Boy heeft hier compleet geen last van en kan heel hard rennen! Boy is niet opgegroeid in een gezin met kinderen en daarom plaatsen wij hem liever niet in een druk gezin met kleine kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 16 is geen probleem voor hem. Boy heeft dus al het een en ander meegemaakt in zijn leven, maar hij wil graag verder met lieve mensen die hem de rust, de aandacht en de liefde kunnen geven waar hij zo naar verlangd! Komt u gauw eens kennis maken met dit kleine mannetje?

Jack; een bijzonder ruwharig jack russeltje van 3 jaar jong! Jack is een vrolijk mannetje, altijd blij en in de weer, graag onder de mensen, enthousiast bij alles wat hij doet en op zoek naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Jack is een hondje dat bij ons is gekomen omdat zijn baasje in het ziekenhuis terecht kwam en ernstig ziek is… En zijn baasje wordt helaas niet meer beter en dat betekende dat Jack bij ons moest komen. Jack is vanaf dat hij een klein pupje was bij zijn baasje komen wonen en is daar nooit meer weggegaan. Hij heeft daar helaas niet heel veel geleerd, werd niet uitgelaten maar kon de hele dag in de tuin zijn als hij wilde. Commando’s heeft hij niet onder de knie en tja, dat is allemaal best heel erg jammer… Maar wij hebben gezien dat Jack ongelooflijk graag nieuwe dingen wil leren, dat hij heel erg slim is en erg leuk! Hij heeft dus al jaren niet gewandeld en was al jaren niet met andere honden in contact geweest. Maar hij doet het geweldig hier! Hij heeft zich keurig aangepast, is goed met andere honden en hij vindt het werkelijk een groot feest om lekker te wandelen! Hij trekt aan de riem, maar hij heeft heel snel in de gaten dat dit niet de bedoeling is en wil heel graag leren hoe hij het goed moet doen. Jack heeft heel veel in zijn mars door zijn intelligentie en wij denken dat hij binnen hele korte tijd alles onder de knie heeft wat nodig is. Jack kan het niet goed vinden met katten, hij wil achter ze aan gaan en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Jack kan uitstekend een poos alleen thuis blijven en is dat ook gewend. Jack vindt kinderen geweldig, wil ontzettend graag met ze spelen en geniet van hun aanwezigheid. Maar wij willen Jack toch niet in een gezin met kinderen plaatsen omdat hij zelf nog zoveel moet leren. Daarnaast beschermt Jack zijn voer ten opzichte van mensen en daar moet hij eerst mee om leren gaan. Jack vindt het heerlijk om met je mee op stap te gaan, om met je te knuffelen, om naast je in de auto te zitten en hij is echt een kameraadje voor het leven. En dat hij sommige dingen nog niet geleerd heeft, dat kan veranderen. Hij wil niets liever dan leren, nieuwe dingen ontdekken en de wijde wereld intrekken! Wilt u dit kleine mannetje eens in levende lijve ontmoeten? Wees welkom om een lekkere wandeling met hem te maken! 

Matjo; een leuke, blije, stoere en vrolijke knul van net 1 jaar jong! Matjo is een kruising tussen een stafford en een windhond en dat is een heel bijzondere kruising mogen wij wel zeggen. Matjo is een gespierde knul, hij heeft hele sterke benen en kan heel hard rennen. Daarnaast is hij prachtig gestroomd en tja, hij is gewoon een spetter! Matjo is bij ons gekomen omdat zijn baasjes uit elkaar zijn gegaan. Hij moest hierdoor veel te lang alleen thuis blijven en dat was niet eerlijk voor hem. En zodoende mochten wij hem verwelkomen. Matjo is een leuke hond, hij is gek op mensen, maakt graag contact met je, is heel enthousiast en soms een tikje onbenullig. Hij wil ontzettend graag spelen en dat doet hij soms een beetje lomp. Maar hij is nog maar een puber en dat is natuurlijk te leren. Ook loopt hij niet altijd even charmant aan de riem, maar hij kan het echt heel keurig. Maar soms vergeet hij gewoon even op te letten. Maar als je hem dan roept, dan komt hij graag bij je, hij moet gewoon nog even de puntjes op de i zetten. Matjo kent het leven in huis en kan een poosje alleen thuis blijven en kent de bench. Vanzelfsprekend moet dit weer opgebouwd worden in zijn nieuwe thuis. Matjo is heel goed met andere honden en hij vindt andere honden heel erg leuk, zelfs hele kleine hondjes. Hij speelt graag met andere honden en wordt daar heel blij van. Met katten heeft hij niet zoveel, hij wil hier graag achteraan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een nieuw huis met katten is dus ook geen optie voor hem. Matjo is niet opgegroeid met kinderen en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Hij is onstuimig en dat is niet altijd even handig met kleine kinderen. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Matjo vindt het prima om mee te gaan in de auto en gaat dan lekker liggen slapen. Matjo is gewoon een heerlijke jonge hond vol levenslust, vol energie en met een enorme wens om weer een eigen familie te hebben! Wilt u hem dat bieden, kom dan eens kennis met hem maken! Hij gaat graag met u op stap!


                                                                           gereserveerd

Karel; een pracht van een cocker spaniel van ruim 1 jaar jong. Karel is dan ruim een jaar, maar gedraagt zich nog steeds als een pup. Hij bruist van de energie, is heel erg blij en vrolijk en heeft altijd zin in een nieuwe dag! Karel heeft al wat omzwervingen gemaakt in zijn leven en het wordt tijd dat hij rust en regelmaat gaat krijgen. Karel is als pupje geadopteerd door een mevrouw. Na een poosje bleek dat het bij haar niet meer ging en is hij bij de ouders van zijn vrouwtje komen wonen. Maar Karel bruist van de energie en dat werd echt wat teveel van het goede voor deze mensen. En daarom is hij bij ons gekomen en mogen wij hem helpen zoeken naar een nieuw thuis. Karel is dus een drukke knul, speelt heel erg graag, wandelt heel graag, speelt graag met andere honden en vindt het leven geweldig. Hij heeft echter inmiddels wel wat opvoeding nodig en daarom zoeken wij voor hem nieuwe baasjes die heerlijk met hem gaan trainen, die duidelijk naar hem zijn, die hem structuur gaan bieden en die deze uitdaging met hem willen aangaan. Karel is echt een schat van een hond, hij vindt mensen fantastisch, is gek op kinderen, knuffelt heel graag en vindt het heerlijk om bij je te zijn. Hij wil ook echt graag zijn best doen, maar vergeet soms gewoon even dat hij ook baasjes heeft. Een cursus is dus echt een aanrader voor deze jongeman. Ondanks dat Karel opgegroeid is met katten, lijkt hij deze toch niet zo leuk te vinden en wil hier beslist achteraan. En daarom plaatsen wij Karel niet in een gezin met katten. Een heerlijke, jonge en enthousiaste knul dus, op zoek naar zijn eigen gouden mandje! Komt u gauw eens kennis met hem maken?


Biscuit: een prachtig, slank, vriendelijk mannetje van 10 maanden jong! Biscuit is eigenlijk een wel heel bijzonder hondje… Hij was 8 maanden toen hij bij de poort van een asiel in Spanje werd achtergelaten… En eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling dat hij nu al mee naar Nederland zou komen, maar wij zaten naar een filmpje van andere honden te kijken en ineens was daar Biscuit in beeld! En dat raakte ons! Want Biscuit was ongelooflijk verlegen, maar had toch de moed om bij mensen te komen voor een knuffel. En dat is zo ontzettend knap van hem dat wij gevraagd hebben wie dat bijzondere kereltje was. En dat bleek Biscuit te zijn! En hij was natuurlijk welkom om naar Nederland te komen. Biscuit is een heerlijk mannetje, als hij je ziet begint hij volop te kwispelen en is dan heel verlegen en bescheiden. Hij heeft dus wat tijd nodig. Maar dat mag  natuurlijk. Biscuit kan echt keurig aan de riem lopen en doet heel erg zijn best om het goed te doen. Bij alle nieuwe dingen die Biscuit meemaakt is hij onzeker. Hij vindt het spannend om te wandelen, maar stapt toch dapper naast je mee. Hij wil heel graag knuffelen en komt graag bij je, maar hij kijkt dan eerst even de kat uit de boom. Maar als je hem de tijd geeft, dan ontdooit hij wel degelijk en zie je precies hetgeen wij ook hebben gezien op zijn filmpje. Biscuit kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed! Hij vindt katten heel interessant en wij denken dat hij niet heel gelukkig zal zijn als hij in een familie komt te wonen waar ook katten wonen. Wij kunnen ons zo voorstellen dat hij achter ze aan wil rennen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Biscuit is heel zachtaardig en ook lief voor kinderen, maar wij denken dat het nu voor hem nog een beetje teveel van het goede is om in een jong gezin te komen wonen. Dat zou in de toekomst wel mogelijk zijn hoor, maar hij heeft nu nog even wat meer zelfvertrouwen nodig. Een gezin met kinderen boven de 16 jaar is geen probleem voor hem. Een heel verhaal over een heel bijzonder mannetje met een hartje van goud die op zoek is naar hele lieve mensen die voor hem willen gaan, die hem de tijd geven om te ontdooien en die hem een hele fijne toekomst willen geven! Komt u gauw eens langs om in levende lijve kennis met hem te maken?


                                              gereserveerd

Victoria; een prachtig, grappig, vrolijk en gezellig meisje van 9 maanden jong!! Victoria is een hondje dat geweldig is. Zij is vreselijk lief, wil heel graag knuffelen en is nog een tikje onzeker. Victoria is gevonden als pupje en in een asiel in Turkije terecht gekomen. Daar is zij de afgelopen maanden geweest en had het geluk dat zij mee mocht naar Nederland. En daar was ze, de kleine Victoria! Wij vielen natuurlijk als een blok voor deze kleine meid!! Victoria is een onderdanig meisje, ze wil het zo ontzettend graag goed doen en is dan ook helemaal blij met een lief woord of een knuffel van ons. Victoria is een hondje dat het nog een beetje spannend vind om aan de riem te lopen, zeker langs de weg. Zij schrikt van langsrijdende vrachtauto’s en auto’s en dat is iets waar zij langzaam aan moet wennen. Zij is dit gewoon niet gewend en dat maakt dat zij daar dus even de tijd voor nodig heeft. Verder kent Victoria nog geen commando’s en ook dat moet zij nog leren. Maar zij is nog zo jong en zij wil zo graag, dat wij er alle vertrouwen in hebben dat zij dit snel onder de knie zal hebben. Victoria kan uitstekend met andere honden opschieten, zij kent de hondentaal uitstekend! Met katten is zij niet opgegroeid, maar dat moet natuurlijk geen probleem zijn, dit kan zij uiteraard nog leren gezien haar leeftijd. Victoria vindt kinderen heel erg leuk en zou prima in een gezin met kinderen kunnen wonen. Maar door haar angst buiten is het toch wel belangrijk dat dit in alle rust aangeleerd gaat worden. Victoria is geweldig, lief, vriendelijk, ziet er leuk uit en wil ontzettend graag! Nu alleen nog lieve mensen die haar dit allemaal willen leren en die zielsveel van haar gaan houden! Komt u gauw eens kennis maken met deze leuke meid? Zij kan niet wachten u te ontmoeten!! 

Tinker; een ongelooflijk leuke, blije, vriendelijke, zachtaardige dame van 5 jaar jong! Tinker is een blije meid, zij geniet enorm van haar leven en is een echte allemansvriend! Tinker is een aantal jaren geleden bij ons binnen gekomen in de opvang maar vond al snel een heel fijn thuis, midden in de bossen en was daar zielsgelukkig. Maar helaas zit daar ook juist het probleem waardoor zij niet langer daar kon blijven wonen. Want Tinker heeft een heel goed ontwikkeld jachtinstinct en dat kon haar vrouwtje niet langer aan… Tinker was vaak op stap en aan het jagen en dat was gewoon niet meer te doen. Verder is Tinker perfect! Zij kan een aantal uren alleen thuis blijven, is in huis ongelooflijk makkelijk, is heel blij met een knuffel en dan is zij compleet tevreden. Ook gaat Tinker graag mee met de fiets en kan zij dit lang volhouden, zij heeft een dijk van een conditie. Met andere honden kan Tinker het uitstekend vinden, zij kent de hondentaal heel goed en zij vindt alle honden heel erg leuk. Met katten kan zij het niet vinden, zij wil hier beslist achteraan en daarom kan zij niet in een gezin met katten komen wonen. Met kinderen is Tinker een schat en een gezin met kinderen zou voor haar prima zijn. Mogelijk niet met hele kleine kindjes, zij is best groot namelijk en zou zo een kindje omver kunnen lopen. Maar kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor haar. Tinker zoekt een nieuw thuis waar zij opnieuw gelukkig mag worden, waar zij heerlijk mag genieten van lange wandelingen en waar haar mensen er rekening mee houden dat haar neus het uitstekend doet. Een superhond die heel graag kennis met u wil maken! Komt u gauw eens een bezoekje aan haar brengen? Zij vindt het heerlijk om u te ontmoeten! Pit; een fantastisch, grappig, enthousiast, gezellig mannetje van ruim 3 jaar jong! Pit is eigenlijk een klein pechvogeltje en dat raakt ons… Pit heeft hier gelukkig minder last van, hij is iedere dag gewoon blij en gelukkig. Pit is als jong hondje bij ons in de opvang gekomen, hij kwam destijds uit Spanje. Hij vond een gezin en daar heeft hij het heel erg naar zijn zin gehad. Maar helaas kon dit knulletje daar niet blijven… Een jaar geleden kwam hij bij ons terug en opnieuw vond hij opnieuw een gezin waar hij welkom was. Opnieuw een nieuwe start in zijn leven en Pit ging er weer vol voor. Maar voor Pit bleek dit gezin te druk… Hij kon zijn rust niet meer vinden daar, de kinderen waren ook druk en enthousiast en dat maakte dat Pit hier ook helemaal druk van werd… Deze mensen hebben cursussen met hem gedaan, hebben het geprobeerd, maar zij zagen ook in de het voor Pit niet altijd even leuk was. Als zij ’s avonds met hem alleen waren lag hij heerlijk te slapen en genoot hij intens. Maar dit konden zij hem dus niet altijd bieden. Ook bleek Pit een allergie te hebben waardoor hij iedere dag een pilletje moest krijgen. En dat gebruikt hij nog steeds. Pit kwam dus opnieuw terug bij ons en ook daar doet hij ons weer verstelt staan van zijn lieve karakter, zijn wil om er iets van te maken en zijn nooit aflatende blijheid! Pit heeft een grote vriendin gevonden in Rizla die ook bij ons verblijft. Pit speelt graag met haar en is heel graag bij haar in de buurt. En het is dan ook ongelooflijk schattig te zien dat hij ’s avonds bij haar in de mand kruipt en in een rolletje tegen haar buik aan gaat liggen. Dat is voor hem zo fijn en zo veilig, u kunt zich voorstellen dat wij dan compleet smelten. Pit kent alle basiscommando’s, kan een poosje alleen thuis blijven, is gewend aan de bench, gaat graag met je op pad en wil het graag goed doen. Hij is best een klein beetje eigenwijs en heeft duidelijke regels nodig, maar als hij dit krijgt en dat stuk rust, dan is hij de leukste! Pit zoekt lieve mensen die hem voor altijd bij zich willen hebben, die het niet erg vinden dat hij soms wat eigenwijs is, die hem structuur en een stuk rust kunnen bieden, die lekker met hem op stap gaan en die het niet erg vinden dat hij iedere dag een pilletje moet krijgen (0,06 euro per dag). Wij plaatsen Pit niet in een gezin met kinderen, zoals omschreven is dat te druk voor hem. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij kan het uitstekend met kinderen vinden. Met katten heeft hij ook geen chemie en daarom lijkt het ons beter dat hij niet samen komt te wonen met een kat. Maar met een andere hond samen zou geweldig zijn en daar zal hij erg van genieten! Een heel bijzonder mannetje dus, op zoek naar dat laatste gouden mandje waar hij voor altijd mag blijven! Komt u eens kennis maken met dit leuke ventje?


Laddu; een prachtige, vreselijk lieve, speelse, vrolijke dame van bijna 2 jaar jong. Laddu heeft al een heel leven achter zich en zij zou zo graag haar eigen familie vinden die er altijd voor haar zal zijn. Laddu komt uit India, waar zij op straat leefde… Zij kreeg op jonge leeftijd 4 pupjes, waar er helaas maar 2 van zijn overgebleven. Lieve mensen hebben haar op straat verzorgd, haar eten gegeven en hulp ingeschakeld toen zij haar pupjes had. Laddu en haar pupjes werden liefdevol opgevangen in een fijn gastgezin waar zij al heeft laten zien hoe bijzonder zij is. Laddu bleek een geweldige moeder te zijn voor haar pupjes. En niet alleen voor haar eigen pupjes, maar ook voor de andere jonge honden die daar leefden. Zij heeft ze liefdevol maar duidelijk opgevoed, heeft heerlijk met ze gespeeld en zij was stapel op de mensen waar zij woonde. Laddu mocht naar Nederland komen omdat zij hier alle kans heeft op een gelukkig en veilig leven en dat is wat wij haar ook zo ontzettend gunnen! Laddu kan het dus uitstekend vinden met alle andere honden en heeft hier in de opvang ook veel plezier met allerhande kennel en speelmaatjes. Met katten kan zij het niet vinden, zij wil achter ze aan gaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Laddu heeft in een gastgezin gewoond waar ook wat oudere kinderen woonden en dat ging uitstekend. Zij vindt het heerlijk om met kinderen te spelen. Laddu leeft echt voor haar baasjes, zij is ongelooflijk trouw, zij wil alleen maar bij je zijn en zij wil samen met haar nieuwe baasjes genieten van haar leven. Laddu is voor haar gevoel nu al een aantal keren in de steek gelaten en dat maakt dat zij het heel erg moeilijk vind om alleen thuis te blijven. Zij vindt de bench heel eng en wil hier ook niet graag in… Zij doet er dan alles aan om eruit te komen. Zij mag graag in een warme mand liggen en is daar dan helemaal gelukkig mee. Maar als haar baasje weg gaat, wil zij hoe dan ook mee. Laddu heeft dus alle tijd nodig om te wennen aan het alleen thuis blijven. Dit kan best een tijdje duren en daar moeten haar nieuwe baasjes dus ook rekening mee houden. Laddu wil het liefst de hele dag bij je zijn en overal mee naartoe gaan. Laddu is een hondje die je raakt, die heel veel liefde in zich heeft, die heel graag wil leren, die heel graag met je wil spelen en de wereld wil ontdekken! Komt u gauw eens kennis maken met dit bijzondere meisje? Zij kan niet wachten om weer een eigen familie te hebben! 


                                                gereserveerd

Floris; een prachtig, vrolijk, intelligent mannetje van ruim een jaar jong! Floris is een knulletje dat iedere dag zin heeft in zijn leven en iedere dag weer vol energie is. Hij is als klein pupje bij een gezin komen wonen met jonge kinderen. Hij heeft al heel veel geleerd, kent de commando’s, kan een poosje alleen thuis blijven, kent de bench, kan naast de fiets en eigenlijk was er niets aan de hand. Maar Floris begon zijn spulletjes te beschermen tegenover de kinderen… En hierdoor was het verstandiger dat hij op zoek ging naar een ander huis zonder kleine kinderen voordat er iets zou gaan gebeuren. Want Floris heeft nog nooit gebeten! Floris heeft eigenlijk helemaal niet de intentie om vervelend te doen en als hij duidelijkheid krijgt, dan is hij een ideaal hondje. Hij heeft mensen nodig die begrijpen wat het is om een jack russell in huis te hebben. Mensen die hem uitdagingen geven, die hem van alles gaan leren en die de wereld met hem gaan ontdekken. Structuur, duidelijkheid en weten waar hij staat, maakt hem gelukkig en dan heeft u een ontzettend leuk kameraadje! Floris vindt andere honden heel erg leuk en speelt heel graag met ze. Hij is opgegroeid met een kat en dat ging uitstekend. Als hij buiten een kat weg ziet rennen, wil hij daar wel achteraan, maar als het de kat van de familie is, dan is er geen enkel probleem. Wij plaatsen Floris dus niet in een gezin met kleine kinderen, kinderen vanaf 12 jaar is geen probleem voor hem. Een geweldig jochie dus, op zoek naar een uitdagend leven waar hij zijn energie lekker kwijt kan, waar hij echt een maatje kan zijn! Komt u gauw eens kennis maken met dit leuke ventje?


Gucci; een geweldig, lief, sociaal, zachtaardig en vreselijk leuk meisje van 9 maanden jong! Gucci is een vrolijke griet, zij speelt en rent enorm graag en dat past natuurlijk helemaal bij haar windhondenbloed wat in haar aderen ruist. Zij is een kruising galgo en dat staat haar geweldig! Zoals u op haar foto’s kan zien, zijn haar oren afgeknipt, waarom is ons een raadsel, maar Gucci heeft hier gelukkig geen problemen mee. Zij werd in Spanje gevonden, zij liep te zwerven over straat, zij was toen pas 6 maanden jong… Maar Gucci heeft de afgelopen 3 maanden in een opvang aldaar gewoond en heeft daar al laten zien hoe geweldig en liefdevol zij is. Zij is bescheiden, heeft alle respect voor mensen, is heel sociaal en wil het ontzettend graag allemaal goed doen. Gucci kan het prima vinden met anderen honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Daarnaast kan zij het met alle mensen uitstekend vinden, met volwassenen, maar zeker ook met kinderen. Gucci knuffelt ontzettend graag, loopt keurig aan de riem, wil heel graag bij je zijn, is gek op rennen en spelen en zij is gewoon en wonder van een hondje dat zo ontzettend graag een eigen familie wil hebben. Gucci kan het niet vinden met katten, zij wil hier direct achteraan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een gezin waar ook katten wonen is dus geen succes met Gucci. Gucci moet natuurlijk nog een heel aantal dingen leren, zal rustig moeten wennen aan het alleen thuis blijven, zal moeten wennen aan het feit dat zij een eigen familie heeft. Maar dat wil zij zo graag, zij zal u zo ongelooflijk dankbaar zijn en u heel erg blij maken met haar komst! Komt u gauw eens kennis maken met deze kleine kanjer? Zij kan niet wachten u in levende lijve te ontmoeten! Bruno; een hele knappe verschijning van bijna 4 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn en liefdevol thuis! Bruno heeft niet zoveel geluk gehad in zijn leven helaas… Als pup van 6 maanden is hij op straat gezet en in het asiel in Spanje achtergelaten… Dat is nu drie en een half jaar geleden en nog nooit heeft iemand hem een veilige plek gegeven waar hij zo vreselijk naar verlangd. Bruno doet vreselijk zijn best, hij is erg aanhankelijk en vriendelijk, wil heel graag bij je zijn, is sociaal en loopt al best heel netjes aan de riem. Hij is een klein beetje eigenwijs, maar dat siert hem alleen maar! Bruno kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt ze heel erg goed. Met katten kan hij het echter niet zo goed vinden, hij heeft gewoon niet zoveel chemie met ze en dat mag natuurlijk. Bruno wil heel graag met je samenwerken en hij heeft alle aandacht voor je, echt super om te zien. Bruno wil het gewoon graag goed doen en jou als baas gelukkig maken! Bruno is lief voor alle mensen en ook voor kinderen. Wij weten echter niet of Bruno opgegroeid is in een gezin met kinderen en daarom plaatsen wij hem liever niet in een gezin met kinderen onder de 16 jaar. U kunt natuurlijk wel kinderen die jonger zijn op bezoek krijgen, dat vindt hij wel erg gezellig! Bruno heeft de tijd nodig om rustig te kunnen wennen aan zijn nieuwe leven met mensen die om hem geven, die hem vertrouwen geven en die hem de tijd geven om weer even zijn plekje te vinden. Hij heeft nou eenmaal lange tijd zonder liefhebbende familie moeten leven, dat dit eigenlijk weer helemaal nieuw voor hem is. Bruno vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, om actief met je bezig te zijn en allerhande nieuwe dingen te leren! Hij zal dan enorm genieten en erg dankbaar zijn voor deze nieuwe kans in zijn leven! Wilt u Bruno eens in levende lijve ontmoeten, wees dan van harte welkom in de opvang, hij gaat graag met u een lekkere wandeling maken! 


                    


Britta; een schitterende kruising pointer van 3 jaar jong die op zoek is naar een eigen familie! Britta is een vrolijke dame, haar staart staat bijna nooit stil en zij heeft altijd een blije uitdrukking op haar gezicht. Als zij mensen ziet wordt zij helemaal gelukkig en het is een genot om haar te zien genieten! Britta is een meisje dat uit Turkije komt, waar zij op straat is gevonden. Vervolgens is zij opgevangen in een opvang aldaar en daar heeft zij best een lange tijd gezeten. En nu is zij bij ons in de opvang en wij weten zeker dat er lieve mensen zullen komen die haar een geweldige toekomst willen bieden! Britta is dus een vrolijke dame, zij speelt graag, zij rent graag, zij is altijd vrolijk en zij is een hele slimme dame! Zij kan nog niet zo goed aan de riem lopen, zij begint met trekken en vindt de hele wereld om haar heen vreselijk leuk. Zij moet dus nog wel leren om dit netjes te doen, maar de wil is er en als er langer met haar wordt gelopen, dan wordt zij een stuk rustiger. Wij snappen dit wel, zij heeft al zo lang geen baasjes meer gehad dat zij niet helemaal meer snapt dat zij met haar baasjes op pad is. Maar geduld zal haar helpen, dat weten wij zeker! Britta kan het uitstekend met andere honden vinden en begrijpt de hondentaal heel goed. Zij speelt graag met andere honden en slaapt gezellig tegen een andere hond aan. Katten vindt zij bijzondere wezens en zij wil heel graag kennis met ze maken. De katten die bij ons verblijven die haar ook gedag zeggen vindt zij lief en trekt zij zich niets van aan. De katten die voor haar wegrennen, dat is een ander verhaal, daar wil zij graag achteraan rennen. Daarom denken wij dat het niet verstandig is haar in een gezin te plaatsen met katten die niet aan honden gewend zijn. Als u katten heeft die aan honden is gewend, dan is er geen probleem met Britta. Britta is stapel op lekkere dingetjes en is daar heel goed mee te trainen! Voor Britta is lief voor kinderen en vindt het prima dat zij haar een knuffel geven. Maar Britta is ook een sterke dame en wij denken daarom dat het niet handig is haar in een gezin te plaatsen met kleine kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar is geen probleem voor haar. Voor Britta zoeken wij lieve mensen die lekker met haar gaan trainen, die actief met haar bezig zullen gaan en die haar de tijd geven om aan haar nieuwe leven te wennen. Dan krijgt u een vrolijke, blije en zeer slimme dame in huis die erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens kennis maken met deze kanjer?
Honey; een sierlijke, zelfstandige, mooie dame met een heel verhaal van 3 jaar jong. Honey is een meisje dat haar leven op straat is gestart, in India… Haar moeder is overleden tijdens de bevalling van Honey en haar familie. De pupjes zijn vervolgens met de fles groot gebracht. En helaas bleek Honey het enigste hondje geweest dat destijds geen thuis heeft gevonden… Honey kwam in een opvang terecht waar zij altijd in de bench zat, behalve natuurlijk tijdens de uitlaatmomenten. Dit heeft jaren geduurd en deze schat had dus een in- en intriest leven. Op een gegeven moment zijn alle honden uit deze opvang achtergelaten en moest Honey naar het asiel waar zij altijd aan de ketting lag… En gelukkig is zij daar uiteindelijk weggehaald en mocht zij in een huis komen wonen. Daar heeft zij even gewoond en nu mocht zij eindelijk mee naar Nederland waar wij een bijzonder huis voor haar zoeken! Honey is beschadigd, dat kan ook gewoon niet anders. Zij vertrouwt je niet zomaar, vindt vreemden heel spannend en dit vertrouwen moet rustig opgebouwd worden. Toen zij net bij ons in de opvang was, konden wij heel moeilijk contact met haar maken, maar inmiddels is zij rustig, loopt zij geweldig goed aan de riem en heeft het meer naar haar zin. En wij begrijpen dat, zij heeft het niet leuk gehad in haar leven en dat is zij natuurlijk niet vergeten. En alleen de tijd kan deze wonden helen bij haar. Honey kan het uitstekend vinden met alle andere honden, dan zien wij haar lekker rennen en spelen en dan lijken alle zorgen vergeten… Dit is bijzonder om te zien, wij dromen over de tijd dat zij zich ook zo vrij gaat voelen bij lieve mensen die van haar houden. Wij wensen voor Honey een warm en fijn thuis zonder kinderen en zonder katten, maar met alle rust en aandacht speciaal voor haar. Honey kent de bench als geen ander en kan hier prima een tijdje alleen in blijven. Verder moet zij rustig de tijd krijgen om te wennen aan haar nieuwe leven, moet zij rustig het vertrouwen in haar mensen gaan krijgen en dan zult u zien hoe dankbaar zij zal zijn en dat ook zij zal gaan genieten van haar nieuwe leven! Als u interesse hebt in Honey, neemt u dan contact op met de opvang of komt u langs om haar in levende lijve te ontmoeten! Zij heeft het nu wel eens verdient om te gaan genieten! 

Jana; een schitterend meisje van net 2 jaar jong die op zoek is naar bijzondere baasjes! Jana is namelijk een bijzonder meisje dat geen idee heeft hoe het leven in elkaar steekt en die mensen nodig heeft die zij kan vertrouwen, die voor haar gaan en die met haar gaan werken. Jana komt uit Spanje, waar zij op straat is gevonden, waar zij gevangen is en waar zij ook een trauma heeft opgelopen met het omdoen van de riem en het aan de riem lopen. Jana is een sociale hond die ongelooflijk graag wil werken, die enorm veel energie heeft en die het nodig heeft om structuur en duidelijkheid te krijgen. Zij heeft echt nieuwe baasjes nodig die ervaring hebben met honden, die veel tijd in haar willen investeren en die haar leren hoe het leven werkt, die haar vertrouwen en steun geven en die haar dat ene stukje willen bieden wat zij zo nodig heeft. Jana raakte in het begin dat zij hier was compleet in paniek als zij al een riem zag maar inmiddels laat zij zich aanlijnen en heeft zij een tuigje wat het voor haar makkelijker maakt. In het begin was dit dus het meest moeilijk  voor dit meisje. Maar wij zien dat zij graag wil veranderen en zij doet dan ook haar best om het goed te doen. Jana kan het prima vinden met andere honden, is eerlijk dominant en speelt graag met andere honden. Omdat Jana zelf nog van zover moet komen, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen of katten omdat dit voor haar gewoon teveel is. Jana heeft dus mensen nodig die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven, die haar het vertrouwen terug geven in de riem, die haar leren hoe geweldig het is om een baasje te hebben en mensen die dus geduld en tijd hebben om dit voor haar te doen. Dan krijgt u een heel intelligent, mooi en werklustig meisje die er alles aan zal doen om u trots op haar te laten zijn! Komt u gauw eens langs om deze jongedame in levende lijve te ontmoeten?Chico; een prachtige knul van ruim 3 jaar jong die op zoek is naar werklustige mensen die met hem hun leven willen delen! Chico is een hond die vanaf dat hij 8 maanden was bij een gezin gewoond met nog 8 honden. Dit was in Spanje, waar hij was gevonden toen hij 8 maanden was. Hij kon gelukkig bij deze mensen terecht en heeft het daar best naar zijn zin gehad. Zij gingen heerlijke wandelingen met hem maken door de bergen, hij mocht daar lekker met de andere honden spelen en ravotten en hij heeft daar geleerd om ook alleen te zijn. Deze mensen werkten beiden en zodoende was Chico ook regelmatig alleen. Chico is in Spanje ruim 2 jaar op zoek geweest naar een nieuw huis, maar op de een of andere manier is dit niet gelukt. En daarom is hij nu in Nederland en wij denken dat hij mensen heel blij kan maken met zijn komst! Chico is een zelfstandige hond die heel goed weet wat hij wil. En daarom heeft hij ook echt baasjes nodig die hem daarin kunnen begeleiden. Mensen die consequent zijn, die hem leiding geven en die hem steunen. Hij is zeer slim en wil heel graag voor een koekje voor je werken. Chico is een hond die eigenlijk maar van 1 persoon houdt, hij doet hier alles voor en wil heel graag samen werken en dingen ondernemen. Voor hem is het heel lastig om zijn baasje te delen met iemand anders en daarom is het perfect voor Chico om iemand te vinden die alleen is. Dan is hij het meest gelukkig en blij. Chico is enthousiast naar alle mensen toe en vindt hun gezelschap heel prettig. Ook met andere honden kan Chico het uitstekend vinden al staat hij zeker wel zijn mannetje. Maar hij verstaat de hondentaal heel erg goed. Met katten heeft Chico geen chemie, hij kent ze niet en vindt ze ook niet leuk. Dus een thuis met katten is geen goede optie voor Chico. Ook plaatsen wij Chico liever niet in een gezin met kinderen. Hij is hier niet mee opgegroeid en omdat hij duidelijke leiding nodig heeft lijkt dit ons niet erg handig. Wij denken dat het voor Chico erg leuk zal zijn om een cursus met zijn nieuwe baasjes te volgen zodat hij nog veel meer kan leren dan dat hij nu al weet. Hij is een heerlijke kameraad voor mensen die ervaring hebben met honden en die heel graag met hem hun leven willen delen. Chico kan uitstekend in de bench en kan ook prima een poosje alleen thuis blijven. Komt u gauw eens kennis maken met deze heerlijke jongen??
                                        gereserveerd

Cassidy; een schitterende, gespierde, energieke en vreselijk lieve knul van 8 maanden jong! Cassidy is een vrolijke knul, heeft veel energie, is heel leergierig, maakt veel contact met je en wil graag veel voor je doen! Het leuke van Cassidy is dat hij het eigenlijk met iedereen en alles heel goed kan vinden en hij geniet van ieder moment van de dag! Cassidy komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij als klein pupje is gevonden. Hij werd daar liefdevol opgevangen in een gastgezin en vond al snel een fijn huis in Duitsland. Daar heeft hij alles geleerd, hij is namelijk zindelijk, kan even alleen thuis blijven, kent al een heel aantal commando’s, kan keurig aan de riem lopen en kent het leven in een huis dus prima. Helaas ging zijn vrouwtje werken en was het niet mogelijk voor deze mensen om hem dat fijne plekje te bieden wat hij zo nodig heeft. En zodoende is hij nu bij ons in de opvang waar wij hem ook erg leuk vinden! Cassidy is altijd vrolijk, wil heel graag met je op pad, is vreselijk sociaal met andere honden, vindt katten prima, is lief voor alle nieuwe mensen die hij ontmoet en tja, wij kunnen eigenlijk niets verzinnen wat niet leuk aan hem is. Cassidy is een podenco en hij heeft een jachtinstinct, dat is iets waar zijn nieuwe familie rekening mee moet houden. Het fijne van hem is wel dat hij je in de gaten houdt, maar als hij iets ziet of ruikt, dan gaat hij hier wel achteraan… Verder zou Cassidy in zijn enthousiasme een klein kindje omver kunnen lopen, hij is vreselijk lief voor kinderen, maar hij kan ook onstuimig zijn. Daarom denken wij niet dat het handig is om hem in een gezin met hele kleine kindjes te plaatsen, kinderen die wat groter zijn is geen enkel probleem. Tja, Cassidy is gewoon een heerlijke hond die heel graag weer een eigen familie wil hebben waar hij van kan houden en van kan genieten! Komt u gauw eens kennis maken met deze ongelooflijk leuke hond?


                                   

Merlin; een mooie, attente, slimme en fijne gozer van 5 jaar jong! Merlin is een bijzondere verschijning, in de eerste instantie lijkt hij best heel groot, maar hij staat vrij laag op zijn poten wat hem toch een bijzonder uiterlijk geeft. En zijn oren zijn afgeknipt, een ding uit zijn verleden… Dus al met al ziet Merlin er heel apart uit, maar wij zijn de enigen die dat opvalt, Merlin zelf heeft hier gelukkig totaal geen last van, hij vindt zichzelf prima zoals hij is. En hij heeft groot gelijk! Merlin is een kerel die erg geniet van zijn leven, heel erg intelligent is, een tikje eigenwijs is en eigenlijk gewoon duidelijke baasjes zoekt. Als je met Merlin gaat wandelen gaat hij direct aan de riem trekken en gaat kijken of je dat oké vindt. Als je dan de leiding overneemt van hem, dan heeft hij ineens alle respect en doet hij werkelijk alles voor je en is dan helemaal op je gericht! Dat maakt dat Merlin baasjes nodig heeft die hem leiding geven, die duidelijk zijn en die hem op waarde schatten. Merlin komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Dat hij geen leuk leven heeft gehad was duidelijk, zeker gezien het feit dat iemand zijn oren heeft afgeknipt. Maar Merlin heeft hier geen last meer van, hij maakt van iedere dag een mooie dag en dat is een prachtige eigenschap van hem! Merlin kan het uitstekend vinden met alle andere honden en kent de hondentaal heel erg goed. Met katten kan hij het niet zo goed vinden en hij wil achter ze aan. Daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Merlin heeft dus de duidelijkheid nodig van zijn nieuwe baasjes en dat maakt dat wij hem niet in een gezin met kinderen plaatsen. Kinderen kunnen hem deze duidelijkheid natuurlijk niet geven. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij zal lief voor ze zijn! Merlin zoekt lieve mensen die hem begrijpen, die helemaal voor hem willen gaan en die actief met hem gaan trainen en met hem op pad gaan! Dan krijgt u een hele trouwe, fijne en zuivere hond die volledig voor u zal gaan! Komt u gauw eens kennismaken met deze spetter? Hij heet u alvast van harte welkom! Dylan; een vreselijk lief, stabiel, mooi en vriendelijk mannetje van 6 jaar jong! Dylan is een geweldige hond, rustig, tevreden en lief en hij zoekt een heel fijn thuis waar hij meer dan welkom is! Dylan heeft al een heel leven achter de rug, heeft al een grijs koppie, heeft redelijk wat littekens op zijn lijfje staan en hij wil niets liever dan gelukkig zijn. Dylan komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Hij is in een opvang aldaar gaan wonen en ook daar viel zijn bescheidenheid op. En daarom mocht hij ook mee naar Nederland, waar hem hopelijk een gouden toekomst in het verschiet ligt! Dylan is een hondje dat niet zoveel nodig heeft, hij geniet intens van een warme mand, van lekkere wandelingen, lekker eten en drinken en een knuffel op zijn tijd. Dan is Dylan helemaal gelukkig. Dylan kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal heel goed. Met katten kan Dylan het niet vinden, hij wil graag achter ze aan en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Een gezin waar ook katten wonen is dus geen optie voor hem. Dylan is lief voor kinderen en kan het hier prima mee vinden. Maar Dylan zoekt ook een stukje rust en daarom denken wij dat het beter voor hem is om niet in een druk gezin te komen wonen. Hij zal het fijner vinden als hij een stuk rust zal krijgen. Dylan kan keurig aan de riem lopen en hij geniet enorm van wandelen. Omdat Dylan een podenco is, heeft hij een heel goed jachtinstinct. Hij ruikt alles en wil heel graag op zoek naar holletjes met muisjes e.d. Dat is iets waar zijn nieuwe baasjes rekening mee moeten houden, dit heeft hij nou eenmaal in zich. Verder zoekt hij een warme mand en lieve baasjes! Wilt u hem dit bieden, kom dan gauw eens langs om hem in levende lijve te ontmoeten! Bruno; een middenslag kereltje van bijna 7 jaar die mensen zoekt die hem helemaal geweldig vinden! Bruno is een bijzonder hondje om te zien, hij is ongeveer de helft van een labrador qua grote, heeft korte beentjes en een wat langer lijfje. Wat voor kruising hij is, weten wij niet, maar mogelijk heeft hij jachtbloed door zijn aderen stromen. Bruno komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij had toen zijn achterpoot gebroken en dat heeft even de tijd nodig gehad om te herstellen. Het is zijn linker achterpoot en die gebruikt hij niet altijd. Hij heeft zijn kop en kom van deze poot gebroken gehad en dit is weer aan elkaar gegroeid. Hij kan hierdoor niet meer heel ver wandelen en hij heeft af en toe zijn rust nodig. Maar hij geniet nog enorm van een wandeling en vindt het daarna om thuis heerlijk uit te rusten! Het is mogelijk niet helemaal zo mooi herstelt als wenselijk was, maar hij heeft hier op zijn manier geen last meer van. Hij gebruikt zijn poot af en toe om zijn evenwicht te bewaren, maar als hij aan het rennen is, dan is hij het snelst op 3 poten. En dat kan hij geweldig!! Bruno kan het uitstekend vinden met andere honden en hij kent de hondentaal prima. Wij weten niet of Bruno met kinderen is opgegroeid en daarom willen wij hem niet in een gezin met hele kleine kindjes plaatsen. Mogelijk is dat ook net wat teveel van het goede voor hem. Maar wat grotere kinderen, vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor hem zijn. Bruno moet natuurlijk weer wennen aan liefdevolle baasjes die voor hem zorgen en hij zoekt dan ook een warm plekje waar hij daarvoor de tijd krijgt. Een plekje waar ze hem welkom heten en waar hij de ellende van vroeger achter zich kan laten. Komt u gauw eens langs om dit jochie in levende lijve te ontmoeten?Rizla; een bijzonder mooie dame van ruim 5 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Rizla kwam samen met een andere hond bij ons in de opvang. Omdat deze andere hond niet alleen kon zijn, hebben wij geprobeerd om ze samen te plaatsen. Maar inmiddels heeft haar maatje een nieuw thuis gevonden en zit Rizla nog bij ons in de opvang. Rizla vindt het geen probleem om alleen thuis te blijven en zij kan dus prima alleen blijven. Rizla is een mooie hond om te zien, vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, is graag onder de mensen en zij is echt heel sociaal naar vreemde mensen en is gek op kinderen. Ook mag Rizla graag lekker in een warme mand liggen en lekker uitrusten. Rizla is bij ons in de opvang gekomen omdat haar baasje allergisch was voor honden. Met heel veel pijn in het hart hebben deze mensen afscheid van haar en haar maatje moeten nemen, maar na al die jaren zo ziek te zijn geweest door de allergie, was dit niet meer te doen. Rizla is een dame die niet altijd gecharmeerd is van andere honden. Zij heeft zo haar voorkeuren en zij is dan ook dominant naar andere honden. Als honden dit begrijpen en het accepteren, dan is er niets aan de hand. Maar als andere honden dit niet begrijpen, dan is Rizla een pittige dame. En dat is natuurlijk niet altijd even handig. Haar vorige baasjes lieten Rizla uit met een muilkorf om. Dit is zij gewend en dat vindt zij geen enkel probleem. Dus dit is iets waar haar nieuwe baasjes rekening mee moeten houden. Ook met katten kan Rizla het niet zo goed vinden dus een nieuw huis met katten is ook geen optie voor haar. Met kinderen kan zij het dus wel uitstekend vinden en zij zal haar leven geven voor haar familie. Rizla is gewoon een bijzondere hond met een grote wens op een fijne plek in haar leven, een plek waar zij oud mag worden. Wilt u eens kennis maken met deze dame, wees dan van harte welkom om haar in levende lijve te ontmoeten. 


                    
Feliks is een grote jongen die op zoek is naar mensen die hem een fijn thuis kunnen bieden. Feliks is als pupje in een opvang in Spanje terecht gekomen en heeft daar een aantal maanden gewoond. En toen mocht hij mee naar Nederland, waar wij kennis met hem hebben gemaakt!  Feliks is een redelijk rustige hond, hij kan keurig aan de riem lopen, kijkt even de kat uit de boom bij nieuwe dingen en is best heel tevreden. Feliks heeft mastin bloed door zijn aderen stromen en dat maakt dat hij werkelijk alles voor zijn baasjes zal doen en erg trouw is!  Feliks moet natuurlijk nog een aantal dingen leren, maar dat wil hij ontzettend graag. Met een rustige en vriendelijke aanpak wil hij alles voor je doen en ook een koekje doet wonderen bij deze jongeman! Omdat Feliks zo groot is en hij zelf nog een aantal dingen moet leren, plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Hij heeft nu structuur, duidelijkheid en leiding nodig en dat kunnen jonge kinderen hem nog niet geven. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem. Als u kleine kinderen op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem, hij is erg vriendelijk voor ze. Feliks is gewoon een geweldige hond, heel vrolijk, heel lief en wil niets liever dan zijn best doen voor zijn nieuwe familie! Dus wij zoeken hele lieve mensen die hem een fijne toekomst willen bieden, die voor hem willen gaan en die hem dat ene gouden mandje zo graag willen geven! Komt u eens een keertje kennis maken met deze heerlijke jongen?Lucy; een heerlijke, enthousiaste, mooie en blije dame van10 jaar jong!! Lucy is een leukerd om te zien, zij is altijd blij om bij je te zijn en wil heel graag aandacht. Zij heeft echter al een heel leven achter zich en zoekt nu een fijn thuis waar zij voor altijd mag blijven! Lucy komt uit Roemenië, waar zij ooit is gevonden. Zij is vervolgens opgevangen in een asiel aldaar en heeft daar heel lang tussen de 150 en 200 honden moeten wonen. Daar heeft zij het moeilijk gehad… Zij heeft daar slechte voeding gehad en kwam in Nederland aan met een huidprobleem. Maar zij is inmiddels helemaal herstelt, ze heeft een prachtige vacht terug gekregen, zij is mooi op gewicht en zij is heel gelukkig!! Wij hebben Lucy hier leren kennen als een dametje dat heel gelukkig is met weinig. Zij vindt het heerlijk om in een lekkere mand te liggen, zij is zielsblij met haar eten en koekjes, zij wil graag spelen en als zij een bepaalde hond leuk vindt, dan wil zij hier ook graag mee spelen. Lucy laat ook zien dat zij ook een dame is die de grenzen af en toe op wil zoeken. Zij kijkt altijd even tot hoever zij kan gaan, soms bij mensen en vooral bij andere honden. Zij is echt een leiderstype bij andere honden en zij accepteert niet zomaar iedere hond in haar buurt! Voor Lucy zoeken wij een stabiel thuis, een plekje waar zij gelukkig mag zijn, waar er duidelijkheid heerst, waar zij een lekkere mand heeft en voldoende aandacht! Zij heeft mensen nodig die de regels in huis altijd zullen volhouden, die steeds weer aan haar vertellen hoe het ook weer was en die haar gelukkig kunnen maken! Lucy kan dus niet altijd even goed met andere honden overweg, maar vindt zij een hond erg leuk, dan wil zij graag spelen. Ook kan Lucy prima een poosje alleen thuis blijven en is ze soms echt lui. Lekker slapen vindt zij super! Met katten heeft Lucy geen chemie en zij zal hier graag achteraan rennen… En dat is natuurlijk niet leuk voor de kat. Dus een nieuwe plek waar ook katten wonen is eigenlijk geen optie voor haar. Met kinderen is Lucy best lomp en daarom denken wij niet dat het handig is dat zij in een gezin met kleine kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 12 jaar is echter geen enkel probleem voor haar! Tja, Lucy is heel erg leuk en vrolijk en wij weten zeker dat zij iemand zielsgelukkig kan maken met haar vrolijke karakter! Komt u gauw eens kennis maken met deze schat? Zij wil zo graag een ‘normaal’ leven hebben, samen met u!!